Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- kataramenos5
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Αυτο με το τσατ το χετε καταλαβει ετσι?Θα χασουμε και πρωταθλημα ετσι που το πατε
- sourmenetes
- Moderator
Κλειστό το ρημάδι!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Κάτσε μωρέ και συ..obanebane έγραψε:Αυτή τη σημερινή μαλακια που κάνατε με το φόρουμ, αν την ξανακανετε, εγώ τελείωσα από το φόρουμ.
Τώρα θα το λύσουμε αυτό;;
+1, κάκιστη απόφασηΑποστόληςΑ έγραψε:Κακώς κλείσατε το τόπικ του αγώνα. Μην το ξανακάνετε.
-
Για πολλοστή φορά αφήνετε τον miles να αφήνει αιχμές για διπλούς λογαριασμούς όχι μόνο σε μένα αλλά και σε αλλους.
Αν τον έχετε υπό την προστασία σας δώστε του τουλάχιστον έναν τίτλο να τον ανταμειψετε για τις πολύτιμες υπηρεσίες του.
Αν όχι στείλτε τον, όπως έχετε στείλει δεκάδες λογαριασμούς από την άνοιξη και μετά, για μικρότερης σημασίας σχόλια.
Το ξέρετε πολύ καλά ότι υπάρχουν αρκετοί που διαβάζουν σαν επισκέπτες πολύ καιρό πριν σποφασισουν να εγγραφούν.
Ο συγκεκριμένος το κάνει διαρκώς και με την ανοχή σας
Αν τον έχετε υπό την προστασία σας δώστε του τουλάχιστον έναν τίτλο να τον ανταμειψετε για τις πολύτιμες υπηρεσίες του.
Αν όχι στείλτε τον, όπως έχετε στείλει δεκάδες λογαριασμούς από την άνοιξη και μετά, για μικρότερης σημασίας σχόλια.
Το ξέρετε πολύ καλά ότι υπάρχουν αρκετοί που διαβάζουν σαν επισκέπτες πολύ καιρό πριν σποφασισουν να εγγραφούν.
- AlxNeapoli1
Αδερφε ΠΑΟΚ ειμαι κ εγω, ολα καλα. Μας πληγωσε ολους το σημερινο αλλα μη χαλιομαστε μεταξυ μας.alexgarcia6 έγραψε:Να ζητησω συγνωμη στον AlxNeapoli1 συγκεκριμενα, αλλα και γενικα για τα σχολια μετα τον αγωνα.
Παμε για πρωταθλημα ενωμενοι
εχω καιρό να μπώ, έχω καιρό να ασχοληθώ, αλλά μερικά πράγματα είναι διαχρονικά και δεν γίνεται να μην τιμωρούνται
Boogeyman77 εκτός για ένα μήνα για ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ και προσωπικά θα σε έστελνα μόνιμα.
Εδώ είμαστε οπαδοί του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ με οτι προεκτάσεις αυτό φέρει ώς προς το σεβασμό στην ανθρώπινη υπόσταση.
Ντροπή σας.
Boogeyman77 εκτός για ένα μήνα για ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ και προσωπικά θα σε έστελνα μόνιμα.
Εδώ είμαστε οπαδοί του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ με οτι προεκτάσεις αυτό φέρει ώς προς το σεβασμό στην ανθρώπινη υπόσταση.
Ντροπή σας.
Όταν είσαι αρρωστάκι, έχεις γούρια και γρουσουζιές κλπ, γνωστό αυτό.
Αν λοιπόν υπήρχε ένα κουμπάκι να το πατήσω και να αναιρέσω όλες τις αλλαγές στο σάιτ, θα το είχα πατήσει από την πρώτη στιγμή.
Αν λοιπόν υπήρχε ένα κουμπάκι να το πατήσω και να αναιρέσω όλες τις αλλαγές στο σάιτ, θα το είχα πατήσει από την πρώτη στιγμή.
obanebane έγραψε:Αυτή τη σημερινή μαλακια που κάνατε με το φόρουμ, αν την ξανακανετε, εγώ τελείωσα από το φόρουμ.
Θα προσπαθήσω να απαντήσω εντός κόσμιων ορίων και απευθύνομαι σε όλους όσους κατακρίνουν ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟΣ την προσπάθεια που κάνουμε.
Κατ αρχάς ξεκαθαρίζω οτι οχι μόνο το κάναμε αλλά θα το ξανακάνουμε και αυτός θα είναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ σε όλα τα ματς που καλύπτουμε με λαιβ στην κεντρική.
Δεν έχω ιδέα από που να αρχίσω και που να τελειώσω για την ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ που βλέπω από πάρα πολλά μέλη.
Έχετε πάρει πρέφα τι ΣΚΑΤΑ είναι το ΠΑΟΚμανια τόσα χρόνια;
Έχετε πάρει πρέφα οτι ΔΕΝ είναι φόρουμ αλλά ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ που έχει ΚΑΙ φόρουμ;
Έχετε πάρει πρέφα πόσο ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ είναι η στήριξη που δίνετε στην πιο ανεξάρτητη, καθαρή, αυτόνομη σελίδα ΟΠΑΔΩΝ του ΠΑΟΚ που σας δίνει ειδήσεις, υλικό, παρέα τόσα χρόνια ΕΙΔΙΚΑ εσείς του φόρουμ; Ένα κάρο κόσμος μπαίνει στην κεντρική και στηρίζει αθόρυβα. Και έχουμε και τα μέλη του φόρουμ που ζουν κυριολεκτικά στον κόσμο τους.
Έχετε καταλάβει πόσο γαμημένα μεγάλη επένδυση έχει γίνει για την αναβάθμιση της σελίδας σε επίπεδο υποδομής, για τις ανάγκες των ποντκαστ, για να έχουμε την πιο γαμημένα καλή πλατφόρμα για λαιβ αγώνες όπου μπορείτε ΚΑΙ να συζητάτε λαιβ χωρίς να κρέμεστε από τα αρχίδια κανενός βάζελου μοντερειτορ στο ΣΝΤΝΑ και αλλού που σας κόβουν τα σχόλια;
Έχετε κάτσει πέντε λεπτά να ακούσετε, να προωθήσετε τα ποντκαστ που κάναμε; Να στηρίξετε κάπως τη σελίδα στον παραέξω κόσμο;
ΚΑΘΕ κριτική στο αν κάτι είναι ωραίο ή θέλει βελτίωση, ΔΕΚΤΗ
ΚΑΘΕ μηδενισμός, εκβιασμός, τελεσίγραφο και δε ξέρω γω τι άλλο θέλει να εκτοξεύσει ο καθένας επειδή ξέρωγω του χαλάσαμε τη ζαχαρένια που πρέπει να κάνει δυο κλικ για να σχολιάσει λίγο πιο κει, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
Το σαιτ κάνει ΤΙΤΑΝΙΑ προσπάθεια να αναβαθμιστεί, τα χέρια είναι ΛΙΓΑ και οι εργατοώρες πολλές. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ.
Και διαφημίσεις θα έχουμε και ΔΟΚΙΜΕΣ θα κάνουμε και οτι κρίνουμε θα κάνουμε μέχρι να βρούμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ βελτίωσης, παραγωγής ΚΑΛΗΣ δουλειάς και οικονομικής επιβίωσης. Λάθη γίνονται ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
Όποιος γουστάρει να βοηθήσει μπαίνει στην προσπάθεια και βοηθάει.
Όποιος γουστάρει να είναι ΘΕΑΤΗΣ, ευπρόσδεκτος.
Αλλά, ξεκάθαρα, και όποιος γουστάρει να στέλνει τελεσίγραφα, μένει εκτός.
Οbanebane ένα μήνα εκτός φόρουμ, να έχει όλο το χρόνο να ζυγίσει αμα θέλει να είναι μέλος της παρέας ή οχι.
Το Paokmania είναι ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ στην ολότητά του, με ΠΟΛΛΕΣ πλευρές. Δεν είναι ούτε σκέτο φόρουμ, δεν είναι ούτε καφενείο, ούτε τσιφλίκι πέντε νοματαίων που θα απαιτούν μόνο.
ΕΙΔΙΚΑ οι παλιοί ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ξεχνάτε τι έχει κάνει αυτό το σαιτ τόσα χρόνια για τον ΠΑΟΚ με το να είναι εδώ για να στηρίζει ταυτόχρονα και τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του όπως και όσο μπορεί.
Για να τα κάνει όλα αυτά λοιπόν χάνει χρόνο, ΠΟΛΥ και ΣΚΑΕΙ ΧΡΗΜΑ. Επίσης πολύ. Χωρίς να ζητάει αντάλλαγμα. Λίγος σεβασμός λοιπόν στην προσπάθεια.
ΥΓ1. Τεχνικό θέμα ήταν το μπαν ΚΑΠΟΙΩΝ λίγων μελών από το τσατ χθες. Από τα 300 μέλη κάποια στιγμή που εκείνη την ώρα ήταν μέσα, τα 5 δήλωσαν πρόβλημα. Και 20 να ήταν, πάλι δεν αποτελεί γενικευμένο θέμα.
ΥΓ2. Για χιλιοστή φορά, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε κουβέντα για παράνομα λινκ. ΑΝ κάποιος την κάνει, μην απορεί μετά.
ΥΓ3. Τα ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ θέματα (που φαίνεται το κουμπάκι Χ για να κλείνει το τσατ) είναι ΣΕΒΑΣΤΑ (όλα θα πάρουν το δρόμο τους να διορθωθούν) αλλά ήσσονος σημασίας αμα είναι να λέμε οτι είμαστε μια παρέα. Αμα είστε ΠΕΛΑΤΕΣ που απαιτούν, πείτε μας να το ξέρουμε.
- AlxNeapoli1
Re: Razvan Lucescu IV
Δημοσίευσηαπό PAOKevolution » Πέμ 22 Φεβ 2024, 11:55
@Dim, θα τον βλέπεις τουλάχιστον 3 χρόνια ακόμα τον Ραζβάν. Και μην παρερμηνεύεις όσα λέει ο GINOLA."
Καλημερα, θα ηθελα την παρεμβαση σας για αυτο το πραγμα που πραγματικα κουρασε. Οποιος θελει να ταυτοτοιησω τον εαυτο μου μπορει να το πει. Αλλα δε δεχομαι αυτο το bullying απο τη στιγμη που μπηκα στο φορουμ και περναει ετσι. Θα ηθελα τους μοντς να κανουν κατι για αυτο, εαν καποιοι εχουν προηγουμενα με αλλο μελος να βρουν τη λυση μεταξυ τους και οχι να με αποκαλουν με αλλο ονομα συνεχως.
Δημοσίευσηαπό PAOKevolution » Πέμ 22 Φεβ 2024, 11:55
@Dim, θα τον βλέπεις τουλάχιστον 3 χρόνια ακόμα τον Ραζβάν. Και μην παρερμηνεύεις όσα λέει ο GINOLA."
Καλημερα, θα ηθελα την παρεμβαση σας για αυτο το πραγμα που πραγματικα κουρασε. Οποιος θελει να ταυτοτοιησω τον εαυτο μου μπορει να το πει. Αλλα δε δεχομαι αυτο το bullying απο τη στιγμη που μπηκα στο φορουμ και περναει ετσι. Θα ηθελα τους μοντς να κανουν κατι για αυτο, εαν καποιοι εχουν προηγουμενα με αλλο μελος να βρουν τη λυση μεταξυ τους και οχι να με αποκαλουν με αλλο ονομα συνεχως.
-
και αυτο εδω επισης, αν θελετε να σας περνουμε σοβαρα υποψινGiorgos1926 έγραψε:Για πολλοστή φορά αφήνετε τον miles να αφήνει αιχμές για διπλούς λογαριασμούς όχι μόνο σε μένα αλλά και σε αλλους.
Επειδή έχετε δίκιο για τη συγκεκριμένη πρακτική και όντως κάποια μέλη το έχουν παραχεσει να αποδίδουν κατηγορίες χωρίς καμία ένδειξη
Miles PAOKevolution κλπ την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι ανάλογο θα έχει μπαν
Παρακαλώ να υπάρχει αναφορά την επόμενη φορά για να το δούμε
Miles PAOKevolution κλπ την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι ανάλογο θα έχει μπαν
Παρακαλώ να υπάρχει αναφορά την επόμενη φορά για να το δούμε
-
Εγώ προσωπικά έχω κάνει πολλές αναφορές για τον συγκεκριμένο. Δεν ασχολήθηκε κανείς γιαυτό και έχει αποθρασυνθει τελείως με την προστασία σας.
-
Μια χαρα ειναι και το τσατ και το live του καθε αγωνα ρε παιδια ..φυσικα και υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης..πρεπει να στηριξουμε την προσπαθεια αυτη..ακομα δοκιμαζουνε τα παιδια και διορθωνουνε-εξελισουνε το εγχειρημα αυτο ..εμενα προσωπικα μ αρεσει η ιδεα αυτη ..ας το δουμε να εξελισετε και ας μην κρινουμε τοσο αυστηρα την ολη προσπαθεια ..
FORZA Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ
FORZA Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ
- ΑποστόληςΑ
Ας είναι το chat μια χαρά και μπράβο σας! Το φόρουμ όμως γιατί να κλείνει; Για βελτίωση πάμε ή για να αναγκάσουμε τα μέλη να πηγαίνουν υποχρεωτικά στο chat, αλλιώς να μην επικοινωνούν με άλλους;