Ο,τι ναναιbeyes4 έγραψε:Οχι δεν αξιζε.Αν αξιζε θα περνουσεvs40 έγραψε:Η ομάδα άξιζε να περάσει
Razvan Lucescu III
-
Re: Razvan Lucescu III
-
Στην κρισιμη στιγμή αποδειχθηκαμε λίγοι.Πως το αξίζαμε δηλαδη;Οποιος φοβαται να κερδίσει παιρνει οτι του αξιζει.
Λούτσο ξυπνά κ πετά μέσα τον εκονκ να τα εκτελέσει όλα λέμε.
Περηφάνια για την ομάδα μας!!
Περηφάνια για την ομάδα μας!!
- PAOK_Antarctica
Ποιά ανθρωπιά μωρέ;Parolos έγραψε:Πω πω ναι με έπιασες επειδή δεν έγραψα περαστικά σε παίχτη μας που κόντεψε να αλλάξει κόσμο.PAOK_Antarctica έγραψε: Ακριβώς. Ο ΠΑΟΚ έχασε, όχι ο Ράσβαν.
Γι'αυτό και έχω μπει σε όλα τα ανάλογα threads και είπα ό,τι έχω να πω.
Όταν άλλοι (γκουχ γκουχ ) δεν έχουν κουράγιο να πουν ένα "περαστικά" στον Μπάμπα αλλά έχουν κουράγιο να απορήσουν πως γίνεται κάποιοι να υπερασπίζονται τον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Χτύπησες την ανθρωπιά μου..
Δείτε παιδια ποσο ανθρωπος ειναι ο ανταρτικας και οχι ο Παρολος..
Μπορείς και χαμηλότερα..
Προχωράμε.
Αυτό κατάλαβες;
Το ότι σε ΑΥΤΟ το ματς σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που βγήκαν να κράξουν τον προπονητή δεν σε πείραξε. Το ότι κάποιοι υπερασπίστηκαν τον προπονητή σε πείραξε όμως.
"Άδειασες" σήμερα αλλά μάλλον όχι αρκετά ώστε να κάνεις 4-5 ποστ στο συγκεκριμένο νήμα διερωτώμενος πως γίνεται κάποιοι να υπερασπίζονται τον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Εγώ φίλε μου είμαι εδώ και όταν κερδίζουμε και όταν χάνουμε. Δεν πάω πουθενά.
Εσύ είσαι που σε ψάχναμε όσο κερδίζαμε και εμφανίστηκες μετά τον μπουλκουμέ με τον γαύρο και σε συγκεκριμένα νήματα μόνο.
Οπότε το ποιος είναι ΠΑΟΚ και ποιος βάζει τον εγωισμό του πάνω από τον ΠΑΟΚ αλλού.
- paokfreedom
- Επικοινωνία:
δεν ειναι δυνατον να υπαρχει ατομο που να πιστευει οτι δεν αξιζαμε να περασουμε σημερα...beyes4 έγραψε:Οχι δεν αξιζε.Αν αξιζε θα περνουσεvs40 έγραψε:Η ομάδα άξιζε να περάσει
Εκεί που έφυγε ο παίκτης μας στο νοσοκομείο πήραμε ότι αξιζαμε?beyes4 έγραψε:Στην κρισιμη στιγμή αποδειχθηκαμε λίγοι.Πως το αξίζαμε δηλαδη;Οποιος φοβαται να κερδίσει παιρνει οτι του αξιζει.
-
Τον Πριγιο όταν δεν ήταν τακτικά σωστός είχες τα κακαλα να τον έχεις πάγκο και να βάζεις Κουλουρη, αν την Κυριακή έχεις στην αποστολή Σαματα να δώσεις τα χαιρετίσματα μου σε Μάκη, ΠΑΣΟΚΟ και στον Θωμαρεη....
Κουράσατε ρε Αντάρτικα με την αγιοποίηση..
Ούτε στις ήττες έγραφα αν δεν το κατάλαβες. Γιατί συνήθως μπαίνω από κινητό.
Και γιατί κουράσατε επίσης.
Κι επειδή έχεις τη μύγα μπήκες σε αυτή τη συζήτηση, ενώ πιο πολύ σε αυτό που έγραψε η team αναφέρομαι.
Σου έχω και κάτι άλλο bonus.
Ούτε στις ήττες έγραφα αν δεν το κατάλαβες. Γιατί συνήθως μπαίνω από κινητό.
Και γιατί κουράσατε επίσης.
Κι επειδή έχεις τη μύγα μπήκες σε αυτή τη συζήτηση, ενώ πιο πολύ σε αυτό που έγραψε η team αναφέρομαι.
Σου έχω και κάτι άλλο bonus.
Άντε μπρο.από PAOK_Antarctica » Δευτ Φεβ 15, 2021 10:56 pm
"Γιατί στις ήττες πιάνουμε 20 σελίδες και στις νίκες 3;" αυτή η μάστιγα
Αξιζαμε να περασουμε αλλα καναμε οτι περνουσε απτο χερι μας για να αποκλειστουμε.
Πρωτον το αθλιο πρωτο ματς.
Δευτερον να χανουμε 3 ευκαιριες να το τελειωσουμε πριν βαρεσει ο αφρικανος που παριστανει ποδοσφαιριστη.
Τριτον το οτι ο Λουτσεσκου δεν εχει στειλει στην β ομαδα τον αφρικανο που παριστανει ποδοσφαιριστη
Πρωτον το αθλιο πρωτο ματς.
Δευτερον να χανουμε 3 ευκαιριες να το τελειωσουμε πριν βαρεσει ο αφρικανος που παριστανει ποδοσφαιριστη.
Τριτον το οτι ο Λουτσεσκου δεν εχει στειλει στην β ομαδα τον αφρικανο που παριστανει ποδοσφαιριστη
Χάσαμε κι αλλες ευκαιριες μεσα στο ματς... οσο τα θυμαμαι τοσο πιο απιστευτο φαινεται.
Για να το κλείσω επειδή κουράστηκα
Η πολιτική ορθότητα και ο τρόπος διαχείρισης των αποδυτηρίων από τον προπονητή καθιστούν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη την στήριξη του σαματα.
Οπότε συνιστώ ψυχραιμία και υπομονή. Καλό μας κουράγιο.
Η πολιτική ορθότητα και ο τρόπος διαχείρισης των αποδυτηρίων από τον προπονητή καθιστούν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη την στήριξη του σαματα.
Οπότε συνιστώ ψυχραιμία και υπομονή. Καλό μας κουράγιο.
Όσο σκέφτομαι ότι οι Σαματα και Μπραντον αν έπαιζαν στην Λαμία θα ήταν τρίτη και τεταρτη επιλογή πίσω από Καρλιτο και τσιλιανιδη,
με κάνει να αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε ο Λουτσεσκου να μας φέρει τρόπαια ,έχοντας πολύ κακή εκτίμηση των επιλογών και των ανανεώσεων που κάνει.
με κάνει να αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε ο Λουτσεσκου να μας φέρει τρόπαια ,έχοντας πολύ κακή εκτίμηση των επιλογών και των ανανεώσεων που κάνει.
Αγαπητε Ραζβαν ελπιζω να εμαθες 3 πραγματακια απο το σημερινο:
1. Δεν πρέπει να ξαναδει αποστολή ο Σαματτα και το καλοκαιρακι πρεπει να εισηγηθεις αποδεσμευση/πωληση και αγορα καινουργιου κανονικου φορ που ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ να την καρφωνει την πορνη και να εχει @@ στο σορτσακι.
2. Δεν πρέπει να ξαναρημαξεις το παιχνιδι της κμαδας με περιττα πειραματα και φοβιες γτ κοστίζουν. Παιξε την μπαλα που μας εχεις δείξει και μη φοβασαι.
3. Πλεον οι μονες αποδεκτες θεσεις τελικης καταταξης ειναι 1 εως 3 γτ αν βγεις 4ος ο βαζελος θα δωσει το κυπελο στο σκουλικι για να σε αφησει εκτος ευρωπης.
1. Δεν πρέπει να ξαναδει αποστολή ο Σαματτα και το καλοκαιρακι πρεπει να εισηγηθεις αποδεσμευση/πωληση και αγορα καινουργιου κανονικου φορ που ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ να την καρφωνει την πορνη και να εχει @@ στο σορτσακι.
2. Δεν πρέπει να ξαναρημαξεις το παιχνιδι της κμαδας με περιττα πειραματα και φοβιες γτ κοστίζουν. Παιξε την μπαλα που μας εχεις δείξει και μη φοβασαι.
3. Πλεον οι μονες αποδεκτες θεσεις τελικης καταταξης ειναι 1 εως 3 γτ αν βγεις 4ος ο βαζελος θα δωσει το κυπελο στο σκουλικι για να σε αφησει εκτος ευρωπης.
-
Ιβάν εσυ;paokarakis έγραψε:Τον Πριγιο όταν δεν ήταν τακτικά σωστός είχες τα κακαλα να τον έχεις πάγκο και να βάζεις Κουλουρη, αν την Κυριακή έχεις στην αποστολή Σαματα να δώσεις τα χαιρετίσματα μου σε Μάκη, ΠΑΣΟΚΟ και στον Θωμαρεη....