Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω λοιπον θα κανω μια προβλεψη. Το κας θα αποφασισει επαναληψη του ματς γαυρος βαζελος και ο γαυρος θα πηδηξει τον βαζελακο και θα βρεθει 4ος και κατα ιδρωμενος.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Τερίμ: «Δεν τελειώνει ένας αγώνας, μέχρι να πει ο Παναθηναϊκός ότι τελείωσε»

:lol: :lol:
ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚ ΚΑΥΛΙ .....
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

thomas Murg έγραψε:
hasio_john έγραψε:ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει το σίχαμα του βάζελου και μπαίνει σε σύγκριση με μας?
ΣΤ" @@ ΜΑΣ τι κάνουν οι άλλοι, εμείς κοιτάμε την ΔΙΚΙΑ μας ομάδα. :pano:
Εάν αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ σου απαντώ. Πρωτάθλημα είναι και σαφώς μας ενδιαφέρει και τι κάνουν και οι άλλοι. Δεν έγινε καμία σύγκριση επίσης. Παράδειγμα δόθηκε πόσο αδειάζουν οι παίκτες μετά από ένα παιχνίδι 120 λεπτών που έγινε πριν 4 μέρες.
Ευνόητε μας ενδιαφέρει και ο ανταγωνισμός .
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Όσο σκέφτομαι ότι μας απέκλεισε αυτή η ομαδούλα ανεβάζω πίεση 30... :evil:
Όλοι οι ιμπνέδες τυχεροί είναι... :twisted:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Επειδή γενικά δεν είμαι θρήσκος θα εξομολογηθώ αυτό εδώ...
Τους έχω σιχαθεί τόσο το τελευταίο διάστημα που αν τυχόν βγουν 4οι, πιάνω τον εαυτό μου στον τελικό να γέρνει προς τον.....(ούτε να το πω δεν μπορώ).
Τι μας βρήκε στα 40+ @@μω..
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Gospi έγραψε:Εγω λοιπον θα κανω μια προβλεψη. Το κας θα αποφασισει επαναληψη του ματς γαυρος βαζελος και ο γαυρος θα πηδηξει τον βαζελακο και θα βρεθει 4ος και κατα ιδρωμενος.
Πότε βγαίνει η απόφαση;
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Εννοείται καλύτερα κύπελλο σε ομάδα της Θεσσαλονίκης παρά στους θεατρίνους υπερόπτες.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Δημοσίευση από aivas19 »

nunies4 έγραψε:Επειδή γενικά δεν είμαι θρήσκος θα εξομολογηθώ αυτό εδώ...
Τους έχω σιχαθεί τόσο το τελευταίο διάστημα που αν τυχόν βγουν 4οι, πιάνω τον εαυτό μου στον τελικό να γέρνει προς τον.....(ούτε να το πω δεν μπορώ).
Τι μας βρήκε στα 40+ @@μω..
Α εγω δεν εχω καν ενδοιασμους. Να το παρει ο ρουλης αν ειναι 4ος ο γαυρος ή ο βαζελος να μεινουν εκτος Ευρωπης. Εξαλλου σιγα τον ρουλη. Ταυτοχρονα παιρνουμε εμεις πρωταθλημα και οι αλλοι αντι να χαρουν το κυπελλο μετα απο 50+ χρονια κλαινε με μαύρο δακρυ. Οι χαβουζαιοι κλαινε γιατι τα τροπαια πηγαν Θεσσαλονικη. Εμεις περναμε και Τσουλου κατευθειαν. Win/Win/Win/Win. Μονο ετσι θα ξεπληρωθει αυτο που εγινε την Τεταρτη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 25 Φεβ 2024, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Δωρακι τρελο. Αν δεν ειχε παρει ο γαυρος το μουσαντενιο τωρα θα ημασταν εμεις και το αεκακι. Οπως και να χει ο βαζελος θα βγει 4ος αυτό είναι δεδομενο. Το πιστευω εδω και καιρο
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

hasio_john έγραψε:Τερίμ: «Δεν τελειώνει ένας αγώνας, μέχρι να πει ο Παναθηναϊκός ότι τελείωσε»

ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚ ΚΑΥΛΙ .....
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

:lol:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Daskalos_4 έγραψε:Δωρακι τρελο. Αν δεν ειχε παρει ο γαυρος το μουσαντενιο τωρα θα ημασταν εμεις και το αεκακι. Οπως και να χει ο βαζελος θα βγει 4ος αυτό είναι δεδομενο. Το πιστευω εδω και καιρο
Κι εγώ,το πιστεύω και το Ελπίζω
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Daskalos_4 έγραψε:Δωρακι τρελο. Αν δεν ειχε παρει ο γαυρος το μουσαντενιο τωρα θα ημασταν εμεις και το αεκακι. Οπως και να χει ο βαζελος θα βγει 4ος αυτό είναι δεδομενο. Το πιστευω εδω και καιρο
Θέλει ακόμα προσοχή. Την Τετάρτη πιστεύω ότι το έχουμε αλλά την άλλη Κυριακή θα πάμε στην Λαμία για πολύ δύσκολο ματς. Πρέπει οπωσδήποτε το 2, στα 2
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Την απόφαση θα την βγάλουν Ιταλοί δικαστές. Δεν ξέρουμε καμία πληροφορία. Μπορεί να αποφασίσουν μέχρι να τιμωρήσουν τον βαζελο γιατί έφυγε από τον αγώνα. Κανείς δεν ξέρει αν έρθει τούμπα και το πάρει ο γαύρος στα χαρτιά και τιμωρηθεί ο βάζελος. Για να συνεχιστεί αγώνας δεν ξέρω δεν τον βλέπω λογικό. ή θα φταίει ο ένας ή ο άλλος . για να γίνει αγώνας θα πρέπει να αποφασίσουν ότι δεν φταίει κανείς από τους δύο.

Τα επόμενα δύο ματς της Λαμίας είναι κρίσιμα. Αν φέρει μία ισοπαλία η Λαμία μπαίνει ο Αστέρας πλέι οφ. Ο τίγρης ή θα σφάξει τον Ατρόμητο ή τον ΠΑΟΚ για να βάλει την ομάδα του στα πλέι οφ. Δεν νομίζω να αφήσει να μπει ο Αστέρας.

Μην τρώτε πρόλογο με την διαιτησία του γαύρου. Αν τα κάναμε αυτά εμείς στον Αστέρα θα βγάζανε ανακοινώσεις και θα φωνάζανε τώρα δεν μιλάει ο Αστέρας. Πιο πιθανό είναι να το στήσανε με ανατροπή το ματς παρά να σφάχτηκε ο Αστερας που δεν μιλάει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”