Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
arisk

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από arisk »

Εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι τυφλά το Ζαγοράκη... Και ο Ζαγοράκης (προφανώς) εμπιστεύεται το Σάντος... Και ο Ζαγοράκης στις 28 Αυγούστου (μετά το κλαρίνο απο τη Χέερενφεν) είπε (προφανώς αφού του το είπε ο Σάντος) να δώσουμε χρόνο στην ομάδα και σε ένα μήνα (όχι απλά θα είναι καλύτερη αλλά) θα παίζει μπάλα... Και σήμερα πέρασε ο ένας μήνας... Και η ομάδα δεν είναι καλύτερη και σίγουρα δεν παίζει μπάλα... Και σίγουρα δεν υπάρχει βελτίωση στο παιχνίδι της... Και κατα πάσα πιθανότητα (για να μην πώ βεβαιότητα) είναι και χειρότερη απ'ότι ήταν ένα μήνα πριν... Θόδωρε... Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι...?? Ότι και να κάνεις εγώ μαζί σου θα είμαι...!! Έχω την άποψή μου και εγώ όπως όλοι αλλά θα την κρατήσω για μένα... Και την επόμενη Δευτέρα που θα πάω στην Τούμπα μόνο θα χειροκροτάω και και θα φωνάζω για την ΠΑΟΚάρα...!! Γιατί σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη...!! Ελπίζω πώς ότι απόφαση και να πάρεις θα δικαιώσεις για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη μας... Μόνο...
Θόδωρε δώσε ένα σήμα... Τι κάνουμε τώρα...?? Άλλον ένα μήνα υπομονή...?? Υπομονή μέχρι το τέλος της χρονιάς...?? Υπομονή επ'αόριστον...?? Πες εσύ και εγώ υπόσχομαι ότι και να πείς θα το κάνω...!! Λέω αλήθεια... Είμαι και εγώ ντόμπρος...!! Θα το δείς... Μόνο πές μου τι κάνουμε τώρα...!!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

arisk έγραψε:... Και ο Ζαγοράκης στις 28 Αυγούστου (μετά το κλαρίνο απο τη Χέερενφεν) είπε (προφανώς αφού του το είπε ο Σάντος) να δώσουμε χρόνο στην ομάδα και σε ένα μήνα (όχι απλά θα είναι καλύτερη αλλά) θα παίζει μπάλα... Και σήμερα πέρασε ο ένας μήνας... .
Βασικά αύριο περνά ο μήνας..... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

ΖΑΓΟΡ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ!!(συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή αν κρίνει ότι χρειάζεται :opaokara: :opaokara: )
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Παρενθεση γονιμοποιησου και αντε παραιτησου.
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

«Με τον ΠΑΟΚ είστε ...κομπιουτεράκια»

Σκασμένος από τη «λευκή» ισοπαλία και την απώλεια δύο βαθμών στο Περιστέρι ήταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών εμφανώς δυσαρεστημένος από την απόφαση του Λαμπρόπουλου μετά την υπόδειξη του Τάτση να υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον Κονσεϊσάο στη φάση του 23’.

«Με τον ΠΑΟΚ είσαστε κομπιουτεράκια» ήταν η ατάκα του Ζαγοράκη προς τον διαιτητή από την Ηλεία και τον βοηθό του, αν και ο τηλεοπτικός φακός δεν τον δικαιώνει. Ο Κονσεϊσάο έστω και λίγο είναι οφσάιντ όταν παίρνει την μπάλα από τον Λίνο. Πάντως, ο Ζαγοράκης, αν και δεν ήταν στην καλύτερή του κατάσταση, δεν αρνήθηκε στους μικρούς θαυμαστές του να βγει φωτογραφίες μαζί τους όταν του ζητήθηκε, βρίσκοντας κι ο ίδιος διέξοδο έτσι ώστε να αποφορτιστεί από την ένταση του αγώνα και να μπορέσει να ηρεμήσει λίγο.

Τα είχε με τον ρέφερι ο Μαλεζάς
Ο Ζαγοράκης δεν ήταν ο μόνος που αναφέρθηκε στη φάση του 23’. Μπορεί ο Στέλιος Μαλεζάς να μην πήγε στα αποδυτήριων τω διαιτητών, αλλά στις δηλώσεις του μίλησε για διαιτητικά λάθη, ενώ θυμήθηκε και ότι είχε συμβεί και στο ματς με τον Πανιώνιο.

«Αν οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν καλύτερες τόσο σήμερα (σ.σ. χθες) με το γκολ του Κονσεϊσάο που ακυρώθηκε όσο και την προηγούμενη Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη με το γκολ του Βιεϊρίνια που δεν μέτρησε, θα είχαμε πάρει τις νίκες και δεν θα είχαμε τόσο άγχος» δήλωσε σχετικά ο κεντρικός αμυντικός του «δικέφαλου» του Βορρά εκφράζοντας ανοιχτά τα παράπονά του. Σύμφωνα με τον Μαλεζά επόμενος στόχος του ΠΑΟΚ είναι «να πάρουμε τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ηρακλή. Είναι ένα σημαντικό ματς και πρέπει να το κερδίσουμε».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4561665
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Την Τετάρτη, όμως, Μαλεζά ήσουν όλο ευγένειες με το κοράκι...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Έτσι είναι συνάδελφε. Τι μιλάς δηλαδή ρε Στελάκη κατόπιν εορτής? Σε γ@μήσαν χωρίς σάλιο και εσύ έκανες χειραψίες.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Επειδή είδα κάποια πρωτοσέλιδα σήμερα το πρωί με μεγάλα γράμματα ότι ο Θοδωρής είναι εξοργισμένος στην αρχή σκέφτηκα "ωραία θα πήγε και θα τα έχωσε στους παίκτες και στον προπονητή" Προς μεγάλη μου έκπληξη, διαβάζοντας τα ψιλά γράμματα από κάτω έγραφε ότι είναι εξοργισμένος με τη διατησία!!! Με όλο μου το σεβασμό προς εσένα Θοδωρή, ότι και να έκανε ο διατητής δεν δικαιολογείται η ομάδα να μην κάνει ούτε μια ευκαιρία όταν παίζει με τον Ατρόμητο του Κουτσόπουλου, του Καράμπελα, κάποιου Τάτου(!), καποιου Σκονδρα (!!!), του Φαβάλι, και των άλλων παιδιών που κοστίζουν όλοι όσο η μεταγραφή του Κουτσιανικούλη....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Φιλε, με όλο το σεβασμό, αλλά.. πάμε καλά???

Εχετε συμβιβαστεί όλοι στο ότι θα μας σφάζει η διαιτσία???

Γιατί να πρέπει να βάλω 2 γκολ μπας και μετρήσει το 1?????? Ρε δεν έχουμε το υλικό, δεν έχουμε τον καλό προπονητη, τον καλό γυμναστή, τον Μπαλάφα κτλ για να βάζουμε 3 γκολ σε κάθε αγώνα...

Το στύλ μας είναι να γίνει το 1-0 και όταν ανοιχτεί ο αντίπαλος, να τον μαμήσουμε στην κοντρα... Αν βάζεις σε κάθε αγώνα σε κλειστή άμυνα 1 γκολ (πράγμα δυσκολο με τους παίκτες μας) και στο ακυρώνουν με τη ψυχολογία να παίξεις?? Αν μπει το πρώτο και ανοιχτεί ο αντίπαλος πχ Λεβαδειακός θα έχει μεγάλη συνέχεια...

Το θέμα είναι να μην κοιμηθεί η ομάδα...

Αλλά αν μας ακυρώνουν συνέχεια γκολ...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Φίλε gika δικαιολογώ το post σου μόνο επειδή γνωρίζω ότι είσαι νεαρός στην ηλικία.... Ίσως κάποια στιγμή καταλάβεις ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να επικαλείται τους διαιτητές (ότι κι αν έχουν κάνει) όταν δεν μπορεί να νικήσει τους Πανιωνάκους και τους Ατρομητάκους...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Απο όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει ΠΑΟΚ ποτέ δεν τα είχαμε δεδομένα τέτοια ματς... ΚΑι όταν τα είχαμε, πέφταμε απο τα σύννεφα... Ισως εσύ να νοσταλγείς παλιές εποχές... Ισως παλιά να είμασταν έτσι... Ακουγεται ωραίο, αλλά και ουτοπικό για τις συνθηκες που επικρατούν τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα στις μέρες μας...! Αν δεν αλλάξει η τωρινή κατάσταση όλοι θα θεωρούμε τον ΠΑΟΚ ανικανο να αποτελεί ομάδα φόβιτρο...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ειδικά οι νεότεροι...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

gika έγραψε:
Το στύλ μας είναι να γίνει το 1-0 και όταν ανοιχτεί ο αντίπαλος, να τον μαμήσουμε στην κοντρα...
Εγώ γιατί 2 χρόνια τώρα βλέπω ότι τι στυλ μας είναι να γίνει το 1-0 και μετά πίσω να το κρατήσουμε;;;
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Γιατί αυτό συμβαίνει....μην ανησυχείς βλέπουν καλά τα μάτια σου :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

ioanmits στο ελληνικό πρωτάθλημα το under πλερώνει 1,4 και τα over 2,20. Μιλάμε για τραγική κατάσταση.Που θέλω να καταλήξω. Όταν όλα τα ματς λήγουν 0-0 1-0 και 1-1, ε τότε ρε φίλε λογικό είναι να μιλάμε για σφαγή κι ας κάναμε και μισή ευκαιρία.

Εγώ βλέπω έναν βάζελο πρώτο, που χτες στην πρώτη φάση που έκανε (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ) έβαλε γκολ. Με τον Πανθρακκό,Ξάνθη,Άρη στο τσούκου-τσούκου γκολ εκεί στο 1-0! Ε αν του ακύρωναν ρε αδερφέ 2 από αυτά τα γκολ, ο βάζελος θα είχε τώρα 10 βαθμούς και θα έψαχνε τα @@ του γαύρου πάλι. ....Καλά αυτός κι αν είναι από άλλο ανέκδοτο αλλά βγαίνουμε όφτοπικ τώρα. Σιγά το υπερθέαμα και την πανδαισία των γκολ που βλέπουμε από τους υπόλοιπους δηλαδή.

Καλά έκανε και διαμαρτυρήθηκε ο Ζαγόρ. Αντί να έχουμε 12 βαθμούς και να είμαστε 3οι, έχουμε 6 και είμαστε 10οι και έχουμε γίνει μπουρδέλο σε όλους τους τομείς. Το κόκκινο λαμπάκι λείπει μόνο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”