βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
2/2 ο βάζελος απέναντί μας στη Λεωφόρο. Στο πρωτάθλημα ισοφάρισε στο 95:07, στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων.
Σήμερα μας πήγε στην παράταση στο 129΄, και πάλι τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων.
Σήμερα μας πήγε στην παράταση στο 129΄, και πάλι τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων.
- navigator11
Κι εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι θα επηρεαστεί απείρως λιγότερο η ομάδα σε σχέση με αυτά που γράφονται και εδώ μέσα και, εννοείται, και οπουδήποτε αλλού. Αυτά τα περί κατάρρευσης και τέλους των πάντων μου φαίνονται κομμάτι κωμικά. Το σημερινό μπορεί να λειτουργήσει ως το απόλυτο καύσιμο για τη συνέχεια της σεζόν. Για το μόνο παιχνίδι που θα έχω μια ανησυχία θα είναι μόνο το αμέσως επόμενο. Κι αυτό λόγω πιο πολύ της σωματικής κόπωσης, που θα είναι αρκετά μεγάλη.Equalizer έγραψε:Εγώ ένα θα πω σήμερα:
ΑΡΧΙΔΑΤΗ εμφάνιση
ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΟΚ
Και αυτό το πράγμα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη μας ξεπληρωθεί στο άμεσο ή απώτερο μέλλον. Ο ΠΑΟΚ δουλεύει σοβαρά, ΑΞΙΖΕΙ και θα φτάσει εκεί που θέλει.
ΥΓ. Την άποψή μου για το πόσο σημαντική ήταν η σημερινή πρόκριση την ξέρουν οι υπόλοιποι διαχειριστές της σελίδας γιατί τους την είπα ΕΓΚΑΙΡΑ
Ε δεν βολευει το κραξιμο στον Ντεσποτοφ Navi. Μονο Σαματταnavigator11 έγραψε:Δεν έπρεπε ούτε καν να πάρουν σειρά οι Οζντόεφ και Γιόνι. Να τα λέμε όλα, χωρίς χαϊδέματα. Στα πέναλτι σήμερα τι "έγκλημα" έγινε από τον Ντεσπότοφ. Δε γίνεται να τα βάζουν οι σέντερ μπακ κι εσύ που είσαι τοπ για τέτοια χτυπήματα να το χάνεις. Από αυτόν συγκριτικά έχω τη μεγαλύτερη απαίτηση. Ποιός σαματα και τρίχες κατσαρές τώρα!astral έγραψε:Στα πέναλτι οι μεγάλες ευκαιρίες ήταν των προηγούμενων και όχι του Σαματα. Ντεσποτοφ, οζντοεφ, γιονι. Εκεί ήταν χτυπήματα για τη νίκη και τα χάσαμε.
- sourmenetes
- Moderator
Ναι ο Παντελής φταίει που το κοράκι δε δίνει καθαρό φαουλ στον κοταρσκι, που στη συνέχεια δε δίνεται καθαρό φαουλ στο ντεσποτοφ.Amsterdamer_87 έγραψε:+1926renegade έγραψε:Παντελή αν δεν έριχνες τα γαμωσταυρηδια στον διαιτητή τώρα ο ΠΑΟΚ θα ήταν στον τελικό
Και που η μπάλα κυλάει στο τελευταίο ελεύθερο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- mikegalaxynew91
3η σερί χρόνια χωρίς κύπελλο. Η αλήθεια είναι ότι είχε γίνει ο θεσμός μας και μας κακοφαίνεται πλέον.
- iremidynami 4+
πιο πολυ στενοχωριεμαι για τον πιτσιρικα μου που κλαιει με αναφιλητα.δεν ξερω πως να τον παρηγορησω.
ξερω οτι αυτο το ματς θα το θυμαται σε ολη του τη ζωη και θα το διηγειται στα παιδια του,οπως ακριβως εκλαιγα εγω για το ματς στο μοναχο το 1983 και το οποιο δεν ξεχασα ποτε.
οσον αφορα τον σαματα,δεν φταιει τοσο ο ιδιος οσο ο λουτσε που τον βαζει.
ξερω οτι αυτο το ματς θα το θυμαται σε ολη του τη ζωη και θα το διηγειται στα παιδια του,οπως ακριβως εκλαιγα εγω για το ματς στο μοναχο το 1983 και το οποιο δεν ξεχασα ποτε.
ΠΑΟΚ ΕΊΣΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ξεφτυλισαμε ποδοσφαιρικά την ζελα μέσα στο κοτέτσι τους, συνομωτησε το σύμπαν για να αποκλείσουμε και εμείς θα κλαψουριζουμε λοιδορωντσς τους πιο αδύναμους;
1.ο μπαμπα να είναι καλά και γρήγορη επάνοδο
2. Καμία κλαψα μόνο περηφάνια για την ομάδα
3. Όσο φταίει ο σαματα για τον αποκλεισμό φταίει και ο ντελιας που σπατάλησε τρεις φάσεις για γκολ, ο οζντοεφ που έχασε τετ α τετ, πέναλτι, δεν βοήθησε αμυντικά και πήρε κάρτα γρήγορα,ο δεσπότης που δεν κράτησε μπάλα στην τελευταία φάση και έχασε πέναλτι κτλ κτλ
4. Φέτος βλέπω μπαλαρα δύο φορές την εβδομάδα από τον Αύγουστο
5. Οι αρσενικοί δεν κοροϊδεύουν τους αδύναμους αλλά τους στηρίζουν όταν οι άλλοι τους γιουχαρουν. Μπράβο στα παιδιά που όταν ο σαματα έκρυψε το πρόσωπο του με την φανέλα από ντροπή έτρεξαν δίπλα του να τον αγκαλιάσουν...
Ξεφτυλισαμε ποδοσφαιρικά την ζελα μέσα στο κοτέτσι τους, συνομωτησε το σύμπαν για να αποκλείσουμε και εμείς θα κλαψουριζουμε λοιδορωντσς τους πιο αδύναμους;
3. Όσο φταίει ο σαματα για τον αποκλεισμό φταίει και ο ντελιας που σπατάλησε τρεις φάσεις για γκολ, ο οζντοεφ που έχασε τετ α τετ, πέναλτι, δεν βοήθησε αμυντικά και πήρε κάρτα γρήγορα,ο δεσπότης που δεν κράτησε μπάλα στην τελευταία φάση και έχασε πέναλτι κτλ κτλ
5. Οι αρσενικοί δεν κοροϊδεύουν τους αδύναμους αλλά τους στηρίζουν όταν οι άλλοι τους γιουχαρουν. Μπράβο στα παιδιά που όταν ο σαματα έκρυψε το πρόσωπο του με την φανέλα από ντροπή έτρεξαν δίπλα του να τον αγκαλιάσουν...
- sourmenetes
- Moderator
Πόσο είναι;iremidynami 4+ έγραψε:πιο πολυ στενοχωριεμαι για τον πιτσιρικα μου που κλαιει με αναφιλητα.δεν ξερω πως να τον παρηγορησω.
- BlackMagicPAOK
Μοιραίος ο Ντεσποτοφ.
Στο τέλος επιλέγει να σουτάρει και δεν κερδίζει ούτε το κόρνερ. Ενώ θα έπρεπε να κινηθεί προς το σημαιάκια και να κάνει καθυστέρηση.
Μετά χάνει και το ποιο καθοριστικό πέναλτι, κάνει πολύ άσχημη εκτέλεση..
Ο Λουτσεσκου αφήνει τον βασικό μας φορ (Σαματά) εκτός της πρώτης πεντάδας, εκτός των επόμενων, έχουν βαρέσει οι αμυντικοί μας και τον στέλνει για το... όγδοο πέναλτι με εντελώς χάλια ψυχολογία...
Τον κατέστρεψε, τον αποτέλειωσε.
Μεγάλη πίκρα η σημερινή...
Στο τέλος επιλέγει να σουτάρει και δεν κερδίζει ούτε το κόρνερ. Ενώ θα έπρεπε να κινηθεί προς το σημαιάκια και να κάνει καθυστέρηση.
Ο Λουτσεσκου αφήνει τον βασικό μας φορ (Σαματά) εκτός της πρώτης πεντάδας, εκτός των επόμενων, έχουν βαρέσει οι αμυντικοί μας και τον στέλνει για το... όγδοο πέναλτι με εντελώς χάλια ψυχολογία...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlackMagicPAOK την Πέμ 22 Φεβ 2024, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ίσως είναι θεωρία όλο αυτό!Pellaios έγραψε:ΠΑΟΚ ΕΊΣΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πολύ πιθανόν να είναι αλήθεια!
Ωραίο. Ποστ!
Για το τελευταίο 10 ήμερο μιλάω και τις σφαλιάρες που φάγαμε…Το ματς έπρεπε να το καθαρίσουμε από την κανονική διάρκεια…Είδες να λέω κάτι διαφορετικό για το σημερινό ματς; Στα playoff θα δούμε αν θα βγάλει αντίδραση…Το θέμα είναι να μην τους πάρει από κάτω ειδικά με τον τρόπο που χάσαμε σήμερα…aivas19 έγραψε:Εσυ αλλο ματς ειδεςproedros έγραψε:Κλασικός ΠΑΟΚ σήμερα, τελικά φάνηκε πως με τις άλλες μεγάλες ομάδες έχουμε αποκτήσει νοοτροπία loser. Άσχετα που σήμερα παίξαμε καλά είμαστε από σφαλιάρα σε σφαλιάρα…Να δούμε που θα τελειώσει αυτό…
- thomas Murg
- sourmenetes
- Moderator
Πήγε να πάρει το κόρνερ αλλά η ρουφιάνα χτύπησε στο πόδι του..BlackMagicPAOK έγραψε:Μοιραίος ο Ντεσποτοφ.
Αν θέλει να μαμηθει..
Έτσι είναι ο άνθρωπος. Ειδικά σήμερα τα δικαιολογώ όλα και δεν έχω κουράγιο να έρθω σε αντιπαράθεση. Αφού είναι σαν να βλέπω τον εάυτό μου μετά από τις μεγάλες ήττες. Νεύρα, κατάθλιψη, κάποιον να κατηγορήσεις, παραίτηση. Συμφωνώ ότι του Αγιαξ μέτραγε παραπάνω, αλλά τώρα μιλάμε πόσο κοντά μας ήρθε και πωςένα αόρατο χέρι πάλι σε έστειλε να καίγεσαι όπως έχει γίνει άπειρες φορές. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να γαμηθούν οι ψυχές μας έτσι . Έχανες το πρώτοπέναλτι και όλα καλά. Όχι , εμάς έπρεπε ναμας γαμήσει 4 φορές σερί. Ασύλληπτο το τι έγινε , δε μιλάμε ότι έχασες ένα πέναλτυ- κι ο Μπάτζιο έχαΣε. Έμείς το κάναμε επί 3 συν η ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό για 2η συνεχή φορά στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο. Ε κάπου ώπα δηλαδη.kataramenos5 έγραψε:Διαφωνουμε εγω εκεινο το ματς το βλεπα ενα μηνα στον υπνο μου και δε μπορουσα να το χωνεψω.giapas έγραψε:Κατ, το σημερινό είναι το χειρότερο όλων των εποχών,δεν έχουμε ξαναφτάσει 4 φορές στη πηγή και στο τέλος να χάσουμε. Μέσα σε 30 λεπτά , έγινε 4 φορές. Γκολ στο 120 και 3 συνεχόμενα ματς μπολ. Με κλειστά μάτια να βαρέσεις θα βάλεις το 1. Ούτε θεός ούτε διάβολος δε μπορεί να το κάνει αυτό . Κι όμως το ζήσαμεkataramenos5 έγραψε:Οποιος εχει επιζησει απο κεινο το ΠΑΟΚ Αζαξ 3-3 κοιμαται σαν πουλακι σημερα.Τι να μασησει?
Μονο η λαχταρα του Μπαμπα ηταν κατι παραπανω.
Τ αλλα ολα τα χουμε ξαναζησει
Ισως γιατι το Τσουλου για μενα μετρουσε παντα περισσοτερο απ το μαστραπα και τη λιγδα.
Τες πα περισσότερο με στεναχωρει που βλεπω τον κοσμο να ψαχνει μανιωδως να βρει καπου να φορτωσει το κακο μας ριζικο.Ειτε λουτσεκου ειτε Σαματα ακομα και Ντελια που τρεχε σα λυσσασμενος.
Ακομα κι ο μικρος μου να ευχεται θανατους κλπ Καπου πηραμε λαθος δρομο.Δεν ειναι ετσι ο ΠΑΟΚτσης.Δεν πρεπει να ναι.
- navigator11
Εντάξει ρε αδερφέ, κατανοώ το ξέσπασμα εναντίον του Σαμάτα. Το δέχομαι ως αποτέλεσμα συσσωρευμένου εκνευρισμού. Αλλά μιλάμε για μια φάση που έχουν προηγηθεί 3!!! αποτυχημένες γαμωπροσπάθειες να μπει ένα πέναλτι. Ε, η μπάλα για τον όποιον Σαμάτα σε εκείνο το σημείο θα ζυγίζει 180 κιλά. Στην πιο πλεονεκτική όλων θέση ψυχολογικά και πνευματικά για να τελείωνε τη δουλειά ήταν ο Βούλγαρος, πώς να γίνει δηλαδή. Τον σεβόμαστε, τον γουστάρουμε, θα το ξεπληρώσει το χθεσινό σίγουρα κάποια στιγμή μέχρι λήξης της σεζόν αλλά εν προκειμένω μας στέρησε την ευκαιρία για να διεκδικήσουμε ένα τρόπαιο.aivas19 έγραψε:Ε δεν βολευει το κραξιμο στον Ντεσποτοφ Navi. Μονο Σαματταnavigator11 έγραψε:Δεν έπρεπε ούτε καν να πάρουν σειρά οι Οζντόεφ και Γιόνι. Να τα λέμε όλα, χωρίς χαϊδέματα. Στα πέναλτι σήμερα τι "έγκλημα" έγινε από τον Ντεσπότοφ. Δε γίνεται να τα βάζουν οι σέντερ μπακ κι εσύ που είσαι τοπ για τέτοια χτυπήματα να το χάνεις. Από αυτόν συγκριτικά έχω τη μεγαλύτερη απαίτηση. Ποιός σαματα και τρίχες κατσαρές τώρα!astral έγραψε:Στα πέναλτι οι μεγάλες ευκαιρίες ήταν των προηγούμενων και όχι του Σαματα. Ντεσποτοφ, οζντοεφ, γιονι. Εκεί ήταν χτυπήματα για τη νίκη και τα χάσαμε.