Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
-
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Ωραία τα γράφετε
Πρέπει οπωσδήποτε να φέρουμε και παίκτες από εσωτερικούς ανταγωνιστές
Πρέπει οπωσδήποτε να φέρουμε και παίκτες από εσωτερικούς ανταγωνιστές
Στην εξίσωση ας βάλουμε κ την πιθανή πώληση Ελλήνων.
Μπορεί κανάς Τζολάκης .proedros έγραψε:Σήμερα διάβασα κάπου στο sdna κάτι που έγραψε σήμερα η Ώρα των Σπορ.Αναφερόταν για Σουπερλιγκάτο παίκτη (υπεράνω υποψίας) πως θα αλλάξει πόλη και φανέλα το καλοκαίρι.Και ανατωτιέμαι αν ο ΠΑΟΚ έχει σχέση με το σενάριο που αναφέρει και ο φίλος από πάνω. Ποιοι είναι αυτοί που μένουν ελεύθεροι από Ποκ? Μασούρας, Φορτούνης, Παλάσιος? Άλλοι?
Συγνώμη δηλαδή αλλά πόσα παίρνει ο Ελ Κααμπί ?Blackgr4 έγραψε: Παπάδες θα κάνει αν έρθει. Χώρια το κόστος που είναι αστείο σε σχέση με τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε.
Θέλουμε εμείς φορ να κάνει όσα κάνει ο.. Χάαλαντ, αλλά τον θέλουμε και με κόστος μαξ 1 χαρτί. Ε δεν πάει έτσι.
Λιγότερο από μύριο.
Ναι μόνο παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ελ Κααμπί δεν έχουν περιγράψει οι προηγούμενοι..
Εκτός και αν ο Ελ Κααμπί είναι συμμετοχικός, μοιράζει, μαρκάρει και πιέζει. Ντάξει τώρα γελάμε.
Εκτός και αν ο Ελ Κααμπί είναι συμμετοχικός, μοιράζει, μαρκάρει και πιέζει. Ντάξει τώρα γελάμε.
Το έγραψα ως γενική παρατήρηση.
Το βασικό προσόν του επιθετικού είναι να σκοράρει. Τα υπόλοιπα είναι καλό να τα έχει αλλά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
Το βασικό προσόν του επιθετικού είναι να σκοράρει. Τα υπόλοιπα είναι καλό να τα έχει αλλά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
- PoccoPicante
Μασούρας Τζολακης και ένας από τους Πέλκα -Φορτουνη πρέπει να τούς χτυπήσουμε πάση θυσία
Ο Λιβαγια μεταγραφή θα πάρει μόνο σε ομάδα που παίζει Τσου Λου, ιδανικός για τα θέλω τού Λούτσι, παλτό και παλεμαχος στα 30 του για αυτούς που ονειρεύονται σέντερ φορ παρκαρισμένα στο κουτί και έχουν ονειρώξεις με κάτι Γιουγκοσλάβους που παίζουν στην Ωκεανία....
Αν ο ΠΑΟΚ ψάχνει αριστερό μπακ με μισθό 1-1,2 για να μοιραστεί το χρόνου την θέση με τον Μπάμπα λογικά θα χτυπήσουμε και κάνα Icardi στα φορ
Ο Λιβαγια μεταγραφή θα πάρει μόνο σε ομάδα που παίζει Τσου Λου, ιδανικός για τα θέλω τού Λούτσι, παλτό και παλεμαχος στα 30 του για αυτούς που ονειρεύονται σέντερ φορ παρκαρισμένα στο κουτί και έχουν ονειρώξεις με κάτι Γιουγκοσλάβους που παίζουν στην Ωκεανία....
Αν ο ΠΑΟΚ ψάχνει αριστερό μπακ με μισθό 1-1,2 για να μοιραστεί το χρόνου την θέση με τον Μπάμπα λογικά θα χτυπήσουμε και κάνα Icardi στα φορ

Ετσι είναι.giapas έγραψε:Η κούλα έχει εγγυημένα έσοδα λόγω γηπέδου. Εμείς δυστυχώς όχι ακόμα, με ότι αυτό σημαίνει για τον προγραμματισμό. Πρέπει να δούμε που θα κλείσει η χρονιά και να καθοριστεί το μπατζετ και οι στόχοι για του χρόνου.
Προφανώς θα υπάρξουν κι εξαιρέσεις , αλλά να δώσεις 2ο συμβόλαιο σχεδόν εκατομμυρίου στην ίδια θέση ( και τι θέση , πλάγιο μπακ) πάει πολύ.
Όπως πολλοί φίλοι είπαν αυτές οι θέσεις καλό είναι να καλύπτονται εκ των έσω.
Αν είναι να δώσουμε συμβόλαιο του μυρίου για ημιβασικό ας το δώσουμε για τον αντι Μάρκος.
Η χάρτινη είχε 3 κενά. Τέρμα, αριστερό Μπακ, δεξί Μπακ. Τα 2 από τα 3 τα καλύψε ηδη. Εμείς μέχρι 30 Αυγούστου θα κυνηγάμε στόπερ ,φορ και αριστερό εξτρέμ .
Το κακό αυτό είναι.Τα αντανακλαστικά του οργανισμού.
Ποιους πηρε ;cartman έγραψε:Η χάρτινη είχε 3 κενά. Τέρμα, αριστερό Μπακ, δεξί Μπακ. Τα 2 από τα 3 τα καλύψε ηδη. Εμείς μέχρι 30 Αυγούστου θα κυνηγάμε στόπερ ,φορ και αριστερό εξτρέμ .
-
Φέρε Τζολακη και Μασουρα και κάλυψες δυο κενάcartman έγραψε:Η χάρτινη είχε 3 κενά. Τέρμα, αριστερό Μπακ, δεξί Μπακ. Τα 2 από τα 3 τα καλύψε ηδη. Εμείς μέχρι 30 Αυγούστου θα κυνηγάμε στόπερ ,φορ και αριστερό εξτρέμ .
Φορ μπορεί και να μην ψάχνουμε
Ασχημο νεο αν εκλεισε ο Γιαννουλης στη χαρτινη
Τον Λιβαγια θα τον ηθελα στον ΠΑΟΚ
Τον Πελκα δεν τον θελω αλλα δεν αποκλειεται κ να τον φερουν πισω αν χρειαζομαστε Ελληνες στο ροστερ
Θα προτιμουσα τον Μισιτς αλλα εχει συμβολαιο εως το 2026
Ο Τσαουσης επισης μου αρεσει
Μασουρας εννοειται μου αρεσει αλλα μου φαινεται λιγο ανεφικτο
Κ για Τζολακη επισης ναι
Τον Λιβαγια θα τον ηθελα στον ΠΑΟΚ
Τον Πελκα δεν τον θελω αλλα δεν αποκλειεται κ να τον φερουν πισω αν χρειαζομαστε Ελληνες στο ροστερ
Θα προτιμουσα τον Μισιτς αλλα εχει συμβολαιο εως το 2026
Ο Τσαουσης επισης μου αρεσει
Μασουρας εννοειται μου αρεσει αλλα μου φαινεται λιγο ανεφικτο
Κ για Τζολακη επισης ναι
Έχουμε τους 4 : Κουλιεράκη,Ντελια,, Τσιγάρα και Μιχαηλίδη. ( Ο Τζίμας πάει στη δεύτερη λίστα). Εάν υποθέσουμε ότι βρίσκουμε άλλον έναν από ΠΑΟΚ Β ή τους δανεικούς (Τσαούση,Τζήμα,Λύραντζη) πάμε στους 5. Τουλάχιστον τρεις Έλληνες μας χρειάζονται. Ο Κουλούρης είναι πολύ καλή επιλογή 27-28, από τις ακαδημίες,δεν παίρνει πολλά και από κάτι Ολιβέιρα / Σαμάτα και ξυπόλυτος να παίζει τα πενταπλάσια γκολ θα βάλει. Όσο το σκέφτομαι τόσο μου μοιάζει η ιδανική γέφυρα μέχρι να καθιερωθεί ο Τζίμας. Τσολάκης για αντιζιφκο. Στον γαύρο υπάρχει και δανεικός Έλληνας ελεύθερος το καλοκαίρι και μάλιστα μικρός. Τώρα κάτι Φουρτουνης και Πέλκας που θα κοστίσουν ακριβά και θα είναι χειρότεροι του χρόνου δεν ξέρω τι θα προσφέρουν....
Ο Κουλουρης στην Λασκ (Αυστρια) ειχε 1 γκολ σε 16 ματς, στην Αλανιασπορ 3 γκολ σε 10 ματς, στην Τουλουζ 4 γκολ σε 39 ματς. Στον ΠΑΟΚ εχει 14 γκολ σε 83 συμμετοχες.