Κι εκεί να μείνει!aivas19 έγραψε:Νομιζω οτι ηδη παιρνει 700κ
16. Tomasz Karol Kędziora
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Τον θέλω με τα χίλια αλλά πρέπει να καταλάβει κι αυτός ότι τα λεφτά της Ουκρανίας, Ρωσίας και Σαουδικής Αραβίας τα παίρνεις παίζοντας εκεί. Εδώ θα πρέπει να κατεβάσει τις απαιτήσεις του.
- pisakaipoupoula
Τον λογίζω ως τρίτο μας στόπερ και φέτος είναι βασικός μόνο και μόνο γιατί ο Εκονγκ ήταν τραγικός ...
Δεν νοείται να πάρει αυτά που ζητάει, για 800 μάξιμουμ είναι οκ αν δεν δεχτεί νομίζω θα χτυπήσουμε τον Φαμπιάνο του ρούλη
Δεν νοείται να πάρει αυτά που ζητάει, για 800 μάξιμουμ είναι οκ αν δεν δεχτεί νομίζω θα χτυπήσουμε τον Φαμπιάνο του ρούλη
- john4serres
600-650 + μπονους ειναι καλά.Miles έγραψε:Κι εκεί να μείνει!aivas19 έγραψε:Νομιζω οτι ηδη παιρνει 700κ
Λογικό να τα ζητάει, τώρα τι θα πάρει οψόμεθα.
το ξεζούμισμα κοστίζει, κ ο Ινγκι αυτό είπε εμμεσως πλην σαφώς.
το ξεζούμισμα κοστίζει, κ ο Ινγκι αυτό είπε εμμεσως πλην σαφώς.
- ΑποστόληςΑ
john4serres έγραψε:600-650 + μπονους ειναι καλά.Miles έγραψε:Κι εκεί να μείνει!aivas19 έγραψε:Νομιζω οτι ηδη παιρνει 700κ

- abc_o_ karpouzas
μαλιστα το ακουσαμε και αυτο....pisakaipoupoula έγραψε:Τον λογίζω ως τρίτο μας στόπερ και φέτος είναι βασικός μόνο και μόνο γιατί ο Εκονγκ ήταν τραγικός ...
ο φαμπιανο καλυτερος απο τον κεντζιορα και μαλιστα με ποιο πολλα απο τα 800...

Παιδια, θεωρω λιγο ακαιρη και γρουσούζικη τη συζήτηση για το συμβολαιο του Κετζιορα.
Ολη μας η ενεργεια και σκεψη μας πρεπει να ειναι πως να μη τραυματιστει η παρει καρτα στην ευρωπη…
Θεωρω με διαφορα το νο1 τοπικ στον οργανισμο ΠΑΟΚ
Ολη μας η ενεργεια και σκεψη μας πρεπει να ειναι πως να μη τραυματιστει η παρει καρτα στην ευρωπη…
εκει στα μεσα του ιουλιου κ στην δευτερη δεκαδα των σελιδων του τοπικ σου φιλε τομας δειχνουμε αλλη μια φορα οτι το κατεχουμε το αθλημα
100% ΚΆΘΕ ΑΓΏΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΉ ΝΑ ΜΗΝ ΠΆΘΕΙ ΚΆΤΙ.rockavlon έγραψε:Παιδια, θεωρω λιγο ακαιρη και γρουσούζικη τη συζήτηση για το συμβολαιο του Κετζιορα.
- pisakaipoupoula
Ούτε ότι είναι καλύτερος είπα, ούτε ότι θα δώσει η ομάδα τέτοιο συμβόλαιο ειδικά σε παίκτη του ρούληabc_o_ karpouzas έγραψε:μαλιστα το ακουσαμε και αυτο....pisakaipoupoula έγραψε:Τον λογίζω ως τρίτο μας στόπερ και φέτος είναι βασικός μόνο και μόνο γιατί ο Εκονγκ ήταν τραγικός ...
ο φαμπιανο καλυτερος απο τον κεντζιορα και μαλιστα με ποιο πολλα απο τα 800...
![]()
και δεος
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ο γύρος τουμπιωτικος η από Επτάλοφο; Έχει διαφοράabc_o_ karpouzas έγραψε:o κεντζιορα ειναι εν ενεργεια διεθνης παικτης....
ποσα να ζητησει δηλ??....600 και 3 πιτογυρα απο ολα??
- Μαυρο Χιονι
- Moderator