Kabamaru11 έγραψε:MVP ο Τανζανος,για τον πεναλτιακο.
Ακομα οι παλμοι μου ειναι υψηλοι.
Υ.Γ. περαστικα στον Μπαμπα.
Γιατί λες "στον Μπαμπα" και δεν λες "στον Γκανέζο";
Kabamaru11 έγραψε:MVP ο Τανζανος,για τον πεναλτιακο.
Ακομα οι παλμοι μου ειναι υψηλοι.
Υ.Γ. περαστικα στον Μπαμπα.
Είσαι σε φουρτούνα μετά την έξοδο του μπαμπα και προφανώς είσαι και επηρεασμένος ψυχολογικα. Δεν έπεσε ένα κομμάτι ξύλο.renegade έγραψε:Η διαιτησία ελέγχεται μόνο για τα λεπτά των καθυστερήσεων.sourmenetes έγραψε:Όταν σε τιμωρεί με το νόμο σε. Όλες τις φάσεις, αν εξαιρέσω μια κάρτα που θα μπορούσε να δώσει στον μπαμπα, και τον αντίπαλο τον αφήνει να κλωτσάει, να παίζει αντιαθλητικα και δεν τον τιμωρεί, προφανώς με ενοχλεί!
Το γνωρίζεις το άθλημα και ξέρεις ότι δε χρειάζεται να σε σφάξει.
Τραβάει ο μειτε φανέλα πάρε κάρτα. Ορθη
Κάνει το ίδιο ο Ζεκα τπτ.
Πόση τραβήγματα φανέλας τα περασε αέρα επειδή δεν έπεσε κάτω ο ντελιας ή ο ταυσον;
Επίσης αν δε δώσει φαουλ στον κοταρσκι γιατί δίνει φαουλ στο Σαματά στον σεκεφελντ την ώρα που ίσα που τον ακουμπά και παίρνει την μπάλα να φύγει μόνος του;
Δίνει φράγμα στο μειτε όταν. Έπεσε ο Λημνιός απάνω του.
Πεφτε ο Λημνιός, κάνει κίνηση ο Λημνιός προς τον ντελια, δε δίνει τπτ.
Σε ματς 70-30 κατοχή κάναμε περισσότερα φαουλ. Αρκετά περισσότερα.
Δεν έχασεε φαση να αδικήσει αλλά επαιξε με άλλα μέτρα την κάθε ομάδα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν είπε στους πάγκους ότι θα κρατήσει παραπάνω λεπτά ( γιατί τα έδειξε πριν ξεκινήσει το ματς μετά τον τραυματισμό του μπαμπα) τότε εγκληματησε.
Αλλά επειδή δεν βλέπω να κινείται επίσημα από πουθενά κάποια διαμαρτυρία για τον χρόνο των καθυστερήσεων ( εδώ δεν μιλάμε για 30 δευτερόλεπτα) μάλλον είχαν ενημερωθεί οι πάγκοι.
Υγ εγώ έχω ένσταση για το πώς επιλέγουμε να αμυνθούμε στις τελευταίες φάσεις
Γιατί άλλες καθυστερήσεις δεν είχε το ματς πλην του τραυματισμού του μπαμπα?mbison έγραψε:Στο +7 έπρεπε να σφυρίξει τη λήξη. Στο 115,03 ο τραυματισμός κ στο 122,25 ξαναξεκινησε. 5+2=+7
Μας σφάξανε κ δεν ξέρω το ρόλο του 4ου που ήταν ο Κουμπαρακης.
Ο Samatta δεν πρέπει να ξαναφορέσει ούτε φανέλα προπόνησης.( Και) Σημερα από την στιγμή που μπήκε παίζαμε με δέκα και με τον τραυματισμό του Baba στο τέλος με εννιά! Τον σώζει προς το παρόν ότι έχουμε συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες.Οταν και αν τον ξαναβάλει Τούμπα δύσκολα να γλιτώσει μόνο με γιουχα.....Η Ευρώπη μετά το σημερινό βλέπω να θυσιάζεται στον βωμό της επόμενης μέρας.Ρεαλιστικα να το δούμε είναι απίθανο να πάρεις τον Conference.Αν όμως συνεχιστεί ο κατήφορος και βγούμε τέταρτοι.... αντίο ζωή!DamoN έγραψε:Εγώ πάντως μέσα σε 4 μέρες έχω γίνει πιο πολύ ΠΑΟΚ από ότι ήμουν .
Αν πίστευα 50% ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα τώρα πιστεύω 80%
Και κάτι τελευταίο επειδή μου αρεσουν φουλ οι ταινιες (τώρα φλερτάρω με επικό κράξιμο)
Ο Σαματτα θα γίνει ήρωας του ΠΑΟΚ φέτος . Είτε στο πρωτάθλημα είτε στην Ευρώπη .
Περαστικά Ραχμαν παιχταρα
θα έλεγα πολλά, αλλά με καλύπτουν στα περισσότερα.Blackgr4 έγραψε:"Από το 1926 μέχρι σήμερα, υπάρχουν πολλές νύκτες σαν και την σημερινή, που έχουν μείνει βαθιά χαραγμένες στη μνήμη μας, και οι οποίες έχουν ατσαλώσει την αγάπη μας για το σύλλογο...έτσι και σήμερα, που ο αποκλεισμός έτσι κι αλλιώς μας πικραίνει, συνεχίζουμε να αγαπάμε ακόμα περισσότερο τα 4 γράμματα που καθορίζουν ολόκληρη την ύπαρξη μας... Ο σημερινός Π.Α.Ο.Κ. ήταν μια ομάδα βγαλμένη από τα όνειρα μας, είναι μια ομάδα που πρέπει να συνεχίσει να μάχεται, να αγωνίζεται, να κυριαρχεί και είμαστε σίγουροι πως αργά ή γρήγορα όλα όσα δικαιούμαστε θα έρθουν... Ένας στόχος χάθηκε, δύο μένουν να κερδηθούν... Και για αυτούς τους δύο πρέπει να συνεχίσουμε να μαχόμαστε και να παλεύουμε όλοι μαζί... Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα γιατί σήμερα αγωνίστηκε σαν Π.Α.Ο.Κ., γιατί σήμερα έπρεπε να έρθουν όλα ανάποδα για να μην καταφέρουμε να προκριθούμε, γιατί συνεχίζουν να σκορπούν τον τρόμο στους αντιπάλους και γιατί είμαστε σίγουροι πως από αύριο θα είναι ακόμα πιο αποφασισμένοι για να κατακτήσουν όσα αξίζουμε.... Θα θέλαμε επίσης να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση στην παικτούρα που λέγεται Ραχμαν Μπαμπα και να του πούμε πως τον περιμένουμε σύντομα πίσω γιατί η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμα... Εμείς από πλευρά μας δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την ομάδα και τον προπονητή ακόμα πιο λυσσαλέα και καλούμε τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. σε εγρήγορση γιατί τώρα είναι η στιγμή που η ομάδα μας έχει πραγματικά ανάγκη...
Υ.Γ. Πού θα πάει δεν θα σας ξετρυπώσουμε σε έναν τελικό 21 χρόνια πέρασαν από τον τελευταίο...
Υ.Γ. 2 Θέλουμε να βλέπουμε να αγωνίζονται παίκτες που δεν φοβούνται και που είναι ψυχολογικά έτοιμοι, ασχέτως ηλικίας, εμπειρίας ή συμβολαίων..."
1926.gr