ΠΑΟΚ - αεκ 85-94 Σχόλια & Παρελειπόμενα
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: ΠΑΟΚ - αεκ 85-94 Σχόλια & Παρελειπόμενα
snoufel δεν ανοίγει καινούριο τόπικ στο μπάσκετ μετά το τέλος του αγώνα.
Είδα προσπάθεια, αλλά ζήτημα είναι αν έχουμε 5 επαγγελματίες παίχτες.
potamda έγραψε:snoufel δεν ανοίγει καινούριο τόπικ στο μπάσκετ μετά το τέλος του αγώνα.
Δίκιο έχεις από κεκτημένη ταχύτητα
Δε πειράζει πέστε τα εδώ τώρα

- Maurice_Escargot
25' λεπτά η προσπάθεια ήταν φανερή ενώ το rotation αξιοποίησε ακόμα και τον Σωτηρίου.
Μετά πολύ απλά η ομάδα με τους καλύτερους παίχτες το τελείωσε και πολύ πιθανό έβαλε ταφόπλακα στην 6η θέση για εμάς. Μου φαίνεται ότι τα επόμενα 3 παιχνίδια είναι κάπως διαδικαστικού χαρακτήρα, ελπίζω να βρούμε πάθος και κίνητρο.
Χθες ο Κλείτος είπε ότι οι παίχτες είναι πληρωμένοι και για τον Φλεβάρη. Πάμε πλει άουτ να βγούμε 7-8οι να παίξουμε με έναν από τους δύο να τελειώνουμε μια ωρα νωρίτερα. Να κάνει την συνέντευξη τύπου ο Χατζόπουλος να δούμε πού βρισκόμαστε οικονομικά κι επιτέλους οποίος είναι στον πάγκο να χτίσει μια νορμάλ ομάδα.
Sent from my Pixel
Μετά πολύ απλά η ομάδα με τους καλύτερους παίχτες το τελείωσε και πολύ πιθανό έβαλε ταφόπλακα στην 6η θέση για εμάς. Μου φαίνεται ότι τα επόμενα 3 παιχνίδια είναι κάπως διαδικαστικού χαρακτήρα, ελπίζω να βρούμε πάθος και κίνητρο.
Χθες ο Κλείτος είπε ότι οι παίχτες είναι πληρωμένοι και για τον Φλεβάρη. Πάμε πλει άουτ να βγούμε 7-8οι να παίξουμε με έναν από τους δύο να τελειώνουμε μια ωρα νωρίτερα. Να κάνει την συνέντευξη τύπου ο Χατζόπουλος να δούμε πού βρισκόμαστε οικονομικά κι επιτέλους οποίος είναι στον πάγκο να χτίσει μια νορμάλ ομάδα.
Sent from my Pixel
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maurice_Escargot την Σάβ 02 Μαρ 2024, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
3/21 τρίποντα..., θα πάω αύριο σε μπασκέτα να σας αποδείξω πως μπορώ να παίξω και γω σε αυτή την ομάδα με λιγότερα λεφτά και πολύ καλύτερο ποσοστό ευστοχίας! Τι να σχολιάσεις πραγματικά, πλέον είναι μια συνηθισμένη βραδιά (αποτέλεσμα) για εμάς και αυτό είναι άκρως λυπηρό...
Νομιζω σημερα φανηκε ξεκαθαρα πως το προβλημα δεν ηταν ο Τακιανος. Η αεκ ειναι καλυτερη ομαδα αλλα πιστευω πως σε αυτο το παιχνιδι μπορουσαμε να νικησουμε με καποιες προυποθεσεις. Πολυ λαθος επιλογες οι Μιχαλακ και Ταουνς, ειδικα ο πρωτος. Κακως δεν ηταν σημερα στο ροστερ ο αμερικανος στο 3.
Κακη χρονια φετος σε καθε επιπεδο, τουλαχιστον να μαθουμε απο τα λαθη μας
Κακη χρονια φετος σε καθε επιπεδο, τουλαχιστον να μαθουμε απο τα λαθη μας
- kataramenos5
Τα περισοτερα ηταν ελευθερα αλλα τα σπασαμε κανονικα .18%....
4/22 ηταν.
Να ναι καλα τα παιδια στην κερκιδα που μας "εφτιαξαν"
.....ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΕΞΑΡΤΗΣΗΗ
ΥΓ Μου χαλασανε(αλλοι) ολα τα γουρια σημερα.Μετα μου λετε.....
4/22 ηταν.
Να ναι καλα τα παιδια στην κερκιδα που μας "εφτιαξαν"
.....ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΕΞΑΡΤΗΣΗΗ
Μηπως κατι ξερει η κουλα που τους αφηνει απληρωτους?Maurice_Escargot έγραψε:
Χθες ο Κλείτος είπε ότι οι παίχτες είναι πληρωμένοι και για τον Φλεβάρη.
ΥΓ Μου χαλασανε(αλλοι) ολα τα γουρια σημερα.Μετα μου λετε.....
- BlackMagicPAOK
Ήττα με κατεβασμένα χέρια.
Στο Β ημίχρονο δεν δείξαμε πάθος για την νίκη - 6η θέση.
Ο Σχίζας ίσως έκανε το χειρότερο ματς της σεζόν.
Ο Πολωνός ήταν άστοχος.
Ο Φρίντρι κουρασμένος.
Οι ψηλοί λίγα πράγματα.
Ο Γκιλμορ ξεχάστηκε στον πάγκο..
Στο Β ημίχρονο δεν δείξαμε πάθος για την νίκη - 6η θέση.
Ο Σχίζας ίσως έκανε το χειρότερο ματς της σεζόν.
Ο Πολωνός ήταν άστοχος.
Ο Φρίντρι κουρασμένος.
Οι ψηλοί λίγα πράγματα.
Ο Γκιλμορ ξεχάστηκε στον πάγκο..
- kataramenos5
Τσιακμας εχει χασει προπονησεις με στρατο?Καθε παιχνιδι χειροτερος..
- KalamarGiannis
η χρονιά είναι βασανιστήριο της σταγώνας.
Καώς και για μένα στο 3 δεν είχε Williams να δώσει κάποιο αντίβαρο στον ΜακΡει, που με κοντίτερους αντιπάλους έπαιζε χαλαρά σαν σε μονό...
έτσι κι αλλιώς ο Γκίλμορ ξεχάστηκε στον πάγκο μετά την πρώτη περίοδο...Αλήθεια όμως , παίκτη εκτός ομάδας 3 μήνες τον ξεκινάς πεντάδα;;;;
απο κει και πέρα, ΜΟΝΟ Τσαιρέλη και Σχίζα ανανέωση το καλοκαίρι και όλοι δρόμο...
και επιτέλους με αυτό το περίφημο ξεχρέωμα εκτός εφορίας που επιτυγχάνεται το καλοκαίρι , ας πάμε σε μπατζετ στο εκατομμύριο να μην πονάνε τα μάτια μας...
ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ... Ο XXX
ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΑΘΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΕΚΟΨΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΜΠΑΞΙΣΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Καώς και για μένα στο 3 δεν είχε Williams να δώσει κάποιο αντίβαρο στον ΜακΡει, που με κοντίτερους αντιπάλους έπαιζε χαλαρά σαν σε μονό...
έτσι κι αλλιώς ο Γκίλμορ ξεχάστηκε στον πάγκο μετά την πρώτη περίοδο...Αλήθεια όμως , παίκτη εκτός ομάδας 3 μήνες τον ξεκινάς πεντάδα;;;;
απο κει και πέρα, ΜΟΝΟ Τσαιρέλη και Σχίζα ανανέωση το καλοκαίρι και όλοι δρόμο...
και επιτέλους με αυτό το περίφημο ξεχρέωμα εκτός εφορίας που επιτυγχάνεται το καλοκαίρι , ας πάμε σε μπατζετ στο εκατομμύριο να μην πονάνε τα μάτια μας...
ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ... Ο XXX
ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΑΘΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΕΚΟΨΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΜΠΑΞΙΣΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Σάβ 02 Μαρ 2024, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τώρα είμαστε στα playout
Έχουμε άλλα 8 παιχνίδια μίνιμουμ ακόμα και αν βγούμε 1 2οι στα πλευαουτ παίζουμε πλευοφ.
Ανεξήγητη η επιλογή Νερατζακη.
Επίσης ανεξήγητη η επιλογή προπονητή που ειναι δηλωμένος αριανος
Και ακόμη μια φορά. Ο Σούλης είπαμε είναι γερός και ξεπερασμένος
Έχουμε άλλα 8 παιχνίδια μίνιμουμ ακόμα και αν βγούμε 1 2οι στα πλευαουτ παίζουμε πλευοφ.
Ανεξήγητη η επιλογή Νερατζακη.
Επίσης ανεξήγητη η επιλογή προπονητή που ειναι δηλωμένος αριανος
Και ακόμη μια φορά. Ο Σούλης είπαμε είναι γερός και ξεπερασμένος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Σάβ 02 Μαρ 2024, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- BlackMagicPAOK
Αυτό που λες Γιάννη είναι πολύ σοβαρό.
Δεν ξέρω πόσο πραγματικότητα είναι (όχι ότι θέλω να σε αμφισβητήσω).
Πάντως η αλήθεια είναι ότι η βοήθεια από την οικογένεια κόπηκε μαχαίρι!
Δεν ξέρω πόσο πραγματικότητα είναι (όχι ότι θέλω να σε αμφισβητήσω).
Πάντως η αλήθεια είναι ότι η βοήθεια από την οικογένεια κόπηκε μαχαίρι!
Πόσα χρόνια είναι τώρα αυτό το μαρτύριο? Το χειρότερο είναι η απαξίωση που έχει περιέλθει το τμήμα. Δεν ασχολείται ο κόσμος ( η πλατιά μάζα ) , δεν ασχολούνται οι δημοσιογράφοι λόγω ασχετοσύνης των ιδίων και αδιαφορίας του κόσμου. Αν ακούσεις πλέον συζήτηση για το μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη, αυτή θα αφορά σίγουρα τους γαυροβάζελους στην ευρωλίγκα και αυτό είναι θλιβερό. Εγώ δεν βρίσκω ΠΑΟΚσή να μιλήσω για το μπάσκετ. Πως μπορεί να γυρίσει αυτό? Κάθε χρόνο παγιώνεται περισσότερο αυτή η κατάσταση. Λυπάμαι.
- Shivaspace
το παιχνίδι της ομαδας ηταν βασισμένο στον Harrison.. μαζί με τον φρίντρικσον μπορούσαν να ελέγξουν τον ρυθμό και να βάλουν την μπάλα στο παρκέ..απομακρύνθηκε ο Αμερικανός, σχόλασε το όποιο πλάνο
όσο για τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ..έχει λαμβάνειν κι αυτός? τι σχεση έχει ποια με την διοίκηση..για τον Μπάνε έλεγε τα χειρότερα οτι και καλά ηθελε να πάρει τζάμπα την ομάδα, για τον Σαββίδη ότι δεν τον ενδιαφέρει το μπασκετ..ειναι Ρώσος..
πάντως το γεγονός πως ανέλαβε προεδριλίκι στον ΕΣΑΚΕ επί εποχής αυγενάκη,λέει πολλά
όσο για τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ..έχει λαμβάνειν κι αυτός? τι σχεση έχει ποια με την διοίκηση..για τον Μπάνε έλεγε τα χειρότερα οτι και καλά ηθελε να πάρει τζάμπα την ομάδα, για τον Σαββίδη ότι δεν τον ενδιαφέρει το μπασκετ..ειναι Ρώσος..
πάντως το γεγονός πως ανέλαβε προεδριλίκι στον ΕΣΑΚΕ επί εποχής αυγενάκη,λέει πολλά