16. Tomasz Karol Kędziora
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
ΣωστοΜπαρκαρούτσος έγραψε:Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η εμμονή του Ρουμάνου να τον βάζει συνέχεια, έπιασε τόπο.
Ισχυει με τον Κεντζιορα
Ειναι απο τους πιο τιμιους εργατες που εχω δει στην ομαδα
Γι' αυτο ειναι κ στην εθνικη πολωνιας
Σιγουρα ο Μιρτσεα ειχε καλη αποψη για τον παικτη κ δεν επεσε εξω, οταν μιλουσε με καλα λογια γι' αυτον
Οπως κ ο Σαντος π τον εβαζε να παιζει στην εθνικη πολωνιας
- ΑποστόληςΑ
Από τη στιγμή που παίζουμε δυο φορές την εβδομάδα, οι βασικοί μας είναι 20 παίκτες + ο τερματοφύλακας.
- potamda
- Bet Guru 2023
Κάπου διάβασα ότι ο τραυματισμός του Εκονγκ δεν είναι καθόλου επιπόλαιος και ότι δε θα επιστρέψει σύντομα.
Ελπίζω να μην ισχύει, γιατί και με τη θλάση του Μιχαηλίδη, θα σε σκάσουμε και σένα.
Ελπίζω να μην ισχύει, γιατί και με τη θλάση του Μιχαηλίδη, θα σε σκάσουμε και σένα.
- WeWillRockYou
Το εντυπωσιακό είναι πως το λέει η ψυχή του, κάτι που δεν φαινόταν εύκολα πέρσι.
Είναι 29 χρονών, διεθνής πολυθεσίτης και χωρίς κάποιο τεράστιο συμβόλαιο.
Νομίζω μια τριετή ανανέωση θα βόλευε και τις 2 πλευρές.
Είναι 29 χρονών, διεθνής πολυθεσίτης και χωρίς κάποιο τεράστιο συμβόλαιο.
Νομίζω μια τριετή ανανέωση θα βόλευε και τις 2 πλευρές.
Το έχω ξαναγράψει...οι Πολωνοί στην πλειοψηφία τους αποδεικνύονται λίρα 100...
Αυτό που έμαθα είναι ότι ο Εκόνγκ έχει θλάση 3ου βαθμού κάτι που σημαίνει ότι χρονιά τέλος.potamda έγραψε:Κάπου διάβασα ότι ο τραυματισμός του Εκονγκ δεν είναι καθόλου επιπόλαιος και ότι δε θα επιστρέψει σύντομα.
Αρα μένουμε με μόνο ένα δεξιοπόδαρο.
Πρέπει να προωθηθεί ένας παίκτης από την β΄ ομάδα ή ο Φίλων ή ο Παναγιώτου. Δεν βγαίνει αλλιώς το πράγμα.
Πρέπει να προωθηθεί ένας παίκτης από την β΄ ομάδα ή ο Φίλων ή ο Παναγιώτου. Δεν βγαίνει αλλιώς το πράγμα.
- keep_paokizein
Re: 16. Tomasz Kedziora
Ετσι μπραβο. Nα τα επισημαινουμε αυτά. Τετοια διαβαζαμε και για τον Βαρέλα και για τον Κρέσπο και για πολλούς αλλους. Γιατι ο Τζακ 4 εχει μάτι ρε συ. Εχει παιξει και 15 χρόνια στον Ερμή Εξοχής κι εδω και δυο χρονια προπονεί τον Ταυρο Ελαφου. Και μη σου πω και για το μάτι του φιλου μου του Μιχαλάκη7. Εεεε 50 χρόνια τωρα στα συρματα τοσων ερασιτεχνικων γηπέδων εχει δει... ασε που ανεβαινε και στο τρακτερ για να εχει καλυτερη οπτικη.Χωρικός έγραψε:Για να είμαι κι εγώ στο κλίμα , ένα απ'τα πάρα πολλά σχόλια για τον Κεντζιόρα.. ένα στην τύχή. Δεν έχει σημασία ποιός σχολίασε, θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε , ακόμα κι εγώη μεταγραφή - χάρη στον μπαμπά.
Κάθε χρόνο, κάνουμε και ένα ψυχικό στον παππού Λούτσε.
Υποθέτω μετά τον τραυματισμό Λύρα, αγχώθηκαν τα παιδιά και έψαξαν δεξί μπακ.
Όταν είδαν πως ως δεξί μπακ, ήταν χειρότερος απο τον Μπίσε (έχει παίξει και δεξί μπακ ο αφάνας), αποφάσισαν να τον βάλουν ως ... κεντρικό αμυντικό.
Προφανώς είχαν κάποια ρήτρα συμμετοχών.
Του χρόνου, δεν θα θυμόμαστε πως πέρασε παίχτης με αυτό το όνομα απο την Τούμπα.
- AlxNeapoli1
Παιχταρας. Ο Εκονγκ εμενα παιδια δε μου γεμιζει το ματι κι ας βγηκε εκει MVP. Γνωμη μου, εδω ηταν παντα ενα βημα πισω στις φασεις.
- WeWillRockYou
Μια λαμπάδα στον μπόι του, να αντέξει υγιής μέχρι τέλους.
Εντωμεταξύ, τσέκαρα το προφίλ του στο τράνσφερμακτ και ο παίκτης έχει καμιά δεκαριά τίτλους στην καριέρα του, πέρα από το ότι είναι διεθνής με όλες τις μικρές και την μεγάλη ομάδα της Πολωνίας.
Έχει κερδίσει 3 πρωταθλήματα (2 με Lech Poznan - 1 με Ντιναμό Κιέβου), 2 Κύπελλα στην Ουκρανία και 5 Σούπερ Καπ (2 με Lech Poznan - 3 με Ντιναμό).
Κάνει πρωταθλητισμό όλα τα χρόνια της καριέρας του και νομίζω φάνηκε στα κρίσιμα ματς αυτή η εμπειρία.
Εντωμεταξύ, τσέκαρα το προφίλ του στο τράνσφερμακτ και ο παίκτης έχει καμιά δεκαριά τίτλους στην καριέρα του, πέρα από το ότι είναι διεθνής με όλες τις μικρές και την μεγάλη ομάδα της Πολωνίας.
Έχει κερδίσει 3 πρωταθλήματα (2 με Lech Poznan - 1 με Ντιναμό Κιέβου), 2 Κύπελλα στην Ουκρανία και 5 Σούπερ Καπ (2 με Lech Poznan - 3 με Ντιναμό).
Κάνει πρωταθλητισμό όλα τα χρόνια της καριέρας του και νομίζω φάνηκε στα κρίσιμα ματς αυτή η εμπειρία.
Εσενα σε αγαπω.
Είμαι βέβαια από αυτούς που σε αγάπησαν εξαρχής.
Τόσο καλό όμως δεν σε περίμενα το ομολογώ.
Είμαι βέβαια από αυτούς που σε αγάπησαν εξαρχής.
Τόσο καλό όμως δεν σε περίμενα το ομολογώ.