Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από -keeper- »

Άσχημο νέο για Γιαννούλη …
Χρειαζόμαστε Έλληνες στο ρόστερ που να μπορουν να προσφέρουν … όχι μόνο να συμπληρώνουν την αποστολή .
Και οι επιλογές είναι λίγες
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ποιος είναι ο 3ος που έκλεισε η αεχ?

Κατά τα άλλα, ούτε ζέστη ούτε κρύο για Γιανούλη. Μου φαίνεται ανάλαφρος χαρακτήρας, κατά τη γνώμη μου θέλουμε strong personalities με composure. Στο ποκ είναι άλλη ιστορία, άλλο περιβάλλον, προστασία κλπ. Αλλο mind set o ΠΑΟΚ.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Ο Λιβάγια δεν είναι παίκτης που μαρκάρει ούτε πιέζει, και θέλει την ομάδα να παίζει για αυτόν..Επίσης είναι αργός.Πως λέτε πως μπορεί να ταιριάξει στην ομάδα?Επίσης δεν είναι καθαρό φορ αλλά κάτι μεταξύ δεκαριού και φορ. Θα ήταν ιδανικός σε ένα σύστημα με 2 φορ, αλλά σε σύστημα με 1 κατά την άποψη μου, όχι.
proedros

Patron έγραψε:Ποιος είναι ο 3ος που έκλεισε η αεχ?

Κατά τα άλλα, ούτε ζέστη ούτε κρύο για Γιανούλη. Μου φαίνεται ανάλαφρος χαρακτήρας, κατά τη γνώμη μου θέλουμε strong personalities με composure. Στο ποκ είναι άλλη ιστορία, άλλο περιβάλλον, προστασία κλπ. Αλλο mind set o ΠΑΟΚ.
Μπρινιόλι. Μια χαρά χαρακτήρα έχει βγάλει ο Γιαννούλης.Έκανε εξαιρετικά παιχνίδια με Άγιαξ, Μπενφίκα, έχει παραστάσεις και από Εθνική ομάδα, Premier League και είναι σε πολύ καλή ηλικία..Θα έβαζε μεγάλο ανταγωνσμό στην θέση του αριστερού μπακ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Δεν πρόκειται να βρεις φορ που:
1) Να μαρκάρει
2) Να πιέζει
3) Να κατεβάζει σωστά την μπάλα
4) Να έχει καλή τεχνική
5) Να την σπάει σωστά στους συμπαίκτες του
6) Να σκοράρει και με πόδια αλλά και με κεφάλι
7) Να είναι κάτω από 32-33 χρονών (να έχει δηλαδή 2-3 χρόνια καλής μπάλας μπροστά του)
8) Να κοστίζει περίπου 2-3, άντε βαριά 3.5 χαρτιά

Ο Λιβάγια έχει τουλάχιστον 6 στα 8 από τα παραπάνω.
Πόσα έχει ο Μπράντον;
Πόσα έχει ο Σαμάττα;
Πόσα είχε ο Τσόλακ;
Πόσα είχε ο Κρμέντσικ;
Πόσα είχε ο Άκπομ;
Πόσα είχε ο Σβιντέρσκι;
Πόσα είχε ο Πρίγιοβιτς;

Αν πεις στον Λουτσέσκου πως σου φέρνω κάποιον που έχει 6 στα 8 από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, θα κάνει κωλοτούμπες.

Αυτή είναι η δικιά μου η άποψη. Όποιος θέλει ας διαφωνεί και ας λέει πως είμαστε καλά με φορ επιπέδου Μπράντον και Σαμάττα ή ας ονειρεύεται πως θα βρεθεί παίκτης με περισσότερα χαρακτηριστικά και με ίδια τιμή.
Άντε καλά.. θα πω εγώ.
kos

Δημοσίευση από kos »

Πόσο πουλήσαμε τον Γιαννούλη; 6; 7;
Τι συμβόλαιο του δίνουν; 1 χαρτί; παραπάνω;
Νομίζω ότι από τον παίκτη κερδισμένοι είμαστε εμείς.
Πολύ καλός παίκτης αλλά υπερβολή όταν έχεις μπαμπα.

Το βιώσιμο είναι να μην φέρνεις Ράφα, αλλά να δίνεις 5ετες στον τσιαουση από τα 20 έως τα 25.
Να μην φέρνεις νασμπεργκ κτλ.

Οι ακαδημίες δεν είναι μόνο για να βγάζουν ντελια κουλιε κτλ. Είναι για να βγάζουν και λύρα τσιγγαρα κτλ.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

marsantos έγραψε:Παιδιά ο Γιαννούλης μάλλον έκλεισε αεκ.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι ωραίο να έχεις Μπαμπα-Γιαννούλης αλλά μόνο για μας. Όχι για το Γιαννουλη.
Στην αεκ είναι σίγουρα βασικός.
Σε εμάς θα είναι σίγουρα πάγκο. Μπορεί να έχουμε 50 ματς, μπορει να μοιραστούν τις συμμετοχές αλλά ξέρει καλά ο Γιαννούλης ότι αν του χρόνου παίζουμε ομίλους ch.l και παίζουμε Τετάρτη με Γιουβέντους και Κυριακή με Λαμία θα παίξει ο Μπαμπα με Γιουβε και αυτός με Λαμία.
Στην αεκ θα είναι ακριβώς το αντίθετο.
Θα παίξει αυτός βασικός και ο Ιρανός θα είναι στον πάγκο.
Δεν είναι χαζοί οι παίκτες.
Όσο για το Λιβαγια μακριά. Βετεράνοι δε χρειάζονται. Πολύ καλός παίκτης αλλά για 5 χρόνια νεότερος. Πλέον πρέπει να κοιτάμε έντονα το αθλητικό κομμάτι. Έχουμε ήδη τον Ταισον στα 37, εχουμε και τον Μουργκ που είναι είναι αργός, θέλουμε άλλα στοιχεία εκτιμώ.
αδερφέ δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο γιαννούλης θα έπαιζε αλλαγή του μπάμπα
σε 2 χρόνια τι θα γινόταν? σε 3?

και αν για εμάς ο γιαννούλης έχει πρόβλημα να μείνει πάγκο, τι να πουν τόσοι και τόσοι καλοί παίχτες των αθηναϊκών ομάδων που είναι μεταξύ 11άδας και πάγκου?

ο ντεσπόντοφ δηλαδή πώς ήρθε σε μας?

δυστυχώς πλέον στα δικά μου μάτια είναι ξεκάθαρο ότι το νούμι δίνει περισσότερα χρήματα από όσα δίνουμε εμείς, και μάλιστα με διαφορά

το ακόμα πιο σημαντικό που έχουν καταλάβει αυτοί εκεί κάτω είναι ότι πλέον με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τα πλει οφ να κρίνουν τα πάντα, οι ομάδες για να πρωταγωνιστήσουν, χρειάζονται μεγαλύτερο αριθμό καλών παιχτών.

αν δεν έχεις 16-18 παίχτες που να εναλλάσσονται χωρίς να πέφτει το επίπεδο της βασικής 11άδας, τότε αναγκαστικά θα διαλέγεις ανάμεσα στις διοργανώσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τρί 27 Φεβ 2024, 21:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εγω θα ηθελα να ερθουν 2-3 παικταραδες στον αξονα, strong personalities που λεει και ο patron.
ενας χαφ, ενας επιθετικος και ενας στοπερ αν φυγει ο Εκονγκ.

ανανεωση Κεντζιορα, Μειτε

συμπληρωματικα δεύτερο τέρμα, μεσοεπιθετικο
κι αν βρεθει καμια ευκαιρια χαφ αλλιως Σβαμπ.

γενικα πρεπει να κυνηγαμε τους καλους ελληνες. δεν ειναι και πολλοι...
δεν ειναι τυχαιο που ολοι κοιταζουν να επαναπατρισουν παικτες.
απο γιαννουλη προτιμω κυριακοπουλο..τριτος στη λιστα ειναι ο Λυκογιαννης που ειναι ισως ο μοναδικός που θα ερχοταν για 2ος...αλλα εκει εχεις Ραφα, δεν ξερω αν θα γινει κινηση

στα πλαγια μπακ θα ειχε περισσοτερη λογικη να παρεις εναν παικταρα δεξια, ωστε να εχεις αυτον και Μπαμπα και Γιονι πασπαρτου...και για βαθος Λυρατζη-Τσαουση...
proedros

Εντάξει θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να έχουμε για τρίτη χρονιά τόσο μεγάλη αστοχία στο θέμα του φορ.Θα πρόκεται για παντελή ανικανότητα.Το θέμα είναι τι χαρακτηριστικά θα βάλει ως προτεραιότητα ο Λουτσέσκου. Καλός στο κουτί, καλός στη κυκλοφορία και άνοιγμα των χώρων, καλός στην πίεση, καλός στο κεφάλι?Όλα αυτά + ηλικία + τελικό κόστος θα διαμορφώσουν τις επιλογές.Ο Λιβάγια να επαναλάβω πως είναι σε πτώση φέτος, σε ένα πρωτάθλημα αρκετά υποβαθμισμένο. Όσον αφορά το πόσο μπορεί να κοστισει, είχα διαβάσει το καλοκαίρι πως έχει μπει ρήτρα για όποια ομάδα του εξωτερικού θέλει να τον αποκτήσει 1.500.000 στην ομάδα + 1.500.000 συμβόλαιο που θα ήθελε ο ίδιος.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

έλα ρε συ ναπολιτάνε, αυτό το "εκεί έχεις ράφα" με σκοτώνει, πραγματικά
ποιος ράφα, που σε ματς δύσκολο πάντα κάνει fold
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Πρέπει να φέρεις Έλληνες, οι λίστες στην ΟΥΕΦΑ σφίγγουν. Ο Πέλκας μένει ελευθερος τον φέρνεις, ο Φορτούνης τον κοροϊδεύουν δεν τον ανανεώνουν φέρτον αυτοί πως πήραν τον Πασχαλάκη, τον Κουλούρη φέρτον αν δεν δώσεις τρελά λεφτά για σεντερ φορ. Ο Τσαλοβ θέλει ένα καλό συμβόλαιο θα το πληρώσεις ? Αν όχι φέρε Έλληνες όχι Σαματες

Ο Γιαννούλης τον θέλω, ο Κυριακόπουλος που είπε πιο πάνω άλλος φίλος καλός αλλά δύσκολα να αφίσει το Καμπιονατο, πάμε παρακάτω, ο Μπαλντοκ μένει ελεύθερος αν δεν πάει στον γαύρο πάρτον και πήγαινε αριστερά τον Οττο.

Τερματοφύλακες 2 Έλληνες. Τον Τσαούση που είπε ένας φίλος φέρτον από τον Σοαρες καλύτερα Τσαούση.

Ελληνάρες Greek πως το λένε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο Μπαλντοκ δεν ειναι γηγενης φιλε. Πελκας για αντι Μουργκ, αφου ο Μουργκ ηρθε για αντι Πελκας [FACE WITH TEARS OF JOY] (δεν ειρωνευομαι, το πιστευω αυτο που λεω)
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Αφού έπαιξε στην Εθνική τι είναι Αγγλος ?
proedros

Προσωπικά θα ήθελα με τα χίλια Μασούρα...Φοβερός τακτικά, βγαίνει ως κρυφός κυνηγός, έρχεται στο γκολ, έχει κεφάλι, παίκτης ομάδας που ο Λουτσέσκου μπορεί να τον απογειώσει, ελεύθερος το καλοκαίρι και Έλληνας..
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Στα πλάγια μπακ δεν είναι συμφέρον να έχεις τρεις ισάξιους παίχτες στυλ Μπάμπα-Ότο, δεν είναι ίδιας βαρύτητας η θέση για τόσο εκτεταμένο rotation όσο στα χαφ και στους μεσοεπιθετικούς, όπου εκεί χρειάζεσαι όντως ισάξιους παίχτες. Μπορείς να βολευτείς και με αλλαγές επιπέδου Σάστρε και Λύραντζη. Είναι πιο απαραίτητος ο τέταρτος επιπέδου χαφ και ο έκτος αντίστοιχος μεσοεπιθετικός, παρά ο τρίτος μπακ και δεν ξέρω αν το σηκώνει και το μπάτζετ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”