καταχωρηση στη βιβλο με τους μητσοτακηδες, εξορκισμος και δια βιου αποκλεισμος απο νηματοτετοιος

Αν ξεκινήσει με Τανζανο σημαίνει ότι δεν υπολογίζουμε καθόλου το κύπελλο ( κακώς για εμένα μιας και ούτε πολλούς τίτλους έχουμε και διακυβευεται και η ευρωπαϊκή μας παρουσία του χρόνου αν στραβωσει τελείως η φάση στο πρωτάθλημα)Ο Samatta μου θυμίζει τον περσινό Biseswar που μόλις τον έβαζε μέσα ήξερα πως είμαστε χαμένοι από χέρι και έκλεινα την τηλεόραση.Τεσπα......δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από πρόκριση αύριο ειδάλλως μας βλέπω να πνιγόμαστε στην εσωστρέφεια και να τα χάνουμε στο τέλος όλα!Patron έγραψε:Σε τέτοια παιχνίδια βάζεις μέσα όλα σου τα υπερόπλα από την αρχή. Σαματαρος θα ξεκινήσει.
Συμφωνώ με το υποκείμενο, με το αντικείμενο είναι που προβληματίζομαι απ' αυτά που γράφονται εδώ.PAOK_Antarctica έγραψε:Θα τους γαμησουμε.
Ειναι αστειο να λεμε οτι δεν υπολογιζουμε το κυπελλο οταν κατα 99% η κατακτηση μας βαζει στο Γιουροπα λιγκ ενω μεσω του πρωταθληματος η συμμετοχη σε ανωτερη διοργανωση γινεται μονο με την κατακτηση της λιγκας.boogeyman77 έγραψε:Αν ξεκινήσει με Τανζανο σημαίνει ότι δεν υπολογίζουμε καθόλου το κύπελλο ( κακώς για εμένα μιας και ούτε πολλούς τίτλους έχουμε και διακυβευεται και η ευρωπαϊκή μας παρουσία του χρόνου αν στραβωσει τελείως η φάση στο πρωτάθλημα)Ο Samatta μου θυμίζει τον περσινό Biseswar που μόλις τον έβαζε μέσα ήξερα πως είμαστε χαμένοι από χέρι και έκλεινα την τηλεόραση.Τεσπα......δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από πρόκριση αύριο ειδάλλως μας βλέπω να πνιγόμαστε στην εσωστρέφεια και να τα χάνουμε στο τέλος όλα!Patron έγραψε:Σε τέτοια παιχνίδια βάζεις μέσα όλα σου τα υπερόπλα από την αρχή. Σαματαρος θα ξεκινήσει.