βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
2
1%
Jonny
4
2%
Μιχαηλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
31
17%
Baba
37
20%
Meïtè
31
17%
Schwab
1
1%
Taison
2
1%
Κωνσταντέλιας
18
10%
A. Živkovic
6
3%
Thomas
1
1%
Κουλιεράκης
1
1%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Samatta
48
26%
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
M. Antônio
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 182

marsantos

Re: βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από marsantos »

Το θέμα είναι όμως ότι αυτά τα σενάρια για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια τα βλέπει η άεκ και γελά..
Πιο εύκολο είναι europa από κατάκτηση conference παρά μέσω πρωταθλήματος.
Game by game μάγκες. Το ματς στο Αγρίνιο είναι κομβικό. Η ομάδα έχει το ξενέρωμα, είναι εξοντωμένη από το 10ήμερο και δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστεί.
Το rotation θα είναι τεράστιο..
Νίκη με Παναιτωλικό και βλέπουμε..
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Χθες πριν ξεκινήσει το ματς άναψαν καπνογόνα...υπήρξε καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα.

Τι προβλέπει ο νέος νόμος, ποιος γνωρίζει?
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

marsantos έγραψε:Το θέμα είναι όμως ότι αυτά τα σενάρια για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια τα βλέπει η άεκ και γελά..
Πιο εύκολο είναι europa από κατάκτηση conference παρά μέσω πρωταθλήματος.
Game by game μάγκες. Το ματς στο Αγρίνιο είναι κομβικό. Η ομάδα έχει το ξενέρωμα, είναι εξοντωμένη από το 10ήμερο και δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστεί.
Το rotation θα είναι τεράστιο..
Νίκη με Παναιτωλικό και βλέπουμε..

Διπλό με τον Παναιτωλικό εκτός από ουσία και ηρεμία βάζει και τον Παναιτωλικό σε τεράστια πίεση να παίξει με το μαχαίρι στα δόντια με τον αρκετά πιεσμένο από ματς γάβρο.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Το αγρίνιο να κερδίσω, οι άλλοι θα κάνουν γκέλες.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

NikLiverpool έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Ενταξει, μιλάμε για το κύπελλο. Τον κατεξοχήν θεσμό της τυχαιότητας.

Δεν περνάει πάντα ο καλύτερος και χθες έπρεπε να γίνει της καραπουταναρας για να μην περάσουμε. Είναι στο πρόγραμμα του θεσμού κι αυτά και αν ήταν να συμβεί σε κάποια ομάδα αυτή θα ήταν σίγουρα ο ΠΑΟΚ.

Συνεχίζουμε.
Αυτό το συνεχίζουμε με τρομάζει φίλε μου. Και τι εννοώ με αυτό γιατί φυσικά και θα συνεχίσουμε.
Αλλά είναι σα να μην μαθαίνουμε ρε γαμώτο..δε ξέρω αν το εκφράζω σωστά..Φοβάμαι θα πούμε πάμε παρακάτω θα πάμε play off, θα βγούμε τρίτοι, Ευρώπη άντε κανα γύρο ακόμα, θα τελείωσει η χρονιά θα πούμε ΟΚ παίξαμε μπαλλάρα μας αδίκησε η τύχη ο Δίας δε ξέρω γω ποιος μια χαρά πετυχημένη season και φτου και απο την αρχή...
Δηλαδη τι αλλο μπορει να γινει; συλλαλητηριο;
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

πολυ καλη η ομαδα χτες, απεδειξε παλι οτι ειναι καλυτερη του ποκ αφηνοντας πισω τις κακες, παθητικες εμφανισεις
μπορουσαμε να καθαρισουμε την προκριση πιο πριν, στα πεναλτυ η συνηθης γκαντεμια
συνεχιζουμε πολυ δυνατα για το πρωταθλημα κοντρα σε θεους και δαιμονες, ως συνηθως
οπως ειδαμε η ομαδα δεν εχει να φοβηθει τιποτα απο ομαδες κατωτερες, απο τον πηλιο τον ροτα και τον κοτα
σημαντικη στη μεχρι τωρα πορεια η συνεισφορα του προπονητη μας, ο οποιος με τις τελευταιες κακες εμφανισεις, μας υπενθυμισε οτι εχει πολυ μυαλο το οποιο ομως μερικες φορες δεν το χρησιμοποιει
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

JohnDag έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:Κριτική κάντε στην ομάδα όση θέλετε. Καλόπιστη να είναι. Αλλά αγαπήστε την, αγαπήστε και αυτό τον τόπο, την Β. Ελλάδα.
Άνοιξα και άλλους ιστότοπους-περίεργος γαρ-και αν δείτε τι γράφει η συντριπτική πλειοψηφία των χαμουτζ'ήδων, αλλά φευ, και κάποιων "Βορειοελλαδιτών" με αφορμή την τελική έκβαση του αγώνα περί φιλοξενουμένων και τουρκόσπορων (ίσως οι πιο ήπιες εκφράσεις), θα φρίξετε. Μπορώ πολλά να ανεχτώ, αλλά να υβρίζουν τον πατέρα μου, τους παππούδες μου και τις γιαγιάδες μου, ξεπερνούνται τα όριά μου. Ελάχιστοι είχαν μια λέξη συμπάθειας για τον Μπάμπα, μόνο για το μέταλλο και την βαριά φανέλα της κάμπιας μιλούσαν.
Αγάπη και συμπαράσταση στην ομάδα, κριτική να κάνουμε, κριτική κάνω και έκανα και 'γω και ακραία κάποιες φορές, αλλά αν παραφέρθηκα είναι από αγάπη, είναι γιατί έκλαψα πολλές φορές στα νιάτα μου για κλοπές, για άδικους αποκλεισμούς, λίγο πιο μεγάλος για το χαμένο πρωτάθλημα μπάσκετ του 1991. Γιατί χθες το βράδυ βλέποντας νέα παιδιά δίπλα μας να δακρύζουν όταν ο λημνιός έβαλε το γκολ λες και είχαν έκτη αίσθηση για το τι θα γίνει και να ολοφύρονται όταν χάναμε το ένα πέναλτι πίσω από το άλλο, γύρισα πίσω 40 και πλέον χρόνια. Με τις κλοπές της δεκαετίας του '70, με τον αποκλεισμό από την Μπάγερν στο εικοστό πέναλτι, με...
Να κάνουμε κριτική για τον κάθε αγώνα και ας περιμένουμε τον Μάιο για την συνολική. Ίσως κάτι να μας χρωστάει η Ιστορία, ο Θεός, το Σύμπαν, το big ban, ότι ο καθένας μας πιστεύει. Να ελπίζουμε την 12η Μαϊου ότι ήμασταν οι άπιστοι Θωμάδες που έπρεπε να θέσουμε τον τύπο επί των ήλων για να πιστέψουμε και όχι οι Κασσάνδρες ακραίων κακών που μπορεί να βρουν την ομάδα.
Κριτική γιατί να κάνουμε στην ομάδα; Χθες τα έδωσαν όλα, έπαιξαν πολύ καλά (με εξαίρεση τον Τανζανο) και έχασαν την πρόκριση αδίκως και στις λεπτομέρειες.

Κριτική κάνουμε στον προπονητή που έκανε ακραίο ροτεισιον στο πρώτο ματς με αποτέλεσμα να το χάσει, το ροτεισιον το έκανε για το ματς με τον γαύρο στο οποίο υπέστη συντριβή και σαν κερασάκι στην τούρτα φτάσαμε στο γεγονός η χθεσινή εμφάνιση/νικη να μην είναι αρκετή για την πρόκριση.

Εκ του αποτελέσματος απέτυχε παταγωδώς σε αυτή την σειρά αγώνων.

Προφανώς αυτός είναι και ούτε αλλάζει ούτε θα πάει πουθενά.

Ας ελπίσουμε λοιπόν να βελτιωθεί, να κάνει καλύτερη διαχείριση στο μέλλον και να σταματήσει να παίρνει αποφάσεις με βάση το συναίσθημα και να αρχίσει να τις παίρνει με βάση την ποδοσφαιρική λογική. Γιατί πχ η χρησιμοποίηση του Σαματα χθες μετά την τραγική του εμφάνιση στο ματς με τον γαύρο και ο αποκλεισμός του Τζιμα από την αποστολή στερείται τελείως ποδοσφαιρικής λογικής.
Αδελφέ Γιάννη
Όταν λέω κριτική στην ομάδα δεν εννοώ μόνο τους παίκτες μας. Ομάδα είναι φυσικά και ο προπονητής και οι βοηθοί του και ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και ο φροντιστής και φυσικά και η διοίκηση. Στις πρώτες σελίδες του topic έγραψα χθες, παρότι δεν είχα καθαρίσει τον εγκέφαλό μου από τις τοξίνες, ότι τον αποκλεισμό δεν πρέπει να τον δούμε κατ' αποκοπή μόνο στον χθεσινό αγώνα, αλλά να βάλουμε και τον πρώτο μέσα. Η πρόκριση παίζεται σε διπλά παιχνίδια. Και για τον αγώνα με τον γαύρο έκανα αυστηρή πιστεύω κριτική και σε άλλες σελίδες, για τις επιλογές των μεταγραφών ή τις μη προσθήκες τον χειμώνα.
Η άποψή μου είναι να το πάμε αγώνα με αγώνα. Η σφαιρική και ολοκληρωμένη κριτική νομίζω ότι πρέπει να γίνει μόλις τελειώσει η αγωνιστική περίοδος. Τότε θα δούμε τι πέτυχε η ομάδα ή αν στην απευκταία περίπτωση, πλήρως απέτυχε.
Βλέπουμε όλοι μας τί γίνεται και σε τί κυνηγητό μας έχουν. Παρατηρητής της ΔΕΑΒ δηλωμένος βαζελο-κάμπια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μας κλείνει το γήπεδο για μια κροτίδα που έσκασε νομίζω στην κερκίδα από κάποιον δυστυχώς ανεγκέφαλο που ήθελε να κάνει το κομμάτι του. Όπως ο ανάλογός του τον Φλεβάρη του '18 που με το ρολό για το οποίο καμάρωνε, έδωσε το πάτημα που ήθελαν και διατυμπάνιζαν επί 20 μέρες.
Αγκαλιά την ομάδα λοιπόν, όλους. Προέχει η νίκη την Κυριακή και το απόλυτο στους 3 τελευταίους αγώνες, το οποίο μπορεί εκ πρώτης όψεως να το θεωρούμε εύκολο, αλλά δεν είναι. Και τέλος, λίγη θετική ενέργεια, χθες μας βρήκαν δύο ατυχίες. Μία στην αρχή του αγώνα και η πιο μεγάλη λίγο πριν το τέλος της παράτασης. Ευτυχώς το παλικάρι πηγαίνει καλά. Κανένας παίκτης δεν περισσεύει από δω και πέρα.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Ακόμη να χωνέψω το πώς αποκλειστηκαμε .
Τρεις ευκαιρίες να βάλεις το πέναλτι κ να πιάσει κ τα τρία ο ******;

Επεξεργάστηκε.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Φανηκε οτι εχουμε και καλυτερους παιχτες και καλυτερη ομαδα απ τους χαβουζαιους..
Τι να μας πουν οι Τιτικες..
ΠΑΟΚΑΡΑ να γουσταρει μπαλιτσα η Ελλαδιτσα..
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

3 τα πέναλτι και άλλες τόσεs μέσα στο μάτσ. Ποδοσφαιρική αδικία χωρίς προηγούμενο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η σύζυγος ενός φιλικού μου ζευγαριού εδώ στην Αθήνα, γαύροι και οι δύο, μου έστειλε στο viber το παρακάτω μήνυμα:
Αποστόλη μου, όπως με ενημέρωσε ο άνδρας μου, ο ΠΑΟΚ χθες ήταν δύο κλάσεις ανώτερος και έπρεπε να περάσει στο Κύπελλο.
Αυτό δεν έγινε από συγκυρία και από την τρομερή τύχη του Παναθηναϊκού.
Φαντάσου ότι στεναχωρήθηκε κι αυτός...

Μάλιστα κύριοι! Και οι γαύροι στενοχωρήθηκαν από την άδικη πρόκριση του βάζελου.

6 λεπτά παίξαμε με παίκτη λιγότερο, χωρίς να υπάρχει τιμωρία, τα τελευταία λεπτά της παράτασης! Για να μειώσουν στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όπως και στο πρωτάθλημα! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ευρυπατία!
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Λίγα λόγια και από εμένα για τα χθεσινά: Θα παρακαλούσα αν γίνεται να έχουμε μια συνεχή ενημέρωση για τον Baba, και πως εξελίσσεται η κατάσταση του. Μπροστά στο σοκ που έπαθα με τον τρόπο που έσκασε στο έδαφος, χέστηκα για τα πέναλτι και τον αποκλεισμό.
Κατάρες για τον Σαμάτα, που ντρέπομαι να τις επαναλάβω εδώ μέσα, ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ με την ΗΘΙΚΗ του ΠΑΟΚ και την ιστορία του. Και δεν θα χρησιμοποιήσω καθόλου το κλισέ "είναι παίκτης του ΠΑΟΚ". Όχι, γιατί δεν χρειάζεται να είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Είναι άνθρωπος και αθλητής, για τον οποίο η "προτροπή" να τον γιουχάρουμε στο επόμενο ματς με αφήνει άφωνο!!! Τέτοιες "πρακτικές" ίσως ταιριάζουν στα σκουπίδια του νότου ή στη γειτονιά, που οδήγησαν νέα παιδιά στην αυτοκτονία με την κλοπή των δεδουλευμένων τους και πανηγύριζαν και από πάνω!. Εμείς όμως ρε αδέλφια πότε είχαμε τέτοια ηθική και πότε συμπεριφερθήκαμε με τέτοιο τρόπο? Ξεφύγαμε τελείως? Τι είναι αυτά?
Και ένα τελευταίο: ο βαζελο-σπήκερ είπε μόλις φάγαμε το γκολ, τουλάχιστον 5 φορές, ότι ο Δημητράκης δεν πανηγύρισε το γκολ! Μωρή π@@@@α, το σταμάτημα που έκανε στον Ντέλια και του έκοψε την ανάσα σου φάνηκε εντάξει? Η επίθεση ΑΠΟ ΠΙΣΩ στον Μειτέ για να του βγάλει δεύτερη κίτρινη=κόκκινη ο ρεφ. ήταν εντάξει και γεμάτη αξιοπρέπεια και σεβασμό στην παλιά του ομάδα? Και κάποιοι ήθελαν και την επιστροφή του! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η σύζυγος ενός φιλικού μου ζευγαριού εδώ στην Αθήνα, γαύροι και οι δύο, μου έστειλε στο viber το παρακάτω μήνυμα:
Αποστόλη μου, όπως με ενημέρωσε ο άνδρας μου, ο ΠΑΟΚ χθες ήταν δύο κλάσεις ανώτερος και έπρεπε να περάσει στο Κύπελλο.

Μάλιστα κύριοι! Και οι γαύροι στενοχωρήθηκαν από την άδικη πρόκριση του βάζελου.

6 λεπτά παίξαμε με παίκτη λιγότερο, χωρίς να υπάρχει τιμωρία, τα τελευταία λεπτά της παράτασης! Για να μειώσουν στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όπως και στο πρωτάθλημα! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ευρυπατία!

Γράψε (ξε)κωλοφαρδία ρε Απόστολε. Θα σε δικαιολογήσει μέχρι κι ο Θεός τόσο συγχυσμένος που είσαι :mrgreen: :opaokara:

Geol, δεν γράφτηκε εδώ μέσα προτροπή για γιουχάρισμα στον Σαμάτα, αν ξαναπαίξει στην Τούμπα. Γράφτηκε ότι πιστεύει κάποιος ότι δεν πρόκειται να τη γλιτώσει ο Σαμάτα με μια γιούχα απλά. Τελείως άλλο πράγμα, σκέψεις βγαλμένες κατευθείαν από λαχανογαρά του Ρέντη κι ακόμα παρακάτω.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

navigator11 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Η σύζυγος ενός φιλικού μου ζευγαριού εδώ στην Αθήνα, γαύροι και οι δύο, μου έστειλε στο viber το παρακάτω μήνυμα:

Γράψε (ξε)κωλοφαρδία ρε Απόστολε. Θα σε δικαιολογήσει μέχρι κι ο Θεός τόσο συγχυσμένος που είσαι :mrgreen: :opaokara:

Geol, δεν γράφτηκε εδώ μέσα προτροπή για γιουχάρισμα στον Σαμάτα, αν ξαναπαίξει στην Τούμπα. Γράφτηκε ότι πιστεύει κάποιος ότι δεν πρόκειται να τη γλιτώσει ο Σαμάτα με μια γιούχα απλά. Τελείως άλλο πράγμα, σκέψεις βγαλμένες κατευθείαν από λαχανογαρά του Ρέντη κι ακόμα παρακάτω.
Navi, εδώ μέσα δεν γράφτηκε τέτοιο πράγμα, το επίπεδο του forum δεν θα σήκωνε ποτέ κάτι τέτοιο. Έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλού όμως οργίασαν οι κατάρες για καρκίνους, γιούχες και όλος αυτός ο βόθρος :mrgreen:
loukas1963

Δημοσίευση από loukas1963 »

Ρε παιδια διαβαζω εδω μεσα ολη μερα και κραζουν το Σαματα οτη απο αυτον χαθηκε η προκρηση ελεος απο το Σαματα χασαμε τη προκρηση τη εχασες απο το Δεσποτοφ τον Οτο και τον Οζντοεφ που ειταν ανικανοι να στειλουν ενα πεναλτυ και να περασης στο τελικο το Σαματα τον ξεραμε και να σκοραριζε ο Σαματα θα ισοφαριζες την διαδικασια των πεναλτυ και συνεχιζωνταν ενω οι αλλοι οι ανικανοι Δεσποτοφ και οι αλλοι περναγες τελικο βαλτο ρε Δεσποτοφ και στειλε την ομαδα στον τελικο 3 φορες σου δινανε την προκρηση και δεν την επερνες αφηστε λοιπον το Σαματα που ξεραμε δεν αποκλειστηκες απο το Σαμματα καθαριζης τη προκριση στα 5 πρωττα πεναλτυ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”