βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Φανταστική βραδιά χθες για τον βάζελο. Για να μπορέσει όμως μια ομάδα να έχει μια φανταστική βραδιά, πρέπει να βρεθεί μια άλλη που θα έχει μια εφιαλτική βραδιά. Γι' αυτό το ποδόσφαιρο είναι το πιο γμημένο άθλημα...
Κανένα άλλο άθλημα δε μπορεί να σε ενθουσιάσει ή να σε απογοητεύσει περισσότερο.

van rooy έγραψε:Σε αυτό το ποδοσφαιρικό περιβάλλον που παίζει η ομάδα μας κάθε τίτλος που κατακτούμε είναι μια ΥΠΕΡΒΑΣΗ.
Δυστυχώς σε ένα πρωτάθλημα άκρως παραγκοποιημένο πως εμεις απαιτούμε να κατακτούμε τίτλους ;
Προχωράμε με τον σταυρό στο χέρι και πολλές φορές τον κουβαλάμε στη πλάτη μας.
Καταφέραμε να κατακτήσουμε πρωτάθλημα μόνο ως αήττητοι, τα άλλα όσα διεκδικήσαμε και φτάσαμε στη πηγή μας τα έκλεψαν .
Προσωπικά η μόνη διέξοδος είναι η Ευρωπαική διάκριση και όνειρο μου η διεκδίκηση ευρωπαικών τίτλων , όσο και να φαντάζει κάτι το άπιαστο το θεωρώ περισσότερο εφικτό.
Όμως ακόμα και εκει έχουμε δει αμέτρητες δύσκολες κληρώσεις με ομαδάρες όταν άλλοι παίζουν με καφενεία... Περίεργες διαιτησίες....
Διαφορετικά πρέπει να μεταλλαχτούμε και να γίνουμε όσα όλα μισούμε και όσα απεχθανόμαστε, να γίνουμε δηλαδή παραγκάρχες γιατί το να λέμε ότι θα επιβάλουμε την ισοτιμία είναι μια όαση που επετεύχθη μόνο την χρονιά του ντάμπλ.
Η Ευρωπαική εδραίωση θα αυξήσει τα έσοδα μας, θα έχουμε αναγνωρισιμότητα , θα μας μετράνε διαφορετικά και θα είναι πιο εύκολη η αγορά ακριβότερων παικτών . Με τα έσοδα μας περιορισμένα περιορισμένο θα είναι και το ταβάνι της ομάδας μας . Εκτός αν θέλετε η ομάδα μας να γίνει υποχείριο μανατζαρέων ...
υγ. ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει ως οργανισμός, υπάρχει αρχή μέση και τέλος. Βλέπουμε μια ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, καταπίνει αντιπάλους τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ , ένα βήμα προς το μέλλον. ΌΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΤΑΙ.

Δυσκολη μερα η σημερινη. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι φετος παντα στα σημεια χυνουμε την καρδαρα με το γαλα. Ειδικοτερα στα ματς με τον βαζελο φετος μεσα στην Λεωφορο. Τωρα θα μου πεις τραυματιστηκε ο Μπαμπα. ΟΚ. Αλλα και παλι μενουν ελαχιστα λεπτα εστω και με δεκα να τους δαγκωσεις το λαρυγγι. Ενα σημειο που πρεπει να δουλεψει ο λουτσεσκου.
Τωρα για τα πεναλτυ τι να λεμε. Επρεπε να το τελειωσει ο δεσποτης. Γιαυτο τα εσκασε ο προεδρος και ηρθε. Σε τετοιες καταστασεις να καθαριζει με συνοπτικες διαδικασιες. Συνεπως του Σαματα ηταν το κερασακι στην τουρτα και οχι η αποκλειστικη αιτια. Προφανως και παικτης Σαματα οσο να παλευουν να τον καλυψουν οι αρδ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ παιδια ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
Για μενα ο κυριος υπαιτιος του αποκλεισμου ειναι ο Λουτσεσκου διοτι δεν εδωσε την πρεπουσα σημασια στο πρωτο ματς και γιαυτο και πιστευω οτι μας τιμωρησε η μπαλα. Ελπιζω αυτο το καταστροφικο δεκαημερο των ντερμπι με ισοπαλια στο 90 με κουλα, συντριβη απο γαυρο και αποκλεισμο απο ζελα να ειναι απλα μια παρενθεση.
Το χθεσινο αποτελεσμα θα πρεπει να τους πεισμωσει για να παρει η ομαδα το πρωταθλημα. Παιδια μην κοροιδευομαστε. Με το φετινο ροστερ αμα δεν παρεις τιτλο θα εχουμε αποτυχει παταγωδως. Ολα τα υπολοιπα περι εμφανισεων και μπαλαρα κλπ ειναι χαπι για τον αρρωστο.
Τωρα για τα πεναλτυ τι να λεμε. Επρεπε να το τελειωσει ο δεσποτης. Γιαυτο τα εσκασε ο προεδρος και ηρθε. Σε τετοιες καταστασεις να καθαριζει με συνοπτικες διαδικασιες. Συνεπως του Σαματα ηταν το κερασακι στην τουρτα και οχι η αποκλειστικη αιτια. Προφανως και παικτης Σαματα οσο να παλευουν να τον καλυψουν οι αρδ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ παιδια ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
Για μενα ο κυριος υπαιτιος του αποκλεισμου ειναι ο Λουτσεσκου διοτι δεν εδωσε την πρεπουσα σημασια στο πρωτο ματς και γιαυτο και πιστευω οτι μας τιμωρησε η μπαλα. Ελπιζω αυτο το καταστροφικο δεκαημερο των ντερμπι με ισοπαλια στο 90 με κουλα, συντριβη απο γαυρο και αποκλεισμο απο ζελα να ειναι απλα μια παρενθεση.
Το χθεσινο αποτελεσμα θα πρεπει να τους πεισμωσει για να παρει η ομαδα το πρωταθλημα. Παιδια μην κοροιδευομαστε. Με το φετινο ροστερ αμα δεν παρεις τιτλο θα εχουμε αποτυχει παταγωδως. Ολα τα υπολοιπα περι εμφανισεων και μπαλαρα κλπ ειναι χαπι για τον αρρωστο.
- navigator11
Είναι απολύτως θεμιτό και αποδεκτό να θέλουμε και τίτλους. Ειδικά όταν ζούμε εποχές ασύγκριτα καλύτερες σε σχέση με το όχι μακρινό παρελθόν. Δε χωράει συζήτηση επί αυτού. Το να βγαίνει όμως μνησικακία και σκατοψυχιά απέναντι στον ίδιο τον ΠΑΟΚ μετά από μια τεράστια προσπάθεια, όπως τη χθεσινή, με τις όποιες άτυχες ή ατυχείς στιγμές, επιλογές, εμπνεύσεις κοκ, ανάλογα πώς επιλέγει να το βλέπει ο καθένας, δε βλέπω σε τι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να βγει δυνατότερη από όλο αυτό. Θα συμφωνήσω στο ότι φαντάζει ευλογία που δε θα χρειαστεί η ομάδα να παίξει εντός για μια ντουζίνα παιχνίδια. Χίλιες φορές προτιμότερο.
- PAOK_Antarctica
Και τι προτείνεις να κάνουμε; Να αρχίζουμε να ξηλώνουμε σανίδια;NikLiverpool έγραψε:Αυτό το συνεχίζουμε με τρομάζει φίλε μου. Και τι εννοώ με αυτό γιατί φυσικά και θα συνεχίσουμε.PAOK_Antarctica έγραψε:Ενταξει, μιλάμε για το κύπελλο. Τον κατεξοχήν θεσμό της τυχαιότητας.
Δεν περνάει πάντα ο καλύτερος και χθες έπρεπε να γίνει της καραπουταναρας για να μην περάσουμε. Είναι στο πρόγραμμα του θεσμού κι αυτά και αν ήταν να συμβεί σε κάποια ομάδα αυτή θα ήταν σίγουρα ο ΠΑΟΚ.
Συνεχίζουμε.
Αλλά είναι σα να μην μαθαίνουμε ρε γαμώτο..δε ξέρω αν το εκφράζω σωστά..Φοβάμαι θα πούμε πάμε παρακάτω θα πάμε play off, θα βγούμε τρίτοι, Ευρώπη άντε κανα γύρο ακόμα, θα τελείωσει η χρονιά θα πούμε ΟΚ παίξαμε μπαλλάρα μας αδίκησε η τύχη ο Δίας δε ξέρω γω ποιος μια χαρά πετυχημένη season και φτου και απο την αρχή...
Το χθεσινό ή θα μας πάει μπροστά ή θα μας κρατήσει πίσω και εξαρτάται 100% από μας το τι θα γίνει.
Προσωπικά περιμένω σαν τρελός την Κυριακή να ξαναδώ τον ΠΑΟΚ.
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε στην ομάδα ότι είμαστε δίπλα της ακόμα περισσότερο κι από πριν.
Κριτική κάντε στην ομάδα όση θέλετε. Καλόπιστη να είναι. Αλλά αγαπήστε την, αγαπήστε και αυτό τον τόπο, την Β. Ελλάδα.
Άνοιξα και άλλους ιστότοπους-περίεργος γαρ-και αν δείτε τι γράφει η συντριπτική πλειοψηφία των χαμουτζ'ήδων, αλλά φευ, και κάποιων "Βορειοελλαδιτών" με αφορμή την τελική έκβαση του αγώνα περί φιλοξενουμένων και τουρκόσπορων (ίσως οι πιο ήπιες εκφράσεις), θα φρίξετε. Μπορώ πολλά να ανεχτώ, αλλά να υβρίζουν τον πατέρα μου, τους παππούδες μου και τις γιαγιάδες μου, ξεπερνούνται τα όριά μου. Ελάχιστοι είχαν μια λέξη συμπάθειας για τον Μπάμπα, μόνο για το μέταλλο και την βαριά φανέλα της κάμπιας μιλούσαν.
Αγάπη και συμπαράσταση στην ομάδα, κριτική να κάνουμε, κριτική κάνω και έκανα και 'γω και ακραία κάποιες φορές, αλλά αν παραφέρθηκα είναι από αγάπη, είναι γιατί έκλαψα πολλές φορές στα νιάτα μου για κλοπές, για άδικους αποκλεισμούς, λίγο πιο μεγάλος για το χαμένο πρωτάθλημα μπάσκετ του 1991. Γιατί χθες το βράδυ βλέποντας νέα παιδιά δίπλα μας να δακρύζουν όταν ο λημνιός έβαλε το γκολ λες και είχαν έκτη αίσθηση για το τι θα γίνει και να ολοφύρονται όταν χάναμε το ένα πέναλτι πίσω από το άλλο, γύρισα πίσω 40 και πλέον χρόνια. Με τις κλοπές της δεκαετίας του '70, με τον αποκλεισμό από την Μπάγερν στο εικοστό πέναλτι, με...
Να κάνουμε κριτική για τον κάθε αγώνα και ας περιμένουμε τον Μάιο για την συνολική. Ίσως κάτι να μας χρωστάει η Ιστορία, ο Θεός, το Σύμπαν, το big ban, ότι ο καθένας μας πιστεύει. Να ελπίζουμε την 12η Μαϊου ότι ήμασταν οι άπιστοι Θωμάδες που έπρεπε να θέσουμε τον τύπο επί των ήλων για να πιστέψουμε και όχι οι Κασσάνδρες ακραίων κακών που μπορεί να βρουν την ομάδα.
Άνοιξα και άλλους ιστότοπους-περίεργος γαρ-και αν δείτε τι γράφει η συντριπτική πλειοψηφία των χαμουτζ'ήδων, αλλά φευ, και κάποιων "Βορειοελλαδιτών" με αφορμή την τελική έκβαση του αγώνα περί φιλοξενουμένων και τουρκόσπορων (ίσως οι πιο ήπιες εκφράσεις), θα φρίξετε. Μπορώ πολλά να ανεχτώ, αλλά να υβρίζουν τον πατέρα μου, τους παππούδες μου και τις γιαγιάδες μου, ξεπερνούνται τα όριά μου. Ελάχιστοι είχαν μια λέξη συμπάθειας για τον Μπάμπα, μόνο για το μέταλλο και την βαριά φανέλα της κάμπιας μιλούσαν.
Αγάπη και συμπαράσταση στην ομάδα, κριτική να κάνουμε, κριτική κάνω και έκανα και 'γω και ακραία κάποιες φορές, αλλά αν παραφέρθηκα είναι από αγάπη, είναι γιατί έκλαψα πολλές φορές στα νιάτα μου για κλοπές, για άδικους αποκλεισμούς, λίγο πιο μεγάλος για το χαμένο πρωτάθλημα μπάσκετ του 1991. Γιατί χθες το βράδυ βλέποντας νέα παιδιά δίπλα μας να δακρύζουν όταν ο λημνιός έβαλε το γκολ λες και είχαν έκτη αίσθηση για το τι θα γίνει και να ολοφύρονται όταν χάναμε το ένα πέναλτι πίσω από το άλλο, γύρισα πίσω 40 και πλέον χρόνια. Με τις κλοπές της δεκαετίας του '70, με τον αποκλεισμό από την Μπάγερν στο εικοστό πέναλτι, με...
Να κάνουμε κριτική για τον κάθε αγώνα και ας περιμένουμε τον Μάιο για την συνολική. Ίσως κάτι να μας χρωστάει η Ιστορία, ο Θεός, το Σύμπαν, το big ban, ότι ο καθένας μας πιστεύει. Να ελπίζουμε την 12η Μαϊου ότι ήμασταν οι άπιστοι Θωμάδες που έπρεπε να θέσουμε τον τύπο επί των ήλων για να πιστέψουμε και όχι οι Κασσάνδρες ακραίων κακών που μπορεί να βρουν την ομάδα.
- NikLiverpool
Προς Θεού ούτε σανίδια, ούτε να τα σπάσουμε είπα ούτε τίποτα.
Δεν είμαι ουτε ιδιοκτήτης ούτε CEO για να τους πω τι θα κάνουν.
Αλλά θα σου πω μερικές σκόρπιες σκέψεις.
1. Θα ήθελα η ομάδα να λειτουργεί με περισσότερο ορθολογισμό. Φτάνει με το συναίσθημα. Βλέπε ανανεώσεις Μπίσε, Καντουρί, Βιερίνια, Τόμας, Μουργκ. Αν δεν μπορούν να βρουν καλύτερους ή ισάξιους τότε συγγνώμη αλλά κάνουν λάθος δουλειά.
2. Ας πάψουμε να είμαστε κέντρο δέυτερης ευκαιρίας για ποδοσφαιριστές που προσπαθούν να αναστήσουν την καριέρα τους. Μια δύο ε θα καείς.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε, όλοι τον ΠΑΟΚ αγαπάμε. Αλλά δεν μπορώ να κρίνω τον σημερινό ΠΑΟΚ με κριτήρια απο τα eighties. Τώρα έχουμε μαντήλι να κλάψουμε.
Δεν είμαι ουτε ιδιοκτήτης ούτε CEO για να τους πω τι θα κάνουν.
Αλλά θα σου πω μερικές σκόρπιες σκέψεις.
1. Θα ήθελα η ομάδα να λειτουργεί με περισσότερο ορθολογισμό. Φτάνει με το συναίσθημα. Βλέπε ανανεώσεις Μπίσε, Καντουρί, Βιερίνια, Τόμας, Μουργκ. Αν δεν μπορούν να βρουν καλύτερους ή ισάξιους τότε συγγνώμη αλλά κάνουν λάθος δουλειά.
2. Ας πάψουμε να είμαστε κέντρο δέυτερης ευκαιρίας για ποδοσφαιριστές που προσπαθούν να αναστήσουν την καριέρα τους. Μια δύο ε θα καείς.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε, όλοι τον ΠΑΟΚ αγαπάμε. Αλλά δεν μπορώ να κρίνω τον σημερινό ΠΑΟΚ με κριτήρια απο τα eighties. Τώρα έχουμε μαντήλι να κλάψουμε.
- thomas Murg
Ρε παλληκάρια, τι κριτική να κάνουμε στην ομάδα;
Έχουμε απέναντι θεούς και δαίμονες και οι τσόγλανοι οι ΑΡΔ τα έχουν περάσει όλα ως κανονικότητα.
Μόλις την Κυριακή η χάρτινη καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το ματς με την Κηφισιά με πέναλτι (οκ δεν μπήκε) και αποβολή στα πρώτα λεπτά. Στα ψιλά πέρασε ότι η φάση έγινε ενάμιση μέτρο έξω από την περιοχή!!
Χθες εδώ μέσα διάβαζα ότι μια χαρά ήταν ο διαιτητής ο οποίος μόνο στον γιατρό της ομάδας δεν έξειξε κίτρινη. Και οι βάζελοι αλώνιζαν ανενόχλητοι.
Ακόμη κι εμείς δεν ασχολούμαστε σήμερα γιατί λόγω της εξέλιξης είχαμε τρεις ακόμη ευκαιρίες να καθαρίσουμε με την πρόκριση.
Και επειδή πολλοί αναφέρεστε και στο πρώτο παιχνίδι. Βάλτε ξανά τα χάιλαιτς. Πάλι περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες είχε ο ΠΑΟΚ. Απλώς και στα δύο παιχνίδια η γμενη η μπάλα μας γύρισε την πλάτη.
Και με βάση αυτά που έχω δει ως τώρα στα γήπεδα εάν υπάρχει διακοπή πριν να ανακοινωθούν οι καθυστερήσεις λαμβάνουν υπόψη τη διακοπή, τα λεπτά που έχουν κυλήσει ήδη από τις καθυστερήσεις και δίνουν τον συνολικό χρόνο καθυστερήσεων που σημειώνεται και στο τηλεοπτικό κανάλι. Χθες έδειξε 6 λεπτά. Με ποια λογική κράτησε ως το ένατο λεπτό και θα κρατούσε κι άλλο βέβαια εάν δεν ισοφάριζε ο βάζελος;
Έχουμε απέναντι θεούς και δαίμονες και οι τσόγλανοι οι ΑΡΔ τα έχουν περάσει όλα ως κανονικότητα.
Μόλις την Κυριακή η χάρτινη καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το ματς με την Κηφισιά με πέναλτι (οκ δεν μπήκε) και αποβολή στα πρώτα λεπτά. Στα ψιλά πέρασε ότι η φάση έγινε ενάμιση μέτρο έξω από την περιοχή!!
Χθες εδώ μέσα διάβαζα ότι μια χαρά ήταν ο διαιτητής ο οποίος μόνο στον γιατρό της ομάδας δεν έξειξε κίτρινη. Και οι βάζελοι αλώνιζαν ανενόχλητοι.
Ακόμη κι εμείς δεν ασχολούμαστε σήμερα γιατί λόγω της εξέλιξης είχαμε τρεις ακόμη ευκαιρίες να καθαρίσουμε με την πρόκριση.
Και επειδή πολλοί αναφέρεστε και στο πρώτο παιχνίδι. Βάλτε ξανά τα χάιλαιτς. Πάλι περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες είχε ο ΠΑΟΚ. Απλώς και στα δύο παιχνίδια η γμενη η μπάλα μας γύρισε την πλάτη.
Και με βάση αυτά που έχω δει ως τώρα στα γήπεδα εάν υπάρχει διακοπή πριν να ανακοινωθούν οι καθυστερήσεις λαμβάνουν υπόψη τη διακοπή, τα λεπτά που έχουν κυλήσει ήδη από τις καθυστερήσεις και δίνουν τον συνολικό χρόνο καθυστερήσεων που σημειώνεται και στο τηλεοπτικό κανάλι. Χθες έδειξε 6 λεπτά. Με ποια λογική κράτησε ως το ένατο λεπτό και θα κρατούσε κι άλλο βέβαια εάν δεν ισοφάριζε ο βάζελος;
Κριτική γιατί να κάνουμε στην ομάδα; Χθες τα έδωσαν όλα, έπαιξαν πολύ καλά (με εξαίρεση τον Τανζανο) και έχασαν την πρόκριση αδίκως και στις λεπτομέρειες.Γερασίμου έγραψε:Κριτική κάντε στην ομάδα όση θέλετε. Καλόπιστη να είναι. Αλλά αγαπήστε την, αγαπήστε και αυτό τον τόπο, την Β. Ελλάδα.
Κριτική κάνουμε στον προπονητή που έκανε ακραίο ροτεισιον στο πρώτο ματς με αποτέλεσμα να το χάσει, το ροτεισιον το έκανε για το ματς με τον γαύρο στο οποίο υπέστη συντριβή και σαν κερασάκι στην τούρτα φτάσαμε στο γεγονός η χθεσινή εμφάνιση/νικη να μην είναι αρκετή για την πρόκριση.
Εκ του αποτελέσματος απέτυχε παταγωδώς σε αυτή την σειρά αγώνων.
Προφανώς αυτός είναι και ούτε αλλάζει ούτε θα πάει πουθενά.
Ας ελπίσουμε λοιπόν να βελτιωθεί, να κάνει καλύτερη διαχείριση στο μέλλον και να σταματήσει να παίρνει αποφάσεις με βάση το συναίσθημα και να αρχίσει να τις παίρνει με βάση την ποδοσφαιρική λογική. Γιατί πχ η χρησιμοποίηση του Σαματα χθες μετά την τραγική του εμφάνιση στο ματς με τον γαύρο και ο αποκλεισμός του Τζιμα από την αποστολή στερείται τελείως ποδοσφαιρικής λογικής.
Κριτική γιατί να κάνουμε στην ομάδα; Χθες τα έδωσαν όλα, έπαιξαν πολύ καλά (με εξαίρεση τον Τανζανο) και έχασαν την πρόκριση αδίκως και στις λεπτομέρειες.Γερασίμου έγραψε:Κριτική κάντε στην ομάδα όση θέλετε. Καλόπιστη να είναι. Αλλά αγαπήστε την, αγαπήστε και αυτό τον τόπο, την Β. Ελλάδα.
Κριτική κάνουμε στον προπονητή που έκανε ακραίο ροτεισιον στο πρώτο ματς με αποτέλεσμα να το χάσει, το ροτεισιον το έκανε για το ματς με τον γαύρο στο οποίο υπέστη συντριβή και σαν κερασάκι στην τούρτα φτάσαμε στο γεγονός η χθεσινή εμφάνιση/νικη να μην είναι αρκετή για την πρόκριση.
Εκ του αποτελέσματος απέτυχε παταγωδώς σε αυτή την σειρά αγώνων.
Προφανώς αυτός είναι και ούτε αλλάζει ούτε θα πάει πουθενά.
Ας ελπίσουμε λοιπόν να βελτιωθεί, να κάνει καλύτερη διαχείριση στο μέλλον και να σταματήσει να παίρνει αποφάσεις με βάση το συναίσθημα και να αρχίσει να τις παίρνει με βάση την ποδοσφαιρική λογική. Γιατί πχ η χρησιμοποίηση του Σαματα χθες μετά την τραγική του εμφάνιση στο ματς με τον γαύρο και ο αποκλεισμός του Τζιμα από την αποστολή στερείται τελείως ποδοσφαιρικής λογικής.
Το ποδόσφαιρο είναι απλώς η μη πολιτικά ορθή αφορμή.Γερασίμου έγραψε:Κριτική κάντε στην ομάδα όση θέλετε. Καλόπιστη να είναι. Αλλά αγαπήστε την, αγαπήστε και αυτό τον τόπο, την Β. Ελλάδα.
Άνοιξα και άλλους ιστότοπους-περίεργος γαρ-και αν δείτε τι γράφει η συντριπτική πλειοψηφία των χαμουτζ'ήδων, αλλά φευ, και κάποιων "Βορειοελλαδιτών" με αφορμή την τελική έκβαση του αγώνα περί φιλοξενουμένων και τουρκόσπορων (ίσως οι πιο ήπιες εκφράσεις), θα φρίξετε. Μπορώ πολλά να ανεχτώ, αλλά να υβρίζουν τον πατέρα μου, τους παππούδες μου και τις γιαγιάδες μου, ξεπερνούνται τα όριά μου.
Έτσι μας έβλεπαν, έτσι μας βλέπουν, έτσι θα μας βλέπουν και εμάς και τα παιδιά μας και τους παππούδες μας, συμπαθητικά νομιστεράκια που δεν είναι για πολλά πολλά. Θα μας βρίζουν σε κάθε ευκαιρία και με κάθε αφορμή (είστε πολύ δεξιοί - είστε πολύ αριστεροί, είστε πολύ γκρινιάρηδες - είστε πολύ φλώροι, είστε πολύ αντιδραστικοί - είστε πολύ μπουνταλάδες, είστε πολύ τοπικιστές - είστε πολύ ανοργάνωτοι στα κέντρα εξουσίας κτλ). Κάποιοι στη Βόρεια Ελλάδα δεν το αντέχουν αυτό και γενιτσαρίζουν, ποδοσφαιρικά και όχι μόνο. Οι κεντρικοί πάντως τόσο λίγο αντέχουν τον εαυτό τους που παρακαλάνε η πρωτεύουσα να μεταφερθεί στις Βρυξέλλες. Άλλο τεράστιο κεφάλαιο αυτό και ξεφεύγει πολύ.
Το κοινωνικό κίνημα ΠΑΟΚ έχει το μοναδικό προνόμιο να χαρακτηρίζεται ταυτόχρονα και τουρκικό λόγω των προσφύγων που γλίτωσαν από τις σφαγές των κεμαλικών και βουλγαρικό λόγω των Μακεδόνων που γλίτωσαν από τις σφαγές των κομιτατζήδων.
- thomas Murg
Ρε παλληκάρια, τι κριτική να κάνουμε στην ομάδα;
ΑΠΟΛΥΤΑ λογικά τα 6' που ξεκίνησαν στο 3:00
5' του Μπάμπα + 1' καθυστέρηση απο τις 2 αλλαγές (τουλάχιστον)
5' του Μπάμπα + 1' καθυστέρηση απο τις 2 αλλαγές (τουλάχιστον)
- James Moriarty
Είμαι πολύ περήφανος για την συγκλονιστική εμφάνιση τού ΠΑΟΚ εχθές.Καταρχην ας ξεκινήσουμε από τον διαιτητή. Μετά τό 0-2 έπαιζε Τουρκοβαζελο ξεκάθαρα.
Τό νά μήν δώσεις το διπλό φάουλ πού γίνεται στον Κοταρσκι είναι ιεροσυλία.
Το να κρατήσεις ρε αλήτη + 9 λεπτά καθυστέρηση ενώ πριν είχαμε τον σοκαριστικό τραυματισμό τού ΜΠΑΜΠΑ, μένοντας με 10 παίκτες δείχνει ξεκάθαρα ποιος ήθελες νά προκιθεις.
Αυτό πού έγινε εχθές δεν θυμάμαι νά έχει γίνει ΠΟΤΕ στην ιστορία μας. Έχεις στα σκοινιά τόν ΤΟΥΡΚΟΒΑΖΕΛΟ και έχεις σκορ πρόκρισης,πάει νά κερδίσει κόρνερ ο Ντεσπο κ η μπάλα βρίσκει κόντρα στην κόντρα καί βγαίνει άουτ αντί κόρνερ.
Τούς δίνει κ άλλη επίθεση κ τρώμε ένα γκολ με την λήξη από τόν Λημνιό.
Πάμε στα πέναλντι,κάνει απόκρουση ο Κοταρσκι στο πρώτο καί έχουμε 4/4 πέναλντι.Εντωμεταξυ στο πέναλντι του Κωτσιρα την αποκρούει ο Κοταρσκι κ η μπάλα μπαίνει βασανιστικά μέσα. Κ μετά έχουμε ΤΡΕΙΣ,ΤΡΕΙΣ,ΤΡΕΙΣ,ΤΡΕΙΣ φορές νά πάρουμε τό ματς. Κ αντί νά βαρεσει ΕΝΑΣ στο μαμημενο κέντρο αφού αυτό τό τσουβαλι έπεφτε τι νά πω.
Επίσης ΟΖ,ΟΤΤΟ βαρεσαν πέναλντι ανάποδα δλδ με το δεξί στην απέναντι μεριά κ όχι από την μεριά πού έπρεπε. Λεπτομέρειες πού έφεραν ένα αποκλεισμό.
Τους παίξαμε στο πρώτο ματς με 8 αλλαγές βάζοντας δίδυμο Τσιγαρα-Σβαμπ δεκαρι τον Μάρκος κ με αριστερά Δεσποτοφ πού χάνει το 59% τού από εκεί.
Βάζουμε κ την κόκκινη τού Τάισον σχεδόν με το που μπήκε κ η μικρή ομάδα τού βαζελου έπαιξε 3 - 5- 1.
Παρά το γεγονός ότι αυτή η ομαδουλα προκρίθηκε χθες με τρόπο πού ούτε σέ επιστημονική φαντασία θά είχε γραφτεί τους εχουμε φέρει ΤΡΙΓΜΟΥΣ.
Κ στα πλέι οφφς θά τά πούμε..
Τό νά μήν δώσεις το διπλό φάουλ πού γίνεται στον Κοταρσκι είναι ιεροσυλία.
Το να κρατήσεις ρε αλήτη + 9 λεπτά καθυστέρηση ενώ πριν είχαμε τον σοκαριστικό τραυματισμό τού ΜΠΑΜΠΑ, μένοντας με 10 παίκτες δείχνει ξεκάθαρα ποιος ήθελες νά προκιθεις.
Αυτό πού έγινε εχθές δεν θυμάμαι νά έχει γίνει ΠΟΤΕ στην ιστορία μας. Έχεις στα σκοινιά τόν ΤΟΥΡΚΟΒΑΖΕΛΟ και έχεις σκορ πρόκρισης,πάει νά κερδίσει κόρνερ ο Ντεσπο κ η μπάλα βρίσκει κόντρα στην κόντρα καί βγαίνει άουτ αντί κόρνερ.
Τούς δίνει κ άλλη επίθεση κ τρώμε ένα γκολ με την λήξη από τόν Λημνιό.
Πάμε στα πέναλντι,κάνει απόκρουση ο Κοταρσκι στο πρώτο καί έχουμε 4/4 πέναλντι.Εντωμεταξυ στο πέναλντι του Κωτσιρα την αποκρούει ο Κοταρσκι κ η μπάλα μπαίνει βασανιστικά μέσα. Κ μετά έχουμε ΤΡΕΙΣ,ΤΡΕΙΣ,ΤΡΕΙΣ,ΤΡΕΙΣ φορές νά πάρουμε τό ματς. Κ αντί νά βαρεσει ΕΝΑΣ στο μαμημενο κέντρο αφού αυτό τό τσουβαλι έπεφτε τι νά πω.
Επίσης ΟΖ,ΟΤΤΟ βαρεσαν πέναλντι ανάποδα δλδ με το δεξί στην απέναντι μεριά κ όχι από την μεριά πού έπρεπε. Λεπτομέρειες πού έφεραν ένα αποκλεισμό.
Τους παίξαμε στο πρώτο ματς με 8 αλλαγές βάζοντας δίδυμο Τσιγαρα-Σβαμπ δεκαρι τον Μάρκος κ με αριστερά Δεσποτοφ πού χάνει το 59% τού από εκεί.
Βάζουμε κ την κόκκινη τού Τάισον σχεδόν με το που μπήκε κ η μικρή ομάδα τού βαζελου έπαιξε 3 - 5- 1.
Παρά το γεγονός ότι αυτή η ομαδουλα προκρίθηκε χθες με τρόπο πού ούτε σέ επιστημονική φαντασία θά είχε γραφτεί τους εχουμε φέρει ΤΡΙΓΜΟΥΣ.
Κ στα πλέι οφφς θά τά πούμε..
Επειδή το έχω χάσει και βλέπω για Europa
Βγάζει η Ελλάδα ομάδα στο Europα φέτος;
Όχι 1 τσ.λ. και 3 κονφερενς;
Βγάζει η Ελλάδα ομάδα στο Europα φέτος;
Όχι 1 τσ.λ. και 3 κονφερενς;