Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
marsantos

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από marsantos »

Ο Ράσβαν έχει βρεθεί άλλες 3 φορές σε αυτό το σημείο.
Μία μετά το ματς με τον Πανιώνιο. Εκεί πέταξε έξω Πρίγιοβιτς και Λέοβατς (οριστικά τον 2ο). Φτιάχτηκε γκρουπ και μετά η ομάδα πέταξε για ενάμιση χρόνο.
Μία μετά την τριάρα στη Νίκαια πρόπερσι όπου πέταξε οριστικά το Βαρέλα. Η ομάδα έβαλε τον Ίνγκασον μόνιμα, έσφιξε μεσοαμυντικά και πήρε την ανηφόρα.
Μία μετά την περυσινή ήττα στην Φιλαδέλφεια όπου πετάχτηκε οριστικά έξω ο Κούρτιτς. Μετά η ομάδα γύρισε οριστικά τον Αουγκούστο στο κέντρο και απέκτησε ταυτότητα.
Για να δούμε ποιανού θα είναι η σειρά την Πέμπτη. Σαμάτα; Κάποιος άλλος που δεν πάει το μυαλό μου;
Πάντως η ομάδα θέλει μια δυο νίκες να ξεμπουκώσει. Επειδή στις Σέρρες θα κερδίσουμε σίγουρα, πιστεύω ότι στο Αγρίνιο είναι ιδανικό να γίνει μια νέα αρχή καλών αποτελεσμάτων. Στην Ευρώπη θα είμαστε σίγουρα όπως πρέπει. Στην Ελλάδα βλέποντας και κάνοντας. Η ομάδα θα ξαναπάρει την ανηφόρα. Το θέμα είναι πότε.
Ο λόγος που δεν ελπίζω να γίνει αύριο η αρχή δεν έχει να κάνει ούτε με τον προπονητή ούτε με το ρόστερ ούτε με τη διοίκηση.
Ως οργανισμός ποτέ δεν επανακάμπτουμε εν μέσω καταιγίδας. Πάντα πίνουμε όλο το ποτήρι.
Το ζουμί είναι να μην χάσουμε βαθμούς στο Αγρίνιο. Τα κουκιά είναι μετρημένα πλέον. Εκεί θα εξαρτηθεί αν θα παλέψουμε για τριτοτέταρτη θέση ή για παραπάνω. Το παραπάνω φυσικά είναι η δεύτερη θέση. Η πρώτη είναι καπαρωμένη από άεκ. Κάνει κουμάντο στην διαιτησία, έχει 3 παραρτήματα (πιθανώς και τέταρτο μετά την τελευταία αλλαγή προπονητή) άρα έχει όλα τα εφόδια. Αυτό που της έλειπε ήταν η ενασχόληση με μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Μια από αυτές είναι το πρόγραμμα. Αφού έμαθε να ασχολείται και με αυτά, έχει όλη την τεχνογνωσία πλέον.
Δεν ήταν βέβαια και τόσο δύσκολο καθώς διαθέτει τους κατάλληλους ανθρώπους που έχουν πείρα στο χτίσιμο παράγκας.
Τώρα βέβαια, όπως λέει κι ο Αρκαδοπόντιος, εμείς μπορούμε να συνεχίσουμε να πετάμε αετό (κι εγώ μαζί) και να ασχολούμαστε με το Σαμάτα, το Λουτσέσκου, το ρόστερ κτλ.
Δεν είναι ποτέ κακές οι ποδοσφαιροκουβέντες. Ίσα ίσα που εγώ ψοφάω για τέτοιες κουβέντες.
Απλά πρέπει να ξέρουμε τι συντελεστής βαρύτητας μπαίνει στα συμπεράσματα που βγάζουμε για την πορεία της ομάδας.
Όταν σου φτιάχνουν πρόγραμμα λαιμητόμο και ταυτόχρονα όπως ανέφερε ο Αρκαδοπόντιος βγάζουν πρόγραμμα εδώ και ένα μήνα ώστε στους πιθανούς αντιπάλους σου να δίνουν μια μέρα έξτρα και να βολεύουν την κατάσταση υπέρ του άρη με τους δικούς του πιθανούς αντιπάλους τότε πρέπει να ζυγίζουμε αλλιώς την αξιολόγησή μας.
Είπαμε το πρόγραμμα λαιμητόμος ήταν mission impossible κι έμεις έχουμε πολλούς Τομ αλλά όχι τον Κρουζ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Τρί 20 Φεβ 2024, 11:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ολα αυτα που ακουγονται πως προκυπτουν....

απο την μεχρι τωρα πορεια της ομαδας η απο τα 3 τελευταια παιχνιδια...

σιγουρα τα 3 αυτα παιχνιδια δεν ειναι ....αυτο που θελουμε...

η μεχρι τωρα πορεια ...απο την αλλη...νομιζω οτι ειναι αυτο που θελουμε.

αν στο τελος ...το τελος...ειναι αυτο που θελουμε ολα αυτα που ακουγονται τωρα πως ακριβως χαρακτηριζονται...

και με την ...απο την αρχη...εικονα της ομαδας δεν νομιζω να υπαρξει κατι αλλο απο αυτο που...οι περισσοτεροι..θελουμε για την ομαδα...

υπαρχουν στα σιγουρα και καποιοι οι οποιοι δεν θελουνε....

η αγωνιστικη λειτουργια μιας ομαδας ειναι και αποτελεσμα ...καποιων ρυθμων...οι οποιοι δεν μπορουν επ αοριστον να τρεχουν με την ιδια ταχυτητα...

η ομαδα πρεπει να βρει αυτον τον ρυθμο σε συγκεκριμενες ημερομηνιες...και για να γινει αυτο πρεπει σε καποιες αλλες ημερομηνιες να τον εχει χασει...

τι να κανουμε αυτη ειναι η πραγματικοτητα για ολον τον αθλητισμο διοτι εχουμε να κανουμε με ζωντανους οργανισμους και οχι με μηχανες...

οποιος περιμενε τετοια καταρευση περσι στα πλευ οφ να σηκωσει το χερι...

γιατι εγινε?? γιατι η ομαδα ...οι μοναδες που αποτελουν αυτην την ομαδα... δεν ειχε χρονο αποφορτισης η απο τραυματισμους η απο μικρο ροστερ και στο τελος εκατσε...

το ιδιο περιπου και ο βαζελος περισσοτερο ο γαυρος ενω η αεχ την διαφορα την εκανε μονο το καλυτερο ροστερ...και σε ποιοτητα και σε ποσοτητα...που την βοηθησε να βρει τον...ρυθμο της..τοτε που επρεπε

φετος στα πλευ οφ θα δουμε τον ΠΑΟΚ προς το καλυτερο.... περιπου... τον καιρο που η ομαδα επαιξε στο διαστημα απο το τηγανι μεχρι την αιντραχτ...

με αυτα ...εγω... αυτοπαραμυθιαζομαι και δεν ζηταω απο κανεναν να υοθετησει την αποψη μου...
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Φερνάντο να σε ρωτήσω κάτι επειδή έχω καταλάβει ότι είσαι σχετικός.
Ένας αθλητής μπορεί να προγραμματιστεί πότε θα είναι σε φουλ φόρμα σωματικά;
Μπορεί δηλαδή να γίνει αυτό που ακούμε κατά καιρούς ότι η τάδε ομάδα ήταν στοχευμένο να είναι φορμαρισμένη την τάδε περίοδο και αντίστοιχα να είναι πιο χαμηλά σε άλλη περίοδο;
Ρωτάω επειδή είμαι άσχετος και έχω ακούσει και τις 2 πλευρές. Ότι γίνεται κάτι τέτοιο αλλά και το ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

figurehead4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Εν τω μεταξύ από χθες μέχρι τώρα, παίζει να μην έχω διαβάσει ούτε μισό θετικό σχόλιο υπέρ του Λουτσέσκου.
Μάλλον ενοχλεί που δεν γράφονται μόνο σιχτίρια, δεν εξηγείται αλλιώς.
Αποκλείεται να φταίει και ο Λουτσέσκου αλλά και τα κενά στο ρόστερ για τις τελευταίες στραβές. Μόνο ένας φταίει.
Φίλε Blackgr4 από χθες τονίζεις ξανά αυτό που λες καιρό τώρα, από το περσινό καλοκαίρι (τουλάχιστον από τότε διαβάζω εγώ). Καταδεικνύεις την διοίκηση ως κύρια υπεύθυνη για τα κενά του ροστερ και για την έλλειψη διάθεσης για ενισχυση. Συμφωνώ ως προς την ευθυνη. Σαφώς και όταν μιλάμε για αποφάσεις απόκτησης παιχτών, εκεί πάει η κυρία ευθύνη. Διαφωνώ για την ποιότητα του ροστερ, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Σε αυτό το συλλογισμό σου βγάζεις συνεχώς από αμέτοχο ως και θύμα τον προπονητή.
Δεν είναι όμως τίποτε από τα δύο. Είναι συνεργός σε όλα όσα συμβαίνουν.. Αν χτυπάει αρνητικά η λέξη συνεργός, να πω σύμφωνος, να πω βολικός για το πλάνο της διοίκησης ή μιλάνε την ίδια γλώσσα, πάρε οποίο θες.
Εξ ου και η πρόωρη τριετής ανανέωση, που δεν έγινε απλώς από ενθουσιασμό, πάνω στις πεντάρες και τα ντόρτια, αλλά γιατί υπάρχει τέλεια συμπλευση αποψεων.
Αυτή επισφραγίστηκε με ανανεώσεις παιχτών όπως ο Μουργκ, ο Τάισον και ίσως ο Μπράντον, ο Κεντζιόρα, πιθανόν και ο Σβαμπ. Να μην χαλάσει το γκρουπ, τα ιερά αποδυτήρια. Επιβεβαιώθηκε με το μίνιμουμ στις χειμερινές μεταγραφές, ένα δεξί μπακ, γιατί απλά ο Ραζβάν δεν αντέχει το Σάστρε. Βλέπεις που το πάω;

Ο Ραζβάν είναι ο ιδανικός προπονητής για μια low badget ομαδα, ή έστω lower σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν μας. Ό ιδανικός προπονητής για την αυτάρκεια. Δεν θα ζητήσει τον Μάρκος Αντόνιο το καλοκαίρι, δεν θα καεί ιδιαίτερα αν φύγει κανένας μικρός. Τουναντίον.

Μου θυμίζει πολύ τον Άγγελο ο Ραζβάν. Τόσο αντίθετοι προπονητικά, αλλά τόσο ίδιοι χαρακτήρες.
Μια ομαδα του προπονητή, γεμάτη τίμιους εργάτες που υπηρετούν το πλάνο και γερά αποδυτήρια θέλουν και οι δύο. Σε βάρος ακόμη και της ποιότητας.

Δεν το λέω για κακό απαραίτητα. Για μένα ο Άγγελος είναι ο μεγαλύτερος προπονητής που έζησα στον ΠΑΟΚ, μαζί με τον Χάαν, αλλά αυτο που τον έφαγε είναι ο εγωισμός και το ΠΑΟΚ εναντίον όλων, αμπαλαεα, και με οσο πιο λίγα οπλα, τόσο το καλύτερο. Ο αποκλεισμός της Άρσεναλ με Βελή, Τασιόπουλο και Ζαφειρίου βασικούς το φούντωσε αυτό. Εκστασιαζοταν. Η αγαπημενη του σεζον ήταν η σεζόν 2003-04. Δωσ του προβλήματα και χάντικαπ και παρτου την ψυχή.

Απο την ίδια ΠΑΟΚτσήδικη ασθένεια πάσχει ο Ραζβάν. Θα το σηκώσω ρε μπινεδες με τον Σβαμπ και τον Μουργκ και τον Σαμάτα και θα προσκυνάτε. Ίσως όμως όλο αυτό να είναι ένας απλός εγωισμός. Ίσως και η φυσιολογική αντίδραση ενός προπονητή που αντιμετωπίζει του κόσμου τις κλεψιες. Δεν είναι τυχαίο που συνέβη στους δύο μακροβιότερους.

Πώς θα κριθεί όλο αυτό; Εκ του αποτελέσματος φυσικά, τουλάχιστον από την πλειοψηφία των οπαδών. Άσχετα με κάποιους ταλιμπάν υπέρ ή κατά του Λουτσέσκου που ο, τι και να γίνει θα πούνε τα δικά τους. Κι εγώ εκ του αποτελέσματος θα το κρίνω. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα

Blackgr4 Δευτ Φεβ 19, 2024 1:12 pm

Δεν θεωρώ πως έχω τις γνώσεις για να πω "βάλε αυτόν ή βάλε εκείνον".
Σίγουρα όμως ,δεν χρειάζονται και τρομερές γνώσεις για να σου ρίξω και εσένα ευθύνη ΑΝ έχεις δώσει τη συγκατάθεση σου για συγκεκριμένες ΕΝΤΕΛΏΣ παράλογες κινήσεις κάθε καλοκαίρι και χειμώνα.

- ΑΝ είπες πως δεν θες μεσοεπιθετικό για να παίζει ο Μάρκος Αντόνιο.
- ΑΝ είπες πως σου κάνει ένας επιθετικός με τα χαρακτηριστικά του Σαμάττα.
- ΑΝ είπες πως ο Έκονγκ συγκρίνεται ποδοσφαιρικά με τον Ίγκανσον.
- ΑΝ είπες πως ο Μαξίμοβιτς δεν χωράει σε αυτό το ρόστερ.

Τέλος το μεγαλύτερο αν: ΑΝ κάνεις πίσω στα θέλω σου, γνωρίζοντας πως η διοίκηση για τους χ-ψ λόγους δεν μπορεί να ενισχύσει ορθολογικά την ομάδα.

Εννοείται πως κρίνεσαι για αυτό που παρουσιάζεις στο χορτάρι.
Εννοείται πως έχεις ελαφρυντικά.
Εννοείται τέλος πως η σούμα γίνεται τέλος Μαΐου και όχι τον Φεβρουάριο.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αν και είμαι από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές σου, σε περίπτωση που αντιληφθώ πως τους χαϊδεύεις τα αυτιά γεμίζοντας τους "σιγουριά" πως θα πετύχεις περισσότερα από αυτά που αντικειμενικά μπορεί να πετύχει το εκάστοτε ρόστερ που έχουμε (σε έχω δει ήδη μία φορά να το κάνεις το 21 στο περίφημο βίντεο), τότε προσωπικά θα πάψω να σε στηρίζω.
"

Ελπίζω να σε κάλυψα αδερφέ. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα και απ' όλους. Αυτό ακριβώς.
Κανένας άμοιρος ευθυνών.
Αν οι υπόλοιποι διεκδικητές του τίτλου ενισχύονται, εφόσον θες να σηκώσεις τον μαστραπά, είσαι υποχρεωμένος να κάνεις το ίδιο στον μέγιστο βαθμό.
Όχι επειδή πήρες 1 μπακ, 2 χαφ και 1 εξτρέμ καλού επιπέδου, να νομίζεις πως έγινες ξαφνικά Γκαλάκτικος και δεν βλέπεις κανέναν.
Τα κενά παραμένουν και όποιος εθελοτυφλεί, κακό του κεφαλιού του.
Και αυτά τα έλεγα εγώ προσωπικά και στις νίκες και στη μεταγραφική του Γενάρη. Όχι τώρα.
Εννοείται πως έχουμε καλύτερο ρόστερ από πέρσι, εννοείται πως έγιναν ορισμένες πολύ αξιόλογες κινήσεις, δυστυχώς όμως σε αρκετές θέσεις είσαι πίσω. Πχ το δίδυμο στα στόπερ, (Κούλιε-Κεντζιόρα) δεν είναι καλύτερο των προηγούμενων (Κρέσπο-Ίγκανσον). Επίσης δεν γίνεται να παίζεις τρεις διοργανώσεις με 5 μεσοεπιθετικούς, ούτε είναι νορμάλ να κατεβαίνεις μόνιμα με 10 παίκτες επειδή δεν έχεις ούτε ένα κανονικό φορ.
Ακόμα και να φύγει ο Λουτσέσκου, αυτοί οι παίκτες για μένα ΠΡΈΠΕΙ να αποκτηθούν.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Parolos έγραψε:Το έγραψε παραπάνω ο figurehead4, πιστεύω σου απαντάει.
Σε αυτό το συλλογισμό σου βγάζεις συνεχώς από αμέτοχο ως και θύμα τον προπονητή.
Θες να μου πεις οτι 2,5 χρόνια δεν ακούμε "δεν του φέρνουν παίχτες"?
Εδώ παραπάνω διαστρευλώνουν την πραγματικότητα οτι ζήτησε μεσοεπιθετικό και επανελλειμένα μάλιστα.. :lol:

Υπάρχει κάποια ομάδα χωρίς κενά στο ρόστερ?

Ο βάζελος ήρθε με Γιερεμέγιεβ στο φορ, το χαρτί αναγκάστηκε να παίξει με Πινέδα δεξί μπακ ελλείψει άλλου.

Αυτά άμα γινόταν σε εμάς δε ξέρω τί θα γράφατε πραγματικά.

Ευτυχώς που έφυγαν Λυρατζης και Βρακάς γιατί 6 μήνες ακούγαμε "με Λυρατζη και Βρακά παίζει τί θέλετε να κάνει",

34 λεπτά ο ένας, 8 ο άλλος... παράνοια ζούμε..

Ρίξτε μια ματιά τί παίχτες έχουν πάρει πολλά λεπτά στους άλλους 3..

ΥΓ: Συγγνώμη που κάποιοι έχουμε απαιτήσεις από τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην ιστορία της ομάδας και της Σουπερλιγκ. Δε θα ξαναγίνει.
Ο Βάζελος ήρθε με τον Σπόραρ στα φορ (ο οποίος έβαλε και το γκολ) και τον Γερεμέγιεφ στον πάγκο, γιατί ο βασικός του φορ ήταν τραυματίας. Αυτό αν αναφέρεσαι στο ματς κυπέλλου.
Το χαρτί έβαλε στο 70+ δεξί μπακ τον Πινέδα, έχοντας στον πάγκο τον Σιντιμπέ και το γιατί το εξήγησε στη συνέντευξη τύπου ο Αλμέιδα.
Εδώ και 2.5 χρόνια ζητάμε να του φέρουν παίκτες, πολύ απλά γιατί ΔΕΝ του έφερναν. Εκτός αν θεωρείς "ενίσχυση", τους τρεις δανεικούς και τρεις ελεύθερους, της πρώτης μεταγραφικής περιόδου. Ή ακόμα χειρότερα αν θεωρείς "ενίσχυση" τους Κουαλιάτες, τους Ρικάρντους και τους Νάσμπεργκ της επόμενης.
Με το ζόρι να έφεραν 2.5 καλούς παίκτες στις δυο πρώτες μεταγραφικές περιόδους.

Φέτος έφεραν αρκετούς. Κανείς δεν το αναιρεί αυτό.
Έφεραν Μπάμπα, Οζντόεφ, Ντεσπότοφ που μας βγήκαν.
Δανείστηκαν Μεϊτέ, Κεντζιόρα, Μάρκος Αντόνιο, που οι δυο πρώτοι έδωσαν πράγματα.
Τέλος έφεραν και Έκονγκ, Σαμάττα και Γιόνι τον Γενάρη. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει τίποτα.

Τα κενά στο κάθε ρόστερ έχουν άλλη βαρύτητα. Το κενό στα φορ όταν αντιμετωπίζεις καλό αντίπαλο, κάνει πολύ πιο μεγάλη διαφορά από το αν δεν έχεις καλό δεξί μπακ πχ.

Ο Λουτσέσκου έχει μερίδιο ευθύνης και για τα καλά και για τα άσχημα. Κανένας δεν τον βγάζει λάδι.
Ίσα ίσα, αν ευθύνεται και ο ίδιος για τη μη ενίσχυση, τότε το μερίδιο του αυξάνεται ακόμα περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο γαύρος και πέρσι έκανε κηδεία στην ΑΕΚ μέσα στη Φιλαδέλφεια το Μάρτιο με ματς που έληξε 1-3 ενώ πήγαινε για σβηστό 0-5 μέχρι την αποβολή Μπιελ.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο.
Είμαστε 1 βαθμό από την 1η θέση.

Και η περιρέουσα ατμόσφαιρα μυρίζει λες και καταστράφηκε το σύμπαν.

Υπομονή.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Οπως εχουν ερθει τα πράγματα, οπως δηλαδη εχει στηθει η ομαδα τοσο καιρο μονο δυο πραγματα μπορουν να ανακατεψουν την τράπουλα οσο αφορα το τακτικό κομματι:

1) Ξεκινας με Μαρκαντωνη με το σκεπτικο να γίνει ευκίνητο το κεντρο σου
2) Να παιξεις με τρια χαφ: Ειτε Οζντοεφ Μειτε Μαρκαντωνη είτε Οζντοεφ Μειτε Σβααμπ που ειναι μεν αργοκαρουτες και οι τρεις αλλα τουλάχιστον δεν θα επιτρεψεις στον βαζελο να εχει υπεραριθμια στον αξονα.

Πιστευω οτι δεν θα συμβει τιποτα απο τα δυο.

Τι μενει; Ψυχολογικη αναταση και να μπεις απο το πρωτο λεπτό για τη νικη, πράγμα που δεν εχουμε δει σε κανενα ντερμπι μεχρι στιγμής.

Ιδου η Ρόδος Στρατηγε. :pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για κάποιον περίεργο λόγο νιώθω ότι θα ξεκινήσει με 2 χαφ αύριο αλλά με Μεϊτέ και Μαρκαντώνη. Δεν πιστεύω ότι θα συνεχίσει στην ίδια λογική τουλάχιστον στο χώρο του κέντρου που είναι ο πιο κομβικός για όλη τη λειτουργία της ομάδας. Δε βρίσκω καν ρισκαδόρικη μια τέτοια επιλογή. Θα μου κάνει φοβερή εντύπωση να ξεκινήσει και αύριο ο Οζντόεφ.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Meite - MA στο κεντρο / Οζντοεφ στο 10
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Βλέποντας ότι μετά από σοκ αρχίζει ενεργοποιεί παικτες, όπως έκανε μετά την κουλα με τον σαστρε, έτσι πιστευω να κάνει και με τον Αντονιο και ίσως και με τζιμα
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

renegade έγραψε:
dragon έγραψε:Renegade για πες μου εκ του αποτελέσματος δεν δικαιωθηκε με μισιτς?
Ονόμασε καλύτερο προπονητή με τιμ 2 εκ. που πιστεύεις οτι θα τα είχε καταφέρει καλύτερα. Εννοείται θέλουμε ότι καλύτερο
Άρα αν τρέχεις με 250 χιλιόμετρα, περάσεις δέκα κόκκινα φανάρια και καταφέρεις να φτάσεις νωρίτερα στον προορισμό σου χωρίς να σκοτωθείς ή να σκοτώσεις...εκ του αποτελέσματος ήσουν σωστός
Σόρρυ αλλά διαφωνώ
.
Ίσα ίσα το αντίθετο είναι ο λουτσεσκου. Εξαιρετικά προσεκτικός. Δεν αλλάζεις τα υλικά μιας πετυχημένης συνταγής στη διάρκεια του μαγειρέματος επειδή σου έφεραν ένα καλύτερο υλικό. Το κρατάς, το δοκιμάζεις όταν δεν θα έχει ρίσκο κ φυσικά θα έχεις πιθανότητα να βγάλεις καλύτερο φαγητό μελλοντικά.
Προπονητή καλύτερο κ πιο ταιριαστό έχουμε στο μυαλό μας με αυτό το μπάτζετ μιας που το ανέφερες?
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

marsantos έγραψε:Φερνάντο να σε ρωτήσω κάτι επειδή έχω καταλάβει ότι είσαι σχετικός.
Ένας αθλητής μπορεί να προγραμματιστεί πότε θα είναι σε φουλ φόρμα σωματικά;
Μπορεί δηλαδή να γίνει αυτό που ακούμε κατά καιρούς ότι η τάδε ομάδα ήταν στοχευμένο να είναι φορμαρισμένη την τάδε περίοδο και αντίστοιχα να είναι πιο χαμηλά σε άλλη περίοδο;
Ρωτάω επειδή είμαι άσχετος και έχω ακούσει και τις 2 πλευρές. Ότι γίνεται κάτι τέτοιο αλλά και το ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
αυτος ακριβως ειναι και ο ουσιαστικος λογος υπαρξης της...προπονησης...σαν διαδικασια...

το βλεπει καποιος ποιο ευκολα σε ενα ατομικο αθλημα...

σε ενα ομαδικο η διαδικασια αυτη ειναι ποιο...περιπλοκη..γιατι πρεπει να βαλεις σε μια ευθεια πολλα ...ατομα...
και εδω μεγαλο ρολο εχει ο προπονητης γιατι πρεπει να βαλει ...να δουλεψουν..παραπανω απο 1 ατομο μαζι να τους κρατησει συγκεντωμενους και να βελτιωσει τις αδυναμιες τους χωρις να επηρεασει την δουλεια του αλλου...δηλ χωρις ο ενας απο τον αλλον να νοιωσει οτι...ρε τι γινετε γιατι αυτον τον προσεχει ποιο πολυ απο εμενα...

τι ακριβως κανει η προπονηση...εκτος του οτι δημιουργει συνθηκες αγωνα ...ο αθλητης φτανει σε σημειο να λειτουργει ..μηχανικα...σημειο το οποιο εαν ολοι ειναι ...σε μια ευθεια...μπορουμε να πουμε οτι ενας αθλητης η μια ομαδα εχει φορμαριστει... επειδη ομως ο αθλητης ειναι ζωντανος οργανισμος και αυτο που κανει δεν ειναι ...φυσιολογικο..ο οργανισμος ...καταρεει...

αυτο ακριβως ειναι το σημειο το οποιο πρεπει να γινει μια ....παρτο αλλιως...για να αποβαλει ο οργανισμος ολες τις ...τοξινες και να αρχισει παλι απο την αρχη...σαν βιολογικη λειτουργια...

για να μπορει να .πχ να τρεχει ακομη ποιο πολυ να αντεχει ακομη ποιο πολυ..

να στο πω με ενα παραδειγμα....παρε ενα μικρο αλτηρα πχ 10 κιλα και ξεκινα πιεσεις στον δικεφαλο...
αν εισαι αγυμναστος...αρχη της σεζον...την αλλη μερα δεν θα μπορεις να πιασεις ουτε το κουταλι για να φας...μετα απο αποκατασταση και δουλεια με μεθοδο θα βγαζεις το προγραμμα ευκολα...χωρις να αισθανεσε καποιον πονο...

μετα απο...πχ..2 μηνες πρεπει να προσθεσεις αλλα 10 κιλα και να τα κανεις 20....οσο και προπονημενος να εισαι στα 10 κιλα με τα 20 παλι θα εχεις τα ιδια προβληματα.....

προσαρμοστο ολο αυτο που σου λεω σε μια ομαδα 25 ατομων....που το αντικειμενο τους ...εχει μεσα δυμανη αντοχη ταχυτητα ελεγχο και συντονισμο των ακρων...χερια ποδια...θεωρια και προσαρμογη της θεωριας στην πραγματικοτητα ...και πολλα αλλα..

χεσε μεσα...φιλε μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τετ 21 Φεβ 2024, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Venera8

Δημοσίευση από Venera8 »

Τι έχεις ξανακανει,μπορεις να το γυρισεις
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

xristapa
Πάμε πάλι: οι ομάδες κρίνονται ΑΠΟ ΤΟΝ ΆΞΟΝΑ.

Τέρμα -Στοπερ-Χαφ-Φορ.

Πέρυσι είχαμε ένα μόνο που να είναι πρωτάθληματικης αξίας, τον Κοταρσκι.

Κώδικας: Επιλογή όλων

Δηλαδή ο Ίγκανσον δεν έκανε για πρωταθλητισμό; Άντε να δεχθώ ότι ήταν κατώτερος του Βίντα. Ήταν κατώτερος του Σένκεφελντ ή όλων των απίθανων που είχε πέρσι ο γαύρος στο κέντρο της άμυνας;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ραζβαν πιο πολύ απ' όλους και όλα για πρόκριση αύριο υπολογίζω σ' εσένα.Εσυ έκανες την ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο που θύμιζε χορογραφία του Νουρέγιεφ, εσύ έχασες τα ντέρμπι με ΠΟΚ και συμπολίτη και εσύ θα ξεκωλιασεις αύριο τον ταβερνιάρη γκρίζο λύκο! Κάνε αυτός που έκανε κάποτε ο Vlad ο πρόγονος σου στους τουρκαλαδες,να μην ξέρουν από που τους ήρθε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”