Παο - ΠΑΟΚ | 21/02 | 19:00 (CosmoteSports)
Re: Παο - ΠΑΟΚ | 21/02 | 19:00 (CosmoteSports)
Πήγαινε αύριο πριν τον αγώνα. Να τα έχεις, δεν θα πάνε χαμένα ΠΑΟΚ είσαι
- AlxNeapoli1
Doomlord4 έγραψε:Κοτάρσκι
ΒιεΙρίνια Μιχαηλίδης Κουλιεράκης Μπάμπα
Μείτέ Μάρκος Αντόνιο
Ζιφκοβιτς Μουργκ ΤάΙσον
Τόμας

Doomlord4 έγραψε:Όχι η 11άδα που θέλω ακριβώς,αλλά η 11αδα που θα ξεκινήσει
Πρόκριση στα πέναλτι μπορούμε να πάρουμε αν τα πιάσει όλα ο kotarski και στο τέλος βάλει και το δικό τουPatron έγραψε:Εντάξει θα είχε πλάκα προκριση στα πέναλτι

Πείτε μου από τώρα, αν είναι να πάει στα μπέναλτι να πάρω χιλιόμετρα την παραλία από Λευκό Πύργο μέχρι Μέγαρο Μουσικής.
Θα πάω...Patron έγραψε:Πήγαινε αύριο πριν τον αγώνα. Να τα έχεις, δεν θα πάνε χαμένα ΠΑΟΚ είσαι
Θα πάω....
Αν έχει όμως αύριο βράδυ πέναλτι,μεθαύριο θα ξαναπάω

-
Το γράφω τώρα πριν το παιχνίδι του κυπέλλου και το αφήνω..
Εγώ προσωπικά πιστεύω την ΟΜΑΔΑ και τον Λουτσέσκου. Ακόμη και σήμερα 20/02/2024 ο ΠΑΟΚ είναι μέσα σε τρεις στόχους. Τα τέσσερα ντέρμπι σε 10 ημέρες προφανώς και είναι ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει ιδίως αν στα δύο από αυτά διακυβεύεται ένας τελικός κυπέλλου ενώ τα άλλα δύο είναι ντέρμπι κορυφής και απαιτητικά. Κυρίως χάνεις το μυαλό και την ταυτότητά σου σαν ομάδα μιας και είναι όλα παιχνίδια ειδικών συνθηκών που πρέπει να τα προσεγγίσεις τακτικά και πολλές φορές να παίξεις διαφορετικά από ότι παίζεις όλη τη χρονιά. Και ναι η ομάδα τα έχει παίξει και θα έλεγα ότι δεν ήταν τόσο κακή όσο λένε τα αποτελέσματα. Δυστυχώς στις λεπτομέρειες δεν κέρδισε την κούλα, στις λεπτομέρειες έχασε από βάζελο παίζοντας με rotation ,ενώ στο παιχνίδι με τον γάβρο το σκορ είναι πολύ βαρύ και κάπως πλασματικό και δεν αντικατοπτρίζει τη ροή του αγώνα. Δυστυχώς σε όλα μα σε όλα τα ντέρμπι πληρώσαμε είτε τα κενά μας διαστήματα είτε τα ατομικά μας λάθη. Θεωρώ πώς πρέπει να ξαναγυρίσουμε σε αυτό που παίζαμε όλη τη χρονιά και χωρίς άγχος θα αποδείξουμε στο τέλος ποια είναι τελικά η καλύτερη ομάδα. Με λίγη τύχη η αρχή θα είναι το αυριανό παιχνίδι.
Τον ΠΑΟΚ μου τον ΑΓΑΠΩ και τον ακολουθώ πιστά. Στο τέλος είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα μας δικαιώσει.
Εγώ προσωπικά πιστεύω την ΟΜΑΔΑ και τον Λουτσέσκου. Ακόμη και σήμερα 20/02/2024 ο ΠΑΟΚ είναι μέσα σε τρεις στόχους. Τα τέσσερα ντέρμπι σε 10 ημέρες προφανώς και είναι ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει ιδίως αν στα δύο από αυτά διακυβεύεται ένας τελικός κυπέλλου ενώ τα άλλα δύο είναι ντέρμπι κορυφής και απαιτητικά. Κυρίως χάνεις το μυαλό και την ταυτότητά σου σαν ομάδα μιας και είναι όλα παιχνίδια ειδικών συνθηκών που πρέπει να τα προσεγγίσεις τακτικά και πολλές φορές να παίξεις διαφορετικά από ότι παίζεις όλη τη χρονιά. Και ναι η ομάδα τα έχει παίξει και θα έλεγα ότι δεν ήταν τόσο κακή όσο λένε τα αποτελέσματα. Δυστυχώς στις λεπτομέρειες δεν κέρδισε την κούλα, στις λεπτομέρειες έχασε από βάζελο παίζοντας με rotation ,ενώ στο παιχνίδι με τον γάβρο το σκορ είναι πολύ βαρύ και κάπως πλασματικό και δεν αντικατοπτρίζει τη ροή του αγώνα. Δυστυχώς σε όλα μα σε όλα τα ντέρμπι πληρώσαμε είτε τα κενά μας διαστήματα είτε τα ατομικά μας λάθη. Θεωρώ πώς πρέπει να ξαναγυρίσουμε σε αυτό που παίζαμε όλη τη χρονιά και χωρίς άγχος θα αποδείξουμε στο τέλος ποια είναι τελικά η καλύτερη ομάδα. Με λίγη τύχη η αρχή θα είναι το αυριανό παιχνίδι.
Τον ΠΑΟΚ μου τον ΑΓΑΠΩ και τον ακολουθώ πιστά. Στο τέλος είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα μας δικαιώσει.
Τωρα εγω αν πω οτι προτιμω να μην πεσει η ποινη γιατι τοτε το προβλημα στα χαφ τους με την απουσια και του Περεθ θα ειναι ακομα μεγαλυτερο και θα συμπαρασυρει την μετατοπιση του Αραο εκει και αρα συμμετοχη στα στοπερ του Ουγκο η του αλλου του πουλιου του Τουρκου ειμαι λαθος;
Θεωρω οτι αυτοι θα εχουν μεγαλυτερο προβλημα απο εμας αν δεν μειωθει η ποινη
Γιατί δεν παίζει ΜΙΑ φορά μόνο, μία φορά 4-3-3, με 3 χαφ...τον Μειτέ σε ρόλο 6 και εσωτερικοί μέσοι Οζντόεφ και Αντόνιο...Μπορεί να του βγουν πιο εύκολα οι αυτοματισμοί μπροστά από την στιγμή που ούτε τα εξτρέμ ούτε ο επιθετικός θα χρειάζεται να γυρίζουν τόσο πίσω. Ανασταλτικά θεωρώ πως σίγουρα θα είμαστε καλύτερα.
Να κάνει ροτεησον για τον Παναιτωλικό
Δεν θέλουμε το κυπελλο
Δεν θέλουμε το κυπελλο
Ο αφανας θα ξεκινήσει πίσω κανονικά και θα παίξει με Βιλενα, Τσερνομπίλ και είτε Κότσιρα είτε Ζεκα στην 3αδα.nunies4 έγραψε:Τωρα εγω αν πω οτι προτιμω να μην πεσει η ποινη γιατι τοτε το προβλημα στα χαφ τους με την απουσια και του Περεθ θα ειναι ακομα μεγαλυτερο και θα συμπαρασυρει την μετατοπιση του Αραο εκει και αρα συμμετοχη στα στοπερ του Ουγκο η του αλλου του πουλιου του Τουρκου ειμαι λαθος;
Μπροστά θα είναι το θέμα που θα πρέπει είτε να βγάλει 4ο 90-120λεπτο ο μπερναρ είτε θα το γυρίσει με 2 φορ γιατί λείπει ο Σέρβος.
Οπότε για άλλο λόγο, αλλά ναι, ας λείπει ο βουτηχτης.
Βέβαια θα πρέπει οι δικοί μας 4 να βγάλουν από 270 έως 360 λεπτά ή αλλιώς, 2 να παίξουν όλο το ματς και ίσως παράταση...εκτός εάν στην ανάγκη βάλει Βιερινια πιο μπροστά ή ΜΑ (που ελπίζω να τον ξεκινήσει στο κέντρο).
Γρίφος.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Από τον αυριανο αγώνα κόντρα στην Πρωτευουσπόρ και για όσα ματς καλύπτουμε με το live match center στην κεντρική, τα τοπικ των αγώνων στο φόρουμ θα ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ μισή ώρα πριν την έναρξη του ματς.
Θα παρέχουμε έγκαιρα το λινκ για το λάιβ και η συζήτηση θα μεταφέρεται εκεί διότι απλούστατα η προσπάθεια ΑΞΙΖΕΙ.
Γνωρίζουμε πως υπάρχει ένα μικρό θέμα με το τσατ που δε φαίνεται πολύ όμορφο αλλά θα λυθεί και δεν αποτελεί τόσο μεγάλο εμπόδιο. Εναλλακτικά και με βάση τις προτιμήσεις του κοινού μπορεί να μην υπάρχει παράθυρο chat αλλά σχόλια κάτω από τη λάιβ περιγραφή μας. Θα το εξετάσουμε.
Συνεπώς να είστε έτοιμοι!
Βεβαίως, αμέσως μετά τα ματς θα ανοίγει κανονικά το σχετικό τοπικ "σχόλια και παραλειπόμενα" στο φόρουμ.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή
Από τον αυριανο αγώνα κόντρα στην Πρωτευουσπόρ και για όσα ματς καλύπτουμε με το live match center στην κεντρική, τα τοπικ των αγώνων στο φόρουμ θα ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ μισή ώρα πριν την έναρξη του ματς.
Θα παρέχουμε έγκαιρα το λινκ για το λάιβ και η συζήτηση θα μεταφέρεται εκεί διότι απλούστατα η προσπάθεια ΑΞΙΖΕΙ.
Γνωρίζουμε πως υπάρχει ένα μικρό θέμα με το τσατ που δε φαίνεται πολύ όμορφο αλλά θα λυθεί και δεν αποτελεί τόσο μεγάλο εμπόδιο. Εναλλακτικά και με βάση τις προτιμήσεις του κοινού μπορεί να μην υπάρχει παράθυρο chat αλλά σχόλια κάτω από τη λάιβ περιγραφή μας. Θα το εξετάσουμε.
Συνεπώς να είστε έτοιμοι!
Βεβαίως, αμέσως μετά τα ματς θα ανοίγει κανονικά το σχετικό τοπικ "σχόλια και παραλειπόμενα" στο φόρουμ.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή