21. Baba Rahman
- PAOK - 1926-
-
MrSam1926apc
Re: 21. Baba Rahman
Μπαμπα νόμισα πως σε χάσαμε. Όταν είπε ο άλλος για απινιδωτές το ματς τελειωσε για εμένα.
Γίνε καλα και θα εισαι στην φιέστα του πρωταθλήματος!
Γίνε καλα και θα εισαι στην φιέστα του πρωταθλήματος!
- Shivaspace
έκλαψα για σένα ρε παιχτάρα και μ εσένα μέσα είμαι σίγουρος πως θα περνούσαμε, τους κατάπιες..περαστικά και γρήγορα κοντά μας
λάθος την βρήκα την επιλογή για ντουμπλάρισμα απ τον μούργκ!! και ο baba να παίξει πιο μέσα σαν στόπερ..τους είχε διαλύσει μόνος του πάνω στον ασβέστη
λάθος την βρήκα την επιλογή για ντουμπλάρισμα απ τον μούργκ!! και ο baba να παίξει πιο μέσα σαν στόπερ..τους είχε διαλύσει μόνος του πάνω στον ασβέστη
Ήταν σοκαριστικό γιατί έχασε τις αισθήσεις ενώ ήταν ακόμα στον αέρα. Ευτυχώς συνήλθε. Περαστικά
-
paokarakis
Περαστικα ρε παικτουρα, σε ειδα εκει που ζητουσαν απινιδωτη θυμηθηκα ενα τρακαρισμα που ειχα δει μπροστα μου πιτσιρικας με μια μηχανη και διαλυθηκε η ψυχη μου.
Περαστικα και παλι
Περαστικα και παλι
-
Giorgos1926
Από τις κινήσεις του Οζντοεφ φάνηκε ότι του είχε γυρίσει η γλώσσα. Ελπίζω να είναι μια επιπόλαια διάσειση.
Περαστικά σου Baba αλάνι. Αλήθεια εκείνη την ώρα με ένοιαζε μόνο να σηκωθείς. Τίποτα άλλο. Για αυτό το λόγο ότι ακολούθησε το παρακολούθησα με ψυχραιμία.