21. Baba Rahman
-
Μπαρκαρούτσος
Re: 21. Baba Rahman
Ο ΠΑΟΚ από εκεί πασάρει πολύ σπάνια στην καρδιά της περιοχής (εκεί που είναι το φορ δηλαδή). Η πάσα είναι είτε προς το πέναλτυ, είτε στο όριο της περιοχής, όπου θα έρθει σαν τρέιλερ είτε το πλάγιο μπακ, είτε κάποιος του άξονα.
- AlxNeapoli1
Στο 35 κανει απιστευτη κουρσα και δινει ετοιμο γκολ. Πρεπει να καταλαβουμε οτι μας λειπει η σεντερφοραρα μαγκες.
- sourmenetes
- Moderator
Η ζημιά ξεκινάει από αλλού. Όπως και όλη η φάση.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λάθος του Τάισον αλλά κακή τοποθέτηση και του χαλαρού μπαμπα σε εκείνη τη φάση που είχε ξεχαστεί εκτός θέσης.
Περίμενα περισσότερα και επιθετικά μιας και υπήρχαν προϋποθέσεις να εκμεταλλευτούμε την αδυναμία της Κούλας στα πλάγια της άμυνας.
Περίμενα περισσότερα και επιθετικά μιας και υπήρχαν προϋποθέσεις να εκμεταλλευτούμε την αδυναμία της Κούλας στα πλάγια της άμυνας.
- figurehead4
Μεγάλη έκπληξη θετική ότι ο Ράχμαν έκανε την ομιλία στα αποδυτήρια. Αυτό δείχνει πολλά.
Σε ό, τι αφορά την εμφάνιση, αν αναλογιστουμσ τις δυσκολίες ήταν από όλα τα μπακ στο γήπεδο καλύτερος. Στις προωθήσεις δεν είχε καμία βοήθεια. Δεν πρεπει σε τέτοια ματς να πρέπει να περνά 3 παίχτες. Και ένας αρκεί για υπεραριθμιες. Δύο φορές πέρασε 3 χωρίς αποτέλεσμα, λόγω έλλειψης βοήθειας από Τάισον ή Σαμάτα.
Στο γκολ κράτα τον Λιβάι στο ματς, αλλά είναι τέτοια η μ@λ@κια στη συνεννόηση Τάισον Σαμάτα, που είναι ο τρίτος φταιχτης
Σε ό, τι αφορά την εμφάνιση, αν αναλογιστουμσ τις δυσκολίες ήταν από όλα τα μπακ στο γήπεδο καλύτερος. Στις προωθήσεις δεν είχε καμία βοήθεια. Δεν πρεπει σε τέτοια ματς να πρέπει να περνά 3 παίχτες. Και ένας αρκεί για υπεραριθμιες. Δύο φορές πέρασε 3 χωρίς αποτέλεσμα, λόγω έλλειψης βοήθειας από Τάισον ή Σαμάτα.
Στο γκολ κράτα τον Λιβάι στο ματς, αλλά είναι τέτοια η μ@λ@κια στη συνεννόηση Τάισον Σαμάτα, που είναι ο τρίτος φταιχτης
Στο γκολ της ΑΕΚ ειναι 100% υπευθυνος.
Κραταει την γραμμη του οφσαιτ και δεν συνεχιζει καν την φαση.
Φανηκε σαν να μην ειναι συγκεντρωμενος!
Κραταει την γραμμη του οφσαιτ και δεν συνεχιζει καν την φαση.
Φανηκε σαν να μην ειναι συγκεντρωμενος!
Εν τω μεταξύ, έτσι χαλαρά είχε γυρίσει και στο γκολ του Μασούρα στο 2-4.
Γενικά έχει θεματάκια όταν μαρκάρει στην αδύναμη πλευρά. Και το γκολ μέσα στο βάζελο μπήκε από εκεί και νομίζω τις προάλλες πάλι κάποιος του πετάχτηκε από πίσω και δεν τον πήρε χαμπάρι (δε μπορώ να θυμηθώ όμως τον αγώνα).
Όταν η μπάλα παίζεται από τη μεριά του είναι εκπληκτικός. Κάποιες φορές τσιμπάει τη μπάλα από τα πόδια των επιθετικών λες και έχει μαγνήτη.
Εχθές όμως δε νομίζω ότι έχει τόση ευθύνη. Τη γραμμή του οφσάιντ δύσκολο να την ακολουθήσει γιατί ανεβαίναμε μέτρα καθώς ήμασταν σε φάση επίθεσης και με το που γίνεται το λάθος βγήκε κατευθείαν η βαθιά μπαλιά.
Γενικά έχει θεματάκια όταν μαρκάρει στην αδύναμη πλευρά. Και το γκολ μέσα στο βάζελο μπήκε από εκεί και νομίζω τις προάλλες πάλι κάποιος του πετάχτηκε από πίσω και δεν τον πήρε χαμπάρι (δε μπορώ να θυμηθώ όμως τον αγώνα).
Όταν η μπάλα παίζεται από τη μεριά του είναι εκπληκτικός. Κάποιες φορές τσιμπάει τη μπάλα από τα πόδια των επιθετικών λες και έχει μαγνήτη.
Εχθές όμως δε νομίζω ότι έχει τόση ευθύνη. Τη γραμμή του οφσάιντ δύσκολο να την ακολουθήσει γιατί ανεβαίναμε μέτρα καθώς ήμασταν σε φάση επίθεσης και με το που γίνεται το λάθος βγήκε κατευθείαν η βαθιά μπαλιά.
Αλληλοεξουδετερώθηκαν με τον Ελίασον.
Το οποίο στοίχισε παραπάνω αγωνιστικά σε εμάς.
Το οποίο στοίχισε παραπάνω αγωνιστικά σε εμάς.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
-
τσιριγωτης
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ