Λάζαρος Μωυσιάδης
- ContrerasPablo
Re: Λάζαρος Μωυσιάδης
Παιδια στις Συκιες μενω.. και ξερω για τον λαζαρο.. στο σχολειο μου παει. Προσωπικα δεν θα ηθελα να πω "ΠΩΣ" μπηκε και "παιζει" στον Π.Α.Ο.Κ...
ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΩ!!
ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΩ!!
- sidpanos
αν μπήκε με άλλο τρόπο πέρα της παικτικής του αξίας,θα το μάθουμε όταν θα μπεί στο χορτάρι και θα γίνει το νέο πουλέν..είτε γιατί βάζει γκολ,είτε γιατί θαυμαζε απο μικρός τον τόργκελε..
μέχρι τότε δεν μπορούμε να πούμε κάτι...
μέχρι τότε δεν μπορούμε να πούμε κάτι...
- PAOK_NORTH_ARMY
Ρε μπας και σου έφαγε καμιά γκόμενα?? Χαχα, χαβαλέ κάνω. Πάντως αν παίζει αυτό που λες θα φανεί.GORGINOC4 έγραψε:Παιδια στις Συκιες μενω.. και ξερω για τον λαζαρο.. στο σχολειο μου παει. Προσωπικα δεν θα ηθελα να πω "ΠΩΣ" μπηκε και "παιζει" στον Π.Α.Ο.Κ...
ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΩ!!
Τι γκομενα να μου φαει ρε..
Παιξαμε μια φωρα μπαλα μαζι..
Τεσπα ξερω πως μπηκε στον ΠΑΟΚ..τωρα αν αξιζει τοσo πολυ δν ξερω..
ρε φίλε ο λαζαράκος είναι στο σχολείο του αδερφού μου και έχουν παίξει και μαζί... εκτός αυτού, απόσο λένε αυτοί που έβλεπαν ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις συκιές όπου έπαιζε, λένε ότι ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη βόρεια ελλάδα.. τώρα αν όλοι αυτοί είναι βαλτοί να μας παραμυθιάσουν τί να πω?? και ξέρω ότι απέρριψε γαύρο για να έρθει στον ΠΑΟΚ. μου το είπε ένας κοινός γνωστός μας. αλλά καλύτερα μην προτρέχουμε. ό,τι έχει να δείξει θα το δείξει στο χορτάρι.
- PRAKTORINOS
GORGINOC4 έγραψε:Τι γκομενα να μου φαει ρε..
E, μπες και εσύ τότε!
(Στον ΠΑΟΚ εννοώ).
το ξερω το παιδι το εχω δει αρκετες φορες να παιζει...τεραστιο ταλεντο τωρα αν καποιοι νομιζουν οτι μπηκε με μεσο στον ΠΑΟΚ και τον εβαλαν και στην πρωτη ομαδα ονειρα γλυκα μονο αυτο εχω να πω...

καλα και εθνικη δεν παιζει το παιδι λετε και εκει να παιζει με μεσο ....ελεος.....
η πορεια θα το δειξει αν ισχυει το παραπανω.....παντως δεν ηταν και πολυ ευγενικο το σχολιο σoυ φιλε jorginco..
και τι μας ενδιαφέρει ρε συ?? σάμπως σε όλες τις ελληνικές ακαδημίες τα ίδια δε γίνονται πάνω-κάτω?? και στην τελική όλα θα φανούν σύντομα....GORGINOC4 έγραψε:Παιδια στις Συκιες μενω.. και ξερω για τον λαζαρο.. στο σχολειο μου παει. Προσωπικα δεν θα ηθελα να πω "ΠΩΣ" μπηκε και "παιζει" στον Π.Α.Ο.Κ...
ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΩ!!
όχι ρε συ, ακόμα στην ομάδα νέων είναι...Thanos4 έγραψε:πλατων μηπως πρεπει να μεταφερθει το τοπικ στην ενοτητα της πρωτης ομαδας????
- ContrerasPablo
ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΝ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΥΧΤΑ? ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΥΚΙΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ...(ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΙΖΩ ΣΕ Α1 ΑΝΤΡΙΚΟ, ΔΝ ΥΠΠΟΝΟΩ ΟΤΙ ΞΕΡΩ, ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ Μ ΚΡΙΝΩ) ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΗΓΕ...ΕΠΕΙΔΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟ ΔΝ ΓΙΝΕΤΕ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Τ ΕΥΧΟΜΑΙ ..ΑΛΛΑ Μ ΤΝ ΣΠΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ Π ΑΡΧΙΖΟΥΝ Κ ΛΕΝΕ.."ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΝ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΆΛΛΟ " ΕΝΩ ΔΝ ΤΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ..
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team