Είχε δείξει 6' λεπτά αλλά δεν παιζόταν ποδόσφαιρο μέχρι το 123' οπότε καλώς κράτησε παραπάνω, τώρα αν κράτησε μισό λεπτό παραπάνω δεν μπορούμε να πούμε και πολλά, ας τρώγαμε το χρόνο ή ας βγάζαμε μια τελευταία άμυνα...mbison έγραψε:Στο +7 έπρεπε να σφυρίξει τη λήξη. Στο 115,03 ο τραυματισμός κ στο 122,25 ξαναξεκινησε. 5+2=+7
Μας σφάξανε κ δεν ξέρω το ρόλο του 4ου που ήταν ο Κουμπαρακης.
βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Navi θα παίξει ο Σαμάτα στη Τούμπα…Εδώ θα είμαστε και θα το δεις…Και στο λέω όχι γιατί φυσικά θέλω να τον δω αλλά επειδή ξέρω τον Λουτσέσκου και τις εμμονές του…
- mikegalaxynew91
Έχω ζήσει αποκλεισμούς με Άγιαξ,αποκλεισμό με Μαρσέιγ που χάσαμε ποσες ευκαιρίες,το ματς με χάρτινη που δε βγήκε να συνεχίσει το παιχνίδι,το ματς με γαύρο που δεν βγήκε να παίξει καν το παιχνίδι και σίγουρα και άλλα πολλά παιχνίδια που δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό. Το αποψινο όμως δεν μπορώ να το ξεπεράσω ρε γαμωτο. Και δεν είναι μόνο για την ομάδα μας,είναι και οι δίπλα. Με βαζελο έχουν ελπίδες ενώ αν έπαιζαν με εμάς αν και σε κάποια παιχνίδια τελευταία έχουν προιστορια,να είστε σίγουροι ότι σε αγωνα που θα έκρινε τίτλο εμείς θα το σηκώναμε.
-
Εγώ παρατηρώ από τα σχόλια ότι τελικά την ομάδα δεν την πιστεύουν οι ίδιοι οι οπαδοί της. Οι άλλοι ξεκάθαρα μας υπολογίζουν και μας φοβούνται και φαίνεται από το πως προσεγγίζουν τα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ παίζοντας τέσσερα ντέρμπι σε δέκα ημέρες κατάφερε να είναι καλύτερος από την ΑΕΚ που έπαιξε φοβικά αλλά ατύχησε να κερδίσει, να είναι καλύτερος στο σύνολο των δυο παιχνιδιών με βαζελο αλλά να γίνουν πρωτοφανή πράγματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου για να αποκλειστεί και το μόνο παιχνίδι που του στράβωσε ήταν με γαβρο , παιχνίδι στο οποιο είχα αν όχι πιο πολλές τουλάχιστον τις ίδιες κλασικές ευκαιρίες με τον αντίπαλο. Σε σας που αμφισβητείτε την ομάδα θα πω να κοιτάξετε την μεγάλη εικόνα …τ
- ramolimendo
Υ.Γ. 2 Θέλουμε να βλέπουμε να αγωνίζονται παίκτες που δεν φοβούνται και που είναι ψυχολογικά έτοιμοι, ασχέτως ηλικίας, εμπειρίας ή συμβολαίων…»
++++++makispaspartou έγραψε:Εγώ παρατηρώ από τα σχόλια ότι τελικά την ομάδα δεν την πιστεύουν οι ίδιοι οι οπαδοί της. Οι άλλοι ξεκάθαρα μας υπολογίζουν και μας φοβούνται και φαίνεται από το πως προσεγγίζουν τα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ παίζοντας τέσσερα ντέρμπι σε δέκα ημέρες κατάφερε να είναι καλύτερος από την ΑΕΚ που έπαιξε φοβικά αλλά ατύχησε να κερδίσει, να είναι καλύτερος στο σύνολο των δυο παιχνιδιών με βαζελο αλλά να γίνουν πρωτοφανή πράγματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου για να αποκλειστεί και το μόνο παιχνίδι που του στράβωσε ήταν με γαβρο , παιχνίδι στο οποιο είχα αν όχι πιο πολλές τουλάχιστον τις ίδιες κλασικές ευκαιρίες με τον αντίπαλο. Σε σας που αμφισβητείτε την ομάδα θα πω να κοιτάξετε την μεγάλη εικόνα …τ
Εσυ καλά τα λες αλλά στο τέλος άλλος είναι που αποφασίζει…ramolimendo έγραψε:Υ.Γ. 2 Θέλουμε να βλέπουμε να αγωνίζονται παίκτες που δεν φοβούνται και που είναι ψυχολογικά έτοιμοι, ασχέτως ηλικίας, εμπειρίας ή συμβολαίων…»
- navigator11
Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Δε δίνω σοβαρές πιθανότητες να ξαναπαίξει, αν δε διαμορφωθούν ειδικές συνθήκες, που δε θα γίνεται διαφορετικά. Αλλά και να έχεις δίκιο και να ξαναπαίξει ο Σαμάτα, αυτά τα "δε νομίζω να γλιτώσει με απλή γιούχα" τα θεωρώ επιεικώς απαράδεκτα. Στο όριο του προσβλητικού για τους συνοπαδούς μου, όπως τουλάχιστον θέλω εγώ να τους έχω στο μυαλό μου.proedros έγραψε:Navi θα παίξει ο Σαμάτα στη Τούμπα…Εδώ θα είμαστε και θα το δεις…
Εννοείται πως είναι προσβλητικά…πάνω απ όλα θα πρέπει να σεβόμαστε τον άλλον.Και εγώ φυσικά δεν θα ήθελα να τον δω ξανά να παίζει , έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου για τον Τζίμα και γι αυτό πολλές φορές τα χώνω στον Λούτσε…
- ramolimendo
Αναλυτικά το μήνυμα των ΣΦ ΠΑΟΚ:proedros έγραψε:Εσυ καλά τα λες αλλά στο τέλος άλλος είναι που αποφασίζει…ramolimendo έγραψε:Υ.Γ. 2 Θέλουμε να βλέπουμε να αγωνίζονται παίκτες που δεν φοβούνται και που είναι ψυχολογικά έτοιμοι, ασχέτως ηλικίας, εμπειρίας ή συμβολαίων…»
«Από το 1926 μέχρι σήμερα, υπάρχουν πολλές νύκτες σαν και την σημερινή, που έχουν μείνει βαθιά χαραγμένες στη μνήμη μας, και οι οποίες έχουν ατσαλώσει την αγάπη μας για το σύλλογο…έτσι και σήμερα, που ο αποκλεισμός έτσι κι αλλιώς μας πικραίνει, συνεχίζουμε να αγαπάμε ακόμα περισσότερο τα 4 γράμματα που καθορίζουν ολόκληρη την ύπαρξη μας…
Ο σημερινός Π.Α.Ο.Κ. ήταν μια ομάδα βγαλμένη από τα όνειρα μας, είναι μια ομάδα που πρέπει να συνεχίσει να μάχεται, να αγωνίζεται, να κυριαρχεί και είμαστε σίγουροι πως αργά ή γρήγορα όλα όσα δικαιούμαστε θα έρθουν… Ένας στόχος χάθηκε, δύο μένουν να κερδηθούν… Και για αυτούς τους δύο πρέπει να συνεχίσουμε να μαχόμαστε και να παλεύουμε όλοι μαζί…
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα γιατί σήμερα αγωνίστηκε σαν Π.Α.Ο.Κ., γιατί σήμερα έπρεπε να έρθουν όλα ανάποδα για να μην καταφέρουμε να προκριθούμε, γιατί συνεχίζουν να σκορπούν τον τρόμο στους αντιπάλους και γιατί είμαστε σίγουροι πως από αύριο θα είναι ακόμα πιο αποφασισμένοι για να κατακτήσουν όσα αξίζουμε….
Θα θέλαμε επίσης να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση στην παικτούρα που λέγεται Ραχμαν Μπαμπα και να του πούμε πως τον περιμένουμε σύντομα πίσω γιατί η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμα… Εμείς από πλευρά μας δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την ομάδα και τον προπονητή ακόμα πιο λυσσαλέα και καλούμε τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. σε εγρήγορση γιατί τώρα είναι η στιγμή που η ομάδα μας έχει πραγματικά ανάγκη…
Υ.Γ. Πού θα πάει δεν θα σας ξετρυπώσουμε σε έναν τελικό 21 χρόνια πέρασαν από τον τελευταίο…
Υ.Γ. 2 Θέλουμε να βλέπουμε να αγωνίζονται παίκτες που δεν φοβούνται και που είναι ψυχολογικά έτοιμοι, ασχέτως ηλικίας, εμπειρίας ή συμβολαίων…»
Άρχισαν τα όργανα, δικαιως ή αδικος…Θέλουμε να βλέπουμε να αγωνίζονται παίκτες που δεν φοβούνται και που είναι ψυχολογικά έτοιμοι, ασχέτως ηλικίας, εμπειρίας ή συμβολαίων…»
Για οσους ασχολουνται με τα ασπονδυλα, σημερα κλειδωσε οτι δε θα παρει κυπελλο ο σκωληκας. Εμας στον τελικο μπορει να μας εσφαζαν για να τους το δωσουν. Με το βαζελο που εχει παρει μονο ενα σκοτωμενο κυπελλο προπερσι και τελευταιο τιτλο πιο πριν εχει το 2010, δε θα παρουν ουτε σπορι.
Ναι μπορεί να συμβεί αυτό , αγωνιστικά πάντως επ´ ουδενί ο Άρης είναι χειρότερος από τον Παναθηναϊκό.billagorn έγραψε:Για οσους ασχολουνται με τα ασπονδυλα, σημερα κλειδωσε οτι δε θα παρει κυπελλο ο σκωληκας. Εμας στον τελικο μπορει να μας εσφαζαν για να τους το δωσουν. Με το βαζελο που εχει παρει μονο ενα σκοτωμενο κυπελλο προπερσι και τελευταιο τιτλο πιο πριν εχει το 2010, δε θα παρουν ουτε σπορι.
βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ποιος ασχολείται ρε παιδια; Χεσμενους τους ειχαμε και χεσμενους θα τους εχουμε.
Απλα χαθηκε 1/3 των φετινών στοχων μας. Στα @@@ ποιος θα το παρει πλεον.
Απλα χαθηκε 1/3 των φετινών στοχων μας. Στα @@@ ποιος θα το παρει πλεον.
Εδω διαβασαμε οτι τελείωσε η χρονια και να μη βγουμε 4οι, μετα τη σημερινή εμφάνιση που τους πάτησες. Ολοι πικραμένοι είμαστε αλλα αυτη τη γαμημένη την απαξίωση ειδικα μετα το σουπερ αδικο το σημερινο δεν τη χωνεύω με τίποτα. Η ομάδα έδειξε 100 κιλά @@ και αποκλείστηκε επειδη τραυματίστηκε ο μπαμπα. Η ομάδα σήμερα έδειξε γιατι θα διεκδικήσει πρωτάθλημα, έπαιξε επιτελους το ποδοσφαιρό της και φάνηκε ποιος είναι ανώτερος.makispaspartou έγραψε:Εγώ παρατηρώ από τα σχόλια ότι τελικά την ομάδα δεν την πιστεύουν οι ίδιοι οι οπαδοί της. Οι άλλοι ξεκάθαρα μας υπολογίζουν και μας φοβούνται και φαίνεται από το πως προσεγγίζουν τα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ παίζοντας τέσσερα ντέρμπι σε δέκα ημέρες κατάφερε να είναι καλύτερος από την ΑΕΚ που έπαιξε φοβικά αλλά ατύχησε να κερδίσει, να είναι καλύτερος στο σύνολο των δυο παιχνιδιών με βαζελο αλλά να γίνουν πρωτοφανή πράγματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου για να αποκλειστεί και το μόνο παιχνίδι που του στράβωσε ήταν με γαβρο , παιχνίδι στο οποιο είχα αν όχι πιο πολλές τουλάχιστον τις ίδιες κλασικές ευκαιρίες με τον αντίπαλο. Σε σας που αμφισβητείτε την ομάδα θα πω να κοιτάξετε την μεγάλη εικόνα …τ
Οσοι θέλουν ας θυμούνται απλα τον αποκλεισμό (που δν ειναι λίγο), αλλά μην ισοπεδώνετε το σημερινό, πολυ ανώτεροι απο εναν βαζελο που έπαιζε εντος και είχε το 0-1 στο πρώτο ματς.
Υ.Γ. Γερμανέ αντε @@