Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
- navigator11
Re: Fernando Santos
"Αυτό ήταν εγκλημα κατά του ΠΑΟΚ και δεν έχω ακούσει ακόμα κάποιον να αναλάβει τις ευθύνες του."
στο δικο μου μυαλο παντως,σκεπτομενος εγκληματιες στην ομαδα μας,μου ερχονται ποικιλλα αλλα ονοματα κι οχι σιγουρα εκ του παροντος.ηταν μια αναμφισβητη στραβη.μη φουσκωνουμε ομως τα πραγματα.υπηρχε περιπτωση να συμβει και συνεβη,οντας,μεσα στη μετριοτητα μας,λογικη για ξεκινημα χρονιας,σαφως καλυτεροι των ολλανδων.δεν ειμαστε καθολου καλοι θες,ειμαστε ΚΑΙ ατυχοι θες,παει περασε.παντως ως εγκλημα δεν καταχωριζεται στην ιστορια του συλλογου,απλα μια αγωνιστικη αποτυχια για την οποια η αποδοση ευθυνων θα γινει,αν κριθει πως πρεπει,απο τους κουμανταδορους,οταν θα γινει και το τελικο ταμειο,στο τελος της χρονιας,οπως γινεται σε καθε σοβαρο σωματειο.
στο δικο μου μυαλο παντως,σκεπτομενος εγκληματιες στην ομαδα μας,μου ερχονται ποικιλλα αλλα ονοματα κι οχι σιγουρα εκ του παροντος.ηταν μια αναμφισβητη στραβη.μη φουσκωνουμε ομως τα πραγματα.υπηρχε περιπτωση να συμβει και συνεβη,οντας,μεσα στη μετριοτητα μας,λογικη για ξεκινημα χρονιας,σαφως καλυτεροι των ολλανδων.δεν ειμαστε καθολου καλοι θες,ειμαστε ΚΑΙ ατυχοι θες,παει περασε.παντως ως εγκλημα δεν καταχωριζεται στην ιστορια του συλλογου,απλα μια αγωνιστικη αποτυχια για την οποια η αποδοση ευθυνων θα γινει,αν κριθει πως πρεπει,απο τους κουμανταδορους,οταν θα γινει και το τελικο ταμειο,στο τελος της χρονιας,οπως γινεται σε καθε σοβαρο σωματειο.
- Maximus
Καταρχην να σε πω οτι μ'αρεσει παρα πολυ το αβαταρ σου...vanroy έγραψε: Ααα κυριε Maximus μας έχετε τριλάνει! Τόσο εύκολα "σπάτε" στην πίεση και χάνετε την εμπιστοσύνη σας; Αααα! Να φύγετε! Να πάτε αλλού![]()
Πάντως μια και ζητάς ηλιαχτίδες αυτές υπήρξαν! Νίκη 1-0 με ολυμπιακό πέρσι στο κύπελλο.Ενώ δεν νομίζω να ξέχασες τον Κουκουλακη στη ρεβανς όπου χρειαστηκε να μεινουμε με 9 για να μας αποκλεισουν στο..115'!!!
Και το πρώτο ματς με παο στη τουμπα για τα playoffs οπου ήμασταν εμφανως καλυτεροι και πιεστικοι σε όλο το Α ημιχρονο μεχρι που αποβλήθηκε πρατραβηγμενα ο Γκαρσία(που ήταν η καλύτερη του εμφανιση με διαφορά) ενω ο Σιμαο-βαραω τα ballboys έμεινε χωρίς καρτα. Και παλι στο Β ημιχρονο ημασταν καλύτεροι αλλά από αδρανεια και κλαση Καραγκουνη τελικά χασαμε 0-1 και μετά άλλαξαν όλα..
Δεν λέω οτι δεν έχουμε προβλημα στα ντερμπι, λεω απλά οτι οι ηλιαχτιδες που ζητας υπηρξαν!
Κοιτα, την ηλιαχτιδα που λες με τον γαυρο στο κυπελλο την σκεφτηκα και εγω...αλλα να πω την αληθεια δεν θυμαμαι ποιος επαιξε καλυτερα...Αυτο που θυμαμαι ηταν οτι το ματς ειχε λιγοστες φασεις και το γκολ μας προηλθε απο την κλαση της παιχτουρας που λεγεται Κονσεισαο...
Οσο για τα πλει οφ...εχεις ενα δικαιο για το πρωτο ματς (παντα το ελεγα οτι τα κορακια ξερουν μπαλα και βλεπουν ποιον πρεπει να αποβαλλουν)...Βεβαια ποτε δεν θα μαθουμε τι θα γινοταν ΑΝ δεν αποβαλλοταν ο Παμπλο...Μπορει και παλι να μας κερδιζαν...Αλλα με το αν δεν γινεται δουλεια...
Το γεγονος ειναι οτι θα μπορουσαμε ανετα να παρουμε την τριτη θεση και οχι την τεταρτη και να ειχαμε παραπανω προετοιμασια το καλοκαιρι...Αλλα καποιοι παιζαν το πουλακι τους με το ''αεκακι'' στο επομενο ματς των πλει οφ και δεν καταφεραμε να τους κερδισουμε με 9 παιχτες...Το λεω και το ξαναλεω διοτι με εκανε τρομερα αρνητικη εντυπωση το οτι η ομαδα δεν ηξερε πως να επιτεθει σε διαλυμενη ομαδα...
Τελος παντων...μακαρι να ξαναβαλει το καφε καστορ σακακι διοτι...βαρεθηκαμε Κ.Σαντος!
Να βαλεις το σακακι τωρα! Με το ζορι! Τι στο καλο; Καθαριστηριο το εχει τοσο καιρο;
geoavr έγραψε:Maximus αν κατάλαβα καλά δεν σε πονάει απλά το όνομα ''Χερενφεν'' αλλά αυτό που τονίζω παρακάτω.
Πέφτουν λέμε οι καρδούλες,ο Σόλιντ πήρε τον μπούλο αλλά εσύ βλέπεις τα ματς της Europa League από την τηλεόραση.Και μένα φίλε με πονάει και δεν δέχομαι πιά φτηνές δικαιολογίες.Αυτό ήταν εγκλημα κατά του ΠΑΟΚ και δεν έχω ακούσει ακόμα κάποιον να αναλάβει τις ευθύνες του.
ΟΜΑΔΑ Β ΑΓ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ
ΥΠΕΡ ΚΑΤΑ Ν Ι Η ΥΠΕΡ ΚΑΤΑ Ν Ι Η ΥΠΕΡ ΚΑΤΑ Ν Ι Η
1. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 17 7 19 9 5 2 0 13 7 3 1 0 6 2 2 1 0
2. ΤΒΕΝΤΕ 17 7 12 5 5 2 0 6 4 2 1 0 6 1 3 1 0
3. ΑΓΙΑΞ 16 7 22 5 5 1 1 10 1 2 1 0 12 4 3 0 1
4. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 14 7 12 6 4 2 1 8 4 2 1 1 4 2 2 1 0
5. ΟΥΤΡΕΧΤΗ 13 6 9 5 4 1 1 5 2 2 1 0 4 3 2 0 1
6. ΑΛΚΜΑΑΡ 12 7 15 7 4 0 3 4 2 2 0 1 11 5 2 0 2
7. ΜΠΡΕΝΤΑ 10 7 7 13 3 1 3 2 0 1 1 0 5 13 2 0 3
8. ΑΝΤΟ ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ 10 7 10 8 3 1 3 3 5 1 0 3 7 3 2 1 0
9. ΦΙΤΕΣΕ 8 7 11 13 2 2 3 6 6 1 2 1 5 7 1 0 2
10. ΦΕΝΛΟ 8 7 11 14 1 5 1 5 8 1 2 1 6 6 0 3 0
11. ΡΟΝΤΑ 8 7 7 12 2 2 3 7 5 2 1 1 0 7 0 1 2
12. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ 8 6 8 7 2 2 2 5 2 1 1 0 3 5 1 1 2
13. ΧΕΡΑΚΛΕΣ 8 7 5 8 2 2 3 4 7 1 1 2 1 1 1 1 1
14. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. 8 7 4 8 2 2 3 3 3 2 0 1 1 5 0 2 2
15. ΒΙΛΕΜ 6 7 9 11 2 0 5 7 6 2 0 2 2 5 0 0 3
16. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ 5 7 6 11 1 2 4 1 6 0 0 3 5 5 1 2 1
17. ΧΕΡΕΝΦΕΝ 4 7 2 11 1 1 5 1 5 1 1 3 1 6 0 0 2
18. ΒΑΑΛΒΑΪΚ 0 7 3 19 0 0 7 0 9 0 0 3 3
ΠΕΦΤΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Aκριβώς αυτό!
Με ομάδα Π Ε Θ Α Μ Ε Ν Η! και.....
.....κανένας δεν ανέλαβε ευθύνες!
Όλοι το έριξαν στην λεπτή προετοιμασία :whatever: , στην ατυχία (λες και χάσαμε 10 ευκαιρίες σε 2 αγώνες).....
στα αποδυτήρια, στο κλίμα....
στον Βερόν (που δεν έπαιζε), στους "μίζερους" σαν και εμένα (λες και ζητήσαμε το τρόπαιο)...........
στον χλοοτάπιτα, στον αργό τον Γκαρσία.
Με τακτικές στυλ ....μισός επιθετικός και δήθεν ρόμβους με αμυντικά χαφ που θα έφτιαχναν τον ΠΑΟΚ γρήγορο, πετάξαμε στα σκουπίδια τουλάχιστον 3 μύρια και στερηθήκαμε να αξιολογήσουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον κόπο της περασμένης χρονιάς.
αααα κυριε maximus μας εχετε τριλανι..
και εμεις δεν θελουμε τον σαντος αλλα οχι και ετσι..
ντραγκα ντρουγκα ντραγκα ντρουγκα
χαχα απωθημενο το ειχα να στην πω και εγω μια φορα..
και εμεις δεν θελουμε τον σαντος αλλα οχι και ετσι..
ντραγκα ντρουγκα ντραγκα ντρουγκα
χαχα απωθημενο το ειχα να στην πω και εγω μια φορα..
- Maximus
Ronaldo...ξεχασες το ''Να φυγεις, να πας αλλου'' !
Φαε ενα χωνακι παγωτο τωρα για τιμωρια...
ΥΓ.
Επικεντρωνομαι στο ματς με τον Ατρομητο και σταματαω την κριτικη-γκρινια-μιρλα...
...μεχρι την επομενη αποτυχια! (ελπιζω οχι αυριο)
Φαε ενα χωνακι παγωτο τωρα για τιμωρια...
ΥΓ.
Επικεντρωνομαι στο ματς με τον Ατρομητο και σταματαω την κριτικη-γκρινια-μιρλα...
...μεχρι την επομενη αποτυχια! (ελπιζω οχι αυριο)
- pagotatzis
μια και μιλάτε για παγωτά ήθελα και εγώ να γράψω κάτι που το έχω σκεφτεί εδώ και καιρό.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ τον SANTOS ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΥΧΟ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
αν το έχει κάνει να μου το θυμίσει κάποιος
πολλοί προπονητές και σπουδαία ονόματα το κάνουν για να πάρουν το βάρος από τους παίχτες.
ο santos τελευταία τα βλέπει όλα μέλι gala.
άντε βρε santos κανε μας να παραμιλάμε
πάρε το πρωτάθλημα και θα σου στήσουμε άγαλμα
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ τον SANTOS ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΥΧΟ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
πολλοί προπονητές και σπουδαία ονόματα το κάνουν για να πάρουν το βάρος από τους παίχτες.
ο santos τελευταία τα βλέπει όλα μέλι gala.
Το ιδιο και ο Μουρινιο
σε αντιθεση με Τακη Λεμονη και Αγγελο! Το ελληνικο φιλοτιμο γαρ...
http://paokmania.gr/index.php/el/articl ... -paok.html
Pagotatzis για σένα, έτσι με ένα γρήγορο ψάξιμο. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα αλλά βαριέμαι να ψάχνω.
Υποθέτω ότι σου αξίζει μια
τί λες κι εσύ?
Pagotatzis για σένα, έτσι με ένα γρήγορο ψάξιμο. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα αλλά βαριέμαι να ψάχνω.
Υποθέτω ότι σου αξίζει μια
pagotatzis έγραψε:
και πρωταθλημα να παρουμε θα βγουμε στα ραδια και θα λεμε "ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΛΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ" "ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ ΤΣΟΥΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΥ ΜΠΩΛ " "ΣΑΝΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΓΚΑΡΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΙΒΙΤΣ
ΓΑΙΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ "............ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ.....
ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΖΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟΝ ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.....
Εκτος απο ολα τα αλλα, Σάντος αυριο βάλε τον πιτσιρικα τον Μωησιαδη... Ειναι μεγάλος παίχτης (τον εχω δει στη Β ομάδα)... Αν δεν παίξει και τώρα που δεν έχουμε επιθετικούς πότε θα παίξει???
Δεν ήθελα να γράψω σε αυτό το θέμα γιατί η γνώμη μου για το santos έχει ειπωθεί από πέρυσι αλλα στις δηλώσεις του μετά το mats με γαύρο είπε μεταξύ άλλον ότι "πρέπει να είναι υπερήφανοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για την ομάδα τους" μιλώντας για την εμφάνιση σε εκείνο το mats.
Ήταν καλή η εμφάνιση στο mats και δε το κατάλαβα ή όταν μετά το γκολ αντί να πιέσουμε κλειστήκαμε πίσω στην άμυνα για να κρατήσουμε το σκορ ήταν δείγμα μεγάλης ομάδας;
Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτό
Συγγνώμη εγώ δεν είμαι,δε με πειράζει το αποτέλεσμα αλλα η εμφάνιση και το πιο βασικό η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ που είναι μικρής ομάδας.Πιστεύω πως την ευθύνη την έχει ο santos για αυτή.
Πάντως διαφωνώ στο να φύγει,τουλάχιστον αυτή τι στιγμή αλλα δε θα ανανέωνα και το συμβόλαιο του.
Ας τελειώσει τι χρονια και εάν κριθεί πετυχημένη να μείνει εάν όχι...
Ήταν καλή η εμφάνιση στο mats και δε το κατάλαβα ή όταν μετά το γκολ αντί να πιέσουμε κλειστήκαμε πίσω στην άμυνα για να κρατήσουμε το σκορ ήταν δείγμα μεγάλης ομάδας;
Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτό
Συγγνώμη εγώ δεν είμαι,δε με πειράζει το αποτέλεσμα αλλα η εμφάνιση και το πιο βασικό η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ που είναι μικρής ομάδας.Πιστεύω πως την ευθύνη την έχει ο santos για αυτή.
Πάντως διαφωνώ στο να φύγει,τουλάχιστον αυτή τι στιγμή αλλα δε θα ανανέωνα και το συμβόλαιο του.
Ας τελειώσει τι χρονια και εάν κριθεί πετυχημένη να μείνει εάν όχι...
- ContrerasPablo
ο σαντος δεν ειναι ελληνας πολιτικος να αναλαμβανει συνεχως την ευθυνη και να μενει στην θεση του.pagotatzis έγραψε:μια και μιλάτε για παγωτά ήθελα και εγώ να γράψω κάτι που το έχω σκεφτεί εδώ και καιρό.
ο santos τελευταία τα βλέπει όλα μέλι gala.![]()
εαν αναλαβει την ευθυνη θα το κανει για την συνολικη εικονα της ομαδας στο τελος της χρονια και θα αποχωρησει.
δεν εχει νοημα να το κανει σε καθε ατυχες αποτελεσμα.
αυτη την αηδια που εκανε ο αγγελος οταν ελεγε συνεχως το γνωστο "αφηστε υσηχα τα παιδια, εγω εχω την ευθυνη" δεν θα την ακουσεις απο τον σαντος.