Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Γιατί να μην το πιστεύεις? Τα τελευταία χρόνια τους έχουμε χορτάσει τριάρες εκεί μέσα. Αν ο βάζελος προσπαθήσει μόνο να διαφυλάξει το σκορ του πρώτου αγώνα, δεν θα τα καταφέρει. Είναι πολλά τα 90 λεπτά. Εκεί υπερτερούμε. Θα είμαστε αποφασισμένοι ενώ αυτοί θα έχουν δεύτερες σκέψεις σε κάθε τους ενέργεια.
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα κα σήμερα!
Χθες ήμουν για να σκάσω!
Σήμερα το βλέπω λίγο πιο ψύχραιμα. ΟΚ. Τουλάχιστον παίξαμε καλά και δείξαμε ότι είμασταν καλύτεροι. Αυτό βέβαια σε τίποτε δεν μειώνει τα τραγικά λάθη που έγιναν χθες.
Δεν έχω δει πάντως πιο ευρύπατη ομάδα από τον βάζελο! Δεύτερο φετινό παιχνίδι στη Λεωφόρο και σκοράρει στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων.
Χθες ήμουν για να σκάσω!
Σήμερα το βλέπω λίγο πιο ψύχραιμα. ΟΚ. Τουλάχιστον παίξαμε καλά και δείξαμε ότι είμασταν καλύτεροι. Αυτό βέβαια σε τίποτε δεν μειώνει τα τραγικά λάθη που έγιναν χθες.
Δεν έχω δει πάντως πιο ευρύπατη ομάδα από τον βάζελο! Δεύτερο φετινό παιχνίδι στη Λεωφόρο και σκοράρει στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων.
- john4serres
καλημέρα στους φίλους!!!
δεν τολμώ να επισκεφθώ άλλες σελίδες, άλλα σάιτ.... αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει ανεπιτυχή αποτέλεσμα και πολύ περισσότερο τέτοιας εξέλιξης.
είπα να πιω ένα καφεδάκι εδώ
δεν τολμώ να επισκεφθώ άλλες σελίδες, άλλα σάιτ.... αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει ανεπιτυχή αποτέλεσμα και πολύ περισσότερο τέτοιας εξέλιξης.
είπα να πιω ένα καφεδάκι εδώ
- PAOKevolution
Καλημέρα παλικάρια μου! Απόστολε, καφετζή μας, πιες τη φραπεδιά σου λεβέντη μου και όρθωσε ανάστημα! ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Απο ΠΑΟΚ θα παμε
Γνωστο αυτο
Εγω το εχω αποδεχτει
Ψυχραιμια
Η ζωη συνεχιζεται κ δεν το βαζουμε ποτε κατω
Υπαρχει κ το βιβλιο του Μπανε, για τη δυναμη της ηττας κ την δυναμη π αντλεις μεσα απο τις αποτυχιες, με στοχο την αυτοβελτιωση
Διδαγματα ζωης
Γνωστο αυτο
Εγω το εχω αποδεχτει
Ψυχραιμια
Η ζωη συνεχιζεται κ δεν το βαζουμε ποτε κατω
Υπαρχει κ το βιβλιο του Μπανε, για τη δυναμη της ηττας κ την δυναμη π αντλεις μεσα απο τις αποτυχιες, με στοχο την αυτοβελτιωση
Διδαγματα ζωης
- ΑποστόληςΑ
Υπομονή!
Δεν την είχα χθες βράδυ, δεν με χωρούσε ο τόπος. Αρκεί την Κυριακή να πάρουμε το διπλό και να πάμε φουλ για πρωτάθλημα και για τους 8 του ECL (μακάρι να κοντραριστούμε με γαύρο, για τους 4).
Δεν την είχα χθες βράδυ, δεν με χωρούσε ο τόπος. Αρκεί την Κυριακή να πάρουμε το διπλό και να πάμε φουλ για πρωτάθλημα και για τους 8 του ECL (μακάρι να κοντραριστούμε με γαύρο, για τους 4).
- ΑποστόληςΑ