ΠΑΟΚ-Γαυρος 1-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ-Γαυρος 1-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Απόλυτη ξεφτίλα
Δεν είμαι αισιόδοξος για τίποτα
Κύπελλο αποκλεισμός
Πρωτάθλημα 3ο 4οι
Ευρώπη περήφανος αποκλεισμός
Εύχομαι μόνο μην πάρει το σκουλήκι και βγούμε 4οι είναι το χειρότερο σενάριο
Για μενα ευθύνη του προπονητή όλα…Λάθος η ανανέωση του
Δεν είμαι αισιόδοξος για τίποτα
Κύπελλο αποκλεισμός
Πρωτάθλημα 3ο 4οι
Ευρώπη περήφανος αποκλεισμός
Εύχομαι μόνο μην πάρει το σκουλήκι και βγούμε 4οι είναι το χειρότερο σενάριο
Για μενα ευθύνη του προπονητή όλα…Λάθος η ανανέωση του
- thomas Murg
Luigi Vampa έγραψε:Ακόμα να το χωνέψω ότι σε 3 ντέρμπι σε μια βδομάδα δεν προηγήθηκαμε ούτε μια φορά..
Αυτό ρε φίλε. Αυτό. Μια γαμημένη φορά να μπαίναμε μπροστά να κάνουμε το παιχνίδι μας. Συνέχεια κυνηγούσαμε γμτ
- navigator11
Τραγική εξέλιξη της βραδιάς. Προφανώς ευθύνη θα έχει και ο Λουτσέσκου. Προφανώς επίσης δεν έχει ιδιαίτερη λογική όλοι όσοι αγωνίστηκαν να έχουν τέτοια χάλια. Να μην υπάρχει μισός παίχτης να πεις ότι ήταν έστω μετριοκακός. Το μεγάλο πρόβλημα είναι της ψυχολογίας. Όχι το μόνο, σίγουρα το πρώτιστο όμως. Η τριάδα των ντέρμπι εντός έδρας μας έδωσε μόνο 4 βαθμούς, αδιανόητα κακή επίδοση. Το θέμα είναι ότι υπάρχει συνέχεια στους αγώνες και πραγματικά δεν υπάρχει καμία πολυτέλεια χρόνου για την ομάδα για ... εσωτερικές αναζητήσεις, πράγμα ενδεχομένως καλό, ενδεχομένως και κακό, θα δούμε πού θα κάτσει η μπίλια. Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι απολύτως κρίσιμο για μια κάποια αποσυμπίεση στην ομάδα. Δε θα είναι πανάκεια αλλά λίγο ίσως ισιώσει το κλίμα.
-
Προπονητης χεσμενος συνεπάγεται με ομάδα καραχεσμενη. Λείπει ο ταισον = Μέτρια ομάδα, πάμε παρακάτω. 10ρι που δεν τριπλαρει, δεν σουτάρει, δεν πασάρει, στα τζαρτζαρίσματα είναι παιδάκι και ένα σεντερ φορ που δεν κάνει τίποτα, όταν λέω τίποτα ΤΙΠΟΤΑ. Μουργκ σαματα βασικοί στα ντερμπυ και δεν μπορούν να αλλάξουν 2 πάσες, Κωνσταντελιας-Μπραντον πάγκο.
Σε κάθε ντερμπυ μπαίνει για να ΜΗΝ χάσει όχι για να κερδίσει, πως να πάρεις ντερμπυ έτσι; Και κατε επέκταση τίτλο; και όταν μπαίνεις σαν χεστης είτε θα χάνεις, είτε θα χάνεις με 4 και 5 γκολ είτε θα ισοφαρίζεις στο 90. Φταίνε πρόσωπα, φταίει ο προπονητής, φταίει και η νοοτροπία… Όταν παίζεις ντερμπυ και η ομάδα είναι χεσμενη 90 λεπτά δεν πα πουθενά, επίσης δεν πας πουθενά με 1 αριστερό εξτρεμ στο ροστερ σου και 2 σεντερ φορ της πλάκας στο ροστερ σου.
Εννοειται επίσης πληρώνουμε τις παπαριες περί «δεν θα πάρουμε παικτη απλά για να πάρουμε» και η ομάδα σε δυο από τα ποιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς παίζει χωρίς σεντερ φορ και χωρίς αριστερό εξτρεμ. Είμαστε με 1 αριστερό εξτρεμ στο ροστερ, και 2 παλτά σεντερ φορ. Στα χαφ επίσης έχουμε έναν 34χρονο για 3ο μιας και δεν εμπιστεύεται τον Μάρκος Αντονιο, βασικά δεν έχει παίξει ακόμα στην θέση του από την μέρα που ήρθε, αυτό μονο από τον ραζβαν το έχω δει.
Μια φορά λειτουργήστε σωστά και αφήστε εκτός ομάδας αυτό το παλτό που έχουμε για σεντερ φορ, επίσης να βρει μια ομάδα ο μουργκ τώρα που έγραψε και νούμερα να παει εκεί να κάνει τον κώνο όχι στην τουμπα.
Σε κάθε ντερμπυ μπαίνει για να ΜΗΝ χάσει όχι για να κερδίσει, πως να πάρεις ντερμπυ έτσι; Και κατε επέκταση τίτλο; και όταν μπαίνεις σαν χεστης είτε θα χάνεις, είτε θα χάνεις με 4 και 5 γκολ είτε θα ισοφαρίζεις στο 90. Φταίνε πρόσωπα, φταίει ο προπονητής, φταίει και η νοοτροπία… Όταν παίζεις ντερμπυ και η ομάδα είναι χεσμενη 90 λεπτά δεν πα πουθενά, επίσης δεν πας πουθενά με 1 αριστερό εξτρεμ στο ροστερ σου και 2 σεντερ φορ της πλάκας στο ροστερ σου.
Εννοειται επίσης πληρώνουμε τις παπαριες περί «δεν θα πάρουμε παικτη απλά για να πάρουμε» και η ομάδα σε δυο από τα ποιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς παίζει χωρίς σεντερ φορ και χωρίς αριστερό εξτρεμ. Είμαστε με 1 αριστερό εξτρεμ στο ροστερ, και 2 παλτά σεντερ φορ. Στα χαφ επίσης έχουμε έναν 34χρονο για 3ο μιας και δεν εμπιστεύεται τον Μάρκος Αντονιο, βασικά δεν έχει παίξει ακόμα στην θέση του από την μέρα που ήρθε, αυτό μονο από τον ραζβαν το έχω δει.
Μια φορά λειτουργήστε σωστά και αφήστε εκτός ομάδας αυτό το παλτό που έχουμε για σεντερ φορ, επίσης να βρει μια ομάδα ο μουργκ τώρα που έγραψε και νούμερα να παει εκεί να κάνει τον κώνο όχι στην τουμπα.
Σκεφτωμαι κατι εδω και καιρο και νομιζω οτι δυστυχως ισως να ειναι αληθεια. Ολες εκεινες οι τεσσαρες και οι πενταρες φοβωμουνα οτι μπορει να κανουν και κακο.
Η ομαδα εχει ξεχασει να παιζει ματς εντασης. Το βλεπεις οτι εχουν ξεχασει να παιζουν ματς στα οποια δεν υπαρχουν μεγαλοι χωροι. Αγχωνωντε. Νευρικοι. Η ομαδα αυτη τη στιγμη ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ. Δε βγαζει σε καμια περιπτωση εικονα ομαδας που πιστευει οτι κανει πρωταθλητισμο.
Θεωριες της χαλιμας λεω τωρα αλλα νομιζω οτι η ομαδα ειναι και κολημενη στο μενταλιτι της αρχης της σεζον που χτειζαμε ροστερ και ομαδα και δεν ασχολουμασταν με πρωταθλητισμο και αποτελεσματα και βαθμολογιες.
Η ομαδα εχει ξεχασει να παιζει ματς εντασης. Το βλεπεις οτι εχουν ξεχασει να παιζουν ματς στα οποια δεν υπαρχουν μεγαλοι χωροι. Αγχωνωντε. Νευρικοι. Η ομαδα αυτη τη στιγμη ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ. Δε βγαζει σε καμια περιπτωση εικονα ομαδας που πιστευει οτι κανει πρωταθλητισμο.
Θεωριες της χαλιμας λεω τωρα αλλα νομιζω οτι η ομαδα ειναι και κολημενη στο μενταλιτι της αρχης της σεζον που χτειζαμε ροστερ και ομαδα και δεν ασχολουμασταν με πρωταθλητισμο και αποτελεσματα και βαθμολογιες.
Μα δεν είναι συγκέντρωση στην άμυνα να πετάς την μπάλα στον αντίπαλο, να τρέχεις να πιέζεις και στο μεσοδιάστημα του κέντρου αν περάσει η πάσα τους να εισαι ξεβρακωμένος .
Ή θα παίξεις πίσω από το κέντρο με αντεπίθεση (ότι έκανε ο γαύρος μετά το 1-2) ή θα παίξεις κατοχή .
Αυτό το θέλω και δε θέλω τη μπάλα έχει μπερδέψει τους παίκτες .
Για κυκλοφορα την , για πετά την και περίμενε στο δικό σου μισό .
Ή θα παίξεις πίσω από το κέντρο με αντεπίθεση (ότι έκανε ο γαύρος μετά το 1-2) ή θα παίξεις κατοχή .
Αυτό το θέλω και δε θέλω τη μπάλα έχει μπερδέψει τους παίκτες .
Για κυκλοφορα την , για πετά την και περίμενε στο δικό σου μισό .
Πραγματικά στα χαμένα είμαι.
Δεν έχω καταλάβει τι έχει παιχτεί.
Υπερτιμούμε, υποτιμούμε τους αντιπάλους, δεν ξερω, αλήθεια.
Το έχουμε χάσει σίγουρα πάντως και περισσότερο ο προπονητής μας.
Κατάρρευση σαν χαρτόκουτο.
Κρίμα είναι για την προσπάθεια τόσων μηνών, κρίμα.
Βρείτε άκρη ρε γαμώτο, χωρίς δικαιολογίες.
Δεν έχω καταλάβει τι έχει παιχτεί.
Υπερτιμούμε, υποτιμούμε τους αντιπάλους, δεν ξερω, αλήθεια.
Το έχουμε χάσει σίγουρα πάντως και περισσότερο ο προπονητής μας.
Κατάρρευση σαν χαρτόκουτο.
Κρίμα είναι για την προσπάθεια τόσων μηνών, κρίμα.
Βρείτε άκρη ρε γαμώτο, χωρίς δικαιολογίες.
Μας διέλυσαν,δεν ξέρω τι φταίει, αλλά η ομάδα ήταν τραγική και με τον Βαζελο στο κύπελλο και σήμερα.
Μεγάλο στραπάτσο,ελπίζω να μην χάσουμε το μυαλό μας γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια.
Άντε να δούμε.
Μεγάλο στραπάτσο,ελπίζω να μην χάσουμε το μυαλό μας γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια.
Άντε να δούμε.
-
Είπαμε να ανοίξουν τα γήπεδα, να θαυμάσουμε την ομάδα και από τότε οι εμφανίσεις μας είναι άθλιες. Πόσο ΠΑΟΚ είναι!!!
Μήπως να τα ξανακλεισουμε...

Μήπως να τα ξανακλεισουμε...

Συμφωνώpaokspren έγραψε:Δεν παίζουμε την μπάλα που μπορούμε γιατί ο Λουτσέσκου έχει αλλάξει στυλ παιχνιδιού. Φοβάται την άμυνα μας? Δεν ξέρω. Πάντως από κει που η ομάδα έμπαινε να έχει κατοχή μπάλας, πλέον δίνει κατοχή σε αντιπάλους που ΔΕΝ θα βγουν μπροστά για να τους κάνεις αντεπίθεση.
Ο Σαματά είναι σταθερά εμπόδιο στο παιχνίδι της ομάδας - δεν μπορεί το παλικάρι. Ο Τζίμας είναι απλά καλύτερος.
Η συγκέντρωση στην άμυνα είναι τραγική. Δύο γκολ και μία ευκαιρία φάγαμε από ακριβώς την ίδια κομπίνα.
Πρέπει να γυρίσει ο διακόπτης και να ξαναβρούμε την ένταση και την πρωτοβουλία μας. Όταν το κάνουμε αυτό τους έχουμε όλους, αλλά αντί να ξεφύγουμε χάσαμε έδαφος.
Ισως η απαντηση στα γιατι ειναι οτι οταν καει η μπαλα μια νεα ομαδα σαν αυτη που εχουμε και σε ηλικιες και σε χρονο που ειναι μαζι να μην βγαζει το απαραιτητο μεταλο. Ειναι μια παλια κουβεντα γιατι να ερχονται 30αρηδες στην ομαδα κλπ κλπ. Παντως εγω πιστυω οτι το χειροτερο που εχουμε ειναι η μη ενισχυση μας τον χειμωνα με τα αποτελεσματα που ειναι πλεον ορατα. Δηλαδη με ενα καλο ολιβειρα στο φορ (οχι τον ιδιο προς θεου) και εναν χαφ ακομη ποιοτικο και τον μεσοεπιθετικο που λεγανε τα παιδια εδω μεσα ισως ημασταν καλυτερα. Πολυ καλυτερα. Ενας Ταισον μας ελειψε και χαλασε ολη η επιθετικη μας λειτουργια. Βεβαια εαν ο δεσποτας εβαζε το γκολ εκει στο 2-1 η ακομη και στο 1-3 ισως μιλουσαμε αλλιως σημερα. Αλλα με τα αν δουλεια δεν γινεται. Εχουμε το 4ο μπατζετ ( η θα επρεπε να εχουμε με βαση τα συμβολαια που ακουω) και αυτο ισως εχει και το τιμημα του.
Τεσπα αυτους εχουμε με αυτους θα παλεψουμε.
Τεσπα αυτους εχουμε με αυτους θα παλεψουμε.
-
Κρίνοντας από τις δηλώσεις στο flash interview, ξέρει κανένας αν καμιά ομάδα στην Αραβία ψάχνει προπονητή?
Ανασύνταξη και μάλιστα άμεσα καθώς η μάχη αποφυγής της 4ης θέσης θα είναι πολύ δύσκολη.
Τελείως μεταξύ μας δεν ξέρω αν μας εμπιστεύομαι σε τελικό με αντίπαλο τον οαρη οποιος μάλιστα θα κρίνει και ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Αυτούς εμείς δεν τους κερδίζουμε ποτέ, ο βαζελος μπορεί να το κάνει.
Τελείως μεταξύ μας δεν ξέρω αν μας εμπιστεύομαι σε τελικό με αντίπαλο τον οαρη οποιος μάλιστα θα κρίνει και ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Αυτούς εμείς δεν τους κερδίζουμε ποτέ, ο βαζελος μπορεί να το κάνει.
Ακόμα εκτελούν φάουλ με πάσα στον ποντενσε κι αυτος έχει μπροστά του 30 μέτρα να τρέξει τη μπάλα.