70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Kijana hawezi.Mwache aende kwa matakwa ya Bikira Maria.Hapana mwingine makaa ya mawe.
-
Καμία απογοήτευση. Το πράγμα φαινόταν. Ο χειρότερος παίχτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ
-
-
Βλέπεις όλα αυτά και καταλαβαίνεις ότι έχεις μείνει με σεντερ φορ έναν τανζανο που δεν μπορει να κάνει ένα σωστό κοντρόλ, ενα κατέβασμα, μια πασα της προκοπής και αμφιβόλου ηλικίας, μπορει να είναι και 37, γιατί οι εντάσεις του αυτό μου δείχνουν και έναν μετριο φιλότιμο φορ που είναι 1,75 και τον καταπίνουν…
33.Mbwana Ally Samatta
Έκατσα και είδα τα στιγμιότυπα μόνο για πάρτη του..
Προκαλώ όποιον έχει νεφρά να κάτσει να δει τις κινήσεις στην εξέλιξη των φάσεων του βασικού φορ του ΠΑΟΚ που αμείβεται με 1μ…
Χαρακτηριστικές φάσεις :
1) Στο 5´ στη φάση του σουτ του Μουργκ
2) Στο 38´ στο γκολ του Ντεσπο
3) Στο 58´ στο σουτ του Ντεσπο
Μόνο από αυτές καταλαβαίνει κανείς γιατί δεν γράφει νούμερα ή τελικές, για να μην πω τίποτα πιο βαρύ ..
Καλά δε, για τα μαρκαρίσματα του στα πρώτα 2 γκολ, δεν μπορείς παρά να γελάσεις
Προκαλώ όποιον έχει νεφρά να κάτσει να δει τις κινήσεις στην εξέλιξη των φάσεων του βασικού φορ του ΠΑΟΚ που αμείβεται με 1μ…
Χαρακτηριστικές φάσεις :
1) Στο 5´ στη φάση του σουτ του Μουργκ
2) Στο 38´ στο γκολ του Ντεσπο
3) Στο 58´ στο σουτ του Ντεσπο
Μόνο από αυτές καταλαβαίνει κανείς γιατί δεν γράφει νούμερα ή τελικές, για να μην πω τίποτα πιο βαρύ ..
Καλά δε, για τα μαρκαρίσματα του στα πρώτα 2 γκολ, δεν μπορείς παρά να γελάσεις
Δείτε τον Σαματά

Το ξεκίνημα της φάσης με Μπάμπα ..

Το τελείωμα του Μουργκ

Το ξεκίνημα της φάσης με Μπάμπα ..

Το τελείωμα του Μουργκ
-
- paokkerkir
Δε πρέπει να ξαναπάρει φορ μας το 33. Η τελευταία χρονιά του Κλάους το γκαντέμιασε για πάντα.
- TylerDurden
Και ο λόγος που δεν είμαστε τώρα για τον Ντεσπότοφ, είναι ότι έχει κερδίσει το δικαίωμα στα λάθη με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του και τα 20 G/A του μεταξύ άλλων.psykoman έγραψε:Επειδή πιστεύω ότι όλα μπαίνουν και όλα χάνονται...γι'αυτό δεν γράφω κάτι στο τοπικ του Δεσπότη αλλά θα το γράψω εδώ..
Αν το τελείωμα του Δεσπότη(που έκαψε καμιά δεκαριά πίξελ στον ηλεκτρονικό πίνακα) το έκανε ο Σαματας...τώρα θα ειμασταν έξω απ' το υπουργείο εξωτερικών και θα ζητούσαμε την απέλαση του...
Εν ολίγοις, ο κόσμος αναγνωρίζει και κρίνει, και δεν είναι ούγκανος.
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει καταλάβει ότι ο άνθρωπος είναι από τους χειρότερους παίκτες που έχει πάρει ο ΠΑΟΚ. Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό. Είναι το ότι η απόδοσή του τα τελευταία χρόνια αυτό ακριβώς έδειχνε. Ο παίκτης δεν έπαιξε ούτε στιγμή στην Fener. Συνεχώς δανεικός δινόταν. Αυτοί που τον επέλεξαν το είδαν, αλλά παρ' όλα αυτά τον επέλεξαν.
Προτείνω από δω και πέρα μόνο Τζίμα και ας μη σκοράρει ποτέ.
Προτείνω από δω και πέρα μόνο Τζίμα και ας μη σκοράρει ποτέ.
-
Από το καλοκαίρι τα έλεγα κ έπεφταν να με φάνε. Παιχταρά με τρομερές κινήσεις τον έλεγαν. Ανοίγει χώρους κ κάνει τη ζωή των άλλων πιο εύκολη έλεγαν. Τώρα τα βλέπουν σχεδόν όλοι τα καμώματά του, καμώματα που πληρώνουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τσιριγωτης την Δευ 19 Φεβ 2024, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπράβο στους ψύχραιμους.
Εγώ ως οπαδός δεν θέλω να τον ξαναδώ ούτε δεκάλεπτο.
Μακάρι οι ψύχραιμοι να δικαιωθούν
Εγώ ως οπαδός δεν θέλω να τον ξαναδώ ούτε δεκάλεπτο.
Μακάρι οι ψύχραιμοι να δικαιωθούν