ΠΑΟΚ-Γαυρος 1-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
3
2%
Σάστρε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Όττο
1
1%
Κουλιεράκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κεντζιόρα
8
6%
Μπάμπα
14
11%
Μεϊτέ
1
1%
Σβαμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οζντόεφ
1
1%
Κωνσταντέλιας
19
14%
Τζίμας
16
12%
Μουργκ
4
3%
Α. Ζίβκοβιτς
1
1%
Ντεσπόντοφ
30
23%
Σαμάτα
30
23%
Μπράντον
4
3%

Σύνολο ψήφων: 132

Luigi Vampa

Re: ΠΑΟΚ-Γαυρος 1-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Η ομάδα θέλει άλλον προπονητή. Ο συγκεκριμένος μέχρι εκεί μπορεί να σε πάει.

Κοντά στην πηγή αλλά στο τέλος πάντα να μένεις διψασμένος.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Ναι ξέρω πήρε πρωτάθλημα πριν από 6 χρόνια έχοντας το με διαφορά καλύτερο ρόστερ στο πρωτάθλημα. Τον ευχαριστούμε και θα είμαστε πάντα ευγνώμονες.

Πλέον δυστυχώς δεν το έχει το θέμα, ειδικά όταν απέναντι του έχει σοβαρούς προπονητές και ποιοτικά ρόστερ.

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.[/quote]

Τελείωσε η χρονιά κ δεν τα κατάλαβα μαλλον
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Patron έγραψε:
Maezono Masakiyo έγραψε:
markos4 έγραψε:Ρητορική ερωτηση:

Γιατι δεν αποκτηθηκε επιθετικός τον γεναρη αφού όλοι βλέπαμε ότι υπάρχει πρόβλημα?
Θεωρησε ο Λουτσεσκου ότι οι Σαματα και Μπράντον είναι αρκετοί για να πάρουνε πρωταθλημα;
Η ο Σαββίδης δεν έδωσε χρήμα πάρα μόνο για να αποκτηθεί δεξί μπακ;

Εμένα αυτο που με θλίβει είναι ότι επι διοικήσεως/ιδιοκτησίας Σαββίδη υπήρξαν αρκετές φορές που μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, την υπέρβαση, να γευτούμε το γλυκό νέκταρ της επιτυχίας περισσότερες φορές. Και για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόταν να γίνουν ενα δυο αν όχι απλά τουλάχιστον ούτε δύσκολα πράγματα. Για κάποιο λόγο όμως δεν γίνονται. Νιώθω σαν να έχω πάει σ'ένα μπαρ, να μου χει γυαλίσει μια γκόμενα, να την έχω πιάσει στην πάρλα, να την έχω εντυπωσιάσει,να την έχω καταφέρει, να τα έχω κάνει όλα καλά και στο τέλος να μην πηδάω επειδή δεν ήθελα να την κεράσω ποτό
Τσίπη Ιβάν κέρασε ρε ένα ποτάκι.

Αμα έχω δώσει 600 ευρω για το ντύσιμο μου και ενα κάρο χρήματα για να αγοράσω πόρσε και να κάνω εφε στο ποτό δεν θα κολήσω αμαρτία είναι. Αλλα όπως είπε και ο φίλος πριν άλλοι βάζουν τα λεφτά και δεν μπορούμε να ξέρουμε τους λόγους για τους οποίους κάποια πράγματα γίνονται η δεν γίνονται. Είπα αυτο που με θλίβει(που είναι οτι μια ομάδα που φτιάχτηκε με κόπο το καλοκαίρι και για ένα δίμηνο-τρίμηνο έπαιξε την καλύτερη μπάλα της τελευταίας 15ετίας ενδέχεται να κλήσει τη χρονιά χωρίς τίτλο) δεν υπονόησα τίποτα. Αν εσένα δεν σε θλίβει που ενώ για παράδειγμα κατόρθωσες να φέρεις τόσο ποιοτικούς παίκτες μεσοεπιθετικά δεν έχεις φορ και κόλλησες στην τελευταία μου πρόταση πάσο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Δευ 19 Φεβ 2024, 00:54, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Δηλαδή εσεις ειστε αισιοδοξοι οτι την Τετάρτη θα περάσουμε; Μετά απο την σημερινή εμφάνιση; Μπράβο.
paokarakis

Δημοσίευση από paokarakis »

Εντωμεταξύ εσείς που λέτε είμαστε ακόμα μέσα στο πρωτάθλημα έχετε συνειδητοποιήσει ότι τα εύκολα ματς τελειώνουν και τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα? Που λέτε ότι έχουμε ματς σε κύπελλο που ανάλογα με την κλήρωση καλείται η ομάδα να παίξει 2,4 η 6 δύσκολα παιχνίδια και τελικά φέτος έχει μόνο 2 ? Που λέτε πάμε Αγία Σοφία και μπορεί να αποκλειστουμε σε 2 παιχνίδια ανάλογα με την κλήρωση και την φόρμα της ομάδας? Γιατί ενώ λέτε όλοι παιχνίδι με παιχνίδι όταν τα πράγματα στραβώσουν τα τσουβαλιαζετε όλα? Σήμερα τελείωσαν τα εντός έδρας για τι πρωτάθλημα και ο απολογισμός και η εμφανίσεις είναι τραγικές, την Τετάρτη μπορεί να τελειώσει και κ στόχος του κυπέλλου, η Ευρώπη καλό το χαβαλέ με το take it πρέφα αλλά δεν, ο κόσμος σήμερα έβγαλε τα σπασμένα για όλα τα προηγούμενα ματς και πιστεύω πως ΑΝ αποκλειστουμε και από το κύπελλο τα πράγματα θα αγριέψουν. ΥΓ. Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί στο μπασκετακι μετά τα 2 ματς με τον Άρη ξεσκισαμε προπονητή και μετά σε μικρότερη κλίμακα και πρόεδρο και σήμερα κοιτάμε να προστατευσουμε την ομάδα? Συγνώμη αλλά το χειροκρότημα στο τέλος είναι φάουλ κατ εμέ και έπρεπε να ακουστεί γιούχα γιατί δεν θα πρέπει να χαιδευουμε αυτιά....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

giapas έγραψε:... Επεξεργαστηκε

Σε κάθε περίπτωση , το αποτέλεσμα είναι ντροπιαστικό και ότι κατάληξη και να έχει η χρονιά ο προπονητής και όσοι έπαιξαν δεν έχουν καν δικαίωμα να σηκώσουν το κεφάλι και να δούν τον κόσμο.
Δεν το έχω έυκαιρο , αλλά μάλλον είναι η μεγαλύτερη νίκη του γαυρου στη Τούμπα ever
Εγώ δεν το είδα έτσι από το γήπεδο.

Κάνανε την ίδια κομπίνα σε στημενο 3 φορές: την πρώτη και την τριτη το αρπάξαμε. Στο ενδιάμεσο δεν είχαν απειλήσει καθόλου.

Εμείς είχαμε σκοράρει ένα, και χασαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε με το πλασέ του Μουργκ.

Στο 2-1 έχει την ευκαιρία ο Τομας να βγάλει τον Αντριγια τετ α τετ και την λούζει. Η ομάδα ανεβαίνει μπροστά και σε αντεπίθεση γράφει το τρίτο.

Η ομάδα βάζει δεύτερο φορ, πιέζει, βγάζει τον Ντεσποτοφ φάτσα με τον Πασχαλακη και το χανει. Μένουμε ψηλά και σε ακόμα μια αντεπίθεση έρχεται το τεταρτο.

Ναι οκ πολλά τα 4, αλλά αν είχε μπει του Μουργκ ας πούμε θα μπορούσε το παιχνίδι να ήταν το ανάποδο με εμάς να τους καρφώνουμε στην κόντρα.

Δεν μας έκατσε εμάς, το διαχειρίστηκαν αυτοί άψογα και τέλος.

Ούτε θεωρώ ότι η ομάδα κάνει κοιλιά.

Αυτοί είμασταν και πριν.

Μη κοιτάς τα ντόρτια στους μικρούς. Η ψαλίδα είναι πολύ μεγάλη με το big4.

Στα ντέρμπι κρίνονται ολα στις λεπτομέρειες. Με την αεκ δεν έκανε κανεις το λάθος ήρθε χ. Με τον βαζελο δεν κάναμε εμείς γκολ τις φάσεις μας, χασαμε 1-0. Σήμερα δεν μας βγήκε το παιχνίδι όπως δεν τους βγήκε αυτούς στον πρώτο γύρο. Με τον Παναθηναϊκό πρώτο γύρο τα σκατωσαμε στο 96. Στην τούμπα για το πρωτάθλημα ήμασταν εμείς πιο αποτελεσματικοί.

Αυτοί είμαστε. Οι αποστάσεις μεταξύ όλων είναι μικρές. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το ίδιο και οι 2η και 3η θέση. Το ίδιο και το κύπελλο. Το ίδιο και η Ευρώπη.

Η ομάδα θα χρειαστεί πολύ δύναμη γιατί σφαλιάρες θα έρχονται συχνά αλλά τίποτα δεν θα τελειώνει. Το ίδιο και οι άλλοι. Οποιος βρει την δύναμη και την ψυχολογία θα πάρει το προβάδισμα.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Maezono Masakiyo έγραψε:

Γιατι δεν αποκτηθηκε επιθετικός τον γεναρη αφού όλοι βλέπαμε ότι υπάρχει πρόβλημα?
Θεωρησε ο Λουτσεσκου ότι οι Σαματα και Μπράντον είναι αρκετοί για να πάρουνε πρωταθλημα;

Εμένα αυτο που με θλίβει είναι ότι επι διοικήσεως/ιδιοκτησίας Σαββίδη υπήρξαν αρκετές φορές που μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, την υπέρβαση, να γευτούμε το γλυκό νέκταρ της επιτυχίας περισσότερες φορές. Και για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόταν να γίνουν ενα δυο αν όχι απλά τουλάχιστον ούτε δύσκολα πράγματα. Για κάποιο λόγο όμως δεν γίνονται. Νιώθω σαν να έχω πάει σ'ένα μπαρ, να μου χει γυαλίσει μια γκόμενα, να την έχω πιάσει στην πάρλα, να την έχω εντυπωσιάσει,να την έχω καταφέρει, να τα έχω κάνει όλα καλά και στο τέλος να μην πηδάω επειδή δεν ήθελα να την κεράσω ποτό
Μήπως γιατί κατά βάθος ξέρεις ότι όσα ποτά και να κεράσεις η γκόμενα είναι κανονισμένο να πηδηχτεί με άλλον...?
Οπότε αφού ούτως η άλλως θα μείνεις στο χειροκίνητο, επιλέγεις να γλιτώσεις τα λεφτά για το ποτό.
Ή μήπως κατάλαβες ότι τη γκόμενα που οι άλλοι πηδούν με 2-3 ποτά εσύ πρέπει να της αγοράσεις μεζονέτα για να την πηδήξεις...?
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Jairo έγραψε:Δηλαδή εσεις ειστε αισιοδοξοι οτι την Τετάρτη θα περάσουμε; Μετά απο την σημερινή εμφάνιση; Μπράβο.
Σήμερα κατεβήκαν σαν αυτοί που είναι 1οι και έριξαν και 4 στην έδρα του αντιπάλου
Την τετάρτη θα κατεβούμε με 0-1-2 στα τελευταία ματς και καθόλου ψηλομένοι

Τώρα αν επιμείνουμε σε Σαμάττα,δεν ξέρω
proedros

Δημοσίευση από proedros »

astral έγραψε:
proedros έγραψε:Εμένα φίλε δεν μου άρεσε η ομάδα ούτε με τον Πάο εδώ ούτε με την Άεκ που ισοφαρίσαμε στο 89.Στα αντιστοιχα στην Αθήνα παιχνίδια είχαμε τραγικές εμφανίσεις…
εκεινο που μας ισοφάρησαν στο 96?
Ναι να σου θυμίσω πως σε εκείνο το ματς μας είχε κάνει γιογιό ο Πάο…Πολύ άσχημη εμφάνιση…
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

paokarakis έγραψε:Εντωμεταξύ εσείς που λέτε είμαστε ακόμα μέσα στο πρωτάθλημα έχετε συνειδητοποιήσει ότι τα εύκολα ματς τελειώνουν και τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα? Που λέτε ότι έχουμε ματς σε κύπελλο που ανάλογα με την κλήρωση καλείται η ομάδα να παίξει 2,4 η 6 δύσκολα παιχνίδια και τελικά φέτος έχει μόνο 2 ? Που λέτε πάμε Αγία Σοφία και μπορεί να αποκλειστουμε σε 2 παιχνίδια ανάλογα με την κλήρωση και την φόρμα της ομάδας? Γιατί ενώ λέτε όλοι παιχνίδι με παιχνίδι όταν τα πράγματα στραβώσουν τα τσουβαλιαζετε όλα? Σήμερα τελείωσαν τα εντός έδρας για τι πρωτάθλημα και ο απολογισμός και η εμφανίσεις είναι τραγικές, την Τετάρτη μπορεί να τελειώσει και κ στόχος του κυπέλλου, η Ευρώπη καλό το χαβαλέ με το take it πρέφα αλλά δεν, ο κόσμος σήμερα έβγαλε τα σπασμένα για όλα τα προηγούμενα ματς και πιστεύω πως ΑΝ αποκλειστουμε και από το κύπελλο τα πράγματα θα αγριέψουν. ΥΓ. Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί στο μπασκετακι μετά τα 2 ματς με τον Άρη ξεσκισαμε προπονητή και μετά σε μικρότερη κλίμακα και πρόεδρο και σήμερα κοιτάμε να προστατευσουμε την ομάδα? Συγνώμη αλλά το χειροκρότημα στο τέλος είναι φάουλ κατ εμέ και έπρεπε να ακουστεί γιούχα γιατί δεν θα πρέπει να χαιδευουμε αυτιά....
:o
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

paokarakis έγραψε:Εντωμεταξύ εσείς που λέτε είμαστε ακόμα μέσα στο πρωτάθλημα έχετε συνειδητοποιήσει ότι τα εύκολα ματς τελειώνουν και τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα? Που λέτε ότι έχουμε ματς σε κύπελλο που ανάλογα με την κλήρωση καλείται η ομάδα να παίξει 2,4 η 6 δύσκολα παιχνίδια και τελικά φέτος έχει μόνο 2 ? Που λέτε πάμε Αγία Σοφία και μπορεί να αποκλειστουμε σε 2 παιχνίδια ανάλογα με την κλήρωση και την φόρμα της ομάδας? Γιατί ενώ λέτε όλοι παιχνίδι με παιχνίδι όταν τα πράγματα στραβώσουν τα τσουβαλιαζετε όλα? Σήμερα τελείωσαν τα εντός έδρας για τι πρωτάθλημα και ο απολογισμός και η εμφανίσεις είναι τραγικές, την Τετάρτη μπορεί να τελειώσει και κ στόχος του κυπέλλου, η Ευρώπη καλό το χαβαλέ με το take it πρέφα αλλά δεν, ο κόσμος σήμερα έβγαλε τα σπασμένα για όλα τα προηγούμενα ματς και πιστεύω πως ΑΝ αποκλειστουμε και από το κύπελλο τα πράγματα θα αγριέψουν. ΥΓ. Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί στο μπασκετακι μετά τα 2 ματς με τον Άρη ξεσκισαμε προπονητή και μετά σε μικρότερη κλίμακα και πρόεδρο και σήμερα κοιτάμε να προστατευσουμε την ομάδα? Συγνώμη αλλά το χειροκρότημα στο τέλος είναι φάουλ κατ εμέ και έπρεπε να ακουστεί γιούχα γιατί δεν θα πρέπει να χαιδευουμε αυτιά....
Φίλε εγώ λέω και να σηκώσουμε σημαία του ΟΣΦΠ και να παρακαλέσουμε τον Μαρινάκη να μας αγοράσει.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

proedros έγραψε:
astral έγραψε:
proedros έγραψε:Εμένα φίλε δεν μου άρεσε η ομάδα ούτε με τον Πάο εδώ ούτε με την Άεκ που ισοφαρίσαμε στο 89.Στα αντιστοιχα στην Αθήνα παιχνίδια είχαμε τραγικές εμφανίσεις…
εκεινο που μας ισοφάρησαν στο 96?
Ναι να σου θυμίσω πως σε εκείνο το ματς μας είχε κάνει γιογιό ο Πάο…Πολύ άσχημη εμφάνιση…
και αυτο, και το ματς με την κουλα στην τουμπα τα θυμαμαι αλλιώς. αλλά δεν πειράζει, δε χρειάζεται να συμφωνήσουμε κιόλας.
gika έγραψε: Αυτοί είμαστε. Οι αποστάσεις μεταξύ όλων είναι μικρές. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το ίδιο και οι 2η και 3η θέση. Το ίδιο και το κύπελλο. Το ίδιο και η Ευρώπη.

Η ομάδα θα χρειαστεί πολύ δύναμη γιατί σφαλιάρες θα έρχονται συχνά αλλά τίποτα δεν θα τελειώνει. Το ίδιο και οι άλλοι. Οποιος βρει την δύναμη και την ψυχολογία θα πάρει το προβάδισμα.
πολύ σωστά. ο ανταγωνισμος ειναι μεγάλος και οι αποστάσεις πολύ μικρες.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

papwolf έγραψε:
Maezono Masakiyo έγραψε:

Μήπως γιατί κατά βάθος ξέρεις ότι όσα ποτά και να κεράσεις η γκόμενα είναι κανονισμένο να πηδηχτεί με άλλον...?
Οπότε αφού ούτως η άλλως θα μείνεις στο χειροκίνητο, επιλέγεις να γλιτώσεις τα λεφτά για το ποτό.
Ή μήπως κατάλαβες ότι τη γκόμενα που οι άλλοι πηδούν με 2-3 ποτά εσύ πρέπει να της αγοράσεις μεζονέτα για να την πηδήξεις...?

Τότε φίλε μου να μην παίρναμε ούτε παίκτες επιπέδου Ντεσπόντοφ-Μεϊτέ. Αν είναι κανονισμένα να φτιάξουμε εξ αρχής μια ομάδα που δεν θα κινδυνέψει να πέσει κατω απο το 4 και να μην καιγόμαστε αν θα τα βρούμε η όχι με τη Μπενφίκα η τη Λάτσιο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

gika έγραψε:...
Η ομάδα βάζει δεύτερο φορ, πιέζει, βγάζει τον Ντεσποτοφ φάτσα με τον Πασχαλακη και το χανει. Μένουμε ψηλά και σε ακόμα μια αντεπίθεση έρχεται το τεταρτο.

Ναι οκ πολλά τα 4, αλλά αν είχε μπει του Μουργκ ας πούμε θα μπορούσε το παιχνίδι να ήταν το ανάποδο με εμάς να τους καρφώνουμε στην κόντρα.

Δεν μας έκατσε εμάς, το διαχειρίστηκαν αυτοί άψογα και τέλος.

Ούτε θεωρώ ότι η ομάδα κάνει κοιλιά.

Αυτοί είμασταν και πριν.

Μη κοιτάς τα ντόρτια στους μικρούς. Η ψαλίδα είναι πολύ μεγάλη με το big4.

Στα ντέρμπι κρίνονται ολα στις λεπτομέρειες. Με την αεκ δεν έκανε κανεις το λάθος ήρθε χ. Με τον βαζελο δεν κάναμε εμείς γκολ τις φάσεις μας, χασαμε 1-0. Σήμερα δεν μας βγήκε το παιχνίδι όπως δεν τους βγήκε αυτούς στον πρώτο γύρο. Με τον Παναθηναϊκό πρώτο γύρο τα σκατωσαμε στο 96. Στην τούμπα για το πρωτάθλημα ήμασταν εμείς πιο αποτελεσματικοί.

Αυτοί είμαστε. Οι αποστάσεις μεταξύ όλων είναι μικρές. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το ίδιο και οι 2η και 3η θέση. Το ίδιο και το κύπελλο. Το ίδιο και η Ευρώπη.

Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν έχουν την ίδια σπιρτάδα, αυτό μου κάνει εντύπωση. Για παράδειγμα ο Μπάμπα και οι κουρσες που έκανε. Ακόμα και ο Σαμάτα , ο Ζίβκοβιτς , η άμυνα σε καθε ματς γλυστράει και κάποιος. Φέτος έχω δει αρκετά ματς και των άλλων. Η κούλα στα 2 χιναρια που έκανε τα Χριστούγεννα ήταν σαν παππούδες όταν έτρεχαν. Τώρα είναι αλλιώς και το είδαμε και στο μεταξύ μας. Για εμένα το μοτίβο που πετάμε Δεκέμβρη-Γενάρη και μετά πέφτουμε προφανώς και δεν είναι τυχαίο κι έχει να κάνει με τη συνολική στρατηγική στη διαχείριση των δυνάμεων της ομάδας.

Αγωνιστικά μιλώντας σαφώς κι όλοι είναι μέσα στο κόλπο. Απλά αυτά τα ματς θεωρώ ότι γράφουν πολύ έντονα στη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση της ομάδας. Το ματς στη ζελα έρχεται σε πολύ κακή στιγμή , δε μπορώ να φανταστώ πως γίνεται να αναστραφεί η κακή εικόνα σε 2 μέρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 19 Φεβ 2024, 00:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

και η ζελα απο γκελα έρχεται. ισως και χειρότερη απο τη δικια μας
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Τι ακριβώς προτείνετε να κάνουμε όσοι αναφέρεστε σε "πορτοκαλάδες" (αν το έχει διαβάσει κάποιος mod και δεν έχει ρίξει ακαριαίο ban, χάνω πάσα ιδέα) και όσοι τα έχετε βάψει μαύρα λες και ήρθε το τέλος του κόσμου;

Να μην ξανακατέβει η ομάδα να παίξει; Να πάμε έξω από το γήπεδο να λιντσάρουμε Λουτσέσκου και παίκτες;
Να κρεμάσουμε πανό "Σαββίδη τον μπούλο";

1) Η διοίκηση όταν έπρεπε να πιστέψει στην ομάδα και ενώ μάλιστα ήταν μέσα σε τρεις διοργανώσεις, δεν το έκανε και με το ζόρι κάλυψε ένα κενό. ΣΦΑΛΜΑ ΕΠΙΚΏΝ ΔΙΑΣΤΆΣΕΩΝ.
2) Είχες την ατυχία να παίξεις 4 ντέρμπι κολλητά.
4) Ήσουν κακός, έχασες τα δυο.
5) Είσαι αναγκασμένος να βγάλεις αντίδραση γιατί πολύ απλά είσαι ακόμα μέσα σε όλους τους στόχους. Και ακόμα και να αποκλειστείς από το κύπελλο, στο πρωτάθλημα είσαι στο -2, όχι στο -22.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”