Πάρα πολλοί δε θέλουν πλέον. Αυτό είναι άλλο θέμα. Δε θα περάσουμε τώρα από την, εντός ή εκτός εισαγωγικών, εμμονικότητα του Λουτσέσκου σε συγκεκαλυμμένες απειλές κατά αθλητών μας για ανεπαρκή απόδοση. Πέρα από όσα άλλα έγραψε ο συγκεκριμένος τις τελευταίες ώρες για τον Σαμάτα, που άντε να πεις ότι είναι προϊόν κεφαλιού εν βρασμώ και τα παραβλέπεις.proedros έγραψε:Εννοείται πως είναι προσβλητικά…πάνω απ όλα θα πρέπει να σεβόμαστε τον άλλον.Και εγώ φυσικά δεν θα ήθελα να τον δω ξανά να παίζει , έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου για τον Τζίμα και γι αυτό πολλές φορές τα χώνω στον Λούτσε…
βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- navigator11
Re: βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ο Ντεσποντοφ δεν έκανε τον νεκρό, τον πάτησε (καταλάθος) αντίπαλος στο καλάμι...Baldur έγραψε:Για να κανω το συνηγορο του διαβολου, αν ειμαι διαιτητης σε τετοιας εντασης παιχνιδι με τετοιο φριχτο τραυματισμο, τα συναισθηματα στα κοκκινα...και βλεπω τη φιλοξενουμενη ομαδα να κανει γελοιοτητες οπως του Ντεσποτοβ που εκανε τον νεκρο εκει προς το τελος*, ε ΟΚ θα αφησεις κατι τις παραπανω, κλαιν.
*εχω σιχαθει να μετραω φορες που ερχονται το ΠΟΚ και πεφτουν σαν μαριονετες σε κορνερ και πλαγια για να κανουν καθυστερησεις. Οπως αφριζω με τον αντιπαλο οταν αυτογελοιοποιειται, ετσι απαιτω απο τους παικτες μου να μην εκβιαζουν τετοιες καταστασεις.
Ρε μάγκες, ποιες απειλές κατά του Σαμάττα; Καμία απειλή. Απλά φτάνει.
Ο ίδιος δεν είναι που στο ματς του πρωταθλήματος μέσα στον ζέλα, δεν σπάει την μπάλα δεξιά στο 93:50 να τελειώσει το ματς και στο επόμενο λεπτό γίνεται το 2-2;
Πόσα και πόσα να γράψουμε; Δεν κάνει τέλος. Ούτε τεχνικά, ούτε ψυχολογικά, ούτε τίποτα. Παίρνει διπλάσια φράγκα από τον Μορόν του σκουληκιού πχ και δεν φτάνει ούτε τα κορδόνια του..
Πάμε ότι έγινε έγινε, έχεις τον Τζίμα, παίζεις με Μπράντον και Τζίμα για όσο χρειαστεί, ίσως να δοκιμάσεις και Ντεσπότοφ κορυφή, να βγει η χρονιά να πάμε για έναν κανονικό φορ το καλοκαίρι και τελείωσε.
Ο ίδιος δεν είναι που στο ματς του πρωταθλήματος μέσα στον ζέλα, δεν σπάει την μπάλα δεξιά στο 93:50 να τελειώσει το ματς και στο επόμενο λεπτό γίνεται το 2-2;
Πόσα και πόσα να γράψουμε; Δεν κάνει τέλος. Ούτε τεχνικά, ούτε ψυχολογικά, ούτε τίποτα. Παίρνει διπλάσια φράγκα από τον Μορόν του σκουληκιού πχ και δεν φτάνει ούτε τα κορδόνια του..
Πάμε ότι έγινε έγινε, έχεις τον Τζίμα, παίζεις με Μπράντον και Τζίμα για όσο χρειαστεί, ίσως να δοκιμάσεις και Ντεσπότοφ κορυφή, να βγει η χρονιά να πάμε για έναν κανονικό φορ το καλοκαίρι και τελείωσε.
λιγο ασχετο με τα παραπανω αλλα το παρατηρησα και ειχα την απορια
στο πεναλτι του οζντοεφ, η μπαλα που του δώθηκε ήταν αυτή που βαρούσαν εξ αρχής τη διαδικασία;
αν όχι, η άλλη τι έγινε; καταγραφηκε ως γεγονος απο κανεναν;
στο πεναλτι του οζντοεφ, η μπαλα που του δώθηκε ήταν αυτή που βαρούσαν εξ αρχής τη διαδικασία;
αν όχι, η άλλη τι έγινε; καταγραφηκε ως γεγονος απο κανεναν;
- abc_o_ karpouzas
μακη....makispaspartou έγραψε:Εγώ παρατηρώ από τα σχόλια ότι τελικά την ομάδα δεν την πιστεύουν οι ίδιοι οι οπαδοί της. Οι άλλοι ξεκάθαρα μας υπολογίζουν και μας φοβούνται και φαίνεται από το πως προσεγγίζουν τα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ παίζοντας τέσσερα ντέρμπι σε δέκα ημέρες κατάφερε να είναι καλύτερος από την ΑΕΚ που έπαιξε φοβικά αλλά ατύχησε να κερδίσει, να είναι καλύτερος στο σύνολο των δυο παιχνιδιών με βαζελο αλλά να γίνουν πρωτοφανή πράγματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου για να αποκλειστεί και το μόνο παιχνίδι που του στράβωσε ήταν με γαβρο , παιχνίδι στο οποιο είχα αν όχι πιο πολλές τουλάχιστον τις ίδιες κλασικές ευκαιρίες με τον αντίπαλο. Σε σας που αμφισβητείτε την ομάδα θα πω να κοιτάξετε την μεγάλη εικόνα …τ

Άλλη του έδωσαν γιατί ο βαζελος την είχε στείλει στη εξέδρα
Στον Σαμάτα τι έδωσαν ;;;
Στον Σαμάτα τι έδωσαν ;;;
Μπράβο στους συνδέσμους για την ανακοίνωση στήριξης.
Ας γίνει αυτός ο αγώνας απαρχή αγωνιστικής αντεπίθεσης.
Ας γίνει αυτός ο αγώνας απαρχή αγωνιστικής αντεπίθεσης.
Σημερα (χθες) αισθάνθηκα απίστευτη ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ για αυτη την ομαδα.
Σήμερα ειδα 11 κομαντο να μπαινουν με το μαχαιρι στα δοντια και να σκορπάνε ΠΑΝΙΚΟ μες στην αθηνα.
Σημερα ειδα 11 χεσμενους με πράσινα, να παρακολουθουν τρομαγμένοι και ανημποροι 11 καυλωμενους με μαυρα πιυ εκαναν ο,τι ηθελαν μες στο γηπεδο.
Σήμερα η ΟΜΑΔΑΡΑ μας εκανε τη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα ομαδα να μοιάζει με ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ομαδα.
Σήμερα ειδα παιχτες να αφηνουν μεσα στο στο γηπεδο ΨΥΧΗ και ΣΩΜΑ.
Σημερα ειδα μια ομαδα να βγαζει ανείπωτη ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ μετα απο 4αρα μέσα στο σπιτι της.
Σημερα ειδα ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ να γουσταρουνε παρά τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ. Γιατι οπως λεει και το ρητο δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους.
Δεν θα αφησω κανεναν Σαματα και κανενα χαμενο πέναλτι να μου μειωσει την ΚΑΥΛΑ που νιωθω μετα τη σημερινή εμφανιση.
Αυτη η ομαδα αξιζει μονο σεβασμο, αγαπη και στηριξη αδερφια. Ας της την παρεχουμε απλοχερα.

Σήμερα ειδα 11 κομαντο να μπαινουν με το μαχαιρι στα δοντια και να σκορπάνε ΠΑΝΙΚΟ μες στην αθηνα.
Σημερα ειδα 11 χεσμενους με πράσινα, να παρακολουθουν τρομαγμένοι και ανημποροι 11 καυλωμενους με μαυρα πιυ εκαναν ο,τι ηθελαν μες στο γηπεδο.
Σήμερα η ΟΜΑΔΑΡΑ μας εκανε τη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα ομαδα να μοιάζει με ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ομαδα.
Σήμερα ειδα παιχτες να αφηνουν μεσα στο στο γηπεδο ΨΥΧΗ και ΣΩΜΑ.
Σημερα ειδα μια ομαδα να βγαζει ανείπωτη ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ μετα απο 4αρα μέσα στο σπιτι της.
Σημερα ειδα ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ να γουσταρουνε παρά τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ. Γιατι οπως λεει και το ρητο δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους.
Δεν θα αφησω κανεναν Σαματα και κανενα χαμενο πέναλτι να μου μειωσει την ΚΑΥΛΑ που νιωθω μετα τη σημερινή εμφανιση.
Αυτη η ομαδα αξιζει μονο σεβασμο, αγαπη και στηριξη αδερφια. Ας της την παρεχουμε απλοχερα.

Ωραιος ο δασκαλος! Αλλα να σημειωθει, τριτος ειναι ο βαζελος, οχι δευτερος.
Επισης, 5ο σερι αηττητο παιχνιδι μεσα στη Λεωφορο (3-2-0). Αυτα για καποιους που φαντασιωνονται επιστροφες στα 90s
Επισης, 5ο σερι αηττητο παιχνιδι μεσα στη Λεωφορο (3-2-0). Αυτα για καποιους που φαντασιωνονται επιστροφες στα 90s

Ο βάζελος αν εχει αυτη την εικόνα θα βγει 4η θεση. Η δυναμη τους ηταν ο γιοβανοβιτς
Τα δεδομενα αλλαζουν καθε μερα. Εμας μας ειχαν τελειωμενους, τον γαυρο το ιδιο, τον βαζελο το ιδιο. Ο δρομος ειναι μακρύς ακομα.
- Μπαρκαρούτσος
Να 'ταν μόνο εκείνο...kataramenos5 έγραψε:Οποιος εχει επιζησει απο κεινο το ΠΑΟΚ Αζαξ 3-3 κοιμαται σαν πουλακι σημερα.Τι να μασησει?
Μονο η λαχταρα του Μπαμπα ηταν κατι παραπανω.
Τ αλλα ολα τα χουμε ξαναζησει
Καιρό είχαμε να διαβάσουμε αυτή τη λέξη! Πότε ήταν η τελευταία φορά;beyes4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ του παραλίγο...Λιγος στην κρισιμη στιγμή.Οπως στρωσαμε ας κοιμηθουμε...ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ.
Χμμμμ...
hasio_john έγραψε:Μια "ηλεκτρονική" βόλτα να κάνεις τριγύρω θα δεις χιλιάδες σχόλια χαράς και υπεροψίας από βαζελάκια, αλλά και τους ίδιους τους παράγοντες που βλέπουν καλύτερο τον παναθηναικό, ότι μίλησε τελευταίος με κοχόνες και λοιπές πίπες.
Το ότι τους είχαμε ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ σε ΌΛΟ το ματς, πίστεψέ με .... εξαφανίστηκε με την ήττα μας!
Αν η πρώτη αντίδραση του ΠΑΟΚτσή είναι να βρίζει το Samatta σε όλο το ιντερνέτ, τότε αυτό θα περάσει ως εντύπωση σε όλους.
Αν ο ΠΑΟΚτσής λειτουργούσε πονηρά και παντού δημόσια στεκόταν στο ότι για 120' ήταν ο ΠΑΟΚ καλύτερος, δεν θα είχαν ξεσαλώσει τόσο οι χαβουζαίοι και θα έγραφαν και κάτι καλό για τον ΠΑΟΚ.
Στον αδερφό μου ο άλλος έστειλε "πούτσα παόκια" ξέρω 'γώ...ό,τι να 'ναι.
Αυτό δεν το πιστεύω ούτε εγώ πια, που είμαι από τους πιο αισιόδοξουςDamoN έγραψε:Ο Σαματτα θα γίνει ήρωας του ΠΑΟΚ φέτος . Είτε στο πρωτάθλημα είτε στην Ευρώπη .

Σώπα! Τι λες;boogeyman77 έγραψε:Οταν και αν τον ξαναβάλει Τούμπα δύσκολα να γλιτώσει μόνο με γιουχα.....
Τι να πω...έφαγες ήδη ban από K_geo, δεν θα σε ρίξω παραπάνω... Αλλά έλεος. ΕΛΕΟΣ.
Πάνε στο 1 μέτρο να τον δείρεις. Κάνε μετά ποστ να σε πούμε περαστικά.
Την έστειλε ο Μπαcryσέτας (νομίζω) κάπου στη Σαλαμίνα.K_geo έγραψε:αν όχι, η άλλη τι έγινε; καταγραφηκε ως γεγονος απο κανεναν;
ΑΥΤΟ!!Pellaios έγραψε:Μπράβο στα παιδιά που όταν ο σαματα έκρυψε το πρόσωπο του με την φανέλα από ντροπή έτρεξαν δίπλα του να τον αγκαλιάσουν...
Όταν στο F4 της Σύρου κερδίζαμε 2-1 το γαύρο και είχαμε match ball (δεν θυμάμαι αν ήταν 1 ή 2) και χάσαμε τελικά με 3-2 σετ, δεν θυμάμαι να έφαγε κάποιος παίκτης της ομάδας τόσο hate όσο ο Samatta. Και δεν μιλάω τόσο για εδώ, όσο για το Insta του.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΩ (και ο κάθε διαχειριστής) ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ INSTAGRAM ΤΟΥ SAMATTA ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ FORUM ΤΟΥ PAOKΜΑΝΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Το ότι απειροελάχιστα μπαν χρειάζονται απόψε μετά από τέτοια ήττα, είναι αποτέλεσμα του επιπέδου των μελών που έχουν καταφέρει να υιοθετήσουν πρώτα τα μέλη και έπειτα εμείς που ελέγχουμε ποιος γράφει εδώ μέσα και τι (από θέμα ύφους). Και είναι κάτι για το οποίο εγώ και τα μέλη πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Εγώ, είμαι.
ΓΚΕΓΚΕ;
Kal4, τι ομάδα είσαι;
- Shivaspace
αυτοί οι βάζελοι πάντως είναι για λύπηση..η κωλόφαρδη ομάδα τους πάει τελικό κι αυτοί είναι μεγαλύτερο @ κι απ τον μπειραιά..αλαφούζο μπούλο ντουντούκες και μικροφωνική στην εξέδρα, οπαδική κατάντια
Σωστος ο Μπαρκαρουτσος. Εχουμε μπερδεψει την πουτσα με τη βουρτσα γενικοτερα σαν κοινωνια. Δικαιωματισμος, σταρχιδισμος και "θα λεω οτι γουσταρω γιατι θα μου κανουν αερα στην τελικη". Ενταξει μας στοιχειωσε τα ονειρα μας ο Σαματα αλλα κάπου ωπα. Αν θελετε να βριζετε χυδαια καντε το με τα φιλαρακια σας ρε σεις.
Αναρωτιεμαι αν το σκηνικο με Μπαμπα που ειναι και φρέσκο εκανε κανεναν μας να αναρωτηθει πόσο δευτερεύον ειναι το ποδόσφαιρο και αν αξιζει να φτανουμε στα ακρα γι'αυτό.
Ολοι μας αγαπαμε τον ΠΑΟΚ, ολων μας γαμιεται η ψυχολογια όταν χανουμε, αλλα το να ευχεσαι καρκίνους κλπ επειδη εχασε η ομαδα σου σε καθιστα πολυ μικρο ανθρωπο.
Συγγνωμη για το οφφ τοπικ...
Αναρωτιεμαι αν το σκηνικο με Μπαμπα που ειναι και φρέσκο εκανε κανεναν μας να αναρωτηθει πόσο δευτερεύον ειναι το ποδόσφαιρο και αν αξιζει να φτανουμε στα ακρα γι'αυτό.
Ολοι μας αγαπαμε τον ΠΑΟΚ, ολων μας γαμιεται η ψυχολογια όταν χανουμε, αλλα το να ευχεσαι καρκίνους κλπ επειδη εχασε η ομαδα σου σε καθιστα πολυ μικρο ανθρωπο.
Συγγνωμη για το οφφ τοπικ...
Mετα απο ολο αυτο ειμαι αισιοδοξος οτι η ομαδα θα πεισμωσει και θα χτυπησει τους αλλους 2 στοχους. Δεν γινεται και αλλιως. Πικρα, αδικη καταληξη, διορθωνεται μονο με συνεχεια της προσπαθειας