27. Magomed Ozdoev
-
- Επικοινωνία:
Re: 27. Magomed Ozdoev
Μοιραίος σήμερα.Και στην φάση του 87 στο πάρε βάλε του Ντελια και στην διαδικασία των πέναλτι.
Εχει τρομερο ντεφορμαρισμα, ανεξηγητα κακες επιλογες ειδικα στην ασιστ του ντελια δεν γινεται η μπαλα να μην παει εστια και ας το βγαλει ο τερματας.
Το πεναλτι ησουν ο μονος μαζι με Μαρκος Αντονιο που περιμενα πως θα το βαλεις.
Πρεπει λιγο να συνελθεις.
Το πεναλτι ησουν ο μονος μαζι με Μαρκος Αντονιο που περιμενα πως θα το βαλεις.
Πρεπει λιγο να συνελθεις.
- PAOKevolution
Πέραν του χαμένου πέναλτι και της γενικότερης εικόνας σου στους τελευταίους αγώνες, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σε ευχαριστώ που ίσως και οι δικές σου ενέργειες κράτησαν στη ζωή τον Ράχμαν. Πραγματική αυτοθυσία έγινες. Σε ευχαριστώ και πάλι τεράστιε!
Βλεπω στο προσωπο του ενα μεγαλο εκνευρισμο στα τελευταια παιχνιδια κ δεν ξερω απο τι μπορει να προερχεται
- nikos_algio
Αυτόν θα έβαζα και εγώ, σε στυλ Αραο στο καζαντιπι.
Να προωθεί το παιχνίδι από πίσω, και να έχεις ξαι ένα πιο επιθετικό χαφ στο κέντρο.
Να προωθεί το παιχνίδι από πίσω, και να έχεις ξαι ένα πιο επιθετικό χαφ στο κέντρο.
Καμία σχέση φίλε μου, όταν σε κάποιον "γυρίζει" η γλώσσα (πρακτικά δε γυρίζει) το να προσπαθήσεις να πας να του ανοίξεις το στόμα είναι επικίνδυνο πρώτα για τον άλλον και στη συνέχεια για τον ίδιο (δε θα καταφέρεις να το ανοίξεις). Το 2024 δε νοείται οι παίχτες να μη ξέρουν τα βασικά των πρώτων βοηθειών.PAOKevolution έγραψε:Πέραν του χαμένου πέναλτι και της γενικότερης εικόνας σου στους τελευταίους αγώνες, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σε ευχαριστώ που ίσως και οι δικές σου ενέργειες κράτησαν στη ζωή τον Ράχμαν. Πραγματική αυτοθυσία έγινες. Σε ευχαριστώ και πάλι τεράστιε!
Καταλαβαίνω πως το λες, αλλά σε εκείνη τη φάση ο Οζντόεφ απλά εμπόδιζε τους γιατρούς.
Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά.
-
πολλά νεύρα ο μαγκομέντ στα τελευταία παιχνίδια
δεν ξέρω αν η πτώση της απόδοσής του είναι η αιτία ή το αποτέλεσμα αυτών
δεν ξέρω αν η πτώση της απόδοσής του είναι η αιτία ή το αποτέλεσμα αυτών
- figurehead4
Λάσπη εδώ και καιρό και δεν ξέρω πότε είναι και το ραμαζανι που θα πέσει κι αλλο