JohnAba99 έγραψε:Μπράβο μάγκες, το βρήκατε το εξιλαστήριο θύμα. Έναν παίχτη που δέχεται συνεχώς μπούλινγκ και γίνεται αποδέκτης ειρωνείας, με τρανταχτό παράδειγμα την Κυριακή κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.
Όποιος δεν το καταλαβαίνει πως όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έχει καταστρέψει την ψυχολογία του παίχτη, όπως και το γεγονός ότι δεν σκοράρει (βλέπε πέναλτι με ΟΦΗ αρχές Γενάρη), είναι απλά αφελής. Ο παίχτης δεν είχε τα κότσια να βαρέσει σήμερα πέναλτι, τόσο απλά. Γι' αυτό και δίστασε να αναλάβει την ευθύνη τόσες φορές.
Αλλά επειδή είμαστε οπαδοί του δοκαριού και μέσα - Θεός, δοκάρι και έξω - στην πυρά -, πέφτει όλο το ανάθεμα σε εκείνον. Ο οποίος μπήκε μέσα ως αλλαγή, κέρδισε μάχες στον αέρα και ειδικά στις γιόμες του Κοτάρσκι και προσπάθησε στο μέτρο του δυνατού.
Η ομάδα σήμερα ήταν άτυχη, όποιος δεν το καταλαβαίνει, εθελοτυφλεί. Έχει κάνει φοβερό ματς που πρέπει να αποτελέσει "φάρο" για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, έχει σκορ πρόκρισης και σκάει ο τραυματισμός του Μπάμπα που παραλίγο να τον στείλει στον άλλο κόσμο. Δέχεται γκολ σε τελευταία φάση που ανάθεμα τρία χρόνια στην ομάδα, και αν έχει πιάσει τέτοιο σουτ ο Λημνιός έστω σε προπόνηση. Και στα πέναλτι αποκρούει ο Κοτάρσκι, φτάνουμε στο πέμπτο πέναλτι και αστοχεί ο πιο φορμαρισμένος παίχτης της ομάδας, ο Ντεσπόντοφ. Και εκεί ξεκινάει η κατρακύλα.
Ντεσπόντοφ, Οζντόεφ και Γιόνι έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν το ματς και δεν το κάνουν, τι να λέμε τώρα. Ο Κοτάρσκι δεν έπιασε ούτε ένα πέναλτι μετά το πρώτο. Ο Σαμάττα δεν είχε ψυχολογία, πως να το κάνουμε.
Αυτό που ξέρω είναι πως αν ένας εκ των τριών είχε τελειώσει τη διαδικασία των πέναλτι, τώρα δεν θα κάναμε την παραμικρή κουβέντα, παρά μόνο φιλολογικά για το ότι δείλιασε.
Σε κάθε περίπτωση, ψυχραιμία και αγαπήστε την ομάδα και τους παίχτες της. Μέχρις ότου να φύγει είναι παίχτης μας και χρειάζεται τη στήριξή μας.
Φίλε τι λες;
Δεν είναι μόνο το πέναλτι...Ο τύπος είναι τραγικά αδιάφορος και αμπαλος μέχρι εκεί που δεν πάει.
Αν δεν αντέχει την πίεση να αλλάξει επάγγελμα. Σιγά μη λυπάμαι έναν επαγγελματία μισθοφορο που παίρνει ένα εκατομμύριο.
Να κατηγορήσω δηλαδή τον Ντεσποτωφ και όχι τον Σαματα;
Fuck logic που λέμε και στο χωριό μου.
Αλλά ναι θα σε δώσει πρωτάθλημα το τραγι.
42 χρόνων και μου έχει ανέβει η πίεση στο ταβάνι με τον μπετοβλακα.
Ρε γιούχα μέχρι να λιώσουν τα τσιμέντα στο γήπεδο έτσι και ξαναμπεί σε αποστολή.