Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
...Ο Αφρικανός αριστερός μπακ, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τα ιατρικά τιμ και των δυο ομάδων, του τοποθετήθηκε κολάρο στον λαιμό και αφού εισέπραξε το χειροκρότημα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο διεκομίσθη στο νοσοκομείο.
Όπως προκύπτει, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο προληπτικά και θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κάτι σοβαρότερο με την υγεία του.
Περαστικά παλικάρι μου.Ευτυχως που γλιτώσαμε τα χειρότερα.Εσυ να είσαι καλά και να γυρίσεις γρήγορα κοντά μας γερός & δυνατός.Ολα τα άλλα δευτερευουσης σημασίας μετά το συμβάν του τραυματισμού που μου πάγωσε το αίμα
Μπήκα να διαβάσω το φόρουμ, καθώς δεν έχουν ηρεμήσει ακόμα τα νεύρα από τον αγώνα.
Θα γράψω μόνο εδώ, περαστικά και σιδερένιος ρε ψυχάρα Μπάμπα.
Στα υπόλοιπα κουτσά στραβά θα την βρούμε την άκρη, γιατί εντάξει ΠΑΟΚ είσαι
υγ. λίγο τρομοκρατήθηκα να πω αλήθεια γιατί την έχω πάθει και προσωπικά έτσι και με τους σφυγμούς και την πίεση του αγώνα μάλιστα πολλαπλασιάζεται το αντίκτυπο.