70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το πρόβλημα δεν είναι ο παίκτης. Ακόμη και η κόρη μου δεν αντέχει να τον βλέπει.
Αυτός ο ένας που τον εμπιστεύεται είναι ο υπεύθυνος.
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

Όσο είναι παίχτης μας πρέπει να τον στηρίξουμε. Άιντε ορισμένοι συνέλθετε. Έχουμε μπροστά μας Ευρώπη και πρωτάθλημα, και πρέπει να στηριχθεί. Όχι να τον καταρακοσουμε
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Δε γαμιέται κι αυτός και η ψυχολογία του; Τι μας λέτε ρε;
Παίρνει τα εκατοντάδες χιλιάρικα που παίρνει χάρη σε σε εμένα, χάρη σε εσάς, χάρη στα δισεκατομμύρια ανθρώπων που έχουν καψουρευτεί μια ομάδα ανά τον κόσμο και έχουν κάνει τη μπαλίτσα το πιο δημοφιλές άθλημα. Και τα παίρνει προκειμένου να ανταποκρίνεται επιτυχώς και σε αυτό - στο μπινελίκι, το οποίο περιορίζεται στα φόρα μέχρι τώρα.

Ε, εμείς, οι πελάτες που στηρίζουμε τη μπράντα η οποία τώρα τον αμείβει αδιανόητα πλουσιοπάροχα, εκδηλώνουμε τη δυσαρέσκεια μας για τη απόδοση του.

Που να έβλεπε τη δικιά μας ψυχολογία, που γαμιέται από τις παπαριές του καλύτερους στράικερ που είχαμε ποτέ γαμώ το είναι μου.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Patron έγραψε:
PAOK LARISSA έγραψε:https://m.youtube.com/watch?v=iF4MWUqVyqE&pp=ygU8zr8gz4DOuc6_z4Ugz4TOvyDOvM6xz4XPgc6_IM-AzrnPg8-Ezr_Ou865IM-Ez4HOsc6zzr_Phc60zrkg
Φαναρμπαχτσε :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Και να φανταστείτε ότι έχω κράξει Κλαους με Άγιαξ … ΑΜΠΑΛΕ ΧΡΗΣΤΟ
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Σιγα που θα λυπηθω αυτον ******* που δηλωνει ποδοσφαιριστης και βγαζει 1 μυριο το χρονο στην πλατη μας...
Εγω λυπαμαι ολα τα ΠΑΟΚια σημερα του μεροκαματου που περιμενανε να χαρουν με την προκριση απεναντι στη δυσκολη καθημερινοτητα τους και τους την στερησε ******* απο την Τανζανια...
Οτι χειροτερο εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ,ο τυπος ειναι επικινδυνος πρεπει να τελειωσει αμεσα απο την ομαδα....

Επεξεργάστηκε.

Mod Team
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

milhouse777 έγραψε:Όσο είναι παίχτης μας πρέπει να τον στηρίξουμε. Άιντε ορισμένοι συνέλθετε. Έχουμε μπροστά μας Ευρώπη και πρωτάθλημα, και πρέπει να στηριχθεί. Όχι να τον καταρακοσουμε
Ε βέβαια, να στηρίξουμε αυτόν κ όχι την ομάδα μας ....
Κal4

Δημοσίευση από Κal4 »

Όλη η ομάδα στηρίζει Σαμάτα
εμείς ΟΧΙ
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

-keeper- έγραψε:Ράκος λέει ο Σαματά ….
Εμείς να δεις ρε τσο&@@@@

Δε γίνεται αυτό το πράμα να είναι ποδοσφαιριστής
Ξυθηκε το δεξί του ****
Αναίσθητος εντελώς

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

chri5ti9 έγραψε:
burbu έγραψε:Ούτε για τρίτη επιλογή πλέον,κακώς ο πουτσος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα λεφτά που παίρνεις
Όπως γλίστρησε ο Σαματά , έτσι και εσένα σε βλέπω να γλιστράς στο πληκτρολόγιο . Χαχαχαχα άκου εκεί πουτσος , με έκανες και γέλασα στη μαυρίλα μου .
Δεν είναι μόνο το πέναλτι, το χειρότερο ήταν σε αντεπίθεση και δεν ήξερε τι κάνει την μπάλα, τελικά έδωσε λάθος πάσα, σέντερ φορ του εκατομμύριου αυτά δεν τα κάνει
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Χίλιες φορές να καλέσει ο Λουτσέσκου στην Α' ομάδα τον Β. Γκορτεζιάνι που είναι τραυματίας με κάκωση χιαστών συνδέσμων, παρά να ξαναδούμε αυτόν ***********************

Επεξεργάστηκε.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

milhouse777 έγραψε:Όσο είναι παίχτης μας πρέπει να τον στηρίξουμε. Άιντε ορισμένοι συνέλθετε. Έχουμε μπροστά μας Ευρώπη και πρωτάθλημα, και πρέπει να στηριχθεί. Όχι να τον καταρακοσουμε
1 εκατομμύριο θα πάρει. Παίχτης που δεν μπορεί να σταθεί ούτε στον ΠΑΟΚ Β. Κι άλλη στήριξη ; Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα ΠΑΟΚ.

Δεν μπορεί ο παίχτης. Δεν ξέρει να κάνει ούτε τα βασικά. Δεν ξέρω πως έφτασε ως εδώ. Σημεία των καιρών. Καλό manager με κονε να έχεις και όλα γίνονται. Την πατήσαμε, ΟΚ, τέλος όμως. Δεν γίνετε να στηρίζεται τόσο χαμηλού επιπέδου παίχτης για κανέναν λόγο.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

τσιριγωτης έγραψε:
Ε βέβαια, να στηρίξουμε αυτόν κ όχι την ομάδα μας ....
ρε τι να στηριξουμε?εχουμε νευρα,ειμαστε καποιιας ηλικιας,δεν αντεχουμε αλλο σαματα..

βαλε τζιμα βαλε τον κωνσταντινιδη σεντερ φορ...βαλε τον κεντζιορα....περισσοτερες ευκαιριες και γκολ θα κανει...ελεος..

στο καλο και να μας γραφει...αι φτανει πια αυτο ******...ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ..ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.. :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ..δηλαδη εγω το ειδα ,εκει οι μανατζαρεοι και οι προπονηταραδες δεν το ειδαν?χωρις σεντερ φορ πως θα παρουμε τροπαια?εχει γινει ποτε αυτο?εαν ειχαμε εναν υποτυπωδης σεντερ φορ.οχι κατι τρομερο ,θα ειμασταν τουλαχιστον 6 βαθμους μπροστα,και το σημερινο θα εγραφε 0-3 χαλαρα...

αλλα εχουμε κολησει με καποιον σαματα ...ρε τι τραβαμε!!!!

αυτος ο παικτης παιρνει εκατομμυρια.....και στο τελος θα τον κρατησουμε,γιατι δεν θα τον θελει κανεις,και θα δωσουμε τον μειτε πισω....εδω θα μαστε

Επεξεργάστηκε.

Mod Team
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theodorsalonika την Τετ 21 Φεβ 2024, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Παιδιά με ξέρετε χρόνια. Πάντα είμαι μετρημένος. Αν θέλετε μπαναρετε με. Τυπικα το αξίζω...

Επεξεργάστηκε.

Mod Team
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Έλα που είστε οι υπερασπιστες του; ; το καλύτερο φορ της ιστορίας μας ρε. Τι εκτελεσαρα έκανες ρε θωρηκτό; ; μας εκτέλεσες κανονικά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”