ΠΑΟΚ-Γαυρος 1-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Γαυρος 1-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μετά την ήττα από τον άρη την ομάδα την πήρε η κατηφόρα.
Δεν έχει καμιά σημασία ότι είμαστε στο -1 από την κορυφή.
Στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα σε συνδυασμό με την μη μεταγραφική ενίσχυση δεν υπάρχουν περιθώρια αισιοδοξίας.
Αν μου έδιναν από τώρα την 3η θἐση στο πρωτάθλημα (ἀρα και σίγουρη την ευρώπη) θα την έπαιρνα ευχαρίστως.
Δεν έχει καμιά σημασία ότι είμαστε στο -1 από την κορυφή.
Στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα σε συνδυασμό με την μη μεταγραφική ενίσχυση δεν υπάρχουν περιθώρια αισιοδοξίας.
Αν μου έδιναν από τώρα την 3η θἐση στο πρωτάθλημα (ἀρα και σίγουρη την ευρώπη) θα την έπαιρνα ευχαρίστως.
Εμένα φίλε δεν μου άρεσε η ομάδα ούτε με τον Πάο εδώ ούτε με την Άεκ που ισοφαρίσαμε στο 89.Στα αντιστοιχα στην Αθήνα παιχνίδια είχαμε τραγικές εμφανίσεις…
Είδαμε και το Μιχαηλίδη προχθέςPhotis έγραψε:Στην άμυνα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, όχι μόνο σήμερα. Τα στόπερ δεν είναι φερέγγυα. Ο ΚΟυλιεράκης καλό είναι να κάτσει κανα μήνα έξω να χαλαρώσει λίγο και να καθαρίσει το μυαλό.Josey Wales έγραψε:3 γκολ φάγαμε μετά από αποκρούσεις του τερματοφύλακα. Ούτε μια φορά δεν βγήκε κάποιος πρώτος στην μπάλα. Απλά τραγική εμφάνιση.
Για καποιο λογο ολοι ξεχνατε το ματς με τον βαζελο στη Τουμπα για το πρωταθλημα. Δεν εγινε πριν 5 μηνες, πριν εικοσι μερες εγινε.
εκεινο που μας ισοφάρησαν στο 96?proedros έγραψε:Εμένα φίλε δεν μου άρεσε η ομάδα ούτε με τον Πάο εδώ ούτε με την Άεκ που ισοφαρίσαμε στο 89.Στα αντιστοιχα στην Αθήνα παιχνίδια είχαμε τραγικές εμφανίσεις…
Ανανέωσε κ αυτός;Luigi Vampa έγραψε:Ρε mental coach, τι σε πληρώνουμε γμτ
Και εγω βλεπω εκει ενα θεμα. Το ειδαμε φετος τον χειμωνα περσυ τον χειμωνα που στοιχισε αν μη τι αλλο ενα κυπελο, προπερσυ το καλοκαιρι που καταληξαμε με κουαλιατες κλπ, προπεσρυ το καλοκαιρι που θελαμε ενα επιθετικο και πηραμε τον κοντουλη, το καλοκαιρι του 18 που παρακαλαγαμε τον σουηδο 3 μηνες και δεν ηταν και τιποτα ιδιαιτερο και εμφανως το ειδαμε το καλοκαρι του 19 που διαλυσαμε μια ομαδα και φεραμε και εγω δεν ξερω τι. Η μονη χρονια τον χειμωνα που εγινε καλη φαση ηταν του 19 που ηρθαν παικτες τον χειμωνα που βοηθησαν αλλα εφυγε κιολας ο πρωτος σκορερ και η κολωνα της ομαδας. Βλεπουμε συνεχεια το ιδιο εργο. Αλλα δεν θα κρινω γιατι αυτος που βαζει λεφτα αυτος αποφασιζει. Και αναγκαστικα πρεπει να συμφωνησουμε.markos4 έγραψε:Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό.Maezono Masakiyo έγραψε:markos4 έγραψε:Ρητορική ερωτηση:
Γιατι δεν αποκτηθηκε επιθετικός τον γεναρη αφού όλοι βλέπαμε ότι υπάρχει πρόβλημα?
Θεωρησε ο Λουτσεσκου ότι οι Σαματα και Μπράντον είναι αρκετοί για να πάρουνε πρωταθλημα;
Η ο Σαββίδης δεν έδωσε χρήμα πάρα μόνο για να αποκτηθεί δεξί μπακ;
Εμένα αυτο που με θλίβει είναι επι διοικήσεως/ιδιοκτησίας Σαββίδη υπήρξαν αρκετές φορές που μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, την υπέρβαση, να γευτούμε το γλυκό νέκταρ της επιτυχίας περισσότερες φορές. Και για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόταν να γίνουν ενα δυο αν όχι απλά τουλάχιστον ούτε δύσκολα πράγματα. Για κάποιο λόγο όμως δεν γίνονται. Νιώθω σαν να έχω πάει σ'ένα μπαρ, να μου χει γυαλίσει μια γκόμενα, να την έχω πιάσει στην πάρλα, να την έχω εντυπωσιάσει,να την έχω καταφέρει, να τα έχω κάνει όλα καλά και στο τέλος να μην πηδάω επειδή δεν ήθελα να την κεράσω ποτό
Την χρόνια που παίξαμε με την Μαρσειγ και αποκλειστηκαμε,πάλι τον Γενάρη δεν έγινε καμμια μεταγραφή έτσι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα..
Πραγματικά απορώ (οκ δεν βάζουνε εμείς λεφτα στην ομαδα,άλλος τα βαζει).αλλά ποιο μπορεί να είναι το κόστος για να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα η για να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη.
Σαν να μπαίνει φρένο από την διοίκηση,για να μην μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το κλαμπ.
Ξεκινήσαμε με 8 αλλαγές σε σχέση με το σχήμα της Τετάρτης
Ο Γάβρος με 5 αλλαγές σε σχέση με το σχήμα της Πέμπτης
Δηλ.
Λιγότερο φρέσκια ομάδα
1 ημέρα λιγότερη ξεκούραση
Εκτός έδρας αυτοί
Εντός εμείς
Και φάγαμε 4?
Ο Γάβρος με 5 αλλαγές σε σχέση με το σχήμα της Πέμπτης
Δηλ.
Λιγότερο φρέσκια ομάδα
1 ημέρα λιγότερη ξεκούραση
Εκτός έδρας αυτοί
Εντός εμείς
Και φάγαμε 4?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Κυρ 18 Φεβ 2024, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εννοείς με τον αποδεκατισμενο βαζελο που ακόμα ψαχνονταν με την αλλαγή προπονητή και στα στατιστικά είμαστε στα ίδια? 9-4/10-5 σε εκείνο το ματςicue έγραψε:Για καποιο λογο ολοι ξεχνατε το ματς με τον βαζελο στη Τουμπα για το πρωταθλημα. Δεν εγινε πριν 5 μηνες, πριν εικοσι μερες εγινε.
Επίσης θα μπορούσα να ήμουν αισιόδοξος για το μέλλον αν δεν γνώριζα εκ των προτέρων πως πάλι από τα λάθη του δεν θα μάθει ο Λουτσέσκου..Περιμενετε στο επόμενο ματς να αλλάξει σύστημα;Να κάνει κάτι διαφορετικό;Αν το πίστευα , θα ήμουν μαζί σου πως πάμε να τα σαρώσουμε όλα…Εδω δεν έχει παραδεχτεί πως φταίει ποτε…Έστω σε ένα ματς..Έχω κάπου άδικο;;
Καταλαβαινω οτι δεν το ειδες το ματς αν μου βαζεις τις τελικες, οποτε παω πασο.paokarakis έγραψε:Εννοείς με τον αποδεκατισμενο βαζελο που ακόμα ψαχνονταν με την αλλαγή προπονητή και στα στατιστικά είμαστε στα ίδια? 9-4/10-5 σε εκείνο το ματςicue έγραψε:Για καποιο λογο ολοι ξεχνατε το ματς με τον βαζελο στη Τουμπα για το πρωταθλημα. Δεν εγινε πριν 5 μηνες, πριν εικοσι μερες εγινε.
Τελικα η καθιζηση δεν ειναι απλα σωματικη αλλα και πνευματικη καθε χρονο
- navigator11
Διαφωνώ, με γαυρο εκτός, βαζελο εντός κ χαρτί εντός ήμασταν καλύτεροι. Δεν είναι κακές ομάδες οι αλλοι. Το αντίθετο.[/quote]Luigi Vampa έγραψε:Δεν είναι μια φίλε…Είναι σχεδόν σε όλα τα ντέρμπι πλην ενός….
Μου αρέσει που σήμερα βράδυ έχεις κουράγιο να αντιπαραβάλεις την πραγματικότητα ρε φίλε. Όχι, μπράβο.

-
Προς θεού όλα τα ματς τα βλέπω και προσθέτω ότι κατοχή 39%-61% και αποκρούσεις 4-2 και μην ξεχνάμε τι έχασε ο Μλαντενοβιτς στο 90'icue έγραψε:Καταλαβαινω οτι δεν το ειδες το ματς αν μου βαζεις τις τελικες, οποτε παω πασο.paokarakis έγραψε:Εννοείς με τον αποδεκατισμενο βαζελο που ακόμα ψαχνονταν με την αλλαγή προπονητή και στα στατιστικά είμαστε στα ίδια? 9-4/10-5 σε εκείνο το ματςicue έγραψε:Για καποιο λογο ολοι ξεχνατε το ματς με τον βαζελο στη Τουμπα για το πρωταθλημα. Δεν εγινε πριν 5 μηνες, πριν εικοσι μερες εγινε.
Το ματς ήταν ξεκάθαρο για Χ απλά ο Ντεσποντοφ μας είχε ξελασπώσει τότε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokarakis την Κυρ 18 Φεβ 2024, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ποιες πορτοκαλάδες ρε;
Είναι πράγματα αυτά;
Όλοι έχουμε νεύρα αλλά κάπου έλεος..
Είναι πράγματα αυτά;
Όλοι έχουμε νεύρα αλλά κάπου έλεος..