Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από eorptol »

μπαγιεβιτς καλος προπονητης αρπαχτακιας μας φεσωσε καλα παιζει καλη μπαλα η ομαδα που προπονει
βλεπε 3-3 με παναχαικη απο 3-0 ......συμφωνει κρυφα με αεκ και στελνει τον βοηθο του να παιξει με αεκ ΚΑΙ
ΤΡΩΕΙ 6 ΓΚΟΛ ΣΚΟΡ 6-2 απο την αεκ.....αυτος ειναι ο μπαγιεβιτς.....
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Υπερεκτιμημενος κατα την αποψη μου. Παντα οπου πρωταγωνιστησε ειχε απο τα καλυτερα ροστερ ( αεκ στα πρωτα χρονια- γαυρος δεν το συζητω - ΠΑΟΚ το 2001 απο τα καλυτερα ροστερ ) + διοικητικες αβαντες και οτι αυτο σημαινει. Βλ. Μελισσανιδης- Καρρας / σωκρατης , εκει δεν συζητω. Στο ρουλη που ηρθε εκανε ενα αρ@@@δι. Το μονο που περιμενει ειναι ο βαζελος .
Υ.Γ. Στην πατριδα του πηρε τον πουλο. Οσο για προσωπικοτητα . ο πλεον κομπλεξικος . Θυμησου τζιοβανι- ριμπο- ζαχοβιτς και τον δικο μας τον Τετρατζε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

shark4 έγραψε:Υπερεκτιμημενος κατα την αποψη μου. Παντα οπου πρωταγωνιστησε ειχε απο τα καλυτερα ροστερ ( αεκ στα πρωτα χρονια- γαυρος δεν το συζητω - ΠΑΟΚ το 2001 απο τα καλυτερα ροστερ ) + διοικητικες αβαντες και οτι αυτο σημαινει. Βλ. Μελισσανιδης- Καρρας / σωκρατης , εκει δεν συζητω. Στο ρουλη που ηρθε εκανε ενα αρ@@@δι. Το μονο που περιμενει ειναι ο βαζελος .
Υ.Γ. Στην πατριδα του πηρε τον πουλο. Οσο για προσωπικοτητα . ο πλεον κομπλεξικος . Θυμησου τζιοβανι- ριμπο- ζαχοβιτς και τον δικο μας τον Τετρατζε.

σωστος.....
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

DimisK έγραψε:Δεν ξέρω, αλλά όσο παιρνάνε τα χρόνια καταλήγω στην άποψη ότι σε ένα προπονητή μεγαλύτερη αξία έχει η υπόστασή του ως προσωπικότητα, παρά οι γνώσεις του και η φιλοσοφία του. Τηρουμένων των αναλογιών βέβαια. Γιατί τι να κάνεις τις γνώσεις και τη φιλοσοφία αν δεν έχεις το βάρος να τις περάσεις. Ο δικός μας έχει γνώσεις, ίσως περισσότερες από κάθε άλλο που πέρασε από την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Αλλά, όπως δείχνει και η εικόνα των αποδυτηρίων και της πειθαρχίας, δεν έχει την ισχυρή προσωπικότητα για τις περάσει στους παίκτες. Αυτό είναι το πρόβλημα.
Τελικά τι έχει περισσότερη αξία; Ιδανικά ένας προπονητής πρέπει να έχει και τα δύο. Αν όμως δεν τα έχει, τι είναι καλύτερα να υπερτερεί, η προσωπικότητα ή οι γνώσεις και η φιλοσοφία; Προσωπικά θα επέλεγα το πρώτο, με ότι θετικό ή αρνητικό συνεπάγεται.

+++10000!

Για αυτο σε λεω...Μπορω να εχω διδυμο Φερναντο-Αγγελο;;; :opaokara:

Ο Φερναντο για να στηνει την ομαδα,να τους αναλυει την τακτικη και να πηγαινει στην συνεντευξη τυπου μετα τον αγωνα!

Ο Αγγελος για να τους βαζει στα αποδυτηρια πριν τους αγωνες, να τους πωρωνει με το τι σημαινει ΠΑΟΚ και οι παιχτες να κανουν τακλιν απο τα αποδυτηρια, (οχι αυτα τα ξυλινα ανθρωπακια του Subuteo που βλεπουμε σημερα...) και να κανει το κοουτσαρισμα στο ματς !

Σας ελεγα εγω αν θα παιρναμε πρωταθλημα ή όχι!

ΥΓ.

Γιατι ρε γαμωτο αυτος ο ανθρωπος που ηταν 9ος καλυτερος μανατζερ στον κοσμο το 2000, ηρθε στο μεσογειακο ελλαδισταν και δεν πηγε σε μια σοβαρη ευρωπαικη χωρα να δειξει τις γνωσεις του...Εντυπωση μου κανει...
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

DimisK έγραψε:Δεν ξέρω, αλλά όσο παιρνάνε τα χρόνια καταλήγω στην άποψη ότι σε ένα προπονητή μεγαλύτερη αξία έχει η υπόστασή του ως προσωπικότητα, παρά οι γνώσεις του και η φιλοσοφία του. Τηρουμένων των αναλογιών βέβαια. Γιατί τι να κάνεις τις γνώσεις και τη φιλοσοφία αν δεν έχεις το βάρος να τις περάσεις. Ο δικός μας έχει γνώσεις, ίσως περισσότερες από κάθε άλλο που πέρασε από την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Αλλά, όπως δείχνει και η εικόνα των αποδυτηρίων και της πειθαρχίας, δεν έχει την ισχυρή προσωπικότητα για τις περάσει στους παίκτες. Αυτό είναι το πρόβλημα.
Τελικά τι έχει περισσότερη αξία; Ιδανικά ένας προπονητής πρέπει να έχει και τα δύο. Αν όμως δεν τα έχει, τι είναι καλύτερα να υπερτερεί, η προσωπικότητα ή οι γνώσεις και η φιλοσοφία; Προσωπικά θα επέλεγα το πρώτο, με ότι θετικό ή αρνητικό συνεπάγεται.
DimisK επέτρεψε μου να διαφωνήσω στο οτι ο Σάντος δεν έχει ισχυρή προσωπικότητα με τον τρόπο που εσύ το εννοείς.
Εικόνα των αποδυτηρίων κανείς μας δεν έχει και κανείς μας πραγματικά δε γνωρίζει τι γίνεται μες τα αποδυτήρια.Σχετικά με τα κρούσματα απειθαρχίας που παρουσιάστηκαν νομίζω ότι αντιμετωπίστηκαν πολύ σωστά απ' τον προπονητή.
Οσο για τον Μπάγιεβιτς και τον Αναστασιάδη επειδή αναφέρθηκαν τα ονόματα τους να υπενθυμίσω ότι περσι στην ΑΕΚ έπαιζαν μπουνιές κάθε τρεις και λίγο ενώ με τον Άγγελο υπήρχαν κρούσματα απειθαρχίας και μάλιστα πολύ συχνά. Δεν νομίζω όμως να υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι ο Μπάγιεβιτς και ο Αναστασιάδης δεν είναι ισχυρές προσωπικότητες.
kos

Δημοσίευση από kos »

shark4 έγραψε:Υπερεκτιμημενος κατα την αποψη μου. Παντα οπου πρωταγωνιστησε ειχε απο τα καλυτερα ροστερ ( αεκ στα πρωτα χρονια- γαυρος δεν το συζητω - ΠΑΟΚ το 2001 απο τα καλυτερα ροστερ ) + διοικητικες αβαντες και οτι αυτο σημαινει. Βλ. Μελισσανιδης- Καρρας / σωκρατης , εκει δεν συζητω. Στο ρουλη που ηρθε εκανε ενα αρ@@@δι. Το μονο που περιμενει ειναι ο βαζελος .

υπαρχει διαφορα στον μπαγεβιτς του χθες με τον μπαγεβιτς του σημερα. ο μπαγεβιτς μεχρι εχθες ηταν τυχερος. ειχε παντα μεγαλα μπατζετ και δυνατα ροστερ. διαφορετικα δεν θα εμπαινε καν στον κοπο να αναλαβει μια ομαδα.
στον ΠΑΟΚ ηρθε την εποχη που ο μπατμαν δεν ειχε στεγνωσει και στο ερπετο πηγε γιατι θεωρησε οτι το ροστερ εχει ικανοτητες.

σημερα στην αεκ ειναι η πρωτη φορα που ο μπαγεβιτς δουλευει με πιεση. το καλο ειναι οτι η πιεση δεν ειναι απο εξωτερικους παραγοντες. πιεζει ο ιδιος τον εαυτο του για να κερδισει τα χανουμια και να καθαρισει το ονομα του.
θελει να κανει την τελευταια μεγαλη ομαδα πριν σταματησει. να παρει το πρωταθλημα και να αφησει τους παγκους.

αυτον τον μπαγεβιτς δεν μπορει να τον εχει καμια αλλη ομαδα. στον ΠΑΟΚ για να κανει αλλαγη επρεπε παει το ματς στο 70 και να τον ξυπνησει ο μπουρουτζικας. ηταν πριγκιπας. στην αεκ εκανε για πρωτη φορα στην καριερα του αλλαγη στο πρωτο ημιχρονο. το νοιωθει το παιχνιδι.

αφου δεν μπορω να εχω αυτον τον μπαγεβιτς δεν θελω να εχω κανεναν μπαγεβιτς. μια χαρα ειναι ο σαντος. εχει αντεξει καταστασεις κατω απο τις οποιες ο σερβος θα ειχε φυγει εδω και καιρο.

ας αναγνωρισουμε οτι ο σαντος δουλευει κατω απο δυσκολες καταστασεις και ας τον στηριξουμε. οι συγκρισεις δεν οφελουν κανεναν.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Καλησπερα σε ολους. Ξεκινω απαντωντας επιγραμματικα :
( 1) O Σερβος εχει μετατραπει στον Αγγελο της αεκ . Εχει ερθει , εχει ξαναρθει και τωρα ηρθε για τριτη και τελευταια φορα ( ετσι πιστευω ) μεχρι να παει στον βαζελο και να κλεισει την καριερα του.
( 2) Οπως και ο Αγγελος ( την πρωτη ,αν θελετε , φορα που ηρθε ) δεν ειχε να χασει τιποτα . Το αεκ ηταν διαλυμενο και οτι καλο εβγαινε θα ηταν υπερ του. Αποτελεσμα ? Ναι του βγηκε. ( μεχρι προχθες Τεταρτη )
( 3) Σε πρωτη φαση Αγγελος- Σαντος ( και για λογους θρησκευτικους ) ειναι αδυνατο- ανεφικτο.
(4) Και στους 3 εχουν τυχει κρουσματα απειθαρχιας στα αποδυτηρια. Η αντιμετωπιση τετοιου ειδους προβληματων ειναι θεμα διοικησης . Και εξηγουμε : Δηλωνει ο κοουτς οτι εχει προβλημα με τον ταδε και τον παραπεμπει στην διοικηση για επιβολη ποινης . ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ μπορει να επιβαλλει ποινες. Το αν αυτο θα γινει ιεναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.
( 5) ΤΙΠΟΤΑ απο τα παραπανω δεν ισχυει στον γαυρο . π.χ.Σου πεταει στα μουτρα μια φανελα ενας παιχτης της ομαδας , οποτε εσυ διωχνεις τον προπονητη.
( 6) Εν τελει ο Σαντος ειναι πιο εγνωσμενης αξιας ( κακα τα ψεμματα ) ακομα και στην Ευρωπη απο τους αλλους δυο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

2. ΠΑΟΚ 30 18 9 3 39 16 +23

για τον σαντος που απο την στιγμη που ηρθε πιστευω τον αδικησαμε και ειμαστε ολο προκαταληψη .....
2008-2009 18 νικες 9 ισοπαλιες 3 ηττες καλλιτερη αμυνα στην ιστορια μας στην α εθνικη με 16 γκολ
και στην τουμπα 11 νικες 4 ισοπαλιες ......μακαρι αυτα τα στατιστικα να τα κανουμε στο μελλον συχνοτερα
αλλα να παμε και ακομη καλλιτερα αλλα μεχρι τοτε η πορεια με σαντος το 2008-2009 θα ειναι μια απο τις καλλιτερες
στην ιστορια μας .......
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Και εγω ειμαι λατρης των στατιστικων...

...αλλα ας ειμαστε και λιγο ρεαλιστες και να δουμε οτι αν θελουμε καποια στιγμη να διεκδικησουμε κατι καλυτερο στα πλει οφ και στα προκριματικα της ευρωπης, πρεπει επιτελους να παρουμε και ενα ντερμπι!

Διοτι στα πλει οφ και στην ευρωπη δεν παιζεις με λεβαδειακους και ατρομητους αλλα με γαυρο,βαζελο,''αεκακι'' και ευρωπαικα σοβαρα clubs (ασχετα αν φετος μας επεσε λαχειο αλλα εμεις κοιμομαστε)...

Αν θελουμε να παιρνουμε 60-65 βαθμους,να βγαινουμε δευτεροι και μετα να μας πηδανε και να κατρακυλαμε στην τεταρτη θέση,τοτε χαλαλι μας...Θα προτιμουσα το αντιστροφο ομως...Να βγαιναμε τεταρτοι και στα πλει οφ να δειχναμε την αξια μας...

Να μου το θυμηθειτε...

Οταν ο ΠΑΟΚ αρχισει να νικαει τα ντερμπι στην Τουμπα, τοτε θα καταργησουν τα πλει οφ!
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Περαν του οτι τα play off πιστευω οτι αργα ή γρηγορα θα καταργηθουν, πρεπει να εχουμε υπ οψιν μας και καποιες αλλες παραμετρους πριν κρινουμε τον Σαντος για το καθαρα αγωνιστικο!

Το οτι δεν ειναι προπονητης του θεαματος, το δεχομαι. Το οτι δεν ειναι ελκυστικο και κατι που μπορει να σε ενθουσιασει το ποδοσφαιρο που παιζει, επισης.

Αλλα μη μου πειτε οτι η διακριση στην Ελλαδα (πχ δευτερη θεση) εγκειται μονο στις ικανοτητες ενος προπονητη και μιας ομαδας... Μην ειμαστε και αφελεις...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Σαφεστατα και υπαρχουν και εξωαγωνιστικα ''κριτηρια'' αλλα...

...περιμενω μια ηλιαχτιδα φωτος ρε αδερφε!Μια ελπιδα! Κατι να εχω να επιδεικνυω!

Μια νικη σε ενα ντερμπι!Η τουλαχιστον να πω οτι ημουν καλυτερος του αντιπαλου και απο ατυχια δεν νικησα... Στην εδρα μου...Ζηταω πολλά;

ΥΓ.

Το ονομα ''Χερενφεν'' ακομα ποναει...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Maximus αν κατάλαβα καλά δεν σε πονάει απλά το όνομα ''Χερενφεν'' αλλά αυτό που τονίζω παρακάτω.
Πέφτουν λέμε οι καρδούλες,ο Σόλιντ πήρε τον μπούλο αλλά εσύ βλέπεις τα ματς της Europa League από την τηλεόραση.Και μένα φίλε με πονάει και δεν δέχομαι πιά φτηνές δικαιολογίες.Αυτό ήταν εγκλημα κατά του ΠΑΟΚ και δεν έχω ακούσει ακόμα κάποιον να αναλάβει τις ευθύνες του.
ΟΜΑΔΑ Β ΑΓ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ
ΥΠΕΡ ΚΑΤΑ Ν Ι Η ΥΠΕΡ ΚΑΤΑ Ν Ι Η ΥΠΕΡ ΚΑΤΑ Ν Ι Η
1. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 17 7 19 9 5 2 0 13 7 3 1 0 6 2 2 1 0
2. ΤΒΕΝΤΕ 17 7 12 5 5 2 0 6 4 2 1 0 6 1 3 1 0
3. ΑΓΙΑΞ 16 7 22 5 5 1 1 10 1 2 1 0 12 4 3 0 1
4. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 14 7 12 6 4 2 1 8 4 2 1 1 4 2 2 1 0
5. ΟΥΤΡΕΧΤΗ 13 6 9 5 4 1 1 5 2 2 1 0 4 3 2 0 1
6. ΑΛΚΜΑΑΡ 12 7 15 7 4 0 3 4 2 2 0 1 11 5 2 0 2
7. ΜΠΡΕΝΤΑ 10 7 7 13 3 1 3 2 0 1 1 0 5 13 2 0 3
8. ΑΝΤΟ ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ 10 7 10 8 3 1 3 3 5 1 0 3 7 3 2 1 0
9. ΦΙΤΕΣΕ 8 7 11 13 2 2 3 6 6 1 2 1 5 7 1 0 2
10. ΦΕΝΛΟ 8 7 11 14 1 5 1 5 8 1 2 1 6 6 0 3 0
11. ΡΟΝΤΑ 8 7 7 12 2 2 3 7 5 2 1 1 0 7 0 1 2
12. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ 8 6 8 7 2 2 2 5 2 1 1 0 3 5 1 1 2
13. ΧΕΡΑΚΛΕΣ 8 7 5 8 2 2 3 4 7 1 1 2 1 1 1 1 1
14. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. 8 7 4 8 2 2 3 3 3 2 0 1 1 5 0 2 2
15. ΒΙΛΕΜ 6 7 9 11 2 0 5 7 6 2 0 2 2 5 0 0 3
16. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ 5 7 6 11 1 2 4 1 6 0 0 3 5 5 1 2 1
17. ΧΕΡΕΝΦΕΝ 4 7 2 11 1 1 5 1 5 1 1 3 1 6 0 0 2
18. ΒΑΑΛΒΑΪΚ 0 7 3 19 0 0 7 0 9 0 0 3 3

ΠΕΦΤΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

Και αποκλειστηκαμε απο αυτους?η ομαδα δεν εχει δεθει αυτο ειναι....περσυ δεθηκε πολυ νωρις....ο κουτσια ο φιλομενο ο φωτακης...ο τσιριλο,σαβινι,μουν θελουν καιρο να γινουν ομαδα με αυτοματισμους ΝΟΜΙΖΩ...αυτο το πληρωσαμε ομως...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ακριβως geoavr...Αυτο ειναι που ποναει πιο πολυ...οτι ηταν και μεγαθηριο,τρομαρα μας! (οπως και το 0-1 με τις ρεγκες)

Ειπαμε οτι στα ντερμπι στο ελλαδισταν μηπως παιζουν και αλλα εξωαγωνιστικα κριτηρια και δεν μπορουμε να κερδισουμε αλλα δυστυχώς και στα δυο εντος εδρας παιχνιδια για την ευρωπη (κρισιμα ραντεβου), η ομαδα τα σκατωσε...Μηπως τελικα δεν ειναι συμπτωση;

Τελος παντων,οσο και να γκρινιαζουμε,οσο και τα αλλα αδελφια να βλεπουν την γενικη εικονα και σταθερη πορεια της ομαδας και να ειναι πιο νηφαλιοι,ολοι κατα βαθος ξερουμε οτι υπαρχει προβλημα και πρεπει καποια στιγμη να γινει κατι με τα ντερμπι και τα κρισιμα ματς ...

Τωρα ο καθενας ριχνει το μπαλακι της ευθυνης αλλου...παντως ατυχια δεν ειναι...

ΥΓ.

Παμπλο...αν θυμαμαι καλα,τα 9 /11 της ομαδας σε εκεινο το ματς ηταν παλιοι παιχτες και οχι καινουριοι...
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Maximus έγραψε: Μια νικη σε ενα ντερμπι!Η τουλαχιστον να πω οτι ημουν καλυτερος του αντιπαλου και απο ατυχια δεν νικησα... Στην εδρα μου...Ζηταω πολλά;
Ααα κυριε Maximus μας έχετε τριλάνει! Τόσο εύκολα "σπάτε" στην πίεση και χάνετε την εμπιστοσύνη σας; Αααα! Να φύγετε! Να πάτε αλλού :P

Πάντως μια και ζητάς ηλιαχτίδες αυτές υπήρξαν! Νίκη 1-0 με ολυμπιακό πέρσι στο κύπελλο.Ενώ δεν νομίζω να ξέχασες τον Κουκουλακη στη ρεβανς όπου χρειαστηκε να μεινουμε με 9 για να μας αποκλεισουν στο..115'!!!

Και το πρώτο ματς με παο στη τουμπα για τα playoffs οπου ήμασταν εμφανως καλυτεροι και πιεστικοι σε όλο το Α ημιχρονο μεχρι που αποβλήθηκε πρατραβηγμενα ο Γκαρσία(που ήταν η καλύτερη του εμφανιση με διαφορά) ενω ο Σιμαο-βαραω τα ballboys έμεινε χωρίς καρτα. Και παλι στο Β ημιχρονο ημασταν καλύτεροι αλλά από αδρανεια και κλαση Καραγκουνη τελικά χασαμε 0-1 και μετά άλλαξαν όλα..
Δεν λέω οτι δεν έχουμε προβλημα στα ντερμπι, λεω απλά οτι οι ηλιαχτιδες που ζητας υπηρξαν!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”