Επίσης ξέχασες να πείς με τι λεφτά θα κάνεις το γήπεδο αν δεν υπάρχουν αρκετοί εμπορικοί χώροι... Ποιός θα στο πληρώσει... Εδώ δεν μπορείς να βρείς 8εκ. ευρώ να ξεπληρώσεις τα χρέη σου, θα βρείς 80εκ. ευρώ να χτίσεις γήπεδο...LoverBoy έγραψε: Γιατί ξέρει οτι καλύτερα 30.000 στην Τούμπα παρά 33.000(όπως διέδιδαν κάποιοι τελευταία) στου Καρατάσου με πολλά εμπορικά και ολίγον γήπεδο...
Καλήνύχτα σας.
Καληνύχτα μας λοιπόν όπως είπες...
Δεν λέω ότι δεν μπορούν να γίνουν γήπεδο και εμπορικοί χώροι στην Τούμπα... Μακάρι να γίνεται... Εγω εκτός απο ΠΑΟΚ είμαι και 30 χρόνια Τουμπιωτάκι... Θυμάμαι και δεν θα ξεχάσω ποτέ μέχρι να πεθάνω, ότι όταν ήμουν πολύ μικρός και δεν με άφηνε η μάνα μου να πάω μόνος μου στο γήπεδο και ήμουν αρκετά πιτσιρίκος ώστε να την κοπανήσω μόνος, μόλις έβαζε γκόλ ο ΠΑΟΚ έτρεχα στο μπαλκόνι και ανεβαινα στα κάγκελα για να ακούσω έστω τον ήχο της Τούμπας, να νιώσω τη μαγεία... Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ξύλο που έφαγα μια σταλιά πιτσιρίκος μές τη μέση της Λαμπράκη γιατί την κοπάνησα κρυφά και πήγα στο μάτς με την Παρί Σεν Ζερμέν που διακόπηκε στο ημίχρονο με τα γνωστά συμβάντα και τη φάλαγγα των ματατζήδων στην Θύρα 4...
Το να με κράξει κάποιος ότι και καλά δεν θέλω το νέο γήπεδο να γίνει στην Τούμπα είναι χαζό...
Απλά λέω ότι γήπεδο ΠΑΟΚ χωρίς αρκετούς εμπορικούς χώρους δεν υπάρχει...!! Αυτό μόνο... Αν υπάρχει δυνατότητα για αρκετούς εμπορικούς χώρους στην Τούμπα ώστε το έργο να είναι βιώσιμο, τότε το γήπεδο θα γίνει σίγουρα στην Τούμπα!! Αν όχι... Βλέπουμε...!!
Υ.Γ.2. Κάποια στιγμή θα κάτσω να γράψω τι σημαίνει ποδοσφαιρικό στάδιο, τι σημαίνει εμπορικοί χώροι, τι σημαίνει πάρκινγκ αθλητικής εγκατάστασης, τι σημαίνει αυτοχρηματοδότηση, πως χτίζεται ένα γήπεδο και κυρίως τι γίνεται ακριβώς με αυτούς τους περιβόητους εμπορικούς χώρους, τί είναι, τι προσφέρουν, σε τι εμποδίζουν, τα πάντα... Νομίζω ότι είναι απαραίτητο, αφού δεν το κάνουν αυτό οι δημοσιογράφοι μας, να το κάνουμε μόνοι μας, ώστε να μπορέσουν όλοι να διαμορφώσουν μια εμπεριστατωμένη άποψη μίας και η ασχετοσύνη και οι μπαρούφες αποτελούν την ημερήσια διάταξη...