Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Ναι ,στο γενικότερο πλαίσιο σοβαρότητας που όταν η ομάδα κένταγε τα είχε παρατήσει και τώρα στην αναμπουμπούλα άρχισαν οι γκεστ εμφανίσεις.
Ρε παιδιά περσινές είναι οι δηλώσεις…Δεν το καταλάβατε;Θα μπορούσε να πει τέτοια πράγματα φέτος;
-
Το ότι σε κάθε δεύτερο ημιχρονο η ομάδα είναι χειρότερη από τον αντίπαλο αυτό είναι που με ανησυχεί περισσότερο από όλα, η νοοτροπία που ΕΙΧΕΣ αγαπητέ ραζβαν είναι ότι πάω να φάω τον αντίπαλο, δεν ξέρω τι γίνετε τον τελευταίο χρόνο και κοιτάς πρώτα τα μαρκαρίσματα και πως θα κλείσω τις γραμμές και άμα είναι να σκοράρω θα σκοράρω σαν τον Βοκολο στην Λαμία ένα πραγμα, για αυτό άλλωστε ξεκινάει και ο μουργκ στα ντέρμπι, και όχι επειδή είναι καλύτερος. Να το κανεις με την Άιντραχτ που είσαι αουντσαιντερ ναι αλλά όχι εδώ ρε ραζβαν… Πρέπει ίσως να αναθεωρήσεις και να κανεις ένα τεράστιο restart. Επίσης δεν γίνετε να μην ζήτησες ένα σεντερ φορ τον Ιανουάριο, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ να μην είδες το επίπεδο αυτών των φορ 6 μήνες και επιμένεις ότι δεν υπάρχει θέμα στο σκοράρισμα σαν ξεροκεφαλος που είσαι, το ίδιο θα σου έλεγα και για αριστερό εξτρεμ αλλά ξέρουμε ότι ζήτησες αλλά δεν ήρθε…
Razvan Lucescu III
Βασικά κι εγώ δεν είμαι πολύ ενεργός τελευταία η αλήθεια είναι (για τους δικούς μου λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την ομάδα) όποτε δεν ξέρω τι ακριβώς παίχτηκε με τον renegade.
Η εντύπωση που είχα, παρολες τις τεράστιες διαφωνίες που είχαμε οι δυο μας διαχρονικα, ήταν ότι είναι τουλάχιστον σοβαρός.
Το να ανεβάσει παλιές δηλώσεις ως σημερινές κοινώς δεν το περίμενα.
Δικό μου λάθος που δεν έκανα cross check σε κάθε περίπτωση.
Η εντύπωση που είχα, παρολες τις τεράστιες διαφωνίες που είχαμε οι δυο μας διαχρονικα, ήταν ότι είναι τουλάχιστον σοβαρός.
- Μπαρκαρούτσος
Όσοι είστε αλλαγηπροπονητολάγνοι, να πάτε μια βόλτα στο Παλατάκι, εκεί αλλάξαμε προπονητή 

JohnDag έγραψε:Βασικά κι εγώ δεν είμαι πολύ ενεργός τελευταία η αλήθεια είναι (για τους δικούς μου λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την ομάδα) όποτε δεν ξέρω τι ακριβώς παίχτηκε με τον renegade.
ΠΑΟΚ είμαστε και στα καλά και στα δύσκολα
- AlxNeapoli1
Ναι για αυτο ανακαλεσα.proedros έγραψε:Ρε παιδιά περσινές είναι οι δηλώσεις…Δεν το καταλάβατε;Θα μπορούσε να πει τέτοια πράγματα φέτος;
- Μπαρκαρούτσος
Αυτός όμως που τις έβαλε, τις έβαλε χωρίς να διευκρινήσει κι έφυγε.
Ε βέβαια, το πριόνισμα είναι πριόνισμα.
Ε βέβαια, το πριόνισμα είναι πριόνισμα.
Σαν να μην πέρασε μια μέρα...
Καλά διαβάζετε για Μπακαμπού ή τ' άλλα που λέει και δεν πήρατε χαμπάρι ότι ήταν τα περσινά;
Καλά διαβάζετε για Μπακαμπού ή τ' άλλα που λέει και δεν πήρατε χαμπάρι ότι ήταν τα περσινά;
- AlxNeapoli1
Το εύχομαι!Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πραγματα ίσως για να φτάσουμε εκεί που ήμασταν ή εκεί που θέλουμε να φτάσουμε
Νόμιζα ότι θα ήταν ξεκάθαρο ότι επρόκειτο για τις περσινές δηλώσεις και τις δικαιολογίες που αραδιαζε για τους νεαρούς παίκτες.
Εξάλλου έγραψα από πάνω και το " σα να μην πέρασε μια μέρα "
Υγ σιγά μην σε ρωτήσω κι όλας ρε πότε θα κάνω τις γκεστ εμφανίσεις μου
Εξάλλου έγραψα από πάνω και το " σα να μην πέρασε μια μέρα "
Υγ σιγά μην σε ρωτήσω κι όλας ρε πότε θα κάνω τις γκεστ εμφανίσεις μου
Η ομαδα τη μια παιζει με 10 παίχτες την αλλη με 11 και γι αυτο εισαι υπευθυνος εσυ και η επιμονή σου στον Σαματα. Για τα υπόλοιπα δεν θα πω κατι, εισαι ο πλεον ειδικος και ειμαι σίγουρος οτι θα βρεις τις λυσεις. Συνεχίζουμε 

- AlxNeapoli1
Αν αποκλειστεις και απο το κυπελλο, η ψυχολογια θα ειναι στα ταρταρα και η γκρινια θα βαρεσει κοκκινο.
Βρες τροπο κοουτς.
Βρες τροπο κοουτς.
- Amsterdamer_87
To restart που λες μαλλον πρεπει πρωτα να το κανεις εσυ..
Αρχιζεις παλι να μας κουραζεις με τις κολλημαρες σου..
Α και που'σαι μαθε και κανα αλλο συστημα την ωρα που στραβωνουν τα πραγματα την ωρα του αγωνα..
Παραμενεις στασιμος στο κοουτσαρισμα..
4 τεμ απ'τον γαυρο στην Τουμπα με 50αρισια διαιτησια ειναι μεγιστη Ξεφτιλα..
Αρχιζεις παλι να μας κουραζεις με τις κολλημαρες σου..
Α και που'σαι μαθε και κανα αλλο συστημα την ωρα που στραβωνουν τα πραγματα την ωρα του αγωνα..
Παραμενεις στασιμος στο κοουτσαρισμα..
4 τεμ απ'τον γαυρο στην Τουμπα με 50αρισια διαιτησια ειναι μεγιστη Ξεφτιλα..