Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Πάρτο μέιλ Σουρμε.
Του το μεταφέρω, σβήνω το mail σου.
Μπαρκαρούτσος
Πάρτο μέιλ Σουρμε.
Του το μεταφέρω, σβήνω το mail σου.
Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή επειδή κλείνει ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ για για ΜΙΑ ΩΡΑ σημαίνει ότι υποχρεώνουμε τα μέλη να επικοινωνούν με άλλους μόνο στο τσατ;ΑποστόληςΑ έγραψε:Ας είναι το chat μια χαρά και μπράβο σας! Το φόρουμ όμως γιατί να κλείνει; Για βελτίωση πάμε ή για να αναγκάσουμε τα μέλη να πηγαίνουν υποχρεωτικά στο chat, αλλιώς να μην επικοινωνούν με άλλους;
Ρε τι πράγμα είναι αυτό πια με τις υπερβολές;
Μέσα στα τοπικ των αγώνων γίνεται συζήτηση για τους αγώνες.
Τα τοπικ είναι συνήθως ανοιχτά κάποιες μέρες πριν τα ματς για τα προεόρτια, και μετά τα ματς έχουμε τα σχόλια και παραλειπόμενα
Τίποτα από αυτά δεν αλλάζει πέρα απ' το ότι ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ για λόγους στήριξης της προσπάθειας στην κεντρική ΣΥΝ τη δημιουργία ωραιότερου και πιο σύγχρονου κλίματος ΣΥΝ τη ΛΑΙΒ μορφή της κουβέντας ΣΥΝ την πιο σωστή διαχείριση γιατί όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα εκεί, θα είναι διαθέσιμο μόνο το τσατ
Άμα μετά από ένα διάστημα δούμε ότι δεν το θέλει η πλειοψηφία οκ το ξαναλλαζουμε
Απορώ αντί να χαίρεστε κάθεστε και αντιδρατε
Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που προσπαθεί να με πείσει ότι είναι προτιμότερο να κάνεις ένα γραπτό σχόλιο κάπου μακριά από μια λάιβ συζήτηση αγώνα, να περιμένεις να δημοσιευθεί εστω Χ δευτερόλεπτα πιο αργά απ' ότι σε μια λάιβ πλατφόρμα, από το να είσαι ΜΕΣΑ στη συζήτηση και στην εξέλιξη του ματς;
Ε όχι ρε μάγκες δεν ισχύει αυτό απλουστατα δεν είναι μαύρος ο ήλιος τι να κάνουμε
Ε όχι ρε μάγκες δεν ισχύει αυτό απλουστατα δεν είναι μαύρος ο ήλιος τι να κάνουμε
- AlxNeapoli1
Σε ευχαριστωsn0ufel4 έγραψε:Επειδή έχετε δίκιο για τη συγκεκριμένη πρακτική και όντως κάποια μέλη το έχουν παραχεσει να αποδίδουν κατηγορίες χωρίς καμία ένδειξη
Miles PAOKevolution κλπ την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι ανάλογο θα έχει μπαν
Παρακαλώ να υπάρχει αναφορά την επόμενη φορά για να το δούμε
- navigator11
Παρά τις βελτιώσεις που σίγουρα επιδέχεται το όλο εγχείρημα είναι απείρως προτιμότερο να μπορείς άμεσα να κάνεις κάποιο σχόλιο για το εκάστοτε παιχνίδι από το να τραβάς το κανονικό βασανιστήριο να προσπαθείς να δημοσιεύσεις στο φόρουμ ένα μήνυμα 148 φορές, επειδή, σε αυξημένου ενδιαφέροντος κυρίως αγώνες, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προλάβουν να δημοσιεύσουν πριν από εσένα πόσοι άλλοι.
Γνώμη μου απλά είναι ότι πρέπει με κάποιον τρόπο να ξέρουμε ποιός πραγματικά είναι ο εκάστοτε σχολιάζων. Και όταν απαιτείται να πέφτει κι ο αρμόζων πέλεκυς. Διότι κάποιοι εννοείται πως έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν τη διάθεση να σπάνε απίδια και στο τσατ, προκαλώντας.
Γνώμη μου απλά είναι ότι πρέπει με κάποιον τρόπο να ξέρουμε ποιός πραγματικά είναι ο εκάστοτε σχολιάζων. Και όταν απαιτείται να πέφτει κι ο αρμόζων πέλεκυς. Διότι κάποιοι εννοείται πως έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν τη διάθεση να σπάνε απίδια και στο τσατ, προκαλώντας.
Το τσατ στην παρούσα μορφή δεν (με) βολεύει καθόλου
Δεν είναι κακη ιδέα, ίσα ίσα. Αλλά χίλιες φορές να υπάρχει κάτι στο discord, παρά αυτό στην αρχικη. Γνώμη μου παντα
Δεν είναι κακη ιδέα, ίσα ίσα. Αλλά χίλιες φορές να υπάρχει κάτι στο discord, παρά αυτό στην αρχικη. Γνώμη μου παντα
Ρε συ rain, τι κόλλημα είναι αυτό;
Κάνετε μια προσπάθεια με το chat. Σεβαστό. Αν κρίνει ο κόσμος ότι είναι πιο εύχρηστο να μιλάει εκεί και όχι στο forum θα το κάνει. Αν πάλι το chat δεν τον ικανοποιεί, θα προτιμήσει το forum. Γιατί πρέπει να πάρεις εσυ αυτή την απόφαση για εμάς;
Στην πράξη:
Προσπάθησα να μπω στο chat από το κινητό την ώρα που έβλεπα το παιχνίδι στην τηλεόραση. Έχασα την μπάλα. Λαιβ σχολιασμός να πετάγεται από πίσω λες και δεν το βλέπω στην τηλεόραση. Κοιτάω το παιχνίδι πέντε λεπτά, μπαίνω να διαβάσω πως το βλέπουν οι άλλοι, κι αντί για ένα refresh πρέπει να παλεύω να σκρολαρω να δω που είχα μείνει. Και δεν σχολιάζω το ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το υπάρχων account με αποτέλεσμα οποιος θέλει να γράφει ως gika ή ως Equalizer.
Τόσα χρόνια είμαι εδώ, για το φόρουμ, για την ανταλλαγή απόψεων. Αν ήθελα τσατ θα πηγαινα σε όλα τα αλλά site που προσφέρουν chat. Αν ήθελα live μετάδοση θα πηγαινα στα αλλά site που έχουν live μετάδοση. Αυτό που λατρεύω στο paokmania και με κάνει να μπαίνω με τις ώρες κάθε μέρα είναι το forum. Αν δεν υπήρχε το forum, πιθανότατα θα έμπαινα από λίγο έως ελάχιστα στο site.
Αντί λοιπόν να κάνετε ενέργειες που προσπαθούν να το περιορίσουν, εκμεταλλευτείτε το. Προσωπικά δεν θα με ένοιαζε να πληρώνω και συνδρομή ή αν βγάλετε merch να στηρίξω αγοράζοντας. Πρέπει να έχω ακόμα το μπλουζάκι paokmania από το 2009 που είχε κάνει ο danis στις Συκιές.
Αν θες να μιλήσουμε πιο τεχνικά ευχαρίστως να το κάνουμε, αλλά μη μας αντιμετωπίζεις σαν χαζούς ή σαν αχάριστους. Έλεος.
Κάνετε μια προσπάθεια με το chat. Σεβαστό. Αν κρίνει ο κόσμος ότι είναι πιο εύχρηστο να μιλάει εκεί και όχι στο forum θα το κάνει. Αν πάλι το chat δεν τον ικανοποιεί, θα προτιμήσει το forum. Γιατί πρέπει να πάρεις εσυ αυτή την απόφαση για εμάς;
Στην πράξη:
Προσπάθησα να μπω στο chat από το κινητό την ώρα που έβλεπα το παιχνίδι στην τηλεόραση. Έχασα την μπάλα. Λαιβ σχολιασμός να πετάγεται από πίσω λες και δεν το βλέπω στην τηλεόραση. Κοιτάω το παιχνίδι πέντε λεπτά, μπαίνω να διαβάσω πως το βλέπουν οι άλλοι, κι αντί για ένα refresh πρέπει να παλεύω να σκρολαρω να δω που είχα μείνει. Και δεν σχολιάζω το ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το υπάρχων account με αποτέλεσμα οποιος θέλει να γράφει ως gika ή ως Equalizer.
Τόσα χρόνια είμαι εδώ, για το φόρουμ, για την ανταλλαγή απόψεων. Αν ήθελα τσατ θα πηγαινα σε όλα τα αλλά site που προσφέρουν chat. Αν ήθελα live μετάδοση θα πηγαινα στα αλλά site που έχουν live μετάδοση. Αυτό που λατρεύω στο paokmania και με κάνει να μπαίνω με τις ώρες κάθε μέρα είναι το forum. Αν δεν υπήρχε το forum, πιθανότατα θα έμπαινα από λίγο έως ελάχιστα στο site.
Αντί λοιπόν να κάνετε ενέργειες που προσπαθούν να το περιορίσουν, εκμεταλλευτείτε το. Προσωπικά δεν θα με ένοιαζε να πληρώνω και συνδρομή ή αν βγάλετε merch να στηρίξω αγοράζοντας. Πρέπει να έχω ακόμα το μπλουζάκι paokmania από το 2009 που είχε κάνει ο danis στις Συκιές.
Αν θες να μιλήσουμε πιο τεχνικά ευχαρίστως να το κάνουμε, αλλά μη μας αντιμετωπίζεις σαν χαζούς ή σαν αχάριστους. Έλεος.
Καλά εννοείται, αλλά για λόγους διαφημίσεων υποθέτω ότι θέλουν κόσμο στην κεντρική.Napoli4 έγραψε:Το τσατ στην παρούσα μορφή δεν (με) βολεύει καθόλου
Σεβαστό, αλλά πάνε μας στην κεντρική επειδή έκανες το γαματο τσατ και θελουμε να μιλάμε εκεί, όχι γιατί κλείνεις το φόρουμ για να μας αναγκάσεις.
- ΑποστόληςΑ
Θα το επαναλάβω: Δεν βρίσκω το λόγο γιατί να μην υπάρχουν διάφορες λύσεις ώστε ο κάθε ένας μας να επιλέξει αυτήν που του αρέσει.
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά ναι είναι διαφορετικά πράγματα αλλά το εγχείρημα οπψε εξήγησε ο equalizer δε στήνεται με φυστίκια.
Κι όταν ολόκληρη η σελίδα δεν κινείται γιατί κανείς δεν μπαίνει κεντρική από όλους εμάς δεν έχουμε καμία κινητικότητα.
Δεν υπάρχει επενδυτής που να μας τα σκάει!!!
Από τσέπες βγαίνουν τα χρήματα...
Καταλάβετε λίγο ότι φτάσαμε ένα κάρο φορές στο κλείσιμο καθώς τα κουκιά δεν έβγαιναν.
Αντι αυτού πέσανε και χρήματα προκειμένου να κάνουμε κάτι καλύτερο!
Αυτό ζητάμε τώρα!
Τη βοήθεια όλων!
Απλά για τις 2 ώρες του ματς να υπάρχει το νταλαβερι στο τσατ και όχι στο φόρουμ!
Ναι είναι η συνήθεια το φόρουμ, το καταλαβαίνουμε αλλά βοηθήστε λίγο και αντιληφθείτε αυτό που ζητάμε!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι όταν ολόκληρη η σελίδα δεν κινείται γιατί κανείς δεν μπαίνει κεντρική από όλους εμάς δεν έχουμε καμία κινητικότητα.
Δεν υπάρχει επενδυτής που να μας τα σκάει!!!
Καταλάβετε λίγο ότι φτάσαμε ένα κάρο φορές στο κλείσιμο καθώς τα κουκιά δεν έβγαιναν.
Αντι αυτού πέσανε και χρήματα προκειμένου να κάνουμε κάτι καλύτερο!
Αυτό ζητάμε τώρα!
Τη βοήθεια όλων!
Απλά για τις 2 ώρες του ματς να υπάρχει το νταλαβερι στο τσατ και όχι στο φόρουμ!
Ναι είναι η συνήθεια το φόρουμ, το καταλαβαίνουμε αλλά βοηθήστε λίγο και αντιληφθείτε αυτό που ζητάμε!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επι του θεματος, εγω εχω 1-2 πραγματακια μονο να πω:
Στα threads του forum, ουσιαστικα live chat καναμε. Σχολιαζαμε τον αγωνα κατα την διαρκεια του. Οποτε ειναι ιδιας φυσης το chat που καναν τα παιδια, απλα εκσυγχρονισμενο.
Τα προβληματα ειναι τα εξης:
1) Ανωνυμότητα + Προσβαση χωρίς σύνδεση: Μπορει κανεις να μπει, να βαλει οτι ονομα θελει και να γραφει. Κατ'εμε πρέπει να γίνεται Login με τον λογαριασμο του forum. Δεν ξερω ποσο ευκολο/δυσκολο ειναι αλλα σιγουρα δεν γινεται να επισκεπτεται οποιος θελει να βαζει οτι ψευδωνυμο θελει και να γραφει.
Προσωπικα μπαινω ΠΜ γιατι οι ανθρωποι που σχολιαζουν εδω εχουν προσωπικους λογαριασμους, με χιλιαδες δημοσιευσεις, και ξερεις οτι δεν μιλας κυριολεκτικα με οποιον ανωνυμο να'ναι. Χθες σε καποια φαση το κοντερ του Live chat εγραφε αν δεν κανω λαθος 1800 ατομα. Και παραθέτω, στο φορουμ: Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 1185 την Κυρ 05 Φεβ 2023, 20:46. Και αυτο περιλαμβάνει και τους επισκέπτες, όχι μονο εγγεγραμένα μέλη. Καταλαβαίνετε τι συνέβει
2)Τεχνικα προβλήματα. Το forum, όσο "παλαιωμένη" τεχνολογία αν είναι, είναι εύχρηστο. Το ίδιο πιστεύω θα γίνει σιγα σιγά και με το live chat. Αυτη τη στιγμη δεν ειναι ευχρηστο
και κατι πιο προσωπικο, 3) Αρχειοθέτηση/χρονοντούλαπο: Αρκετές φορές έχω βρεθεί σε παλαιότερα threads, βλεποντας αντιδρασεις στα γκολ η σε φασεις, ειναι κ αυτο λιγο σαν να ξαναζεις το ματς. Επισης μπορεις να δεις ποιοι παικτες προκαλουσαν αγανακτηση, ποιοι ακουγαν μπραβο κλπ. Με τον καινουργιο τροπο χανεται αυτη η δυνατοτητα. Οκ, αμα με πειτε live with it, θα το δεκτω
Στα threads του forum, ουσιαστικα live chat καναμε. Σχολιαζαμε τον αγωνα κατα την διαρκεια του. Οποτε ειναι ιδιας φυσης το chat που καναν τα παιδια, απλα εκσυγχρονισμενο.
Τα προβληματα ειναι τα εξης:
1) Ανωνυμότητα + Προσβαση χωρίς σύνδεση: Μπορει κανεις να μπει, να βαλει οτι ονομα θελει και να γραφει. Κατ'εμε πρέπει να γίνεται Login με τον λογαριασμο του forum. Δεν ξερω ποσο ευκολο/δυσκολο ειναι αλλα σιγουρα δεν γινεται να επισκεπτεται οποιος θελει να βαζει οτι ψευδωνυμο θελει και να γραφει.
Προσωπικα μπαινω ΠΜ γιατι οι ανθρωποι που σχολιαζουν εδω εχουν προσωπικους λογαριασμους, με χιλιαδες δημοσιευσεις, και ξερεις οτι δεν μιλας κυριολεκτικα με οποιον ανωνυμο να'ναι. Χθες σε καποια φαση το κοντερ του Live chat εγραφε αν δεν κανω λαθος 1800 ατομα. Και παραθέτω, στο φορουμ: Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 1185 την Κυρ 05 Φεβ 2023, 20:46. Και αυτο περιλαμβάνει και τους επισκέπτες, όχι μονο εγγεγραμένα μέλη. Καταλαβαίνετε τι συνέβει
2)Τεχνικα προβλήματα. Το forum, όσο "παλαιωμένη" τεχνολογία αν είναι, είναι εύχρηστο. Το ίδιο πιστεύω θα γίνει σιγα σιγά και με το live chat. Αυτη τη στιγμη δεν ειναι ευχρηστο
και κατι πιο προσωπικο, 3) Αρχειοθέτηση/χρονοντούλαπο: Αρκετές φορές έχω βρεθεί σε παλαιότερα threads, βλεποντας αντιδρασεις στα γκολ η σε φασεις, ειναι κ αυτο λιγο σαν να ξαναζεις το ματς. Επισης μπορεις να δεις ποιοι παικτες προκαλουσαν αγανακτηση, ποιοι ακουγαν μπραβο κλπ. Με τον καινουργιο τροπο χανεται αυτη η δυνατοτητα. Οκ, αμα με πειτε live with it, θα το δεκτω
- Μπαρκαρούτσος
gika έγραψε:Γιατί πρέπει να πάρεις εσυ αυτή την απόφαση για εμάς;
Γι'αυτό:
sourmenetes έγραψε:Δεν υπάρχει επενδυτής που να μας τα σκάει!!!
Επίσης, ρε Sourme, το έχουμε πει στα μέλη, σβήσε τη ρημάδα την υπογραφή από το Tapatalk!!!! Το έχουμε και στους κανόνες του forum εδώ και 2-3 χρόνια!!
alexgarcia6 έγραψε:Χθες σε καποια φαση το κοντερ του Live chat εγραφε αν δεν κανω λαθος 1800 ατομα.
Αυτόν τον παπά τον έφαγα κι εγώ, αλλά δεν είναι μέλη! Τα μηνύματα είναι

Sourme, δεν είναι έτσι, συγγνώμη.
Προσπάθησα να μπω στο chat στο 10' του παιχνιδιού. Δεν βόλεψε, το έκλεισα. Μπήκα στο ημίχρονο στο τόπικ του Λου που ήταν πάνω πάνω και είπαμε 2 πράγματα. Βγήκα και ξαναμπήκα το βράδυ.
Το τσατ από κινητό απλά δεν είναι επιλογή, δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει.
Επίσης, όταν βλέπω ΠΑΟΚ, θέλω να βλεπω ΠΑΟΚ, όχι ΠΑΟΚμάνια. Κάνουμε κανένα refresh στο forum να διαβάσουμε καμία άποψη σε καμιά διακοπή του παιχνιδιού. Με το τσατ αυτό είναι αδύνατο γιατί δεν μένει εκεί που το άφησες.
Κάνει και μπιπ κάθε φορά που έρχεται μήνυμα και θέλω να σπάσω το κινητό.
Δεν, δεν, δεν.
Και σου λέω, με χαρά θα στήριζα οικονομικά με όποιον τρόπο θέλετε. Αλλά αν το τόπικ του αγώνα είναι κλειστό, απλά με χάνετε από "πελάτη" για 2 ώρες. Και θα τα λέμε πριν και μετά. Νομίζω ότι το site έτσι χάνει περισσότερα.
Άποψη μου, έτσι; Προσωπικά δεν μπόρεσα να χρησιμοποίησω ποτέ ούτε τσατ σε άλλα αθλητικά σάιτ. Άλλοι τα χρησιμοποιούν. Άλλοι μπορεί να θέλουν το τσατ.
Το να ακρωτηριάζεις το αριστερό χέρι για να αναγκάσεις τον ασθενή να χρησιμοποιεί πιο πολύ το δεξί δεν το καταλαβαίνω.
Προσπάθησα να μπω στο chat στο 10' του παιχνιδιού. Δεν βόλεψε, το έκλεισα. Μπήκα στο ημίχρονο στο τόπικ του Λου που ήταν πάνω πάνω και είπαμε 2 πράγματα. Βγήκα και ξαναμπήκα το βράδυ.
Το τσατ από κινητό απλά δεν είναι επιλογή, δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει.
Επίσης, όταν βλέπω ΠΑΟΚ, θέλω να βλεπω ΠΑΟΚ, όχι ΠΑΟΚμάνια. Κάνουμε κανένα refresh στο forum να διαβάσουμε καμία άποψη σε καμιά διακοπή του παιχνιδιού. Με το τσατ αυτό είναι αδύνατο γιατί δεν μένει εκεί που το άφησες.
Κάνει και μπιπ κάθε φορά που έρχεται μήνυμα και θέλω να σπάσω το κινητό.
Δεν, δεν, δεν.
Και σου λέω, με χαρά θα στήριζα οικονομικά με όποιον τρόπο θέλετε. Αλλά αν το τόπικ του αγώνα είναι κλειστό, απλά με χάνετε από "πελάτη" για 2 ώρες. Και θα τα λέμε πριν και μετά. Νομίζω ότι το site έτσι χάνει περισσότερα.
Άποψη μου, έτσι; Προσωπικά δεν μπόρεσα να χρησιμοποίησω ποτέ ούτε τσατ σε άλλα αθλητικά σάιτ. Άλλοι τα χρησιμοποιούν. Άλλοι μπορεί να θέλουν το τσατ.
Το να ακρωτηριάζεις το αριστερό χέρι για να αναγκάσεις τον ασθενή να χρησιμοποιεί πιο πολύ το δεξί δεν το καταλαβαίνω.
Ναι, οκ, το καταλαβαίνω.Μπαρκαρούτσος έγραψε:gika έγραψε:Γιατί πρέπει να πάρεις εσυ αυτή την απόφαση για εμάς;
Γι'αυτό:
sourmenetes έγραψε:Δεν υπάρχει επενδυτής που να μας τα σκάει!!!
Αλλά μπορείς να βάλεις συνδρομή για το φόρουμ, ή να βγάλεις merch όπως κάνουν τόσοι σύνδεσμοι.
Χωρίς να χαλάσεις το experience για όλους εμάς.