70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Ευθπύνη του Λουτσέσκου σήμερα να παίξει αυτό το ****** αντί του Τζήμα μετά τις τελευταίες αποκαρδιωτικές του εμφανίσεις
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
αν είνα δυνατόν να εξισώνεται με τους άλλους 3 που έχασαν πέναλτι
καταρχάς, δεν του το έπιασε ο τέρμας. γλίστρησε ο ***** μόνος του και το στειλε στα πουλιά
δεύτερο, οι άλλοι κάτι έχουν προσφέρει. αυτός μόνο στεναχώριες και γέλιο
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
καταρχάς, δεν του το έπιασε ο τέρμας. γλίστρησε ο ***** μόνος του και το στειλε στα πουλιά
δεύτερο, οι άλλοι κάτι έχουν προσφέρει. αυτός μόνο στεναχώριες και γέλιο
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
Δεν ειναι το πεναλτι αδερφε, ειναι η γενικη αδιαφορη εικονα που εδειξε ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ μια φορα. Σε ενα ματς που οι συμπαίκτες του ματωσανtheo86 έγραψε:Πόδι στον σαματά αλλά να πάρει μαζί και τους άλλους 3 που τα χάσανε.
Λοιπόν αυτά τα κοροϊδεύαμε στον γκει και τον καμαρα…
Ας σοβαρευτούμε…
Για άλλους λόγους δεν μας κάνει κ όχι για τον σημερινό.
Περηφάνια για την ομάδα μας.
Άξιζε την πρόκριση για να την αφιέρωσει στον Μπαμπα κ μόνο.
-
Επειδή αυτός θα συνεχίσει να παίζει, γιούχα στη γιούχα πρέπει στην Τούμπα
Για το καλό τόσο του ίδιου όσο και του συλλογου, καλό είναι να μην ξαναπαίξει.
Ας παίρνει αυτό το χρόνο ο Τζημας, προκειμένου να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμος του χρόνου.
Ο συγκεκριμένος μόνο αρνητικά μπορεί να λειτουργήσει προς τους στόχους της ομάδας ενώ όσο παίζει τόσο μειώνονται και οι πιθανότητες να βρει ομάδα έστω και στην Τανζανία.
Ας παίρνει αυτό το χρόνο ο Τζημας, προκειμένου να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμος του χρόνου.
Ο συγκεκριμένος μόνο αρνητικά μπορεί να λειτουργήσει προς τους στόχους της ομάδας ενώ όσο παίζει τόσο μειώνονται και οι πιθανότητες να βρει ομάδα έστω και στην Τανζανία.
-
Δεν έχω εκνευριστει με άλλο παίκτη του ΠΑΟΚ τόσο όσο με αυτόν. Ο φετινός παλαίμαχος Μπισε είναι όαση μπροστά σου
- john4serres
- TylerDurden
Στα αρχίδια μου το πέναλτι, έχω δει τον Μπάτζιο να χάνει πέναλτι σε τελικό Μουντιάλ που τους πήγε μόνος του, και τους Τέρι και Μπέκαμ να γλιστράνε σε ασύλληπτης κρισιμότητας παιχνίδια, όχι σε ημιτελικό κυπέλλου Ελλάδας. Δε θα κρίνω από αυτό.
Αλλά είναι ακόμα ένα κερασάκι στην τούρτα.
Μιας τούρτας ανικανότητας, ηλιθιότητας, και χαμένων ευκαιριών. Ευκαιριών που θα μας έκαναν ίσως πρωταθλητές για 4η φορά στην ιστορία μας, και που θα μας έστελναν να κυνηγήσουμε το 9ο κύπελλο μας Θα μιλούσα πρωτίστως και για opportunity cost, αλλά δεν έχω καμία μα καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που επιλέγουν τους στράικερ μας τα τελευταία 4 - 5 χρόνια.
Το κόστος ευκαιρίας στην περίπτωση του, είναι τα χαμένα λεπτά του Τζίμα.
Δεν κλάνει ο νεκρός, δε βγάζεις πάντα κέρδος από τη ζημιά.
Είναι ο χειρότερος στράικερ που έχω δει με τόσα λεπτά παιχνιδιού. Οι δε συγκρίσεις με Αναστασάκο και άλλα ονόματα που αναφέρθηκαν, είναι χυδαίες.
Λύση συμβολαίου και *******
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
Μιας τούρτας ανικανότητας, ηλιθιότητας, και χαμένων ευκαιριών. Ευκαιριών που θα μας έκαναν ίσως πρωταθλητές για 4η φορά στην ιστορία μας, και που θα μας έστελναν να κυνηγήσουμε το 9ο κύπελλο μας Θα μιλούσα πρωτίστως και για opportunity cost, αλλά δεν έχω καμία μα καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που επιλέγουν τους στράικερ μας τα τελευταία 4 - 5 χρόνια.
Είναι ο χειρότερος στράικερ που έχω δει με τόσα λεπτά παιχνιδιού. Οι δε συγκρίσεις με Αναστασάκο και άλλα ονόματα που αναφέρθηκαν, είναι χυδαίες.
Λύση συμβολαίου και *******
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
-
Οχι και έτσι αδερφε, δεν χρειάζεται ανθρωποφαγια. Να τον προστατεψει ο Λουτσεσκου και να μη τον ξαναβαλει ειναι το θεμα. Ο τύπος έχει ψυχολογια στα ταρτατα, η γιουχα του ελειπε. Εντάξει ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ αλλα πάνω απ ολα ειμαστε ανθρωποιτσιριγωτης έγραψε:Επειδή αυτός θα συνεχίσει να παίζει, γιούχα στη γιούχα πρέπει στην Τούμπα

άμα η ψυχολογία του έπεσε στα τάρταρα, να μην πάει να πάρει τα ζεστά του εκατοντάδες χιλιάδες ευρουδάκια
- mikegalaxynew91
Ο Αναστασακος μπροστα στο Σαματα ειναι Σαμουελ ΕτοTylerDurden έγραψε:Στα αρχίδια μου το πέναλτι, έχω δει τον Μπάτζιο να χάνει πέναλτι σε τελικό Μουντιάλ που τους πήγε μόνος του, και τους Τέρι και Μπέκαμ να γλιστράνε σε ασύλληπτης κρισιμότητας παιχνίδια, όχι σε ημιτελικό κυπέλλου Ελλάδας. Δε θα κρίνω από αυτό.
Λύση συμβολαίου και μπούλο στον άχρηστο.