70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Kαι που ξέρουμε αν θα του έφερναν άλλο φoρ η αν του έλεγαν "βολέψου με σαματα"? Ειλικρινής απορία, ούτε εγώ ξέρω την απάντηση
- George Best
Απορω τι συζηταμε τωρα...
Μπορει πριν 5 χρονια να ματωνε τα διχτυα στη Γκενκ, απο τοτε οπου πηγε δεν στεριωσε.
Μακαρι το προβλημα μας να ηταν οτι δε σκοραρει.
Οποτε παιζει δεν κανουμε φαση.
Δε μπορει να συνεργαστει μπροστα με τους υπολοιπους.
Φετος εχει παιξει 30 παιχνιδια, 1500 λεπτα, και δε θυμαμαι μιση ευκαιρια να εχει δημιουργησει.
Παρα μονο 1-2 ασσιστ απο λαθος κοντρολ του οπως με Ατρομητο και 2-3 γκολ μεσα στην αναμπουμπουλα απο το μισο μετρο. (Το μονο γκολ δικο του ηταν με Αιντραχτ που ηταν οφσαιντ).
Πραγματικα δεν ξερω τι συζητατε ορισμενοι...
Απο εκει και περα, αν ειχε σοβαρο ψυχολογικο προβλημα το παιδι το λεει στον προπονητη και δεν τον υπολογιζει για το ματς.
Αυτος μπηκε αποστολη, μπηκε στον αγωνιστικο χωρο προχθες, δεν ετρεχε, δεν πιεζε, εκανε 2 φορες κοντρολ με το χερι μονος του, 0 σωστες πασες.
Παθαινει το σοκ με τον Μπαμπα η ομαδα...
Τρωμε γκολ στο τελευταιο δευτερολεπτο στη μοναδικη φαση του βαζελου.
Η ψυχολογια ειναι στα ταρταρα και προσπαθεις να γυρισεις τον διακοπτη για τα πεναλντι....
ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΡ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ...
Εγκλημα αν ξαναειναι στην αποστολη.
Οι ιδιοι οι παιχτες θα επρεπε να ζητησουν να μιλησουν με τον προπονητη για το θεμα Σαματα...
Τι πρεπει να στηριχτει μας λετε ορισμενοι...
Και τι συγκρινετε τα χαμενα πεναλντι του Οζντοεφ και Ντεσποτοφ με του Σαματα.
Αν ειχε οντως τετοια συμπεριφορα πριν τα πεναλντι, δεν πρεπει να ξαναδει αποστολη, πρεπει να θεωρειται ξενο σωμα και σιωπηλα οταν θα ηρεμησει η κατασταση σε κανα μηνα να γινει ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.
Αλλο να χανεις απο αντιπαλο που ειναι καλυτερος και αλλο να χανεις ΑΠΟ ΦΟΒΟ...
Μπορει πριν 5 χρονια να ματωνε τα διχτυα στη Γκενκ, απο τοτε οπου πηγε δεν στεριωσε.
Μακαρι το προβλημα μας να ηταν οτι δε σκοραρει.
Οποτε παιζει δεν κανουμε φαση.
Δε μπορει να συνεργαστει μπροστα με τους υπολοιπους.
Φετος εχει παιξει 30 παιχνιδια, 1500 λεπτα, και δε θυμαμαι μιση ευκαιρια να εχει δημιουργησει.
Παρα μονο 1-2 ασσιστ απο λαθος κοντρολ του οπως με Ατρομητο και 2-3 γκολ μεσα στην αναμπουμπουλα απο το μισο μετρο. (Το μονο γκολ δικο του ηταν με Αιντραχτ που ηταν οφσαιντ).
Πραγματικα δεν ξερω τι συζητατε ορισμενοι...
Απο εκει και περα, αν ειχε σοβαρο ψυχολογικο προβλημα το παιδι το λεει στον προπονητη και δεν τον υπολογιζει για το ματς.
Αυτος μπηκε αποστολη, μπηκε στον αγωνιστικο χωρο προχθες, δεν ετρεχε, δεν πιεζε, εκανε 2 φορες κοντρολ με το χερι μονος του, 0 σωστες πασες.
Παθαινει το σοκ με τον Μπαμπα η ομαδα...
Τρωμε γκολ στο τελευταιο δευτερολεπτο στη μοναδικη φαση του βαζελου.
Η ψυχολογια ειναι στα ταρταρα και προσπαθεις να γυρισεις τον διακοπτη για τα πεναλντι....
ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΡ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ...
Εγκλημα αν ξαναειναι στην αποστολη.
Οι ιδιοι οι παιχτες θα επρεπε να ζητησουν να μιλησουν με τον προπονητη για το θεμα Σαματα...
Τι πρεπει να στηριχτει μας λετε ορισμενοι...
Και τι συγκρινετε τα χαμενα πεναλντι του Οζντοεφ και Ντεσποτοφ με του Σαματα.
Αν ειχε οντως τετοια συμπεριφορα πριν τα πεναλντι, δεν πρεπει να ξαναδει αποστολη, πρεπει να θεωρειται ξενο σωμα και σιωπηλα οταν θα ηρεμησει η κατασταση σε κανα μηνα να γινει ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.
Αλλο να χανεις απο αντιπαλο που ειναι καλυτερος και αλλο να χανεις ΑΠΟ ΦΟΒΟ...
- Μπαρκαρούτσος
George Best, ποστς σαν αυτό τα χρειάζεται το φόρουμ! Αφού μπορείς να γράψεις τόσο καλά, μην αδικείς τον εαυτό σου.
Να προσπαθώ εγώ να σε πείθω να δεις τη θετική πλευρά κι εσύ να με λες για το Samatta, τον Biseswar και τους άμπαλους στο volley!
Για το τελευταίο, προφανώς δεν ξέρω τι θα γινόταν με άλλον προπονητή. Ο Lucescu αυτή τη στιγμή έχει το πλεονέκτημα ότι ξέρει τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό δεν το έχει ούτε ο Mourinho, οπότε μάλλον για τη διοίκηση παίζει ρόλο και η χημεία και άλλοι τέτοιοι εξωποδοσφαιρικοί παράγοντες.
Σίγουρα εχθρός του καλού, το καλύτερο. Αλλά όσο ο Lucescu είναι στον ΠΑΟΚ, τότε Lucescu ολέ. Όπως και Samatta ολέ, Λύρα ολέ, Andre ολέ, Kotarski ολέ κτλ.
Απαραίτητη προϋπόθεση το μικρόφωνο!! Να ανέβει μετά κεντρική!τσιριγωτης έγραψε:Ναι, είμαι 23. Μέλος από τα 8 μου στο φόρουμ, διαχειριστής από τα 12! Παιδί θαύμα!Μπαρκαρούτσος έγραψε:τσιριγωτης έγραψε:Εξήντα και καθρεφτάκι δεν συμβαδίζουν.. μάλλον ψευδεσαι... το πολύ 23-24 .. μέχρι εκεί λέγονται αυτά
Να σε βρω να σε κεράσω έναν καφέ
Ένας καφές θα είχε ενδιαφέρον]
Να προσπαθώ εγώ να σε πείθω να δεις τη θετική πλευρά κι εσύ να με λες για το Samatta, τον Biseswar και τους άμπαλους στο volley!

Ο αντίλογος σε αυτό που λες περί συγκατάθεσης προπονητή, είναι (όπως είπα από προχθές) ότι ο Lucescu ενέκρινε και Chalov. Δεν ζήτησε το Samatta ως πρώτη επιλογή. Και όπως μας θυμίζει κι ο GINOLA, υπήρχε πίεση χρόνου τότε, μέχρι και τα ψάρια στο Θερμαϊκό έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει φορ, η ανάγκη ήταν επιτακτική.mbison έγραψε:Δεν ειναι εξυπνάδα. Ήρθε με τη συγκατάθεσή του, αλλιώς θα είχε απορριφθεί όπως τόσοι άλλοι. Επομένως είχε στο μυαλό του για το πού θα τον τοποθετήσει στο σχήμα. Αληθεια είναι οτι φετος έχουμε ρεκόρ επίθεσης, αλλά δεν σκοράρουν οι φορ. Αυτό λοιπόν παιζει ο Λου, παίζει χωρίς γκολτζή φορ από επιλογή. Προτιμάει ο "φορ" να κάνει αλλες δουλειές, να τρέχει να μαρκάρει πχ. Ειναι στρατηγική απόφαση η επιλογή και η χρησιμοποίηση Σαμάτα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια με Baldur και AlxNeapoli1.
Ricky Rubio, Naomi Osaka, Thomas Murg, Αριστοτέλης Ωνάσης.
Αν ο Samatta δεν είναι φορ, πώς έχει 122 γκολ σε 386 αγώνες;mbison έγραψε:Aνθρωπο που έχει μεγαλώσει με λιοντάρια μην τον φοβάστε.
Απλά δεν ειναι φορ κ δεν χωράει στο σύστημα του στρατηγού από τη Ρουμανία
Την ειρωνική εξυπνάδα με τα bold, τι την θέλετε κύριε win-win;
Όσο για το win win ακόμη το θυμάσαι. Εϊσαι σίγουρος ότι με άλλον προπονητή δεν θα παίρναμε τίποτα εδώ και 3 χρόνια. Μόνο με τον Λου θα εχουμε επιτυχίες? Και ας χάνουμε, παρά μόνο αυτός να ειναι στον πάγκο. Λου οεοεο!
Για το τελευταίο, προφανώς δεν ξέρω τι θα γινόταν με άλλον προπονητή. Ο Lucescu αυτή τη στιγμή έχει το πλεονέκτημα ότι ξέρει τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό δεν το έχει ούτε ο Mourinho, οπότε μάλλον για τη διοίκηση παίζει ρόλο και η χημεία και άλλοι τέτοιοι εξωποδοσφαιρικοί παράγοντες.
Σίγουρα εχθρός του καλού, το καλύτερο. Αλλά όσο ο Lucescu είναι στον ΠΑΟΚ, τότε Lucescu ολέ. Όπως και Samatta ολέ, Λύρα ολέ, Andre ολέ, Kotarski ολέ κτλ.
Είναι μη αποδεκτό παίχτης που λογίζεται επαγγελματίας και έχει καριέρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο να κρύβεται σε μια διαδικασία πέναλτι στο κοτέτσι της Λ. Αλεξάνδρας.
Από εκεί και πέρα τα σόσιαλ μίντια ήταν, είναι και θα βόθρος και σοβαρός άνθρωπος ή σοβαρό επιτελείο δεν θα έπρεπε να ασχολείται με αυτά παρά μόνο για εμπορικούς λόγους.
Το όποιο θέμα αντιμετωπίζει ο Σαμάτα δεν θα το λύσουμε ούτε εμείς εδώ, ούτε ο καθένας που γράφει στα σόσιαλ μίντια και μπήκε να γράψει το μπινελίκι του ενώ περιμένει το αστικό κ.ο.κ.
Η ομάδα έχει ψυχολόγο, προπονητικό επιτελείο, εργοφυσιολόγους, γιατρούς, παρατρεχάμενους, παρατρεχάμενες, κοντολογίς πληρώνεται ένα σωρό κόσμος ώστε οι ποδοσφαιριστές να νιώθουν άνετα και να αποδίδουν στο όσο γίνεται στο μάξιμουμ.
Η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος παίχτης δεν έχει αποδώσει τίποτα από τα αναμενόμενα όλους αυτούς τους μήνες που ββρίσκεται στην ομάδα.
Προσωπικά δεν δέχομαι ότι είναι τόσο άμπαλος ή ότι κοροϊδεύει κόσμο και έκανε καριέρα τόσα χρόνια σε Γκενκ, πρέμιερ λιγκ και φενέρμπαχτσε, όσο γάτο μάνατζερ και να έχει.
Τέλος πάντων από την στιγμή που αρνήθηκε να χτυπήσει πέναλτι επειδή δεν είναι καλά ψυχολογικά, ουσιαστικά έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας. Αυτό είναι αντιεπαγγελματικό από μέρους του και θα έπρεπε να του στερεί το δικαίωμα να "καθήσει" στο συμβόλαιο του και να την δει Λεβέκ.
Η ΠΑΕ τον πληρώνει, η ΠΑΕ τον προπονεί, η ΠΑΕ είναι υπέυθυνη να βρει μια λύση και είτε ο παίχτης να προσφέρει στο σύνολο, είτε να απομακρυνθεί.
Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία σύμβαση εργασίας που δεν πήγε καλά, εδώ στον γάβρο κοτζάμ Γιόβετιτς φέρανε και δεν ξέρω καν εάν έγραψε έστω τα νούμερα του Σαμάτα.
Σε κάθε περίπτωση ο παίχτης δεν έχει συμβάλλει σχεδόν καθόλου στην καλή πορεία της ομάδας, εκτός από κάποιες σποραδικές εμφανίσεις το Φθινόπωρο, πριν αρκετούς μήνες.
Δεν μπορώ να ξέρω αν βλέπει κάτι το προπονητικό επιτελείο στις προπονήσεις ή αν είναι τόσο ασύμφορο να λυθεί το συμβόλαιο του, οπωσδήποτε δεν μπορεί να γίνει σχεδιασμός για την νέα σεζόν που να περιλαμβάνει κάποιον που αρνείται να χτυπήσει πέναλτι γιατί φοβάται. Όχι σε ομάδα πρωταθλητισμού.
Να είναι ντεφορμέ κάποιος είναι θεμιτό, συμβαίνει σε ΟΛΟΥΣ, να είναι χάλια ψυχολογικά είναι ανθρώπινο, αλλά να αρνείται να δώσει μια κλωτσιά από τα 9-10 μέτρα σε μια μπάλα, την στιγμή που πληρώνεται για να κάνει ακριβώς αυτό, θεωρώ ότι είναι αντιεπαγγελματικό και εδώ μιλάμε για επαγγελματικό αθλητισμό σε επίπεδο πρωταθλητισμού, οπότε προφανώς δεν χωράανε τέτοιες συμπεριφορές.
Ο Μπάμπα παραλίγο να πεθάνει μέσα στο γήπεδο, με τι μούτρα θα πάει ο Σσαμάτα και θα του μιλήσει σήμερα ή αύριο στην προπόνηση ή στο γυμναστήριο, να του πει τι? Ότι όσο ήσουνα στο νοσοκομείο εγώ δεν ήθελα να χτυπήσω ένα ΠΕΝΑΛΤΙ γιατί φοβόμουν μην το χάσω?
Αυτό είναι κόκκινη γραμμή.
Από εκεί και πέρα τα σόσιαλ μίντια ήταν, είναι και θα βόθρος και σοβαρός άνθρωπος ή σοβαρό επιτελείο δεν θα έπρεπε να ασχολείται με αυτά παρά μόνο για εμπορικούς λόγους.
Το όποιο θέμα αντιμετωπίζει ο Σαμάτα δεν θα το λύσουμε ούτε εμείς εδώ, ούτε ο καθένας που γράφει στα σόσιαλ μίντια και μπήκε να γράψει το μπινελίκι του ενώ περιμένει το αστικό κ.ο.κ.
Η ομάδα έχει ψυχολόγο, προπονητικό επιτελείο, εργοφυσιολόγους, γιατρούς, παρατρεχάμενους, παρατρεχάμενες, κοντολογίς πληρώνεται ένα σωρό κόσμος ώστε οι ποδοσφαιριστές να νιώθουν άνετα και να αποδίδουν στο όσο γίνεται στο μάξιμουμ.
Η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος παίχτης δεν έχει αποδώσει τίποτα από τα αναμενόμενα όλους αυτούς τους μήνες που ββρίσκεται στην ομάδα.
Προσωπικά δεν δέχομαι ότι είναι τόσο άμπαλος ή ότι κοροϊδεύει κόσμο και έκανε καριέρα τόσα χρόνια σε Γκενκ, πρέμιερ λιγκ και φενέρμπαχτσε, όσο γάτο μάνατζερ και να έχει.
Τέλος πάντων από την στιγμή που αρνήθηκε να χτυπήσει πέναλτι επειδή δεν είναι καλά ψυχολογικά, ουσιαστικά έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας. Αυτό είναι αντιεπαγγελματικό από μέρους του και θα έπρεπε να του στερεί το δικαίωμα να "καθήσει" στο συμβόλαιο του και να την δει Λεβέκ.
Η ΠΑΕ τον πληρώνει, η ΠΑΕ τον προπονεί, η ΠΑΕ είναι υπέυθυνη να βρει μια λύση και είτε ο παίχτης να προσφέρει στο σύνολο, είτε να απομακρυνθεί.
Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία σύμβαση εργασίας που δεν πήγε καλά, εδώ στον γάβρο κοτζάμ Γιόβετιτς φέρανε και δεν ξέρω καν εάν έγραψε έστω τα νούμερα του Σαμάτα.
Σε κάθε περίπτωση ο παίχτης δεν έχει συμβάλλει σχεδόν καθόλου στην καλή πορεία της ομάδας, εκτός από κάποιες σποραδικές εμφανίσεις το Φθινόπωρο, πριν αρκετούς μήνες.
Δεν μπορώ να ξέρω αν βλέπει κάτι το προπονητικό επιτελείο στις προπονήσεις ή αν είναι τόσο ασύμφορο να λυθεί το συμβόλαιο του, οπωσδήποτε δεν μπορεί να γίνει σχεδιασμός για την νέα σεζόν που να περιλαμβάνει κάποιον που αρνείται να χτυπήσει πέναλτι γιατί φοβάται. Όχι σε ομάδα πρωταθλητισμού.
Να είναι ντεφορμέ κάποιος είναι θεμιτό, συμβαίνει σε ΟΛΟΥΣ, να είναι χάλια ψυχολογικά είναι ανθρώπινο, αλλά να αρνείται να δώσει μια κλωτσιά από τα 9-10 μέτρα σε μια μπάλα, την στιγμή που πληρώνεται για να κάνει ακριβώς αυτό, θεωρώ ότι είναι αντιεπαγγελματικό και εδώ μιλάμε για επαγγελματικό αθλητισμό σε επίπεδο πρωταθλητισμού, οπότε προφανώς δεν χωράανε τέτοιες συμπεριφορές.
Ο Μπάμπα παραλίγο να πεθάνει μέσα στο γήπεδο, με τι μούτρα θα πάει ο Σσαμάτα και θα του μιλήσει σήμερα ή αύριο στην προπόνηση ή στο γυμναστήριο, να του πει τι? Ότι όσο ήσουνα στο νοσοκομείο εγώ δεν ήθελα να χτυπήσω ένα ΠΕΝΑΛΤΙ γιατί φοβόμουν μην το χάσω?
Αυτό είναι κόκκινη γραμμή.
- Μπαρκαρούτσος
Αν έβγαινε μπροστά και έλεγε "Ναι κόουτς στ'αρχίδια μου, δώσε το 5ο πέναλτυ, θα τους μαμήσω!", τελικά γλιστρούσε και το έχανε και μετά έλεγε στη συνέντευξη "Ε να, ξέρετε δεν είχα αυτοπεποίθηση, δεν ήμουν καλά, δεν ένιωθα έτοιμος", δεν θα τον είχατε ξεσκίσει χειρότερα;zissos έγραψε:Τέλος πάντων από την στιγμή που αρνήθηκε να χτυπήσει πέναλτι επειδή δεν είναι καλά ψυχολογικά, ουσιαστικά έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας. Αυτό είναι αντιεπαγγελματικό από μέρους του και θα έπρεπε να του στερεί το δικαίωμα να "καθήσει" στο συμβόλαιο του και να την δει Λεβέκ.
Εγώ θεωρώ προς τιμήν του ότι ζήτησε να εκτελέσει τελευταίος. Στην τελική, πόσα πέναλτυ πάνε στο 9ο λάκτισμα; Κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσουμε μέχρι εκεί. Ας τα έβαζαν οι άλλοι και τώρα θα ήμασταν όλοι με την τσαπού κάγκελο.
όχι διαφωνώ. Ένα πέναλτι είναι, άν μπει μπήκε, αν δεν μπει, οκ τι να κάνουμε. ΜΠΑΛΑ είναι, ούτε θα μπει κανείς φυλακή, ούτε θα σκοτωθεί επειδή έχασε ένα πέναλτι. Ο Ντεσπότοφ έχασε πέναλτυ. Ο Γιόνι και ο Οζντόεφ χάσανε πέναλτι. Και τι να κάνουμε δηλαδή?
- theodorsalonika
Άμα δεν είναι καλά ψυχολογικά να πάει σε ψυχολόγο..να δίνει κανά χιλιάρικο το μήνα ..ελεος...θα παίρνω εγώ ένα εκατομμύριο και δεν θα Μάι καλά ψυχολογικά....;;;στο καλό και να μας γράφει.....πήγαμε πήραμε επιθετικό από Τανζανία...δηλαδή ο ΠΑΟΚ έχει βασικό έναν επιθετικό από την ποδοσφαιρομανα χώρα την Τανζανία...ρε δεν μας παρατάτε λέω εγω. Από την πρώτο παιχνίδι τα λέγαμε....στείλτον στον ΠΑΟΚ β για κανά εξάμηνο ..και μετά δανεικό στην Καλαμάτα...εγώ προσωπικά δεν θέλω να τον ξαναδώ....και ξαναλέω..δεν είναι το πέναλτυ,είναι ότι σε όλα τα παιχνίδια που έχει παίξει,δεν προσφερει τίποτα..από την αρχή και έχουνε φτάσει στο τέλος και ακόμα μερικοί ευελπιστούν...
Η Τανζανία δεν έχει να κάνει με αυτό, δεν έχει σημασία από που είναι ο παίχτης. Ο Λεβέκ ήταν από τη Γαλλία, όπως ο Ζινταν και ο Πλατινί. Ο Τετράντζε είναι από την Γεωργία και ήταν παιχταράς. Από την Β. Κορέα να ήταν τι πάει να πει?
Λάθος. Ξέρεις γιατί; Δεν γίνεται να είσαι φορ και να αρνείσαι να εκτελέσεις πέναλτι. Σε οποιαδήποτε ψυχολογική κατάσταση.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν έβγαινε μπροστά και έλεγε "Ναι κόουτς στ'αρχίδια μου, δώσε το 5ο πέναλτυ, θα τους μαμήσω!", τελικά γλιστρούσε και το έχανε και μετά έλεγε στη συνέντευξη "Ε να, ξέρετε δεν είχα αυτοπεποίθηση, δεν ήμουν καλά, δεν ένιωθα έτοιμος", δεν θα τον είχατε ξεσκίσει χειρότερα;zissos έγραψε:Τέλος πάντων από την στιγμή που αρνήθηκε να χτυπήσει πέναλτι επειδή δεν είναι καλά ψυχολογικά, ουσιαστικά έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας. Αυτό είναι αντιεπαγγελματικό από μέρους του και θα έπρεπε να του στερεί το δικαίωμα να "καθήσει" στο συμβόλαιο του και να την δει Λεβέκ.
Εγώ θεωρώ προς τιμήν του ότι ζήτησε να εκτελέσει τελευταίος. Στην τελική, πόσα πέναλτυ πάνε στο 9ο λάκτισμα; Κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσουμε μέχρι εκεί. Ας τα έβαζαν οι άλλοι και τώρα θα ήμασταν όλοι με την τσαπού κάγκελο.
Δεν γίνεται το στόπερ να πηγαίνει από τους πρώτους εξαιτίας σου. Δεν είναι η δουλειά του να ξέρει να εκτελεί πέναλτι. Του φορ είναι. Είναι κομμάτι της "εκτέλεσης". Αν δεν εκτελέσει ο φορ, πως θα γίνει η δουλειά;
Αν έχεις ψυχολογικό πρόβλημα να εκτελέσεις ένα πέναλτι, τότε πως έχει την ψυχολογία να παίξεις κανονικό αγώνα ποδοσφαίρου;
Και αν έχεις πρόβλημα γενικά στο να αγωνιστείς, γιατί δεν το λες από πριν στον προπονητή να πάρει άλλον στην αποστολή;
Χιλιάδες παίκτες ανά τον κόσμο έχει τύχει να συμβεί κάτι και να μην έχουν ψυχολογία να παίξουν. Το λένε όμως.
Δεν περιμένουν να πάει η δουλειά στα πέναλτι για να κρυφτούν.
Καμία δικαιολογία. Όχι για το χαμένο πέναλτι προφανώς, αλλά για τη γενικότερη εικόνα όλη τη χρονιά αλλά ΚΑΙ για τη προσέγγιση την ώρα των πέναλτι.
33.Mbwana Ally Samatta
Εφοσον το ειπε αυτο τον βαζεις να βαρεσει πρωτος. Αλλα τετοια ωρα τετοια λογια
Just my opinion
Just my opinion
Μόνος του θα περάσει την Ντιναμό (αρκεί να μη πάει στα πέναλτυ).
ΥΓ: Βασικός στο Αγρίνιο;

- theodorsalonika
gika έγραψε:Μόνος του θα περάσει την Ντιναμό (αρκεί να μη πάει στα πέναλτυ).
έχυσα τον καφέ ρε παπάρα..χαχα
-
Μονος του θα περασει τη Ντυναμο ...αν δεν παιξει.
Φορ να φοβαται να εκτελεσει πεναλτι...
και καθομαστε και τρογωμαστε μεταξυ μας.
Φορ να φοβαται να εκτελεσει πεναλτι...
και καθομαστε και τρογωμαστε μεταξυ μας.