Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από Pepermint »

όπως έγραψα και για τον Παπάζογλου

γράφω και εδώ για αυτόν τον απίθανο τυπάκο που ούτε για βοηθός μπακαλόγατου δεν κάνει
και εξακολουθεί να παραμένει
προφανώς μέχρι να μας ρίξει κατηγορία

αλλά πραγματικά
και μόνο που τον βλέπεις...σου 'ρχεται μια τάση συμπόνοιας και ελεημοσύνης
τον κακομοίρη λές...ούτε μπουφάν δεν έχει λεφτά να αγοράσει
τσατσάρα έχει άραγες να στρώνει το μαλλί του

βέβαια...όταν κάποιος ακούσει ότι είναι προπονητής ομάδας α' εθνικής
του' ρχεται και το ξεκάρδισμα

...τον πληρώνουμε λέμε

αλλά τουλάχιστον γελάμε

να δούμε αν με τις εμμονές

μας ρίξει....τι θα γίνει

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ένα πράγμα που μου κάνει εντύπωση με τον Santos είναι ότι μοναχος του βγάζει τα ματια του.Αυτή η συντηρητική νοοτροπία που διαθέτει τον εκθέτει ανεπανόρθωτα time and again.Τουλάχιστον θα περίμενε κανεις πως από την χιλιοστή φορα και μετά θα άλλαζε λίγο! ;)

Και εξηγώ τι θέλω να πω...Όλοι γνωρίζουμε πως ο Santos αντιμετωπίζει την κάθε ομάδα σαν να παίζει με την Βarca.Δεν λέω , καλά κάνει ο άνθρωπος και είναι επιφυλακτικός , αλλα....Την στιγμή που βλέπεις πως ο αντίπαλος είναι για το ανάθεμα , πρέπει το συναίσθημα της συντηρητικότητας να μεταλλάσσεται.Δεν γίνεται να βλέπεις μια ομάδα να μη μπορεί να σου βάλει goal ούτε καν με το να σπρώξει τη μπάλα στο τέρμα με τα χερια κι εσύ να παίζεις αμυντικό παιχνίδι (Βλέπε Heerenveen , Λεβαδειακό A' ημίχρονο και γενικότερα σχεδόν κάθε παιχνίδι μας)

Δεν γνωρίζω πολλά από ποδόσφαιρο και δεν έχω κανένα λόγο να μη το παραδεχτώ.Αλλα η κοινή λογική μου λέει πως όταν εγώ αμύνομαι , αυτομάτως δίνω όλο το δικαίωμα και το χρόνο στον αντίπαλο να σκεφτεί πως να μου επιτεθεί , εφόσον δεν παρενοχλείται η άμυνα του από εμενα.Εάν εγώ όμως επιτιθομαι και παρενοχλώ την αντίπαλη άμυνα , λογικά κάνω τον αντίπαλο να σκέφτεται πρώτα πως να με αναχαιτίσει και ύστερα να σκεφτεί πως να αντεπιτεθεί.Δεν νομίζω να είναι τόσο παράλογο αυτό που λέω.

Στο κάτω κάτω εάν πάω με τη δεύτερη επιλογή δεν μπορεί και κανεις να μου πει τίποτα.Τι να πεις σε κάποιον που έχει εξαντλήσει κάθε δυνατή επιλογή για τη νίκη?Ότι δεν προσπάθησε?Ενώ με την πρώτη επιλογή και παιχνίδια χάνεις , αλλα έχεις και τον κάθε πικραμένο να σου προσάπτει ότι γουστάρει.Και το κακό είναι ότι οι υποστηρικτές σου δεν έχουν να πουν τίποτα επί της ουσίας για να σε στηρίξουν εκτος από αυτό το εκνευριστικό "σκάστε μη σας ακούσει ο Ζαγοράκης και σηκωθεί και φύγει".

Παρ' όλα αυτά , επιμένω πως ο Santos πρέπει να βγάλει τη χρονια.Δεν κάνει να αλλάζουμε προπονητή σε τέτοια περίοδο.Όχι πισωγυρίσματα.Είμαστε ΠΑΟΚ , ούτε Ιωνικός ούτε Προοδευτική.Ας γίνει ότι είναι να γίνει φέτος και με καθαρό μυαλό , πιο έμπειροι πλέον (θέλω να ελπίζω) , μπορούμε να δούμε τι μας έλειψε φέτος και τι χρειάζεται για την επομενη χρονια.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

Ωραιο κειμενο αδερφε :) :D
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Ευτυχώς γραφουν και άλλοι για τι νοοτροπία του santos γιατί εάν διαβάζω μερικούς νομίζω ότι έχουμε το μουρίνιο.
Θα μου πεις πορτογάλος και αυτός ποσο καλύτερος μπορεί να είναι;

+4 Isaak the Greek
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

"O ιταλός πρώην προπονητής της Σαμπντόρα, Βάλτερ Ματσάρι, γνωστός του Βρύζα, υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ", αναφέρει το πρωτοσέλιδο της "Αθλητικής Μακεδονίας Θράκης". Αν κρίνουμε από την αποκάλυψη της ίδιας εφημερίδας για την αποχώρηση του Βασίλη Γκαγκάτση, πριν αυτή οριστικοποιηθεί, δεν αποκλείεται να δικαιωθεί και σε αυτό το θέμα ο Σαράντης. Φαίνεται ότι γνωρίζει καλά τα θέματα του ΠΑΟΚ, ή τουλάχιστον τα γράφει, σε αντίθεση με κάποιους που μπορεί να τα ξέρουν, αλλά τα αποκρύπτουν...

www.sport.gr
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τον ξέρουμε αυτόν???

Και να μην είναι τίποτα, και να είναι παπάς, παίζει επιθετικογενείς ή αμυντικογενείς ποδοσφαιρο?? αλλά αν έπαιζε στην Ιταλία, μαλλον αμυντικογενείς θα είναι, αρα δεν μας κάνει...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σκέψεις για τον Ιταλό πρώην προπονητή της Σαμπντόρια σε περίπτωση ήττας στο Περιστέρι

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα η παραμονή του Φερνάντο Σάντος εξαρτάται αποκλειστικά από τα αποτελέσματα. Από τότε που διαχέεται στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι υπάρχει θέμα Σάντος αναπόφευκτα γίνονται προτάσεις και σκέψεις για υποψήφιους αντικαταστάτες του, ούτως ώστε ο ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΑΚΗΣ ΓΚΙΝΑΣ

Λέγεται μάλιστα ότι υπάρχουν και «στεντ μπάι» 2-3 προπονητές σε περίπτωση ήττας από τον Ατρόμητο αύριο στο Περιστέρι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους υποψήφιους πιθανούς αντικαταστάτες του Σάντος είναι και ο 48χρονος πρώην Ιταλός προπονητής της Σαμπντόρια, Βάλτερ Ματσάρι.

Ο Ματσάρι ήταν προπονητής της Σαμπντόρια την τελευταία διετία, αλλά το καλοκαίρι αντικαταστάθηκε από τον Τζίτζι Ντελ Νέρι και αυτή την περίοδο δεν έχει ομάδα. Το κασέ του ανέρχεται στα 700 με 800 χιλιάδες ευρώ, κοντά δηλαδή στις αποδοχές του Σάντος και ο Ζήσης Βρύζας ξέρει τις δυνατότητές του.

Αποτελεσματικός και όχι θεαματικός

Ο Ματσάρι γεννήθηκε στις 1 –10-1961. Όσοι περιμένουν ότι είναι επιθετικογενής προπονητής (και όχι σαν τον Σάντος) θα απογοητευτούν. Οι ομάδες του δεν παίζουν θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά θεωρείται αποτελεσματικός. Ενδεικτικό είναι το κατόρθωμα που έκανε την σεζόν 2006-2007. Η Ρετζίνα, λόγω της εμπλοκής της στο σκάνδαλο Calciopoli, τιμωρήθηκε και ξεκίνησε με μείον 20 βαθμούς το πρωτάθλημα, αλλά κατάφερε και την έσωσε, κάτι που είχε προκαλέσει ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια για τον Ματσάρι εκείνη την χρονιά.

Θιασώτης του κατενάτσιο
Παρότι νέος είναι της παλιάς σχολής και θιασώτης του κατενάτσιο, αφού του αρέσει να αμύνονται οι ομάδες του με τρεις κεντρικούς αμυντικούς σε διάταξη 3-5-2 ή 3-4-2-1.

Με την Σαμπτόρια την σεζόν 2007-2008 βγήκε έκτος στο καμπιονάτο και έπαιξε στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αλλά πέρυσι τερμάτισε 12η η Σαμπντόρια και απομακρύνθηκε. Την τριετία 2004-2007 ήταν στον πάγκο της Ρετζίνα με την οποία πετύχαινε τον στόχο της παραμονής, ενώ την σεζόν 2003-2004 ανέβασε την Λιβόρνο από την serie b στο καμπιονάτο. Το 2002 προπονούσε την Πιστογέζε στην serie c, ενώ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα του από την Ατσιρεάλε, που συμμετείχε σε ένα από τα τοπικά πρωταθλήματα της Σικελίας. Ως ποδοσφαιριστής φόρεσε την φανέλα της Έμπολι και της Κάλιαρι κυρίως, χωρίς να κάνει την μεγάλη καριέρα. Ως προπονητής, όμως, είναι νέος, φιλόδοξος και με καλό βιογραφικό για την ηλικία του.

http://www.athlitiki.gr/vortal/content/ ... 1/lang,el/

ΕΝΤΙΤ: Ο Μουρίνιο λεει τον κατηγόρισε ότι έπαιξε αντιποδοσφαιρο μεσα στην Ιντερ, και όλα αυτά επειδή η Ιντερ δεν κατάφερε να παιξει μπαλα... Πράγμα που δείχνει ότι είναι φοβερός στο αμυντικό ποδοσφαιρο...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το ότι η διοικηση συνεχίζει να κοιτάει προπονητές με αμυντικά συστήματα... Παρα τις φωνές τις κερκίδας, φαίνεται ότι και σε πιθανή αλλαγή προπονητή πάλι θα διαλέξουν κάποιον στο σουλούπι του Σάντος...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Μπα δεν μου αρέσει.. :opaokara: :opaokara:
Ζήση,πάρε αυτόν http://en.wikipedia.org/wiki/Luciano_Spalletti..
Καλύτερος είναι..
Θα δούμε και λίγη μπάλα..
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Δεν είναι το ότι τους κοιτάει η διοίκηση... Είναι ότι τους προτείνουν οι μάνατζερ... Και μόλις ένας τέτοιος μάνατζερ προτείνει έναν προπονητή, το επόμενο λεπτό ενημερώνει ορισμένες φυλλάδες ότι και καλά η ομάδα ενδιαφέρεται για τον πελάτη του... Αυτό συμβαίνει ακόμα περισσότερο αν ο μάνατζερ κρίνει ότι η ομάδα δεν ενδιαφέρεται, οπότε αφού πλέον δεν έχει να χάσει κάτι, δίνει το όνομα φόρα-παρτίδα για να δημιουργήσει ντόρο... :?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ελπιζω να κερδίσουμε και να μη μάθουμε αν αληθεύει η οχι...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Πάντως και να χάναμε, που δεν θα χάσουμε, ο προπονητής δεν θα αλλάξει στην πρώτη ήττα που θα γίνει απο εδώ και πέρα... ;)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αλλά με 2 κακά αποτελεσματα στα τρια επόμενα ματς (ατρομητος-γρια-γιαννενα), γεια σας!

Πάντως σήμερα με Κονσε-Βιειρινια-Λινο επιθεση πιστεύω θα κερδίσουμε...!
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Pepermint έγραψε:όπως έγραψα και για τον Παπάζογλου
γράφω και εδώ για αυτόν τον απίθανο τυπάκο που ούτε για βοηθός μπακαλόγατου δεν κάνει
και εξακολουθεί να παραμένει
προφανώς μέχρι να μας ρίξει κατηγορία
Βλέπω αδερφέ Pepermint έχεις ξεπεράσει το στάδιο συγκρατημενης απαισιοδοξίας και αποφάσισες να κρατήσεις θετική στάση στη λογική του:

Μην κρατάς αρνητική στάση λέγοντας: "Δεν θα πετύχω, δεν θα πετύχω, προτιμότερη είναι η θετική στάση: Θα αποτύχω, θα αποτύχω".

Εντάξει είναι και αυτό μια πρόοδος! :arrow: Σε μερικές αγωνιστικές και όταν τα αποτελέσματα θα ναι πιο θετικά θα κάνεις στροφή και για τον Δάσκαλο Σαντος :D
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”