Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. 27/9 19:00 Novasports 1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Re: Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. 27/9 19:00 Novasports 1

Δημοσίευση από evans4 »

ναι αλλα αμα παει στο βαζελο θα εχει και χαρτι για να κανει ομαδα. στον ΠΑΟΚ????
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Εγώ δεν ξέρω αν ο Νόμπλιας θα είναι ο νέος κόουτς του βάζελου, αλλά αν η διοίκηση αποφασίσει να απολύσει τον Σάντος και θέλει να φέρει Έλληνα προπονητή, αυτός είναι ο πιο κατάλληλος....
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

+1
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

μακαρι να ρθει ο νιομπλιας...το παλικαρι εχει κανει απιστευτη ομαδα με τις ελπιδες,αν ερθει στον παοκ πιστευω ειναι ακριβως οτι μας αρμοζει

κατα τα αλλα μαυρο χαλι η ομαδα...ο δευτερος καλυτερος υποψηφιος για την κατιουσα μετα τον πανθρακικο, τσιμπησε βαθμο απτον παοκ....καταλαβαινει ο οποισδηποτε την κατασταση της αρμαδας

πιστευω ο σαντος πρεπει να μας αποχαιρετησει...ουτως η αλλως ο καινουριος προπονητης στη χειροτερη θα φερει τα ιδια αποτελεσματα με δαυτον,οποτε δεν εχουμε τπτ να χασουμε
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

Η ομαδα θελει ενα φρεσκαρισμα,δεν ξερω αν ειναι το προβλημα ο σαντοσ,νομιζω φταιει αλλα οχι αποκλεστικα αυτος και ουτε περισσοτερο
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Εγω δε θα γκρινιαξω, δε θα πω τιποτε για το ματς...
Εχω γαϊδουρισια υπομονη, ισως ειμαι και φυτο και δε νοιωθω τιποτα, δεν καταλαβαινω τιποτα.

Θα περιμενω εδω...ισως αλλαξει κατι...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

the_Briton έγραψε:Ρε παιδια παιζαμε χωρις φορ .. ελεος ο αλλος που λεει εβαλε βιερινια μπροστα .. και ποιον να βαλει ρε φιλε?
Αραμπατζης χαλια,(φλερταρε 2 φορες με την κοκκινο ) Cirilo λιγος(β τοπικο) σορλεν ντεφορμε φωτακης δεν πηρε πρωτοβουλιες... ο Conceicao καλος στην αρχη μετα κουραστικε... ολοι αλλοι ηταν αρκετα εως πολυ καλοι με κορυφαιο τον Παυλαρα!!!! μου αρεσε και ο βιερι που οταν πηγαινε η μπαλα σε αυτον βγαζαμε φαση!!!
Φίλε εσύ ότι και να γίνει θα βγάλεις λάδι τον προπονητή... Ποτέ δεν βλέπεις κανένα λάθος σε τίποτα... Ακόμα και ο ίδιος ο Σάντος δεν ισχυρίζεται ο άνθρωπος ότι είναι αλάνθαστος... Να ξέρεις μόνο ότι με αυτή την τακτική σου ουσιαστικά δεν στηρίζεις τον προπονητή της ομάδας, το μόνο που κάνεις είναι να εξαγριώνεις τους υπόλοιπους συνοπαδούς σου και να τους στρέφεις ακόμη περισσότερο εναντίον στον προπονητή της ομάδας που αυτή τη στιγμή χρειάζεται στήριξη και όχι γελοιοποίηση... Επίσης καταφέρνεις να κάνεις τον κόσμο απλά να προσπερνάει τα γραπτά σου αφού όλοι γνωρίζουν εκ των προτέρων τι θα διαβάσουν και σε τι αποσκοπεί αυτό...

Προς όλους... Όσο γραφικοί είναι αυτοί που κράζουν απο το πρώτο λεπτό των αγώνων τον προπονητή της ομάδας και τους (συγκεκριμένους μόνο) παίκτες, άλλο τόσο γραφικοί είναι αυτοί που τα βλέπουν όλα πάντα μέσα απο ασπρόμαυρα ΠΑΟΚτσήδικα(???) γυαλιά... Είπαμε γραφικοί οι μέν, αλλά και οι δέ κοντεύουν να καταντήσουν χειρότεροι... :oops:
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

κατι πρεπει να γινει αλλα πιστευω μετα την γρια
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Χωρις διαθεση να ισοπεδωσω τα παντα μπορω να ρισκαρω και να πω οτι χαθηκε η χρονια. Αυτος ο Παοκ, και ελπιζω να μην ειναι ετσι, δεν δειχνει να μπορει να διεκδικησει τιποτα απο την οκταδα. Δεν ξερω αν φταινε οι παικτες μονο γιατι δειχνει η ομαδα αδουλευτη εντελως και ειναι εξαιρετικα περιεργο αυτο!
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

θυμαστε μια ομορφη χρονια πριν δυο χρονια??? καντε κατι γιατι τα καλυτερα ερχοντε!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

+1...
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ.- ΤΕΛΟΣ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Ομαδα δεν εχουμε και δυστυχως πρεπει να παλεψουμε πολυ για τα μπουμε στα πλει οφ εκτος αμα γινει κανα θαυμα και στρωσει το συνολο αν και δν το πιστευω...

Τι να κανουμε,στηριζουμε γιατι ΠΑΟΚ στις χαρες ΠΑΟΚ και στις λυπες...

Κριμα γιατι καναμε και καλη κερκιδα σημερα και κυριως κριμα για τα αδερφια που κανανε τοσα χιλιομετρα για να βρεθουν κοντα στην ομαδα...

:pano:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Το πρόβλημά μου δεν είναι το γεγονός ότι δεν νικάει η ομάδα... Για να ισοπαλία ή μια ήττα μπορεί να υπάρχουν πολλές αιτίες... Μια φορά μπορεί να είσαι άτυχος... Μια φορά μπορεί να σε κρεμάσει ένας ποδοσφαιριστής σου με ένα καθοριστικό λάθος... Μια φορά μπορεί να παίζεις με καλύτερο απο σένα αντίπαλο... Μια φορά (πολλές φορές αλλά τέλοσπάντων) μπορεί να σε αδικήσει ο διαιτητής... Μια φορά μπορεί να μην βρεθείς σε καλή μέρα...
Όμως... Κάθε φορά υπάρχει κάποια δικαιολογία...?? Τελικά δεν είναι δικαιολογία... Είναι πλέον πρόφαση...
Το πρόβλημά για μένα είναι ότι απο παιχνίδι σε παιχνίδι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ βελτίωση... Η ομάδα με την πάροδο του χρόνου και των αγώνων αντί να παρουσιάζεται καλύτερη παρουσιάζεται χειρότερη... Πρέπει να φοράει γυαλιά (ένας Θεός ξέρει τι χρώματος) κάποιος για να δεί βελτίωση σε αυτή την ομάδα...

Εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι τυφλά το Ζαγοράκη... Και ο Ζαγοράκης (προφανώς) εμπιστεύεται το Σάντος... Και ο Ζαγοράκης στις 28 Αυγούστου (μετά το κλαρίνο απο τη Χέερενφεν) είπε (προφανώς αφού του το είπε ο Σάντος) να δώσουμε χρόνο στην ομάδα και σε ένα μήνα (όχι απλά θα είναι καλύτερη αλλά) θα παίζει μπάλα... Και σήμερα πέρασε ο ένας μήνας... Και η ομάδα δεν είναι καλύτερη και σίγουρα δεν παίζει μπάλα... Και σίγουρα δεν υπάρχει βελτίωση στο παιχνίδι της... Και κατα πάσα πιθανότητα (για να μην πώ βεβαιότητα) είναι και χειρότερη απ'ότι ήταν ένα μήνα πριν... Θόδωρε δώσε σήμα... Τι κάνουμε τώρα...?? Άλλον ένα μήνα υπομονή...?? Υπομονή μέχρι το τέλος της χρονιάς...?? Υπομονή επ'αόριστον...?? Πες εσύ και εγώ υπόσχομαι ότι και να πείς θα το κάνω...!! Λέω αλήθεια... Είμαι και εγώ ντόμπρος...!! Θα το δείς...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

ContrerasPablo βάζε λινκ όταν κοπιάρεις διάφορα άρθρα...!!
geoavr έγραψε:....
Υ.Γ. Βλέπω και το αεκ-παο.Και αυτοί γιά τα σκυλιά είναι.Μιλάμε ότι το επίπεδο της λίγδας είναι τραγικό....
καλά γι αυτό ούτε λόγος.... όσες φάσεις γίναν σε όλα τα σημερινά ματς της σούπαλιγκ γίναν χθες στο Βαλένθια-Αθλέτικο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”