Πανσερραϊκός- ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Πανσερραϊκός- ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Πάμπλο 15 χρόνια σε ταΐζαμε για να λες τέτοιες μαλακίες;
Άντε στις Σέρρες και πιο κάτω.
- ΑποστόληςΑ
Έχουμε την καλύτερη επίθεση φέτος στο πρωτάθλημα και ο βασικός μας φορ έχει σκοράρει ΔΥΟ φορές μόνο.
:
:

Ε τι να γίνει; Το πηρε μάλλον απόφαση ότι το προπονητικό μέλλον είναι στο γιουνανισταν.Odi έγραψε:Πάμπλο 15 χρόνια σε ταΐζαμε για να λες τέτοιες μαλακίες;
Αν δεν υπηρχε το ματς της προηγουμενης Τεταρτης με τον βαζελο που η ομαδα εβγαλε εντασεις και αγωνιστικη κυριαρχια, θα ειχαν αρχισει να με ζωνουν τα φιδια απο τα 2 τελευταια ματς οτι ξεμενουμε απο δυναμεις και οτι πηγαινουμε με τις αναθυμιασεις στον ντεποζιτο.
Αρα προς το παρον το αποδιδω προφανως στις απουσιες και στην διαχειριση και το αισθημα αυτοσυντηρησης ενοψει των δυσκολων αγωνων που ερχονται.
Αρα προς το παρον το αποδιδω προφανως στις απουσιες και στην διαχειριση και το αισθημα αυτοσυντηρησης ενοψει των δυσκολων αγωνων που ερχονται.
Το φυντάνι που είπε να μη ποτιστεί αυτό το χωράφι θα πρέπει να πάρει βραβείο βλακείας. Και ελπίζω να μην έχει συμμετοχή ο Πάμπλο σ αυτο
- Μπαρκαρούτσος
Odi έγραψε:Πάμπλο 15 χρόνια σε ταΐζαμε για να λες τέτοιες μαλακίες;
Πες το στο podcast και κερνάω καφέ

Ο Κολκας αφησε καποια υπονοούμενα χθες. Το μυαλο μου πηγε κατευθείαν στον Παμπλο, αλλα δεν ξερω αν εδειξε πράγματι αυτόν ως υπεύθυνο.george188 έγραψε:Το φυντάνι που είπε να μη ποτιστεί αυτό το χωράφι θα πρέπει να πάρει βραβείο βλακείας. Και ελπίζω να μην έχει συμμετοχή ο Πάμπλο σ αυτο
" Επειδή τον Καζία τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση, είμαι σίγουρος πως δεν ήταν ο υπεύθυνος που δεν βράχηκε το χορτάρι. Βασικά ξέρω ποιος ήταν αλλά ας αναλάβει τις ευθύνες του. Απλά σήμερα έχασε πολλούς πόντους απ' όλους όσους νιώθουν πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι άνθρωποι των ομάδων."
Σε καθε περίπτωση ο Πάμπλο είναι προπονητής αλλης ομαδας και κατα τη γνώμη μου καλα κανει και υποστηριζει αυτα που συμφέρουν τη δικη του ομαδα, ακομα κι αν ειναι μπαρουφες. Να μας λειπουν αυτα που κανουν οι αλλοι.
Πανσερραϊκός- ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τελευταία ενημέρωση 15/12/2021, 17:57
Πάμπλο Γκαρσία: «Σε αυτό το γήπεδο μόνο να φυτέψεις καρότα και πατάτες μπορείς»
Ο Πάμπλο Γκαρσία απέδωσε στον κακό αγωνιστικό χώρο αλλά και το νωθρό ξεκίνημα της ομάδας του την ήττα του ΠΑΟΚ Β' από την Ξάνθη.

Πάμπλο Γκαρσία: «Σε αυτό το γήπεδο μόνο να φυτέψεις καρότα και πατάτες μπορείς»
Ο Πάμπλο Γκαρσία απέδωσε στον κακό αγωνιστικό χώρο αλλά και το νωθρό ξεκίνημα της ομάδας του την ήττα του ΠΑΟΚ Β' από την Ξάνθη.

Είμαστε γνωστός λαός της λήθης. Σεβάσου τουλάχιστον αυτούς ( κι εγώ μέσα) που αγαπούν τον Pablo και εκτιμούν την προσφορά του στην ομάδα. Αλίμονο αν λέμε ότι ο Pablo Garcia καταφέρεται κατά του ΠΑΟΚ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Odi έγραψε:Πάμπλο 15 χρόνια σε ταΐζαμε για να λες τέτοιες μαλακίες;
Δεν ειμαι σιγουρος οτι εχω καταλαβει τι κακο εχει πει ο Παμπλο
- thomas Murg
Κι αν καταφέρεται, τι να λέμε δηλαδή ότι δεν καταφέρεται;Adamandad έγραψε:Είμαστε γνωστός λαός της λήθης. Σεβάσου τουλάχιστον αυτούς ( κι εγώ μέσα) που αγαπούν τον Pablo και εκτιμούν την προσφορά του στην ομάδα. Αλίμονο αν λέμε ότι ο Pablo Garcia καταφέρεται κατά του ΠΑΟΚ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Odi έγραψε:Πάμπλο 15 χρόνια σε ταΐζαμε για να λες τέτοιες μαλακίες;
Τίποτα κακό φυσικά δεν έχει πει ο Παυλαρας για τον ΠΑΟΚ μας , είναι τα γνωστά εκτός πραγματικότητας πόρτοσαλτια σχόλια που σκοπό έχουν την δημιουργία εντελώς λανθασμένων εντυπώσεων. Η ομάδα είναι ένα μείγμα ηρωικής προσπάθειας να παίξει ποδόσφαιρο έχοντας να αντιμετωπίσει εκτός από στημένα προγράμματα ,κούραση, τραυματισμούς , κι την «πεφωτισμένη κι αντικειμενική» κριτική που δεν δέχεται την παραμικρή κοιλιά αλλά πάντα υποθετικά για το καλό της ομάδας νιώθει υποχρέωση να βαφτίζει την οποια απόλυτος δικαιολογημένη αδυναμία σαν άθλια εμφάνιση κάνοντας μια προσπάθεια για το ποιος πει το χειρότερο σχόλιο για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας
Με οποιαδήποτε άλλη ομάδα αν παίζαμε και α) δεν είχανε βρέξει το γήπεδο προκειμένου να μην παιχτεί ποδόσφαιρο αλλά με σοβαρό κίνδυνο τραυματισμών β) είχανε πάρει δύο κόκκινες κάρτες για αγκωνια και τάκλιν -λαιμητομο, γ) μπινελικι και σπρώξιμο στον προπονητή μας που πάει να δώσει το χέρι του σήμερα θα μιλούσαμε πολυυυυυυυυυυυ διαφορετικά
Respect στον λουτσεσκου για την συμπεριφορά του και για την αντίδραση της ομάδας όταν ο Πανσερραϊκός έμεινε με δέκα και με εννέα παίκτες
Καλό για όλους μας να ξεχάσουμε τα χθεσινά... νερό και αλάτι.... αστο να πάει άστο....
Respect στον λουτσεσκου για την συμπεριφορά του και για την αντίδραση της ομάδας όταν ο Πανσερραϊκός έμεινε με δέκα και με εννέα παίκτες
Καλό για όλους μας να ξεχάσουμε τα χθεσινά... νερό και αλάτι.... αστο να πάει άστο....
-
Τίποτα φιλε όλα καλά….Παυλαρας ΠΑΟΚΑΡΑ κτλAzrael έγραψε:Δεν ειμαι σιγουρος οτι εχω καταλαβει τι κακο εχει πει ο Παμπλο
Μέχρι και οι αλλόθρησκοι σήμερα γυρνάνε και λένε ……για να τα βάλει μέχρι και ο Γκαρσια με τον διαιτητή φαντάσου τι εύνοια είχε ο ΠΑΟΚ ενώ δεν έχουν δει καν το ματς..λογω των δηλώσεων Παύλου συμβαίνει αυτό
Επίσης ειρωνεύτηκε στο θέμα γηπέδου//οκ εχει τον σεβασμό μας για την προσφορά στην ομάδα μας αλλά μην λες λαλακιες λες και βρισκόσουν σε άλλο γήπεδο
Επαγγελματική νίκη χτες και γεια σας
Σερραιοι δεν περίμενα ποτε ότι θα βρίζετε τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη κομπλέξαρες
Διπλό στην Λαμία οπωσδήποτε