Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από navigator11 »

sourmenetes έγραψε:
gika έγραψε:
navigator11 έγραψε:Η σελίδα δε γίνεται να δημιουργήσει έναν λογαριασμό λχ στο PayPal ώστε όσοι έχουμε δυνατότητα και διάθεση να συνεισφέρουμε;
Ρε αυτό είναι η λύση. 15 χρόνια εδώ μέσα είμαστε 100 μέλη. Από 20,50,100 ευρώ να δώσει ο καθένας βγήκε το κόστος του site για πολύ καιρό. Εγώ με χαρά θα βοηθούσα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Τόσα έχουμε πάρει.

Τα μάτια μη μας βγάζετε με το τσατ.
Καταλαβαίνω ότι είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμα και γίνονται αλλαγές.

Τουλάχιστον ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ μην κλείνετε τα τόπικ των αγώνων.
Ρε δώστε τα να φέρουμε ένα φορ!!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν είναι να εκδιωχθεί το λιοντάρι της Τανζανίας, παίρνω πίσω την πρόταση

[youtube]LgGlu6SHhZvOFL4m[/youtube]

Και μιας και το πρόβλημα παραμένει, ρε παιδιά τι συμβαίνει με τα βιντεάκια του YouTube; Έχω δοκιμάσει πολλές φορές εδώ και καιρό να βάλω βιντεάκια, με τον πατροπαράδοτο, κλασικό τρόπο, και το αποτέλεσμα είναι όπως και σε αυτό. Μια τρύπα στο νερό. Κάνω κάπου λάθος;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

theo-drama έγραψε:Σουρμε τι με ήθελες,ενεσπαλεσμε.
Θα λέγω σε

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πω πω πραγματικά ατελείωτα ποστ για να πούμε το τίποτα

Όχι Γκίκα σε κανένα ποστ δε σας αντιμετώπισα σα χαζούς

Θα αρχίσω όμως να σας αντιμετωπίζω σαν οικειοθελώς τυφλους αφού είναι προφανές ότι με το ζόρι δεν "βλεπετε" τι έγραψα.

24 πριν το ματς ευγενεστατη ανακοίνωση, καμία ένσταση

12 ώρες πριν το ματς ευγενεστατη υπενθύμιση, καμία ένσταση

Μετά τι ματς τρία αρνητικά σχόλια, ΕΝΑ τραγικό

Απαντάω τονίζοντας ότι το πρόβλημα είναι το ΥΦΟΣ του σχολίου εκείνου και βλέπω απαντήσεις με θεωρίες για άγριους

Λοιπόν το ξαναλέω τελεσίγραφα και "κάνατε μαλακίες και φεύγω απ' το φόρουμ" δεν σηκώνουμε από κανέναν

Επίσης τονίσαμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ότι ξέρουμε τα τεχνικά θέματα και τις βελτιώσεις που χρειάζονται. Το κάναμε πριν καν γίνει το ματς. Δεν το θυμάται κανείς; Δεν ασχολήθηκε κανείς; Δε νοιάστηκε κανείς;

Δεν με απασχολεί και τόσο

Έστω και έτσι όμως, είπαμε επίσης ότι γίνονται και θα γίνονται ΔΟΚΙΜΕΣ πχ μπορεί να μην υπάρχει τσατ αλλά σχόλια στην κεντρική στήλη του λάιβ

Και τέλος, είναι αδιανόητο να ακούω ότι έχουμε εμμονές, την ώρα που έφτασαν κάποιοι στο σημείο να αναφέρουν ότι κλείνουμε το φόρουμ επειδή για μια ώρα σε κάποια ματς του συλλόγου θα είναι κλειστό ενα τοπική

Παραλογισμός φουλ.

Και ναι, αχαριστία είναι να ξεσκίζονται κάποια άτομα για να παρέχουν καθαρές υπηρεσίες στον κόσμο του ΠΑΟΚ ανυστεροβουλα και χωρίς κέρδος και να μην εκτιμάται τίποτα παρά μόνο να αρχίζει η κλαψα για τη φίμωση και το ποσο μαλακία κάναμε

Συνέντευξη Μπάνε κάναμε, 20 άτομα ασχολήθηκαν απ' το παθιασμένο φόρουμ

Ποντκαστ κάναμε, είδα περίπου πέντε άτομα να ασχολούνται

Υπερσύγχρονη πλατφόρμα στην κεντρική για λάιβ βάλαμε (και πανάκριβη) και είχα την ελπίδα ότι θα γίνεται χουλιαμας, γλέντι με ατάκες και χιούμορ και αντ αυτού βλέπω ότι σας κλέψανε το μπισκότο σας

Λοιπόν το σάιτ θα κάνει τις δοκιμές που θα αποφασίσει το σάιτ. Όπως ΗΔΗ έγκαιρα τονισα θα κρίνουμε εν ευθέτω χρόνω αν η πλειοψηφία δεν το θέλει τότε θα κάνουμε ξανά αλλαγές

Όποιος είναι με το ένα πόδι έξω στην παραμικρή ευκαιρία, ας βγάλει και το δευτερο
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Η τεχνολογια προχωραει και εξελισσεται. Καλο ειναι να ακολουθησουμε
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Κατανοητό ότι χάνεται η βολεψη (και για μένα ισχύει σε ένα βαθμό) αλλά ας του δώσουμε μια ευκαιρία.

Δεν είναι και το τέλος του κόσμου ένα κλειστό θρεντ για 2 ώρες και από ότι φαίνεται υπάρχει όρεξη για δουλειά και ανανέωση.

Η δυνατότητα για ενίσχυση του σαητ είναι επίσης καλή ιδέα. Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να είναι σε μορφή δωρεάς (ίσως και με άνω όριο στον στόχο ) ώστε να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις.
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

navigator11 έγραψε:Η σελίδα δε γίνεται να δημιουργήσει έναν λογαριασμό λχ στο PayPal ώστε όσοι έχουμε δυνατότητα και διάθεση να συνεισφέρουμε;
Εδώ είστε. Και γαμώ τις ιδέες, όπως μου άρεσε και του Gika για συνδρομή, αλλά με μία επιφύλαξη: εγώ και πόσοι άλλοι που είμαστε τόσα χρόνια εδώ θα τη δίναμε τη συνδρομή, δε γίνεται χωρις paokmania, αλλά ένας νέος που τώρα ανακαλύπτει το site δύσκολα. Μη γίνουμε κλειστό γκρουπ φοβάμαι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Παιδιά γίνονται ζυμώσεις..

Αφιερώνεται πολύς χρόνος από τα παιδιά ώστε να γίνει κάτι καλύτερο και ήδη έχουν γίνει πράγματα ξεχωριστά!

Ολοι θέλουμε να είμαστε εδώ πέρα και να μη λείπει κάνεις!

Απλά θέλουμε τη βοήθεια όλων με το τρόπο του ο καθένας!

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sourmenetes έγραψε: Ολοι θέλουμε να είμαστε εδώ πέρα και να μη λείπει κάνεις!
Ε φερτε και τον Κορινθιο πίσω τότε .Δεν ειπε κατι τοσο τραγικο ρε παιδια.
Απο κει και περα το σαιτ αποφασιζει τη μορφη θελει να εχει ,σεβαστον.
Σεβαστο ομως και το δικαιωμα καποιων να μη τους αρεσει.Μη το τραβαμε αδικα .Δεν υπαρχει σωστο η λαθος.Καποιοι μπορει να το γουσταρουν καποιοι οχι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το ότι η τεχνολογία προχωράει και καλόν είναι να την ακολουθούμε τι σημαίνει;
Κανείς δεν είπε το αντίθετο. Αυτό που εμένα τουλάχιστον δεν με αρέσει είναι το υποχρεωτικόν της υπόθεσης. Και αυτό δεν έχει να κάνει με την τεχνολογία.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

kataramenos5 έγραψε:
Σεβαστο ομως και το δικαιωμα καποιων να μη τους αρεσει.Μη το τραβαμε αδικα .Δεν υπαρχει σωστο η λαθος.Καποιοι μπορει να το γουσταρουν καποιοι οχι.
Θα μιλήσω μαζί του καθώς και με την υπόλοιπη ομαδα των Μοντ ώστε να βρούμε λύση.

Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Equalizer έγραψε:
...

ΥΓ3. Τα ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ θέματα (που φαίνεται το κουμπάκι Χ για να κλείνει το τσατ) είναι ΣΕΒΑΣΤΑ (όλα θα πάρουν το δρόμο τους να διορθωθούν) αλλά ήσσονος σημασίας αμα είναι να λέμε οτι είμαστε μια παρέα. Αμα είστε ΠΕΛΑΤΕΣ που απαιτούν, πείτε μας να το ξέρουμε.
Επειδή το ΥΓ3 πήγαινε σε εμένα, είναι τουλάχιστον άστοχος ο χαρακτηρισμός σου.
Ούτε πελάτης είμαι, ούτε είχα κάποια απαίτηση.
Μας ρώτησες στο τσατ να σου πούμε σχόλια/προβλήματα για όσους μπαίνουμε από κινητό ή tablet και εγώ σου έγραψα αυτό το οποίο και το έχεις κάνει θέμα.
Αν θυμάσαι, έγραψα επίσης στο ίδιο μήνυμα πως έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά (και αυτό ήταν που ήθελα να τονίσω).
Εννοείται πως είναι ήσσονος σημασίας το κουμπάκι Χ, δεν το παρουσίασα καν ως θέμα.
Απλά σχόλιο.
Τέλος πάντων, όπως είπες μια παρέα είμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος praman την Πέμ 22 Φεβ 2024, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

TylerDurden έγραψε:
Εδώ είστε. Και γαμώ τις ιδέες, όπως μου άρεσε και του Gika για συνδρομή, αλλά με μία επιφύλαξη: εγώ και πόσοι άλλοι που είμαστε τόσα χρόνια εδώ θα τη δίναμε τη συνδρομή, δε γίνεται χωρις paokmania, αλλά ένας νέος που τώρα ανακαλύπτει το site δύσκολα. Μη γίνουμε κλειστό γκρουπ φοβάμαι.
Ας έχει τη μορφή ελεύθερης δωρεάς. Οκ, δεν το πρότεινα με τη λογική ότι είμαι κανένας μεγιστάνας, απλά όντως επειδή είναι στην καθημερινότητά μου το συγκεκριμένο σαιτ εδώ και 15 χρόνια έχω τη διάθεση να επιστρέψω κάτι λίγο για τόσα χρόνια αδολης συμπεριφοράς απέναντι στον ΠΑΟΚ μας.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Μπορούμε να στηρίξουμε με διάφορους τρόπους.

Ακολουθώ στο Σποτιφαι (πολύ ωραία ποντκαστ).

Στην κεντρική έχω εφαρμογή που μπλοκάρει διαφημίσεις, σόρρυ.

Το λάιβ τσατ εξ ορισμού δεν είναι ελκυστικό για κάποιους που προτιμούν asynchronous communication, όπως έγραψε κι ο Gika. Που πρόσφερε και 2 ενδιαφέρουσες τεχνικές ιδέες.

Ανοιχτό ας είναι το φόρουμ για το λαό αλλά και δυνατότητα premium membership με ξεχωριστά οφέλη για τους έχοντες, πχ αποκλειστική πρόσβαση στο τετράδιο συνταγών μαγειρικής του Σούρμε, ή στο ημερολόγιο καταστρώματος του Μπαρκαρουτσου. Εδώ δίνουμε 6 ευρώ το μήνα στον Μπέζο, δεν θα τα δώσουμε και στο Paokmania;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εμένα η εξήγηση για το forum vs chat με κάλυψε και να είμαι ειλικρινής χαίρομαι που το λέτε και δημόσια.
Και μπράβο κιόλας για τα podcast, αν έχετε χρόνο χρειάζεται ένα την εβδομάδα.
Το μόνο παράπονο είναι που δεν έχετε συστηθεί ( στο podcast).
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

kataramenos5 έγραψε:
+1926
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”