Παο - ΠΑΟΚ | 21/02 | 19:00 (CosmoteSports)

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Παο - ΠΑΟΚ | 21/02 | 19:00 (CosmoteSports)

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Χαχαχα μλκιες ρε.Για να περασει ομως το αγχος που χεις θα σε πω ιστοριουλα πως γινεται καποιος προληπτικος .
Με γαυρο ημουνα ντεμι ,για κανα χ ελεγα κανω μπανακι και λεω ελα μωρε μλκιες ειναι αυτα δε χρειάζεται να βαλεις και κατι σε μαυρο.
Διαλεξα αλλο χρωμα τελικα.Τ αποτελεσμα..... :lol:
Άβαταρ μέλους
northernlights

Δημοσίευση από northernlights »

Είμαι αισιόδοξος που θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Αντιδράμε και δεν τα παρατάμε όταν ειμαστε πίσω στο σκορ. Δειχνουν κουρασμένοι οι παικτες και δεν έχω αμφιβολίες για αν δεν έχουν πείσμα για την φανελα. Οταν φαγαμε το τριτο γκολ τις προάλλες μου θύμισε το γκολ το Παγιετ στα προημιτελικά του κονφερενς. Τα δύο που φάγαμε στις καθυστερήσεις ήταν σαν τα δύο που έβαλε η Μάντσεστερ εναντίον την Μπαγερν στο τελικό του 99. Ο ΠΑΟΚ είναι για μεγάλα πράγματα και μπορει να μην εχει παρει βαθμους αυτην την εβδομαδα μου ανέστησε το πάθος μου για το ποδόσφαιρο!

Sent from my SM-S918U using Tapatalk
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Εγώ πάντως σήμερα θα έπαιζα με Μειτε - Μαρκος Αντόνιο στο κέντρο και Ντέλια στο 10. Δεξιά Ζιβκοβιτς, αριστερά Τάισον, φορ Τόμας, και άμυνα Σάστρε Κεντζιόρα Μιχαηλίδη Μπάμπα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

kataramenos5 έγραψε:Χαχαχα μλκιες ρε.Για να περασει ομως το αγχος που χεις θα σε πω ιστοριουλα πως γινεται καποιος προληπτικος .
Με γαυρο ημουνα ντεμι ,για κανα χ ελεγα κανω μπανακι και λεω ελα μωρε μλκιες ειναι αυτα δε χρειάζεται να βαλεις και κατι σε μαυρο.
Διαλεξα αλλο χρωμα τελικα.Τ αποτελεσμα..... :lol:

Δεν θέλεις να αρχίσω να σου λέω τα γουρια μου πριν τους αγώνες, δεν τελειώνουν και δεν ενδιαφέρουν και κανέναν,εδώ που τα λέμε.
Ένας καθηγητής, μου είχε πει κάποτε, να μην πιστεύω σε γουρια, προλήψεις και δεισιδαιμονίες, κρατούν τον άνθρωπο πίσω.
Όπως καταλαβαίνεις έκανα ακριβώς το αντίθετο. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ιάσονας έγραψε:Εγώ πάντως σήμερα θα έπαιζα με Μειτε - Μαρκος Αντόνιο στο κέντρο και Ντέλια στο 10. Δεξιά Ζιβκοβιτς, αριστερά Τάισον, φορ Τόμας, και άμυνα Σάστρε Κεντζιόρα Μιχαηλίδη Μπάμπα.
Σε ψιλό άκουσε με Σβαμπ αντί Αντόνιο κ οττο αντί Σάστρε. Τα άλλα ίδια νομίζω
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ο Ιωαννίδης, όπως και ο Μπακαπέφτας ξεκινούν βασικοί. Δύο βουτηχτές συν τον Παλάσιος.
PAOK - 1926-

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

Κοταρσκι..
Οτο-κεντζιορα-μιχαιλιδης-μπαμπα
Μειτε-σβαμπ
Ζιβκο-κωνσταντελιας-ταισον
Μπραντον
Αρχικη 11αδα..
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
FORZA Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK - 1926- την Τετ 21 Φεβ 2024, 18:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ξεκινάει ο Ντεσπότοφ που είναι ο μόνο παίκτης από την μέση και μπροστά που σκοράρει με συνέπεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Τετ 21 Φεβ 2024, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Οττο Κεντζιορα Μιχαηλιδης Μπαμπα
Σβααμπ Μειτε
Ζιφκο Ντελιας Ταισον
Μπραντον

Ειπανε μολις στο Μετρόπολις.

Ιωαννίδης μεσα για ζελοβα. Στανταρ στημενα ρεπορτάζ απο τους βαζελους οτι δεν θα επαιζε.

Πάμε να τους τον δωσουμε τωρα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

gika έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ξεκινάει ο Ντεσπότοφ που είναι ο μόνο παίκτης από την μέση και μπροστά που σκοράρει με συνέπεια.
Λογικά αν το ματς πάει καλά τον θέλει για μετά το 60 να τους τρέξει. Εφόσον μπαίνει Ντέλιας κ Τάισον ίσως πρέπει να προτιμήσει Ζίβκοβιτς που τακτικά είναι καλύτερο σε ότι αφορά πίεση κ επιστροφές
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ο παγκος του βαζελου παντως ειναι τραγικος
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Giorgos1926

Δημοσίευση από Giorgos1926 »

το να κανουμε πλανα για να χτυπαμε ματς μετα το 65 δεν το καταλαβαινω.
Ναι φυσικα ειναι πλεονεκτημα να μπαινει ο Δεσποτοφ φρεσκος μετα το 65, αλλα αν μεχρι το 65 ειμαστε ηδη πισω στο σκορ και τα καθαρα λεπτα μεχρι την ληξη ειναι λιγα ? Εννοειτε οτι με χιλιες διακοπες και καθυστερησεις δεν μπορεις να κανεις κανενα παιχνιδι αφου και οι δικοι σου υπολοιποι παικτες εχουν μια φυσιολογικη κουραση.
θα δειξει...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

nunies4 έγραψε:Αυτο θα ηθελα να δω και εγω ετσι για το ανακατεμα της τραπουλας. Αλλα νομιζω ειναι κυριως οπαδικη ονειρωξη παρα σχηματισμος που θα λειτουργησει.
Στην θεωρια η 4αδα με φτερα Ταισον-Ζιλε ,10 τον Ντελια και φορ τον Ντεσποτοφ ειναι φωτια αλλα απο την θεωρια στην πραξη...
Προβλεπω κλασικη συνταγη Ραζβαν με Ταισον και Ζιλε στα φτερα, Μουργκ στο 10, Τομας φορ και ετσι για να σας ξενερωσω περισοτερο...Μειτε και Σβααμπ στα χαφ
Μην πείτε πως δεν σας τα είπα...
Μειτε-Σβααμπ
Τον έχω σπουδάσει τον κοουτς :D
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Η ενδεκάδα που δεν ήθελα.
Τώρα ή θα είμαστε με σκορ νίκης από ημίχρονο ή θα έχουμε μόνο Ντεσποτοφ σοβαρή αλλαγή.
Εκτός κι αν μπει Τζίμας και όχι Σαματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”