Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Απαντησα πιο πανω. Ας απαντησω αφου προφανως για να γραφω στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ πρεπει να περασω απο ανακριση των μελων. Διαβαζω κανα 4-5 χρονια το φορουμ, χρειαζομαι καποιο χειρογραφο για να περασω τις εξετασεις?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Α όχι, καθαρά από περιέργεια ρωτάω. Προσωπικά, δεν με νοιάζει ούτε αν είσαι παλιό μέλος, και αν ναι, δεν με νοιάζει το ποιο. Για εμένα όσοι είναι ΠΑΟΚ έχουν θέση εδώ μέσα. Επίσης, δεδομένης της ανωνυμίας, δεν με νοιάζει το ποιος λέει τι. Διαφωνώ με απόψεις και όχι με nicknames.

Από εκεί και πέρα, αλήθεια θα ήθελα να μάθω, πως ανακαλύπτει κάποιος το φόρουμ αυτό στο 2024. Είναι μέσω google search ή στο σύστησε κάποιος; Και πως άντεξες 4-5 χρόνια χωρίς εγγραφή με τα μισά τόπικ κλειστά για τα όχι μέλη, και χωρίς εργαλεία τύπου 'προβολή ενεργών θεμάτων'; :D

Εγώ ήμουν ανάμεσα σε paokmania και fcpaok.gr τον καιρό που ούτε τα 24 υπήρχαν, ούτε τα sdna, ούτε τα inpaok κτλ. Και το είχα ανακαλύψει τυχαία, αλλά σκάλωσα με το φόρουμ και την τότε παρέα το 2008. Απολαυστικές συζητήσεις σχετικές ή άσχετες με ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Νομίζω ότι το Paokmania γεννήθηκε από μέλη (συνιδρυτές;) του fcpaok.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

gika έγραψε:Α όχι, καθαρά από περιέργεια ρωτάω. Προσωπικά, δεν με νοιάζει ούτε αν είσαι παλιό μέλος, και αν ναι, δεν με νοιάζει το ποιο. Για εμένα όσοι είναι ΠΑΟΚ έχουν θέση εδώ μέσα. Επίσης, δεδομένης της ανωνυμίας, δεν με νοιάζει το ποιος λέει τι. Διαφωνώ με απόψεις και όχι με nicknames.

Από εκεί και πέρα, αλήθεια θα ήθελα να μάθω, πως ανακαλύπτει κάποιος το φόρουμ αυτό στο 2024. Είναι μέσω google search ή στο σύστησε κάποιος; Και πως άντεξες 4-5 χρόνια χωρίς εγγραφή με τα μισά τόπικ κλειστά για τα όχι μέλη, και χωρίς εργαλεία τύπου 'προβολή ενεργών θεμάτων'; :D

Εγώ ήμουν ανάμεσα σε paokmania και fcpaok.gr τον καιρό που ούτε τα 24 υπήρχαν, ούτε τα sdna, ούτε τα inpaok κτλ. Και το είχα ανακαλύψει τυχαία, αλλά σκάλωσα με το φόρουμ και την τότε παρέα το 2008. Απολαυστικές συζητήσεις σχετικές ή άσχετες με ΠΑΟΚ.
Συγνωμη για το υφος μου. Δεν ειχα και τον χρονο να ειμαι ενεργος στα του ΠΑΟΚ, απλως εμπαινα στο τοπικ του ματς ή για να ενημερωνομαι για τις ειδησεις του ΠΑΟΚ συγκεντρωμενες σε ενα σαιτ. Πλεον ειναι πολυ γνωστο το φορουμ, δεν ειναι δυσκολο να το μαθει καποιος.
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

gika έγραψε:Α όχι, καθαρά από περιέργεια ρωτάω. Προσωπικά, δεν με νοιάζει ούτε αν είσαι παλιό μέλος, και αν ναι, δεν με νοιάζει το ποιο. Για εμένα όσοι είναι ΠΑΟΚ έχουν θέση εδώ μέσα. Επίσης, δεδομένης της ανωνυμίας, δεν με νοιάζει το ποιος λέει τι. Διαφωνώ με απόψεις και όχι με nicknames.

οπως το μαθανε και καποιοι το 2020 2021 2022 και απο τοτε ξημεροβραδιαζονται εδω μεσα επιτιθεμενοι σε οποιον εχει αντιθετη αποψη απο την δικη τους, με την αμεριστη συμπαρασταση των μοντς.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ποιος έφαγε πέσιμο εδώ μέσα , στο άκυρο;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Νομίζω ότι το Paokmania γεννήθηκε από μέλη (συνιδρυτές;) του fcpaok.
Αν δεν κάνω λάθος, ο Τοσκίτσης ήταν ο ένας, με το nickname aparadektos. Ήταν συνιδρυτής και του fcpaok.gr. Δεν ξέρω αν υπήρχε κι άλλος.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Χωρικός κ montrealiotis από μια μέρα μπαν

Όποιος και αν έχει αποδείξεις για το ποιόν κάποιου να μας τις πει να ξέρουμε. Μέχρι τότε κομμένες οι επιθέσεις
paok vs all

Τέτοιες προσβολές πρέπει να έχουν και την ανάλογη ποινή.
Μία μέρα είναι χάδι και προτροπή για τον επόμενη προσβολή.
Ο Μπαρκαρουτσος έχει ρίξει μόνιμα μπαν για ψύλλου πηδημα σε σύγκριση με υπαινιγμο για διπλούς και βάλε λογαριασμούς.
Συγχαρητήρια.....
Να βάλετε και paypal να σας ενισχύσουμε μην ξεχάσετε
paok vs all

paok vs all έγραψε:

οπως το μαθανε και καποιοι το 2020 2021 2022 και απο τοτε ξημεροβραδιαζονται εδω μεσα επιτιθεμενοι σε οποιον εχει αντιθετη αποψη απο την δικη τους, με την αμεριστη συμπαρασταση των μοντς.
Για αυτούς τους παρόμοιους λογαριασμούς που κυνηγάνε οποιονδήποτε κάνει κριτική, μια χαρά κάνετε τα στραβά μάτια.
Τον άλλον τον miles που συνεχώς αφήνει αιχμές για λογαριασμούς μόνο που δεν τον έχετε ανακηρύξει Πουαρω του φόρουμ.
Ο Ντιμ και ο κάθε Ντιμ σας πείραξε
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δε φτάνει που απαντάς στον εαυτό σου (πάλι), ο miles και ο κάθε miles σε πείραξε. και το ανύπαρκτο paypal.
Giorgos1926

Δημοσίευση από Giorgos1926 »

Σε μενα αναφεροταν προχθες παλι. Για να φρεσκάρω την ερώτηση του συμφουρομητη, για πες μας πως ανακάλυψες εσύ το φόρουμ το 2020 ?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

paok vs all έγραψε:Ο Μπαρκαρουτσος έχει ρίξει μόνιμα μπαν για ψύλλου πηδημα σε σύγκριση με υπαινιγμο για διπλούς και βάλε λογαριασμούς.
Δώσε ένα παράδειγμα, μιας και μιλάς με πληθυντικό αριθμό.

paok vs all έγραψε:Να βάλετε και paypal να σας ενισχύσουμε μην ξεχάσετε
Αυτό το είπαν μέλη, εμείς δεν έχουμε ζητήσει ΦΡΑΓΚΟ από εσάς.

paok vs all έγραψε:Ο Ντιμ και ο κάθε Ντιμ σας πείραξε
Ποιος Ντιμ;
Giorgos1926

Δημοσίευση από Giorgos1926 »

Από τον Μάιο και μετά είναι πολλά τα μόνιμα μπαν.
Σιγά μην κάτσω να ψάξω για να δώσω και παράδειγμα.
Μήπως δεν ξέρεις ? Δική σου αγαπημένη ασχολία είναι και να ψάχνεις και να μπαναρεις.
Τον miles που το κάνει μήνες τώρα αυτό που κάνει, δεν ειδα να τον ειρωνεύεσαι όπως κάνεις με πολλούς άλλους εδώ μέσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos1926 την Δευ 26 Φεβ 2024, 21:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Giorgos1926 έγραψε:Από τον Μάιο και μετά είναι πολλά τα μόνιμα μπαν.
Σιγά μην κάτσω να ψάξω για να δώσω και παράδειγμα.
Μήπως δεν ξέρεις ? Δική σου αγαπημένη ασχολία είναι και να ψάχνεις και να μπαναρεις.
Τον miles που το κάνει μήνες τώρα αυτό που κάνει, δεν ειδα να τον ειρωνεύεσαι όπως κάνεις με πολλούς άλλους εδώ μέσα
Πάλι με λάθος ακαουντ απαντάς βρε?
Ρε τον αλήτη τον miles
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”