70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
paok 4

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από paok 4 »

Σε παρακαλώ κάνε μια χάρη και σ'εμας και σ'εσενα και απλά σήκω και φύγε.Δεν θέλω να σε δω να φοράς ξανά τη φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος..Έχω στερέψει από λόγια όλον αυτόν τον καιρό.Σημερα ήταν το κερασάκι.
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

τσιριγωτης έγραψε:Έλα που είστε οι υπερασπιστες του; ; το καλύτερο φορ της ιστορίας μας ρε. Τι εκτελεσαρα έκανες ρε θωρηκτό; ; μας εκτέλεσες κανονικά
Και να ηταν μονο αυτο παει στο διαολο φιλε μου..απο την ωρα που μπηκε κοντρολ με τα καλαμια ,δεν κερδισε μιση μονομαχια,δεν πιεσε ποτε ,δεν δεν δεν δεν δεν .δυστηχως παιζαμε με 9 ..
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Να δείτε ράκη που είναι απόψε τα τρία ΠΑΟΚτσακια μου.
Τιτάνιο αγώνα δώσαμε να τα βάλουμε για ύπνο. Εγώ το ματς δεν το είδα, το παρακολούθησαν μόνα τους με δική τους πρωτοβουλία.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

PAOK - 1926- έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:Έλα που είστε οι υπερασπιστες του; ; το καλύτερο φορ της ιστορίας μας ρε. Τι εκτελεσαρα έκανες ρε θωρηκτό; ; μας εκτέλεσες κανονικά
Και να ηταν μονο αυτο παει στο διαολο φιλε μου..απο την ωρα που μπηκε κοντρολ με τα καλαμια ,δεν κερδισε μιση μονομαχια,δεν πιεσε ποτε ,δεν δεν δεν δεν δεν .δυστηχως παιζαμε με 9 ..
Εν τω μεταξύ το λένε κ θηρίο..τι θηρίο ρε; ;
Άβαταρ μέλους
JohnAba99

Δημοσίευση από JohnAba99 »

Μπράβο μάγκες, το βρήκατε το εξιλαστήριο θύμα. Έναν παίχτη που δέχεται συνεχώς μπούλινγκ και γίνεται αποδέκτης ειρωνείας, με τρανταχτό παράδειγμα την Κυριακή κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

Όποιος δεν το καταλαβαίνει πως όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έχει καταστρέψει την ψυχολογία του παίχτη, όπως και το γεγονός ότι δεν σκοράρει (βλέπε πέναλτι με ΟΦΗ αρχές Γενάρη), είναι απλά αφελής. Ο παίχτης δεν είχε τα κότσια να βαρέσει σήμερα πέναλτι, τόσο απλά. Γι' αυτό και δίστασε να αναλάβει την ευθύνη τόσες φορές.

Αλλά επειδή είμαστε οπαδοί του δοκαριού και μέσα - Θεός, δοκάρι και έξω - στην πυρά -, πέφτει όλο το ανάθεμα σε εκείνον. Ο οποίος μπήκε μέσα ως αλλαγή, κέρδισε μάχες στον αέρα και ειδικά στις γιόμες του Κοτάρσκι και προσπάθησε στο μέτρο του δυνατού.

Η ομάδα σήμερα ήταν άτυχη, όποιος δεν το καταλαβαίνει, εθελοτυφλεί. Έχει κάνει φοβερό ματς που πρέπει να αποτελέσει "φάρο" για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, έχει σκορ πρόκρισης και σκάει ο τραυματισμός του Μπάμπα που παραλίγο να τον στείλει στον άλλο κόσμο. Δέχεται γκολ σε τελευταία φάση που ανάθεμα τρία χρόνια στην ομάδα, και αν έχει πιάσει τέτοιο σουτ ο Λημνιός έστω σε προπόνηση. Και στα πέναλτι αποκρούει ο Κοτάρσκι, φτάνουμε στο πέμπτο πέναλτι και αστοχεί ο πιο φορμαρισμένος παίχτης της ομάδας, ο Ντεσπόντοφ. Και εκεί ξεκινάει η κατρακύλα.

Ντεσπόντοφ, Οζντόεφ και Γιόνι έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν το ματς και δεν το κάνουν, τι να λέμε τώρα. Ο Κοτάρσκι δεν έπιασε ούτε ένα πέναλτι μετά το πρώτο. Ο Σαμάττα δεν είχε ψυχολογία, πως να το κάνουμε.

Αυτό που ξέρω είναι πως αν ένας εκ των τριών είχε τελειώσει τη διαδικασία των πέναλτι, τώρα δεν θα κάναμε την παραμικρή κουβέντα, παρά μόνο φιλολογικά για το ότι δείλιασε.

Σε κάθε περίπτωση, ψυχραιμία και αγαπήστε την ομάδα και τους παίχτες της. Μέχρις ότου να φύγει είναι παίχτης μας και χρειάζεται τη στήριξή μας.
τσιριγωτης

Patron έγραψε:Να δείτε ράκη που είναι απόψε τα τρία ΠΑΟΚτσακια μου.
Τιτάνιο αγώνα δώσαμε να τα βάλουμε για ύπνο. Εγώ το ματς δεν το είδα, το παρακολούθησαν μόνα τους με δική τους πρωτοβουλία.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγώ μαζί έβλεπα το ματς κ ντρεπομουν να τα κοιτάξω. Τι να τους πω;
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Αλήθεια ούτε εγώ ξέρω πως έφτασε να παίζει σε τόσο υψηλό επίπεδο αυτός ο παίχτης.

Έβλεπα εχθές από περιέργεια πόσα γκολ είχε στα πρωταθλήματα που έπαιζε τις προηγούμενες σεζόν. (Δεν κάθισα να συνυπολογίσω τις υπόλοιπες διοργανώσεις)
Σε όλες εκτός από 2 είχε μέσο όρο 5-6 γκολ. Και σε πρωταθλήματα που μπαίνουν πολλά γκολ.

Ακόμη και φίλος μου που βλέπει Βελγικό πρωτάθλημα μου είπε ότι μπερδευε τα πόδια του και ότι ήταν ο πιο ατσουμπαλος παίχτης του πρωταθλήματος.
Στην Φενερ οι Τουρκοι τον αποκαλούσαν "ο Κοκακόλας" .
Στο YouTube πιο πολλά βίντεο μπορείς να βρεις με γκάφες του παρά με highlights.

Ποιος ενέκρινε τέτοια μεταγραφή? Έγκλημα.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patricio_4 την Τετ 21 Φεβ 2024, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τσιριγωτης

JohnAba99 έγραψε:Μπράβο μάγκες, το βρήκατε το εξιλαστήριο θύμα. Έναν παίχτη που δέχεται συνεχώς μπούλινγκ και γίνεται αποδέκτης ειρωνείας, με τρανταχτό παράδειγμα την Κυριακή κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

Όποιος δεν το καταλαβαίνει πως όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έχει καταστρέψει την ψυχολογία του παίχτη, όπως και το γεγονός ότι δεν σκοράρει (βλέπε πέναλτι με ΟΦΗ αρχές Γενάρη), είναι απλά αφελής. Ο παίχτης δεν είχε τα κότσια να βαρέσει σήμερα πέναλτι, τόσο απλά. Γι' αυτό και δίστασε να αναλάβει την ευθύνη τόσες φορές.

Αλλά επειδή είμαστε οπαδοί του δοκαριού και μέσα - Θεός, δοκάρι και έξω - στην πυρά -, πέφτει όλο το ανάθεμα σε εκείνον. Ο οποίος μπήκε μέσα ως αλλαγή, κέρδισε μάχες στον αέρα και ειδικά στις γιόμες του Κοτάρσκι και προσπάθησε στο μέτρο του δυνατού.

Η ομάδα σήμερα ήταν άτυχη, όποιος δεν το καταλαβαίνει, εθελοτυφλεί. Έχει κάνει φοβερό ματς που πρέπει να αποτελέσει "φάρο" για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, έχει σκορ πρόκρισης και σκάει ο τραυματισμός του Μπάμπα που παραλίγο να τον στείλει στον άλλο κόσμο. Δέχεται γκολ σε τελευταία φάση που ανάθεμα τρία χρόνια στην ομάδα, και αν έχει πιάσει τέτοιο σουτ ο Λημνιός έστω σε προπόνηση. Και στα πέναλτι αποκρούει ο Κοτάρσκι, φτάνουμε στο πέμπτο πέναλτι και αστοχεί ο πιο φορμαρισμένος παίχτης της ομάδας, ο Ντεσπόντοφ. Και εκεί ξεκινάει η κατρακύλα.

Ντεσπόντοφ, Οζντόεφ και Γιόνι έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν το ματς και δεν το κάνουν, τι να λέμε τώρα. Ο Κοτάρσκι δεν έπιασε ούτε ένα πέναλτι μετά το πρώτο. Ο Σαμάττα δεν είχε ψυχολογία, πως να το κάνουμε.

Αυτό που ξέρω είναι πως αν ένας εκ των τριών είχε τελειώσει τη διαδικασία των πέναλτι, τώρα δεν θα κάναμε την παραμικρή κουβέντα, παρά μόνο φιλολογικά για το ότι δείλιασε.

Σε κάθε περίπτωση, ψυχραιμία και αγαπήστε την ομάδα και τους παίχτες της. Μέχρις ότου να φύγει είναι παίχτης μας και χρειάζεται τη στήριξή μας.
Αλήθεια; ; ο κακός ο κόσμος φταίει που ο σαματα δεν ξέρει που παν τα τέσσερα; ;
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Οι μανατζαρεοι που κάνουν κουμάντο στον ΠΑΟΚ. Ποιος άλλος;
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

JohnAba99 έγραψε:Μπράβο μάγκες, το βρήκατε το εξιλαστήριο θύμα. Έναν παίχτη που δέχεται συνεχώς μπούλινγκ και γίνεται αποδέκτης ειρωνείας, με τρανταχτό παράδειγμα την Κυριακή κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

1εκ παιρνει,δεν μπορει να σουταρει,δεν μπορει κοντρολ,δεν μπορει να τρεξει με την μπαλα αλλα οι κακοι ΠΑΟΚτσηδες φταινε;Τωρα καταστραφηκε η ψυχολογια του Σαματα,αφου πριν εσκιζε τα διχτυα.
Paok_Sykies

Δημοσίευση από Paok_Sykies »

Φαντάζεστε να τον είχε φέρει ο οποιοσδήποτε τεχνικός διευθυντής αυτόν ****** τι θα γινόταν τώρα; Αλλά για αυτούς που τον έφεραν αυτόν δεν λέμε και πολλά, επειδή δεν λένε οι ΑΡΔ.

Παίχτη του ΠΑΟΚ εγώ δεν γιουχάρω ποτέ στο γήπεδο, αλλά αυτόν δεν θέλω να τον ξαναδώ ποτέ ξανά με τα ασπρόμαυρα.

Επεξεργάστηκε.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

milhouse777 έγραψε:Όσο είναι παίχτης μας πρέπει να τον στηρίξουμε. Άιντε ορισμένοι συνέλθετε. Έχουμε μπροστά μας Ευρώπη και πρωτάθλημα, και πρέπει να στηριχθεί. Όχι να τον καταρακοσουμε
Όχι φίλε κάπου φτάνει με το δούλεμα στα μούτρα μας.
Ακριβώς , οπαδοί είμαστε που πονάμε και δε θα τα κάνουμε όλα αμασητα.
Δεν ανέχομαι να τον ξαναδώ , όχι ρε φίλε, δεν ανέχομαι.
Και όπως είπε ένας φίλος παραπάνω, δεν ειναι το πέναλτι ο λόγος. Αυτό ήταν το κερασάκι
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

paoki19 έγραψε:Οι μανατζαρεοι που κάνουν κουμάντο στον ΠΑΟΚ. Ποιος άλλος;
Και στην Άστον Βιλλα μανατζαρέοι τον πήγαν? Αν ήταν έτσι τα μισά μέλη του φορουμ θα παίζανε στο τσαμπιονς λιγκ

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Τι άλλο θα ακούσουμε ότι τρώει Μπουλινγκ.
30 χρόνων γομάρι , που δηκωνει επιθετικός και αρχηγός της εθνικής του , κρύφτηκε στα πέναλτι .
Λίγο μάγκας να είσαι και να το γυρίσεις το όλο κλίμα , πας και λες στον Οζντοεφ «άσε το έχω» , το καρφώνεις μαγκικα και στέλνεις και φιλάκια .
Αλλά αυτό θέλει @@
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ο άνθρωπος μπήκε μέσα,αμέσως χάσαμε μέτρα στο γήπεδο, και στο 20λεπτο αγκωμαχουσε από την κούραση.

Δεν προσφέρει τπτ. Είναι ατεχνος,στατικος και απορώ πως γίνεται να ειναι 31 ετών.

Και το πέναλτι δεν το έχασε, οι αλλοι τα χάσανε, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΝ.

Ούτε σε προπόνηση, απορώ γιατί σήμερα έβαλε αυτήν την τρικλοποδια στον εαυτό του ο προπονητής. Ο οποίος προφανώς όλα τα υπόλοιπα τα έκανε αψογα.

Η μεταγραφή αυτή είναι η πιο αστεία με διαφορά από την δεύτερη των τελευταίων ετών και απορώ πως είναι δυνατόν να φέρνουν έναν τέτοιο τύπο στην Τούμπα.θα πήγαινε σε καμία Αραβία,δεν θα έκλαιγε κάνεις, αυτή την στιγμή και εμείς και αυτός υποφέρουμε (με την διαφορά ότι αυτός τσιμπάει και κοντά ένα μύριο,το γράφω και ανατριχιάζω).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”