Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

Ρε παιδια μην τρελαθουμε κιολας..η ομαδα σημερα γαμησε..τελεια στημενη ..τελεια..αψογα ..το μονο λαθος που εκανε ο ραζβαν ειναι η χρησιμοποιηση του σαματα..που δεν εκανε απολυτως τιποτα..κατι κοντρολ με τα καλαμια και ουτε πιεζε ουτε τιποτα..κρεμασε τον ανθρωπο που τον εχει στηριξει οσο κανενασ αλλος..το ματς ητανε δικο μας..εγινε αυτο με τον μπαμπα που μακαρι να ειναι καλα το παλικαρακι μας..και μας εκαναν φαση στο 129 ..
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

PAOK_Antarctica έγραψε:Τα νεύρα είναι στον θεό αλλά όποιος κράζει Λούτσο για το σημερινό απλά κράζει για να κράξει.

Ο ΠΑΟΚ ήταν με τεράστια διαφορά η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, σε έναν αγώνα που ήταν για 0-3.
Για όποιον βλάκα δεν το κατάλαβε και απλά περιμένει το σκορ για να πει την μαλακία του, ο ΠΑΟΚ έπαιξε μέσα στη Λεωφόρο και ήταν ισοπεδωτικός.

Εν τέλει για να χάσουμε την πρόκριση έπρεπε να χάσουμε τα άχαστα, ένας παίκτης μας να βρεθεί στο χείλος του θανάτου, να μείνουμε με 10, ο διαιτητής να κρατήσει όσες καθυστερήσεις χρειάζονται για να δεχθούμε γκολ (με 10), 3 παίκτες μας να αποδειχθούν γατάκια και στο κρίσιμο πέναλτι να βαρέσουν χλιαρά και στο τέλος κάποιος να γλιστρήσει.

Όποιος βλέπει ευθύνη Λούτσου ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ είναι εμμονικός (sic). Ευθύνη για το προηγούμενο ματς, ναι. Σήμερα όχι.

Μοναδικό λάθος το ότι δεν φρόντισε να μείνουν στο ματς εκτελεστές πέναλτι. Ζίφκο, Βιερίνια, Σβαμπ. Όλοι έξω.
θα συμφωνουσα σε ολα αλλα ηταν τεραστιο λαθος σημερα η χρησιμοποιηση του σαματα.
ο καλυτερος παικτης του αντιπαλου και οχι μονο σημερα.
τωρα θα πεις πως αν εμπαιναν τα πεναλτυ και περνουσαμε θα ελεγα τα ιδια;
θα πω πως αν δεν εμπαινε ο σαματα ισως δεν χρειαζοταν να παμε παραταση.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Parolos έγραψε:Ολοι τσιτωμενοι ειμαστε, αλλα μετά από τέτοιο παιχνίδι μοίρας κάποιοι κατευθείαν τρέξατε να υπερασπιστείτε τον προπονητή. Ξεπέρασε πλέον την ομάδα αυτή η λατρεία είναι φανερό.

Θέλω να σας δω και στους παίχτες να βάζετε ασπίδα, ή μόνο εδώ?
Το ανάποδο έγινε φίλε. Κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να τα χωσουν στον προπονητή ενώ παίζαμε με 10 ,με παίκτη στο νοσοκομείο, με γκολ στο 128 και ένα κάρο χαμένα πέναλτι που θα έδιναν τη νίκη και την πρόκριση.
kos

Δημοσίευση από kos »

Daskalos_4 έγραψε:Η αγαπη σου για τον Σαματα μας στερησε τον τιτλο. :
Τι αγάπη και πράσινα άλογα;
επιθετικός και βαρεσε το 9ο πέναλτι.
Δεν θέλει να τον βλέπει.
Του τον φόρτωσαν.
Η ευθύνη του είναι που δεν βρήκε τρόπο να μηδενίσει τον χρόνο του.

Νικήσαμε, δεν περάσαμε, συνεχίζουμε
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Αφηστε τα πεναλτυ,εκει ειναι ρωσικη ρουλετα..
Κι ο Μαραντονα εχει χασει πεναλτυ σε τελικο Μουντιαλ..
Να μιλησουμε για την κανονικη διαρκεια..
Σε κανονικη ροη αγωνα αυτο το ματς δεν το χανεις ετσι μεσα απ'τα χερια σου..
Και δυστυχως δεν ειναι η πρωτη φορα..
Μεγαλο λαθος η συμμετοχη Σαματα..
Βαλε τον Ντεσπο σε θεση Φορ και ασε τον Ντελια μεσα,ρε ανθρωπε..
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Parolos έγραψε:Ολοι τσιτωμενοι ειμαστε, αλλα μετά από τέτοιο παιχνίδι μοίρας κάποιοι κατευθείαν τρέξατε να υπερασπιστείτε τον προπονητή. Ξεπέρασε πλέον την ομάδα αυτή η λατρεία είναι φανερό.

Ναι μπρο, παιχνίδι μοίρας είναι να γράφεται μετά από τέτοιο ματς "πότε λήγει το συμβόλαιο" και "εκεί που θα πας μετά από μας" και "φταις" και "ανανέωση του στρατηγού" και "το έχασε μέσα από τα χέρια του".

Ο καθένας ό,τι θέλει βλέπει.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

astral έγραψε:

Το ανάποδο έγινε φίλε. Κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να τα χωσουν στον προπονητή ενώ παίζαμε με 10 ,με παίκτη στο νοσοκομείο, με γκολ στο 128 και ένα κάρο χαμένα πέναλτι που θα έδιναν τη νίκη και την πρόκριση.
Δε διαφωνω , το ίδιο μου φαίνεται όμως προσωπικά και το ανάποδο. Η λύσα για υπεράσπιση.

Ειλικρινά δεν έχω τη διάθεση να υπερασπιστώ προσωπικά π.χ. κανέναν παίχτη σήμερα , γιατί άδειασα.

Γι αυτό μου φαίνεται παράξενο.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μπράβο για την προσπάθεια σε όλη την ομάδα.

Το κακό είναι ότι τρία χρόνια τώρα μένουμε μόνο σε αυτήν.

Αν αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που ονειρεύονται κάποιοι, ο ΠΑΟΚ του παραλίγο και του «παίξαμε καλά» πάω πασο.

Ας τα κάνουμε έξι.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Parolos έγραψε:
astral έγραψε:

Δε διαφωνω , το ίδιο μου φαίνεται όμως προσωπικά και το ανάποδο. Η λύσα για υπεράσπιση.

Ειλικρινά δεν έχω τη διάθεση να υπερασπιστώ προσωπικά π.χ. κανέναν παίχτη σήμερα , γιατί άδειασα.

Γι αυτό μου φαίνεται παράξενο.
Είναι δύσκολη στιγμή οπότε μόνο στήριξη σε όλους στην ομάδα.
Προσπάθησαν και κατάφεραν πολλά απόψε σε πολύ δύσκολες συνθηκες με τον συμπαίκτη τους με σπασμένο κεφάλι να φεύγει με ασθενοφόρο.
Ήταν τεράστια αδικία ποδοσφαιρική και μη.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

JohnDag έγραψε:Μπράβο για την προσπάθεια σε όλη την ομάδα.

Το κακό είναι ότι τρία χρόνια τώρα μένουμε μόνο σε αυτήν.

Αν αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που ονειρεύονται κάποιοι, ο ΠΑΟΚ του παραλίγο και του «παίξαμε καλά» πάω πασο.

Ας τα κάνουμε έξι.
Εσυ αυτο ειδες; Δηλαδη αν δεν χτυπουσε ο Μπαμπα θα λεγαμε «παιξαμε καλα»;
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

PAOK_Antarctica έγραψε:

Ναι μπρο, παιχνίδι μοίρας είναι να γράφεται μετά από τέτοιο ματς "πότε λήγει το συμβόλαιο" και "εκεί που θα πας μετά από μας" και "φταις" και "ανανέωση του στρατηγού" και "το έχασε μέσα από τα χέρια του".

Ο καθένας ό,τι θέλει βλέπει.
Ναι ρε μπρο δικαιωμα σου να υπερασπιστείς όποιον θες.

Το παιχνιδι μοιρας μαλλον δεν το καταλαβες. Εγιναν όλα μαζεμενα εννοω για να αποκλειστουμε.
Και μετα απο ολα αυτα εσυ (όπως φαινεται) ετρεξες πρωτος πρωτος να σηκωσεις την ασπιδα σε Ρασβαν.
Αυτό σχολιασα..

Ο ΠΑΟΚ εχασε μπρο οχι ο Ρασβαν.. ιστορικη γκαντεμια (οπως θες πες το σημερα) υπέστη η ομάδα οχι ο Ρασβαν,
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Τι παραπάνω απ την τύχη έκρινε τον αποκλεισμό σημερα; Αυτόν το ΠΑΟΚ θέλουμε λίγο πιο τυχερο
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

kos έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Η αγαπη σου για τον Σαματα μας στερησε τον τιτλο. :
Τι αγάπη και πράσινα άλογα;
επιθετικός και βαρεσε το 9ο πέναλτι.
Δεν θέλει να τον βλέπει.
Του τον φόρτωσαν.
Η ευθύνη του είναι που δεν βρήκε τρόπο να μηδενίσει τον χρόνο του.

Νικήσαμε, δεν περάσαμε, συνεχίζουμε
Δεν θέλει να τον βλέπει,αλλά δεν είδα να ζητάει επιθετικο τον Γενάρη.. άρα έχει μερίδιο ευθύνης που η ομάδα δεν έχει επιθετικο.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Ρε στρατηγε,εσυ 'δεν παιζεις με φορ'
Αν αυριο αποφασισεις οτι 'δεν παιζεις με τερματοφύλακα' εμεις πρεπει να το δεχτουμε;
ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ;

Ο ΠΑΟΚ τι φταιει να πληρωνει τις χοντρομαλακιες σου;Σου έφεραν Σαματα και ειπες,αυτόν θέλω;ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ;

ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Συγχαρητηρια για την εμφανιση σημερα, αυτο το αστειο με τον Σαματα σημερα πρεπει να τελειωσει.
Επισης πρεπει να δουμε τον Μαρκος Αντονιο μαζι με Μειτε στα χαφ σε ντερμπυ με αεκ και γαυρο στα πλει οφ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”