70. Mbwana Ally Samatta
- ΑποστόληςΑ
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Το πρόβλημα δεν είναι ο παίκτης. Ακόμη και η κόρη μου δεν αντέχει να τον βλέπει.
Αυτός ο ένας που τον εμπιστεύεται είναι ο υπεύθυνος.
Αυτός ο ένας που τον εμπιστεύεται είναι ο υπεύθυνος.
- milhouse777
Όσο είναι παίχτης μας πρέπει να τον στηρίξουμε. Άιντε ορισμένοι συνέλθετε. Έχουμε μπροστά μας Ευρώπη και πρωτάθλημα, και πρέπει να στηριχθεί. Όχι να τον καταρακοσουμε
- TylerDurden
Δε γαμιέται κι αυτός και η ψυχολογία του; Τι μας λέτε ρε;
Παίρνει τα εκατοντάδες χιλιάρικα που παίρνει χάρη σε σε εμένα, χάρη σε εσάς, χάρη στα δισεκατομμύρια ανθρώπων που έχουν καψουρευτεί μια ομάδα ανά τον κόσμο και έχουν κάνει τη μπαλίτσα το πιο δημοφιλές άθλημα. Και τα παίρνει προκειμένου να ανταποκρίνεται επιτυχώς και σε αυτό - στο μπινελίκι, το οποίο περιορίζεται στα φόρα μέχρι τώρα.
Ε, εμείς, οι πελάτες που στηρίζουμε τη μπράντα η οποία τώρα τον αμείβει αδιανόητα πλουσιοπάροχα, εκδηλώνουμε τη δυσαρέσκεια μας για τη απόδοση του.
Που να έβλεπε τη δικιά μας ψυχολογία, που γαμιέται από τις παπαριές του καλύτερους στράικερ που είχαμε ποτέ γαμώ το είναι μου.
Παίρνει τα εκατοντάδες χιλιάρικα που παίρνει χάρη σε σε εμένα, χάρη σε εσάς, χάρη στα δισεκατομμύρια ανθρώπων που έχουν καψουρευτεί μια ομάδα ανά τον κόσμο και έχουν κάνει τη μπαλίτσα το πιο δημοφιλές άθλημα. Και τα παίρνει προκειμένου να ανταποκρίνεται επιτυχώς και σε αυτό - στο μπινελίκι, το οποίο περιορίζεται στα φόρα μέχρι τώρα.
Ε, εμείς, οι πελάτες που στηρίζουμε τη μπράντα η οποία τώρα τον αμείβει αδιανόητα πλουσιοπάροχα, εκδηλώνουμε τη δυσαρέσκεια μας για τη απόδοση του.
Που να έβλεπε τη δικιά μας ψυχολογία, που γαμιέται από τις παπαριές του καλύτερους στράικερ που είχαμε ποτέ γαμώ το είναι μου.
- theodorsalonika
Patron έγραψε:ΦαναρμπαχτσεPAOK LARISSA έγραψε:https://m.youtube.com/watch?v=iF4MWUqVyqE&pp=ygU8zr8gz4DOuc6_z4Ugz4TOvyDOvM6xz4XPgc6_IM-AzrnPg8-Ezr_Ou865IM-Ez4HOsc6zzr_Phc60zrkg

- Metagrafakias
Σιγα που θα λυπηθω αυτον ******* που δηλωνει ποδοσφαιριστης και βγαζει 1 μυριο το χρονο στην πλατη μας...
Εγω λυπαμαι ολα τα ΠΑΟΚια σημερα του μεροκαματου που περιμενανε να χαρουν με την προκριση απεναντι στη δυσκολη καθημερινοτητα τους και τους την στερησε ******* απο την Τανζανια...
Οτι χειροτερο εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ,ο τυπος ειναι επικινδυνος πρεπει να τελειωσει αμεσα απο την ομαδα....
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
Εγω λυπαμαι ολα τα ΠΑΟΚια σημερα του μεροκαματου που περιμενανε να χαρουν με την προκριση απεναντι στη δυσκολη καθημερινοτητα τους και τους την στερησε ******* απο την Τανζανια...
Οτι χειροτερο εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ,ο τυπος ειναι επικινδυνος πρεπει να τελειωσει αμεσα απο την ομαδα....
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
-
Ε βέβαια, να στηρίξουμε αυτόν κ όχι την ομάδα μας ....milhouse777 έγραψε:Όσο είναι παίχτης μας πρέπει να τον στηρίξουμε. Άιντε ορισμένοι συνέλθετε. Έχουμε μπροστά μας Ευρώπη και πρωτάθλημα, και πρέπει να στηριχθεί. Όχι να τον καταρακοσουμε
- Patricio_4
Ξυθηκε το δεξί του ****-keeper- έγραψε:Ράκος λέει ο Σαματά ….
Εμείς να δεις ρε τσο&@@@@
Δε γίνεται αυτό το πράμα να είναι ποδοσφαιριστής
Αναίσθητος εντελώς
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι μόνο το πέναλτι, το χειρότερο ήταν σε αντεπίθεση και δεν ήξερε τι κάνει την μπάλα, τελικά έδωσε λάθος πάσα, σέντερ φορ του εκατομμύριου αυτά δεν τα κάνειchri5ti9 έγραψε:Όπως γλίστρησε ο Σαματά , έτσι και εσένα σε βλέπω να γλιστράς στο πληκτρολόγιο . Χαχαχαχα άκου εκεί πουτσος , με έκανες και γέλασα στη μαυρίλα μου .burbu έγραψε:Ούτε για τρίτη επιλογή πλέον,κακώς ο πουτσος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα λεφτά που παίρνεις
Χίλιες φορές να καλέσει ο Λουτσέσκου στην Α' ομάδα τον Β. Γκορτεζιάνι που είναι τραυματίας με κάκωση χιαστών συνδέσμων, παρά να ξαναδούμε αυτόν ***********************
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
1 εκατομμύριο θα πάρει. Παίχτης που δεν μπορεί να σταθεί ούτε στον ΠΑΟΚ Β. Κι άλλη στήριξη ; Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα ΠΑΟΚ.milhouse777 έγραψε:Όσο είναι παίχτης μας πρέπει να τον στηρίξουμε. Άιντε ορισμένοι συνέλθετε. Έχουμε μπροστά μας Ευρώπη και πρωτάθλημα, και πρέπει να στηριχθεί. Όχι να τον καταρακοσουμε
Δεν μπορεί ο παίχτης. Δεν ξέρει να κάνει ούτε τα βασικά. Δεν ξέρω πως έφτασε ως εδώ. Σημεία των καιρών. Καλό manager με κονε να έχεις και όλα γίνονται. Την πατήσαμε, ΟΚ, τέλος όμως. Δεν γίνετε να στηρίζεται τόσο χαμηλού επιπέδου παίχτης για κανέναν λόγο.
- theodorsalonika
ρε τι να στηριξουμε?εχουμε νευρα,ειμαστε καποιιας ηλικιας,δεν αντεχουμε αλλο σαματα..τσιριγωτης έγραψε:Ε βέβαια, να στηρίξουμε αυτόν κ όχι την ομάδα μας ....milhouse777 έγραψε:Όσο είναι παίχτης μας πρέπει να τον στηρίξουμε. Άιντε ορισμένοι συνέλθετε. Έχουμε μπροστά μας Ευρώπη και πρωτάθλημα, και πρέπει να στηριχθεί. Όχι να τον καταρακοσουμε
βαλε τζιμα βαλε τον κωνσταντινιδη σεντερ φορ...βαλε τον κεντζιορα....περισσοτερες ευκαιριες και γκολ θα κανει...ελεος..
στο καλο και να μας γραφει...αι φτανει πια αυτο ******...ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ..ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ..

αλλα εχουμε κολησει με καποιον σαματα ...ρε τι τραβαμε!!!!
αυτος ο παικτης παιρνει εκατομμυρια.....και στο τελος θα τον κρατησουμε,γιατι δεν θα τον θελει κανεις,και θα δωσουμε τον μειτε πισω....εδω θα μαστε
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theodorsalonika την Τετ 21 Φεβ 2024, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά με ξέρετε χρόνια. Πάντα είμαι μετρημένος. Αν θέλετε μπαναρετε με. Τυπικα το αξίζω...
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
-
Έλα που είστε οι υπερασπιστες του; ; το καλύτερο φορ της ιστορίας μας ρε. Τι εκτελεσαρα έκανες ρε θωρηκτό; ; μας εκτέλεσες κανονικά