βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
2
1%
Jonny
4
2%
Μιχαηλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
31
17%
Baba
37
20%
Meïtè
31
17%
Schwab
1
1%
Taison
2
1%
Κωνσταντέλιας
18
10%
A. Živkovic
6
3%
Thomas
1
1%
Κουλιεράκης
1
1%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Samatta
48
26%
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
M. Antônio
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 182

Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Να μην τον αρχισει στα καγκουριστικα γαμοσταυριδια Σουρμε..
Οι Ευρωπαιοι την καγκουρια την απεχθανονται..
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Παίδες καληνύχτα

Πάω για λίγο διαλογισμό, ένα δύο angels treasure κ ύπνο.

Εύχομαι η χρονιά να μην εξελιχθεί σε εφιάλτη.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

iremidynami 4+ έγραψε:πιο πολυ στενοχωριεμαι για τον πιτσιρικα μου που κλαιει με αναφιλητα.δεν ξερω πως να τον παρηγορησω.
ξερω οτι αυτο το ματς θα το θυμαται σε ολη του τη ζωη και θα το διηγειται στα παιδια του,οπως ακριβως εκλαιγα εγω για το ματς στο μοναχο το 1983 και το οποιο δεν ξεχασα ποτε.

οσον αφορα τον σαματα,δεν φταιει τοσο ο ιδιος οσο ο λουτσε που τον βαζει.

Φίλε αυτό είναι αναπόφευκτο.
Και να μη γινόταν σήμερα, θα γινόταν σε άλλο παιχνίδι.
Όλοι το έχουμε περάσει, όλοι έχουμε κάτι αντίστοιχο να θυμόμαστε, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του να γίνεσαι ΠΑΟΚ.
Τι να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

Κατα μια περιεργη εννοια, το σημερινο με αφηνει παγωμενο. Ουτε καν να κοχλαζω απο οργη ή θλιψη, απλα αδειο. Δεν μπορω να το εξηγησω και προφανως δεν θελω να αρχισω τα βουντου και τα δεισιδαιμονικα, αλλα σημερα η μοιρα / ο Θεος / το Συμπαν / ο,τι πιστευει ο καθενας αποφασισε να ΜΗΝ περασουμε.

Να ταν μια στραβοκλωτσια, να λεγα καλως... Το σημερινο απ οπου κι αν το πιασεις εχει σταμπαρισμενο το "δεν πηγαινες τελικο, ΠΑΟΚ".

Ατσαλωμα, παιδες. Και για οσους εχετε μικρους που σημερα κλαινε, σταθειτε διπλα τους και διδαξτε τους το πραγματικο νοημα της αγνης και ανιδιοτελους Αγαπης. Η αγαπη ξεκινα και τελειωνει στον πονο. Αλλιως θα μεγαλωναμε γαυρους κι αυτο παραπαει.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Amsterdamer_87 έγραψε:Να μην τον αρχισει στα καγκουριστικα γαμοσταυριδια Σουρμε..

Όταν τον γαμωσταυριζε ο αραο δεν είδα την ίδια ευαισθησία από τον ευρωπαιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 22 Φεβ 2024, 00:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Αυτό που ενοχλεί πιο πολύ είναι η νοοτροπία του looser που φάνηκε και σήμερα...αυτό φαίνεται τις στιγμές που είσαι καλύτερος που έχεις την καρδάρα με το γάλα μπροστά σου και το χύνεις ξανά και ξανά...μιλάω για τις εκτελέσεις πέναλτι κατά κύριο λόγο και ειδικά για αυτή του οζντόεφ και φυσικά του ανεκδιήγητου Σαμάτα.
Στις περιπτώσεις Δεσπότοφ και Ότο έχει πολύ καλή αντίδραση και ο τερματόφυλακας του Παναθηανικού. Δεν μιλάμε για ατυχία αλλά αδυναμία διαχείρισης των συναισθημάτων όταν η μπάλα καίει...υπάρχει φυσικά και η ατυχία στο πέναλτι Κότσιρα που άγγιξε ο Κοτάρσκι αλλά δεν μπόρεσε να το βγάλει...
Το σημερινό μου θύμισε το φινάλε της Μπουντεσλίγκα πέρσι όπου η Μπάγερν έδινε το πρωτάθλημα στη Ντόρτμουντ αλλά αυτή δεν το ήθελε....
Από κει και πέρα θα δούμε πως θα αντιμετωπίσει η ομάδα το σημερινό στραπάτσο...μακάρι να βγάλει εγωισμό και να μιλήσει στο γήπεδο και να βγάλουν οι παίκτες προσωπικότητα για να...γυρίσουν την κατάσταση...η ποιότητα υπάρχει και η πολύ καλή δουλειά του τεχνικού επιτελείου σε αυτοματισμούς κλπ . υπάρχουν και οι αδυναμίες και το συνεχιζόμεο για χρόνια έγκλημα με τους φορ.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ρε παιδιά , σας παρακαλώ μη γράφετε για λουζερ όταν ο άλλος έχει φύγει με το ασθενοφόρο... Αν είναι δυνατόν.
Καληνύχτες.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

astral έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Να μην τον αρχισει στα καγκουριστικα γαμοσταυριδια Σουρμε..

Όταν τον γαμωσταυριζε ο αραο δεν είδα την ίδια ευαισθησία από τον ευρωπαιο
Ο Αραο ειναι παιχτης δεν ειναι παραγοντας,ειναι διαφορετικη η αντιμετωπιση..
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Εκεί στη διαφορετική αντιμετώπιση για τα ίδια πράγματα είναι το πρόβλημα .
Οζντοεφ δεν είναι παίκτης ? Πρώτο φάουλ , διαμαρτυρία, κάρτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 22 Φεβ 2024, 00:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sourmenetes έγραψε:Όταν σε τιμωρεί με το νόμο σε. Όλες τις φάσεις, αν εξαιρέσω μια κάρτα που θα μπορούσε να δώσει στον μπαμπα, και τον αντίπαλο τον αφήνει να κλωτσάει, να παίζει αντιαθλητικα και δεν τον τιμωρεί, προφανώς με ενοχλεί!

Το γνωρίζεις το άθλημα και ξέρεις ότι δε χρειάζεται να σε σφάξει.

Τραβάει ο μειτε φανέλα πάρε κάρτα. Ορθη

Κάνει το ίδιο ο Ζεκα τπτ.

Πόση τραβήγματα φανέλας τα περασε αέρα επειδή δεν έπεσε κάτω ο ντελιας ή ο ταυσον;

Επίσης αν δε δώσει φαουλ στον κοταρσκι γιατί δίνει φαουλ στο Σαματά στον σεκεφελντ την ώρα που ίσα που τον ακουμπά και παίρνει την μπάλα να φύγει μόνος του;

Δίνει φράγμα στο μειτε όταν. Έπεσε ο Λημνιός απάνω του.

Πεφτε ο Λημνιός, κάνει κίνηση ο Λημνιός προς τον ντελια, δε δίνει τπτ.

Σε ματς 70-30 κατοχή κάναμε περισσότερα φαουλ. Αρκετά περισσότερα.

Δεν έχασεε φαση να αδικήσει αλλά επαιξε με άλλα μέτρα την κάθε ομάδα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η διαιτησία ελέγχεται μόνο για τα λεπτά των καθυστερήσεων.
Αν δεν είπε στους πάγκους ότι θα κρατήσει παραπάνω λεπτά ( γιατί τα έδειξε πριν ξεκινήσει το ματς μετά τον τραυματισμό του μπαμπα) τότε εγκληματησε.
Αλλά επειδή δεν βλέπω να κινείται επίσημα από πουθενά κάποια διαμαρτυρία για τον χρόνο των καθυστερήσεων ( εδώ δεν μιλάμε για 30 δευτερόλεπτα) μάλλον είχαν ενημερωθεί οι πάγκοι.

Υγ εγώ έχω ένσταση για το πώς επιλέγουμε να αμυνθούμε στις τελευταίες φάσεις
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Να προσθεσω οτι απ'την μερα που επιασε τον ΠΑΟΚ στο στομα του ο γκουρλοματης,ολα μας πανε στραβα..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για να κλείσω το σχολιασμό για απόψε, θα κοιμηθώ εύκολα. Τόσο εύκολα όσο κι αν είχαμε προκριθεί. Η ομάδα στάθηκε στο ύψος της, το πολέμησε λυσσαλέα, δε γίνεται να έχω κάποιο τεράστιο παράπονο. Έχω ενόχληση προς κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα της ομάδας αλλά θα παρέλθει γρήγορα, είναι δεδομένο αυτό. Κι αν έχουν γίνει τέτοια στο ποδόσφαιρο! Δεν είναι κάτι ευχάριστο για κανέναν οπαδό, που αναγκάζεται να πιει τέτοιο ποτήρι, αλλά ο καθένας έχει την ελευθερία να εστιάζει όπου μπορεί και θέλει, ανάλογα και με την ιδιοσυγκρασία του. Εγώ επιβεβαίωσα χτες ότι η ομάδα έχει τα βασικά συστατικά και τον χαρακτήρα για να ξεπεράσει και το χθεσινό και να παλέψει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα πρωτίστως και ό,τι καλύτερο στην Ευρώπη. Βαριά βαριά μέχρι το βράδυ σήμερα θα έχω σταματήσει να το σκέφτομαι και θα εστιάσω την προσοχή μου στο υπερκρίσιμο παιχνίδι στο Αγρίνιο.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ πάντως μέσα σε 4 μέρες έχω γίνει πιο πολύ ΠΑΟΚ από ότι ήμουν .
Αν πίστευα 50% ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα τώρα πιστεύω 80%
Και κάτι τελευταίο επειδή μου αρεσουν φουλ οι ταινιες (τώρα φλερτάρω με επικό κράξιμο)
Ο Σαματτα θα γίνει ήρωας του ΠΑΟΚ φέτος . Είτε στο πρωτάθλημα είτε στην Ευρώπη .
Περαστικά Ραχμαν παιχταρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 22 Φεβ 2024, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Θα δει ο σαματτα ότι τον βγάζουμε μβπ, θα πει ρε φίλε αυτοί με στηριζουνε, με πιστεύουνε, και θα πάρει μόνος του πρωτάθλημα και Κόνφερενς
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Αυτό το αήττητο με το νταμπλ και τα κύπελλα θα το πληρώνουμε για χρόνια είτε από τη μοίρα είτε από την περικεφαλια μας. Εμένα δεν είναι 11 αλλά 15 και είδα κι έπαθα να τον ηρεμήσω. Έχει φάει ήδη το δούλεμα της αρκούδας και στο κωλοσχολειο του δεν υπάρχει άλλος ΠΑΟΚτσης. Δεν φταίει μόνο ο Πίου. Άλλος τον βάζει και (κάνει πως) παιζει. Το μόνο καλό είναι που το αποψινο δεν έγινε σε τελικό, και τουλάχιστον θα τους φύγει το οποίο άγχος έχουν στο πρωτάθλημα. Για την ψυχολογία όμως δεν τα βλέπω ρόδινα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”