88. Marcos Antonio
-
- Montrealiotis
Re: 88. Marcos Antonio
Μην τυχον και κανουν κινηση για να τον κρατησουνε. Χρειαζομαστε τα χαφ μας οπως ειναι τωρα συν εναν Μειτε ακομη. Εαν φυγει ο Σβαμπαρος τοτε μια παικτουρα ακομη. Παικτες σαν τον Αντονιο εχουν οιμανατζαραιοι με κιλο.
- ΑποστόληςΑ
κάνει πάντα την ευκολότερη πάσα
0 ρίσκο
δίπλα και πίσω την έδινε και ο τζιώλης
0 ρίσκο
δίπλα και πίσω την έδινε και ο τζιώλης
- Patricio_4
Άλλος Ντάντας μας βρήκε
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μέτριος παίκτης με πολύ καλό μάνατζερ, αυτή είναι η απάντηση στο γιατί πήγε στη Λάτσιο. Ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος.
Μόνο σίγουρες πάσες και καμιά δυο προωθημένες μόνο στην πρώτη του συμμετοχή από την αρχή στα χαφ. Too little too late? Δεν ξέρω.
-
Τι περισσότερο έκανε σήμερα από αυτά που κάνει ο Τσιγγάρας όταν παίζει; Θυμίζω ότι δώσαμε 1,8 εκατομμύρια για δανεισμό με την αιτιολογία ότι αυτός είναι ο παίκτης που θα δώσει τα χαρακτηριστικά που μας έλειπαν στο κέντρο.
Θέλει χρόνο στη θέση του. Λογικά θα παίξει και στις Σέρρες και με Λαμία και θα βρει ρυθμό.
Πολύ βιάζεστε να κρίνετε.
-
Αυτό με τις πίσω πάσες το είδα και μες τον Βόλο, δεν μπορει να το αλλάξει με τίποτα αυτό του έχει κολλήσει το κεφάλι ότι αυτό που πρέπει να κάνει είναι να είναι διαθέσιμος για τους συμπαίκτες του και να κάνει μόνο σίγουρες πάσες, δεν επιχειρεί ποτε μια κάθετη μια αλλαγή παιχνίδιου μια τριπλά τίποτα. Αλλά και πάλι πιστευω δεν είναι αυτός ο παίκτης που είδαμε σήμερα. Αλλά το ρίσκο να πα να τον αγοράσεις δεν αξίζει γιατί για Βραζιλιάνο νταντάς μου κάνει…
Κατά τη γνώμη μου ο παίκτης έκανε συμπαθητικό ματς και έδωσε στοιχεία στο κέντρο μας που δεν υπάρχουν. Το ότι δε χρειάζεται 3 δευτερόλεπτα για να κάνει περιστροφή γύρω από τον εαυτό του και έχει μεγάλη ευκινησία στα πρώτα μέτρα , είναι κάτι που το χρειαζόμαστε.
Αν ανεβάσει αυτοπεποίθηση , με την ευελιξία του θα αποφύγει το πρώτο μαρκάρισμα στη μπάλα και μπορεί να δημιουργήσει καλές καταστάσεις για την ομάδα. Επίσης καλύπτει το έλλειμα ταχύτητας του Μειτε.
Αυτό προφανώς είδε η Λάτσιο.
Το σώμα του μεγάλο μειονέκτημα αλλά αν δεν είχε μειονέκτημα θα ήταν καραβασικός στο καμπιονάτο.
Σε σχέση με το Ντάντας που είχε περισσότερη τεχνική , αυτός έχει ταχύτητα που μας λείπει.
Δείχνει παίκτης που θέλει πολλές επαφές με τη μπάλα , να ανεβάσει ψυχολογία . Ίσως για αυτό στο 10 δεν έχει μέλλον.
Συγκρατημένα μεν, αλλά αισιοδοξώ
Αν ανεβάσει αυτοπεποίθηση , με την ευελιξία του θα αποφύγει το πρώτο μαρκάρισμα στη μπάλα και μπορεί να δημιουργήσει καλές καταστάσεις για την ομάδα. Επίσης καλύπτει το έλλειμα ταχύτητας του Μειτε.
Αυτό προφανώς είδε η Λάτσιο.
Το σώμα του μεγάλο μειονέκτημα αλλά αν δεν είχε μειονέκτημα θα ήταν καραβασικός στο καμπιονάτο.
Σε σχέση με το Ντάντας που είχε περισσότερη τεχνική , αυτός έχει ταχύτητα που μας λείπει.
Δείχνει παίκτης που θέλει πολλές επαφές με τη μπάλα , να ανεβάσει ψυχολογία . Ίσως για αυτό στο 10 δεν έχει μέλλον.
Συγκρατημένα μεν, αλλά αισιοδοξώ
-
Κρίνουμε αυτό που βλέπουμε. Και είναι ήδη δυόμισι μήνες από τότε που πρωτομπήκε να παίξει.Odi έγραψε:Θέλει χρόνο στη θέση του. Λογικά θα παίξει και στις Σέρρες και με Λαμία και θα βρει ρυθμό.