Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Parolos »

Το έγραψε παραπάνω ο figurehead4, πιστεύω σου απαντάει.
Σε αυτό το συλλογισμό σου βγάζεις συνεχώς από αμέτοχο ως και θύμα τον προπονητή.
Θες να μου πεις οτι 2,5 χρόνια δεν ακούμε "δεν του φέρνουν παίχτες"?
Εδώ παραπάνω διαστρευλώνουν την πραγματικότητα οτι ζήτησε μεσοεπιθετικό και επανελλειμένα μάλιστα.. :lol:

Υπάρχει κάποια ομάδα χωρίς κενά στο ρόστερ?

Ο βάζελος ήρθε με Γιερεμέγιεβ στο φορ, το χαρτί αναγκάστηκε να παίξει με Πινέδα δεξί μπακ ελλείψει άλλου.

Αυτά άμα γινόταν σε εμάς δε ξέρω τί θα γράφατε πραγματικά.

Ευτυχώς που έφυγαν Λυρατζης και Βρακάς γιατί 6 μήνες ακούγαμε "με Λυρατζη και Βρακά παίζει τί θέλετε να κάνει",

34 λεπτά ο ένας, 8 ο άλλος... παράνοια ζούμε..

Ρίξτε μια ματιά τί παίχτες έχουν πάρει πολλά λεπτά στους άλλους 3..

ΥΓ: Συγγνώμη που κάποιοι έχουμε απαιτήσεις από τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην ιστορία της ομάδας και της Σουπερλιγκ. Δε θα ξαναγίνει.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ρε παιδιά , που γράφει ότι είναι αμετοχος ο προπονητής και τι σχέση έχουν τα δυόμιση χρόνια ?

Λάθη του προπονητή και λάθη στο ρόστερ λέει. Δεν είναι τόσο πολύπλοκο.

Θέλαμε εξτρέμ και δεν ήρθε και ήταν λάθος. Δεν είναι δικαιολογία για τον προπονητή αυτό , αλλά η πραγματικότητα. Ούτε τον κάνει αμέτοχο.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εγώ πάλι τρελαίνομαι που μιλάμε για έλλειψη εξτρέμ όταν ΔΕΝ έχουμε φορ.

Πάμε πάλι: οι ομάδες κρίνονται ΑΠΟ ΤΟΝ ΆΞΟΝΑ.

Τέρμα -Στοπερ-Χαφ-Φορ.

Πέρυσι είχαμε ένα μόνο που να είναι πρωτάθληματικης αξίας, τον Κοταρσκι.
Φέτος έγιναν 2, με το Μειτε ( μάλλον).
Όταν θα γίνουν τουλάχιστον 3, θα πάρουμε το πρωτάθλημα.

Με Μπακ και εξτρέμ, δε γ@μησε κανένας.

Αυτά τα απλά πράγματα είναι ευθύνη του Ραζβαν να τα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

[quote="astral"] Συμφωνώ ότι υπάρχει θέμα προβληματικής νοοτροπίας αλλά μου φαίνεται εντελώς αντίθετο .

Παίξαμε ένα σωρό do or die παιχνίδια και τα καταφέραμε ακόμα και με χειρότερο ρόστερ πριν ενταχθούν όλοι στην ομάδα.
Δε βλέπω μια ομάδα τρομαγμένη ή/και αγχωμενη . Εμένα η νωχελικοτητα και η χαλαρότητα δε μου δείχνει φόβο , αλλά κακή αντίληψη και υποτίμηση της κατάστασης .

Τα χαφ μας με το βαζελο στο κύπελλο μου έδειξαν χαλαρότητα στο 0-1. Καμία βιασύνη,κανένα άγχος, πέρασε η φάση μπροστά από τα ματια τους και κοιτούσαν χαλαροί.

9 στους 11 με το γαύρο μου έδειξαν επίσης χαλαρότητα. Πώς γίνεται να τρέμουν το λάθος και να κάνουν 2 φορές το ίδιο λάθος με εμφανή αδιαφορία/χαλαρότητα? Στο δεύτερο φάουλ δεν κοιτάει κανένας τη μπάλα μέχρι να είναι πολύ αργά. Δεν αντιδρα έτσι ο αγχωμενος αλλά ο "ωχ αδερφε θα τη βρούμε την άκρη".[/quote]

Σύμφωνα με τα όσα λένε ψυχολόγοι,ο υπερβολικά αγχωμενος και όποιος έχει χαμηλή αυτοπεποιθηση,συμπεριφερεται με απαθεια.Και αυτό σε κάποιον τρίτο μπορεί να φανει ως χαλαρότητα/αδιαφορία.

Με λίγα λόγια χεσμεντεν...
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ο mental coach φταίει
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Το καλοκαίρι που είχαμε παιχνίδια χωρίς αύριο δεν είδα καμία απάθεια. Το άγχος ήταν σίγουρα περισσότερο και η αυτοπεποίθηση λιγότερη μιας και ερχομασταν από κακά αποτελέσματα και χαμένο τελικό. Έγιναν λάθη , υπήρξε άγχος ,αλλά όχι απάθεια και χαλαρότητα.
Τώρα μου φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί η εντύπωση στους παίκτες οτι "τοχουμε" που οδηγεί σε χαλαρότητα.

Εδιτ: mental coach σε ψάχνουμε :D
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Blackgr4 έγραψε:Εν τω μεταξύ από χθες μέχρι τώρα, παίζει να μην έχω διαβάσει ούτε μισό θετικό σχόλιο υπέρ του Λουτσέσκου.
Μάλλον ενοχλεί που δεν γράφονται μόνο σιχτίρια, δεν εξηγείται αλλιώς.
Αποκλείεται να φταίει και ο Λουτσέσκου αλλά και τα κενά στο ρόστερ για τις τελευταίες στραβές. Μόνο ένας φταίει.
Φιλε αν θες βαζε ερωτηματικα,γιατι το κειμενο σου βγαζει διφορουμενο νοημα..
Σαν της Πυθιας τους χρησμους ενα πραγμα :D
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ανεβαίνει ακόμα περισσότερο το επίπεδο μέρα τη μέρα. Και ψυχολογικές αναλύσεις, βασισμένες σε αδιάσειστα στοιχεία.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ο Λουτσεσκου έφτιαξε μια καλή ομάδα, αλλά δεν έχει τίτλο 3 χρόνια. Πρέπει κάποια στιγμή να πάρει κάτι, αλλιώς σαν την Αρσεναλ θα καταντησουμε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Amsterdamer_87 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Εν τω μεταξύ από χθες μέχρι τώρα, παίζει να μην έχω διαβάσει ούτε μισό θετικό σχόλιο υπέρ του Λουτσέσκου.
Μάλλον ενοχλεί που δεν γράφονται μόνο σιχτίρια, δεν εξηγείται αλλιώς.
Αποκλείεται να φταίει και ο Λουτσέσκου αλλά και τα κενά στο ρόστερ για τις τελευταίες στραβές. Μόνο ένας φταίει.
Εν τω μεταξύ είναι παντελώς ξεκάθαρο το τι γράφει. Αδυνατώ να κατανοήσω πώς μπορεί κάποιος στα σοβαρά να μπερδεύτηκε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

alexgarcia6 έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε: Εδώ παραπάνω γράφει ο Amsterdam οτι δεν υπάρχουν δικαιολογίες γιατί ήρθαν παικταράδες. Πείτε μου τι απο τα παρακάτω είναι λάθος:
1. Ο ΠΑΟΚ έχει χτυπητές αδυναμίες στο ρόστερ, κάτι που έχει επισημανθεί πολύ πριν αρχίσουν οι γκελες (βλέπε φορ, μεσοεπιθετικό, CB, RB)
2. Ο ΠΑΟΚ έχει το λιγότερο ακριβό ρόστερ των Big-4, και το μικρότερο ποσοτικά σε παίκτες
3. Τον Ιούλιο δεν μας υπολόγιζε κανείς για πρωτάθλημα, και μόνο σίγουρη δεν ήταν η είσοδος στους ομίλους
4. Η πορεία εως τώρα (μέσα και στους 3 στόχους τέλη φεβρουαρίου - overperform) είναι σε μεγάλο βαθμό δημιούργημα του Ραζβάν όπως και η εικόνα στο χορτάρι, όπου η καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα αποτελούσε κοινή παραδοχή
RB ηρθε ο Γιονι ---- Παιχταρας..τι ? οχι ??
CB ηρθε ο Εκονγκ (καλυτερος παιχτης στο Κοπα Αφρικα)---Παιχταρας..τι ? οχι ??
Ντεσποτοφ ---- Ο Παιχταρας..τι ? οχι ??
Μειτε ----- Παιχταρας..τι ? οχι ??
Οζντοεφ κι αυτος Παιχταρας..τι ? οχι ??
Μπαμπα ---Παιχταρας..τι ? οχι ??
Ζιλε-Ταισον- Ντελιας- Κοταρσκι Παιχταραδες..τι? οχι??
Βαλε και τους Κετζιορα-Κουλιε-Μιχα-Μπραντον και πες μου εσυ οτι το ροστερ ειναι μαπα..
Και τους εκανε μαγκες ο Ραζβαν !!!
Μηπως τον κανουν μαγκα αυτοι τελικα ??
Ο Μαρκος Αντονιο ????????
Έγινε ρε amsterdamer... δεν υπάρχει κανένα κενό στο ρόστερ, είμαστε γεμάτο παικταράδες παντού. Ντροπή και αίσχος και αυτοκτονία αν δεν πάρει το πρωτάθλημα ο Ρουμάνος. Τον έκαναν μάγκα, με Παράσχο θα μασταν +10 τώρα
Φιλε Αλεξ σε ολες τις ομαδες υπαρχουν κενα κι οχι μονο σ'εμας..
Αυτο που θελω να επισημανω και απορω πως δεν το βλεπετε κι εσεις,ειναι το οτι ενω εχουμε το υλικο,παιζουμε μονοπατα το ιδιο συστημα..
Ενω για παραδειγμα μπορεις να παιξεις με 3 στο κεντρο επιμενεις εκει με 2,με αποτελεσμα να σε παιξει οΤεριμ κι ο
Μεντιλιμπαρ με 3 και να σε τελειωσει..
Και ο Μειτε κι ο Οζντοεφ απο παιχταραδες να φαινονται παιχτακια..
Ο ΠΑΟΚ εχει πολυ καλυτερο υλικο κατα την γνωμη μου απο τους χαβουζαιους και αυτο που προβληματιζει πολλους, ειναι ο τροπος της διαχειρισης αυτου του υλικου απο τον Ραζβαν,στα δυσκολα ντερμπυ η οταν τα πραγματα στραβωνουν..
Μην τα ριχνουμε παλι στο ροστερ και φετος για να δικαιολογησουμε την γνωστη και συγκεκριμενη δυσκαμψια του
Ραζβαν..Στο Φορ ναι ποναμε αλλα υπαρχουν λυσεις (Τζιμας-Ντεσποτοφ)στην τελικη..
Τωρα αν με τον Παρασχο ειμασταν στο +10 δεν ξερω,αλλα με τον ζωγραφο μπορει να ειμασταν και στο +20 :)
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

navigator11 έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε: Αποκλείεται να φταίει και ο Λουτσέσκου αλλά και τα κενά στο ρόστερ για τις τελευταίες στραβές. Μόνο ένας φταίει.
Εν τω μεταξύ είναι παντελώς ξεκάθαρο το τι γράφει. Αδυνατώ να κατανοήσω πώς μπορεί κάποιος στα σοβαρά να μπερδεύτηκε :mrgreen:
Οχι φιλε δεν ειναι ξεκαθαρο..
Με τις τελειες Πλοηγε φαινεται οτι φταιει μονο ενας !!! πχ ο Ιβαν..
Η Ελληνικη γλωσσα εχει πολλα τερτιπια.. :)
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

xrisitsapa έγραψε:Εγώ πάλι τρελαίνομαι που μιλάμε για έλλειψη εξτρέμ όταν ΔΕΝ έχουμε φορ.

Τέρμα -Στοπερ-Χαφ-Φορ.

Οσο αφορα το ροστερ, θελω να πω παλι οτι ενω στην περιπτωση του σεντερ φορ με σαματα εγινε αστοχια στην επιλογη, στο σεντερ μπακ συνηδητα η ομαδα δεν επενδησε. Ο Εκονγκ ηταν μια , βιαστικη θα ελεγα κι ολας, ανικατασταση του Ινγκασον. Και πριν φυγει ο Ινγκασον χρειαζοσουνα τοπ σεντερ μπακ. Ειναι η μονη θεση στην οποια η ομαδα δεν εχει επενδυσει.

Δεν ειναι κακο το ροστερ των σεντερ μπακ αν φερεις εναν παικταρα για νουμερο ενα και ηγετη της αμυνας.

Δυστυχως επιβεβαιωνετε αυτο που λεω απο την αρχη της χρονιας και ειδικα απο τη στιγμη που ηρθαν παικταραδες επιθετικα οτι ελπιζω πως δεν θα κλαιμε στο τελος στη σεζον την αποφαση να μη παρθει σεντερ μπακ. Ε να λοιπον που φτιαχθηκε η ομαδα, προλαβες τη μαχη του πρωταθληματος και τωρα κλαιμε το ποιοτικο κενο στα σεντερ μπακ.

Η ομαδα χρειαζετε ηλεκτροσοκ. Πρεπει να μπει ο Εκονγκ (που δικαιως βεβαια ειχε χασει τη θεση του βασικου) να βοηθησει στην αναπτυξη και να μπει και ο Μαρκος Αντονιο στη θεση του Οζντοεφ. Ολος ο πλανητης τα εχει δει αυτα Ραζβαν. Λογικο για τηε διαχηρηση του γκρουπ να περιμενεις σφαλιαρα για δικαιολογηθουν αλλαγες αλλα οι σφαλιαρες ηρθαν.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

xrisitsapa έγραψε:Εγώ πάλι τρελαίνομαι που μιλάμε για έλλειψη εξτρέμ όταν ΔΕΝ έχουμε φορ.

Τέρμα -Στοπερ-Χαφ-Φορ.

Θυμάμαι κάτι σαπακλες σε στυλ Βιερίνια από τη μια, Μάτος από την άλλη. Πέρασαν και δεν ακούμπησαν οι άχρηστοι
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Επισης θυμαμαι εναν Πασχαλακη στα καλυτερα του, Κρεσπο-Βαρελα-Ινγκασον πισω, Σακχοφ-Μαουρισιο-Κανιας-Ολιβειρα-Μισιτς στον αξονα, Πελκας-Μπισεσβαρ στο 10 και Πριγιοβιτς-Ακπομ-Κουλουρης φορ

Ναι, χαλι μαυρο ο αξονας μας τοτε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”