70. Mbwana Ally Samatta
- ΑποστόληςΑ
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Αν βάλει 2-3 σημαντικά γκολ στην Ευρώπη και προκριθούμε, το έχει βγάλει το συμβόλαιό του.
- AlxNeapoli1
Και στο χειροτερο σεναριο δε γινεται να μην παρθει φορ και να μεινει ο Ρασβαν με αυτους που εχει. Ειναι κριμα για την ομαδαρα που εχει φτιαξει να μην ενισχυθει με εναν εκτελεστη.Miles έγραψε:Υπάρχει η εύκολη λύση του δανεισμού. Στο Βέλγιο έχει καλό όνομα, ενώ και στην Τουρκία μπορεί να βρει ομάδα να του πληρώσει το συμβόλαιο που έχει. Αν βρεθεί και κανένας Άραβας, δεν το ξέρω.
Δεν νομίζω ότι δίνουμε αποζημιώσεις για να σπάσουμε συμβόλαιο παιχτών που δεν θέλουμε, έτσι δείχνει η μέχρι τώρα πολιτική μας.
Αγωνιστικά, και για να τελειώσει η άνευ ουσίας συζήτηση αν κάνει ή όχι, ο παίχτης δεν μπορεί να παρκαριστεί στην άκρη, δεν βγαίνουν τα κουκιά.
Ο Λουτσέσκου είχε βγάλει το συμβόλαιο του επί 5 μόνο με τη πρόκριση στους ομίλους, αλλά η γκρίνια προς το πρόσωπο του ακόμα κρατάει. Ενώ πλέον έχει βγάλει το συμβόλαιο του περίπου επί 8..ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν βάλει 2-3 σημαντικά γκολ στην Ευρώπη και προκριθούμε, το έχει βγάλει το συμβόλαιό του.
Δεν πάει ακριβώς έτσι.
-
Πόσο πιθανό το θεωρείς;ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν βάλει 2-3 σημαντικά γκολ στην Ευρώπη και προκριθούμε, το έχει βγάλει το συμβόλαιό του.
-
Πόσο πιθανό το θεωρείς;ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν βάλει 2-3 σημαντικά γκολ στην Ευρώπη και προκριθούμε, το έχει βγάλει το συμβόλαιό του.
Αρχαία πνευματα του κακου μεταμόρφωστε αυτο το σαπιο σωμα στον Σαματα τον μεγαλοπρεπή τον πρώτο σκορερ του βελγιου
Δικη σου αποψηPsaras έγραψε:Στηριζουμε οποιον φοραει την φανελα με τον δικεφαλο.
Την ακουω, αλλα διαφωνω
Για μενα αυτο π γραφεις, ειναι μια στρεβλωση της εννοιας στηριξη στην ομαδα
Εγω πιστευω οτι πρεπει να στηριζουμε μονο τον ΠΑΟΚ
Κανεναν μισθοφορο δεν στηριζω ή για να το θεσω πιο κομψα, κανεναν επαγγελματια παικτη
Αν κανει ο παικτης για τον ΠΑΟΚ εχει καλως
Αν δεν κανει, απο εδω πανε κι αλλοι
- Μπαρκαρούτσος
Στον ΠΑΟΚ παίζει ο Samatta.
Αν είναι έτσι, δεν στηρίζω Lucescu, δεν στηρίζω Ντέλια, δεν στηρίζω Σαββίδη, δεν στηρίζω Rafa Soares, στηρίζω ΠΑΟΚ.
Δηλαδή τι κάνεις, πας στα δάση και ψάχνεις δικέφαλο αετό για να στηρίξεις;
Αν είναι έτσι, δεν στηρίζω Lucescu, δεν στηρίζω Ντέλια, δεν στηρίζω Σαββίδη, δεν στηρίζω Rafa Soares, στηρίζω ΠΑΟΚ.
Οποιος φοραει την φανελα του ΠΑΟΚ ειναι στρατιωτης του ΠΑΟΚ. Τελεια και παυλα.
- AlxNeapoli1
Όταν αναφέρεστε σε "στήριξη" τι ακριβώς εννοείτε;
Προφανώς δεν θα μπω καν στη διαδικασία να συζητήσω αν πρέπει να γιουχάρεται παίκτης της ομάδας μας ή ακόμα χειρότερα να τον βρίζουν στα social ορισμένα φτωχά μυαλά.
Εγώ που δεν έκανα κάτι από αυτά (και ούτε πρόκειται) δεν αντέχω να τον βλέπω και περιμένω τη μέρα που θα φύγει και θα ανακοινωθεί άλλος φορ.
Επί της ουσίας, δεν τον στηρίζω. Έπαψα να ελπίζω σε κάτι. Θεωρώ πως μας κάνει κακό. Αγωνιστικά πάντα.
Προφανώς δεν θα μπω καν στη διαδικασία να συζητήσω αν πρέπει να γιουχάρεται παίκτης της ομάδας μας ή ακόμα χειρότερα να τον βρίζουν στα social ορισμένα φτωχά μυαλά.
Εγώ που δεν έκανα κάτι από αυτά (και ούτε πρόκειται) δεν αντέχω να τον βλέπω και περιμένω τη μέρα που θα φύγει και θα ανακοινωθεί άλλος φορ.
Επί της ουσίας, δεν τον στηρίζω. Έπαψα να ελπίζω σε κάτι. Θεωρώ πως μας κάνει κακό. Αγωνιστικά πάντα.
Εκλαψα με το άβαταρΜπαρκαρούτσος έγραψε:Στον ΠΑΟΚ παίζει ο Samatta.

παμε σε ενα πολυ απλο παραδειγμα με τον συμπαθη τανζανο τον οποιο μετα το χαμενο πεναλτι εχω περασει γενιες δεκατεσσερις. μαλιστα λεω σε φιλο που βλεπαμε μαζι το ματς ουτε στο πουλμαν να μην τον βαλει τον παλιοπ##@##@α !!!! και στο αγρινιο εκτος αποστολης!!!! Τι εγινε στον πραγματικο κοσμο του ποδοσφαιρου ? ο σαματα και την αποστολη της ομαδος ακολουθησε και πολυ καλα επαιξε!! καμια φορα αυτα που γνωριζει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος. Εγω με το νου μου θα ημουν δικαιωμενος αλλα η ομαδα θα ειχε στην πραγματικοτητα μια λιγοτερη λυση!
-
Όποιος φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ πρέπει να την υπηρετεί και να τη σέβεται. Αν όχι τη φανέλα, έστω τα πολλά λεφτά που μπαίνουν στο λογαριασμό του.Psaras έγραψε:Οποιος φοραει την φανελα του ΠΑΟΚ ειναι στρατιωτης του ΠΑΟΚ. Τελεια και παυλα.
Αν δε το κάνει, τί πρέπει να λέμε εμείς;