15. William Troost-Ekong
Re: 15. William Troost-Ekong
δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις 3ου βαθμού και να συνεχίζεις να παίζεις..... απλά δεν γίνετε...
κάτι παίζει...
κάτι παίζει...
- abc_o_ karpouzas
εσυ ρε σουρμε τι αριβως θα εκανες αν η εθνικη σου επαιζε σε τελικο??sourmenetes έγραψε:Δε λέει αυτό!abc_o_ karpouzas έγραψε:nunies4 έγραψε:θλαση 3ου βαθμου, 2 μηνες εκτος
Μπραβο ρε μαγκα Εκονγκ που εγραψες στα @@@@ρια σου την ομαδα που σε πληρωνει 1εκ το χρονο για να κανεις τον ηρωα στο κοπα Αφρικα.
Αντε ρε κανε μας την χαρη.
Που τους βρισκεις ρε ΠΑΟΚ @@@ω την τρελα μου. Που;
σοβαρα τα γραφεις αυτα τωρα??
ρε εσεις ?? πραγματικα ...τι ειναι αυτα που γραφεται...
αρα?? να μην παρουμε κανεναν διεθνη παικτη και να μην αφησουμε κανεναν ελληνα να παει να παιξει με την εθνικη??
Αλλά το ξέρει ότι παίζει με θλάση!
Είναι αντί επαγγελματικό αυτό που κάνει!
Γράφει την ομάδα στα τέτοια του!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν ..εστω...και με ρισκο μπορουσες να παιξεις??
Άμα θέλουμε να τον πουλήσουμε, που θέλουμε φαντάζομαι, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Γιατί θα θέλουμε και τον παίκτη σύμμαχο. Διακοπές συμβαλαίου γράφουμε εμείς αλλά δεν είναι και δικά μας τα λεφτά.
Δυστυχώς τον ήπιαμε.
Δυστυχώς τον ήπιαμε.
Και ημιτελικό, και προημιτελικό...abc_o_ karpouzas έγραψε:εσυ ρε σουρμε τι αριβως θα εκανες αν η εθνικη σου επαιζε σε τελικο??sourmenetes έγραψε:Δε λέει αυτό!abc_o_ karpouzas έγραψε:
σοβαρα τα γραφεις αυτα τωρα??
ρε εσεις ?? πραγματικα ...τι ειναι αυτα που γραφεται...
αρα?? να μην παρουμε κανεναν διεθνη παικτη και να μην αφησουμε κανεναν ελληνα να παει να παιξει με την εθνικη??
Αλλά το ξέρει ότι παίζει με θλάση!
Είναι αντί επαγγελματικό αυτό που κάνει!
Γράφει την ομάδα στα τέτοια του!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν ..εστω...και με ρισκο μπορουσες να παιξεις??
- abc_o_ karpouzas
ειναι προφανες οτι δεν ξερεις τι ειναι η ...θλαση... και τι πονο βγαζει...Leonardo10 έγραψε:Ρε Καρπούζα διαβάζεις τι γράφει; Ήταν είδη τραυματιας από το 2ο παιχνίδι εν γνώση του ήξερε τον τραυματισμό και παρόλα αυτά συνέχισε να παίζει γράφοντας μας στα @@@@@@@ του. Και η ομάδα α σήμερα μένει με 3 στόπερ επειδή ο εκονγκ γουστάρει να κάνει τον ήρωα ενώ πληρώνεται με 1 εκκατομυριο, που μην τον χαρακτηρίσω
και απο που και ως που πιστευεις οτι εαν ηταν τραυματιας με ρισκο υποτροπης θα τον εβαζαν να παιξει...
τι ειναι ρε το συγχρονο ποδοσφαιρο?? εισαι καλα ? ειμαι....μπες να παιξεις....
και εαν ...η υποτροπη ...τον εβγαινε στον τελικο στο 5' οπως προχθες ο μιχαηλιδης??
και ο μιχαιληδης το ποιο πιθανο ειναι να μην ηταν ...εργομετρικα...εντελως καλα...
και φυσικα ρε φιλε θα κανει τον ηρωα για την πατριδα του...για ποιον θα την κανει ...για εμενα και εσενα και τον ΠΑΟΚ??
που ζητε ρε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Παρ 23 Φεβ 2024, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ελπίζω η ομάδα να είχε κάνει ασφάλιση του παίκτη ή η ΟΥΕΦΑ να αποζημιώνει τέτοιους τραυματισμούς.
Και από τώρα πώληση.
Και από τώρα πώληση.
- abc_o_ karpouzas
ρεεεεε σαν τους βαζελους αυτοπαραμυθιαζομαστε μεταξυ μας οτι ηταν καλυτεροι επειδη πηραν την προκρυση??pgetsos έγραψε:[.......................
....................
Και ημιτελικό, και προημιτελικό...
ποιος....ρε πετρο...θα τον αφηνε να παιξει ενα υπηρχε δειγμα τραυματισμου...που απαγορευε την συμμετοχη του??
εκτος εαν νομιζετε οτι οι παικτες αποφασιζουν μονοι τους...
- Μπαρκαρούτσος
Πρέπει να είναι ο πρώτος τραυματίας που βγαίνει MVP διεθνούς διοργάνωσης.
Δεν ξέρω τι να πω...
Το βράδυ που θα γυρίσω από δουλειά, θα αλλάξω avatar.
Δεκτό κάθε κράξιμο. Αγγίζω χρυσάφι και το κάνω σκατά.
Ακούω προτάσεις!
Δεν ξέρω τι να πω...
Το βράδυ που θα γυρίσω από δουλειά, θα αλλάξω avatar.
Δεκτό κάθε κράξιμο. Αγγίζω χρυσάφι και το κάνω σκατά.
Ακούω προτάσεις!

Από τόσα στόπερ? τόσα? πραγματικά, γιατί ? γιατί ? Δηλαδή έδωσες και ένα εκατομμύριο για αυτόν. Να τον διώξουμε τώρα και αυτόν. Ας έπαιρνες έναν δανεικό καλύτερα. Πάλι καλά που πήρες τον Πολωνό δανεικό. Πραγματικά ποιος τον έφερε αυτόν στον ΠΑΟΚ ? Ο παίχτης διαλέγει σε πια παιχνίδια θα παίξει καλά και σε ποια θα είναι αδιάφορος. Έχω δει παιχτες να διαλέγουν παιχνίδια και να κοιτάν την πάρτι τους αλλά αυτός είναι αλλού για αλλού το μυαλό.
- Μπαρκαρούτσος
Patron έγραψε:Βάλε Σαματα pls έτσι να κάνουμε ένα πείραμα
Τι χειρότερο μπορεί να γίνει;;

- PAOKevolution
Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο, τραυματίας παίκτης εν μέσω σεζόν, να ρισκάρει και να παίζει.
Πρόστιμο και το καλοκαίρι, στο καλό.
Η ομάδα κρεμάστηκε ουσιαστικά.
3 σέντερ μπακ εκ των οποίων ο ένας είναι ο Νασμπεργκ.
Πρόστιμο και το καλοκαίρι, στο καλό.
Η ομάδα κρεμάστηκε ουσιαστικά.
3 σέντερ μπακ εκ των οποίων ο ένας είναι ο Νασμπεργκ.